kapten 57 Report post Posted February 3, 2011 Χιονόπτωση για έντονες συγκινήσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, με τη διάρκεια και την ένταση που εξελίσσεται. Το ύψος του χιονιού στη βάση του χιονοδρομικού ξεπερνάει τα 70 εκατοστά και έπεται συνέχεια. Οι μετεωρολογικές προγνώσεις δείχνουν συνέχιση των φαινομένων για αύριο Παρασκευή 4 -2- 2011. Για την κίνηση των οχημάτων από τα Καλάβρυτα προς το Χ.Κ.Κ. και αντίστροφα απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες. Για αύριο Παρασκευή, 4/2/2011, σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη και η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις. Η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή βρίσκεται σε προετοιμασία. Σε αναστολή η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα και οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις, λόγω αέρα . Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 3, 2011 :LOL: Γαμώτο... :D moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 3, 2011 Το ύψος του χιονιού στη βάση του χιονοδρομικού ξεπερνάει τα 70 εκατοστά και έπεται συνέχεια. Οι μετεωρολογικές προγνώσεις δείχνουν συνέχιση των φαινομένων για αύριο Παρασκευή 4 -2- 2011. Γιούργια.....!!! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 3, 2011 Στο ακριβέστατο ρεπορτάζ του Χρήστου Λάππα από το ΧΚΚ την Τετάρη 02-02-11 έχω να προσθέσω ένα κρίσιμο κατά την γνώμη μου στοιχείο. Την εβδομάδα που διανύουμε το ΧΚΚ λειτούργησε ΟΛΟΥΣ τους αναβατήρες ΟΛΕΣ τις καθημερινές που αυτό ήταν εφικτό. Αυτό, στο βαθμό που παρακαλουθώ την λειτουργία του ΧΚΚ, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό. Εύχομαι αυτό να αποτελεί πάγεια (μακάρι και δεδηλωμένη) πρακτική του κέντρου από 'δώ και στο εξής ώστε οι χιονοδρόμοι που στο παρελθόν δεν το "εμπιστεύονταν" (μεταξύ αυτών και εγώ) να επιστρέψουν στο πανέμορφο αυτό βουνό. Φιλικά gtsap Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 4, 2011 (edited) καλημέρα Ισχυροί άνεμοι επικρατούν αυτή την ώρα στο Χελμό. Η χιονόπτωση συνεχίζεται απο χθες με το ύψος του φρέσκου χιονιού να ξεπερνά τα 50 εκατοστά. Σε αναστολή τίθεται το Χ.Κ.Κ. λόγω ισχυρών ανέμων(μέχρι τισ 10:00) Edited February 4, 2011 by kapten Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 4, 2011 Στο ακριβέστατο ρεπορτάζ του Χρήστου Λάππα από το ΧΚΚ την Τετάρη 02-02-11 έχω να προσθέσω ένα κρίσιμο κατά την γνώμη μου στοιχείο. Την εβδομάδα που διανύουμε το ΧΚΚ λειτούργησε ΟΛΟΥΣ τους αναβατήρες ΟΛΕΣ τις καθημερινές που αυτό ήταν εφικτό. Αυτό, στο βαθμό που παρακαλουθώ την λειτουργία του ΧΚΚ, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό. Εύχομαι αυτό να αποτελεί πάγεια (μακάρι και δεδηλωμένη) πρακτική του κέντρου από 'δώ και στο εξής ώστε οι χιονοδρόμοι που στο παρελθόν δεν το "εμπιστεύονταν" (μεταξύ αυτών και εγώ) να επιστρέψουν στο πανέμορφο αυτό βουνό. Φιλικά gtsap Έπρεπε να παρακολουθείς καλύτερα... Είναι παγια τακτική του ΧΚΚ εδώ και πολλά (τουλάχιστον 4) χρόνια... Κακώς δεν το εμπιστευόσουν... Τώρα που έφυγε ο Δαίμονας... μπορείτε να επιστρέψετε... Φιλικα Τεο... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 4, 2011 Ωραίες φώτο Alctraz ! [Μαλλον αυτο το ΣΚ θα κάνει παγκόσμιο καιρό, τρεχάτε όσοι μπορείτε το σάββατο το πρωι επάνω θα έχει φιλέτα , αέρα επιτρέπωντος. Ανεβάστε φωτογραφίες και για μας που θα είμαστε πίσω. ] Παλι τα ίδια... θα αφησουμε τις πουδρες να μας τις φανε κατι Νικελ και αλλοι τυχαρπαστοι... Θα έρθω να σε πάρω με το ζορι www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 4, 2011 Τώρα που έφυγε ο Δαίμονας... μπορείτε να επιστρέψετε... Η επιλογή του χιονοδρομικού που θα κάνω σκι γίνεται βάση των καιρικών συνθηκών (τα Καλάβρυτα λειτουργούσαν στο σύνολο τους, ο Παρνασσός όχι) και φέτος βάση του ότι δεν έχω κάρτα στο ΧΚΠ ώστε να με δεσμεύει οικονομικά για να το προτιμήσω. Δαίμονες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 4, 2011 Wipika μη το βλέπεις έτσι... απλα έτσι θα γίνει σας υπόσχομαι να κάνω μια λιγότερη κατεβασιά... και δε θα φορέσω σκι φαρδύτερο των 67mm , δε μπορεί θα χασω μια-δυο κατεβασιες overall.... δε μπορω να κάνω κατι καλύτερο για εσας Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted February 4, 2011 [Μαλλον αυτο το ΣΚ θα κάνει παγκόσμιο καιρό, τρεχάτε όσοι μπορείτε το σάββατο το πρωι επάνω θα έχει φιλέτα , αέρα επιτρέπωντος. Kρύβε λόγιααααα!...θα μας την πέσουν πολλοιοιοιοί...χαχαχαχα! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
DgSensei 0 Report post Posted February 4, 2011 Το θέμα είναι θα το επιτρέψει ο αέρας ή όχι?? Share this post Link to post Share on other sites
Athos 12 Report post Posted February 4, 2011 πρώτον το σημείο εκεί είναι ευθεία(χωρίς καμία κλίση) άρα αν πέσει προς τα αριστερά κάποιος από το πιατάκι ίσα που θα κάτσει κάτω, (κοινώς δεν τσουλάει πέφτοντας) δεύτερον, το πιατάκι δεν έχει καθόλου δύναμη έτσι ώστε να πετάξει τον αναβάτη ούτε καν πάνω στα δίχτυα(πόσο μάλλον στις βέργες) και τρίτον για να καρφωθεί κάποιος πάνω στις βέργες θα πρέπει να είναι ύψους 2μέτρων και να πέσει σε όρθια στάση(απίθανο). χα χα ωραίο, δηλαδή μας λες ότι μια που βάλανε δίχτυα εκεί που δε χρειαζότανε, δεν πειράζει που από υλικά χρησιμοποίησαν ότι τους περίσσευε !! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted February 4, 2011 (edited) χα χα ωραίο, δηλαδή μας λες ότι μια που βάλανε δίχτυα εκεί που δε χρειαζότανε... Διευκρινιστικα να πω οτι τα συγκεκριμενα διχτυα δεν ειναι προστατευτικα για τους χιονοδρομους, αλλα χιονοπαγιδες. Edited February 4, 2011 by snowholicanonymous Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 4, 2011 (edited) Δαίμονες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια. Aκριβώς... Αν δεν μπορείς να δεις... τότε.... δεν είσαι... φίλος... Φιλικά Τεο... Btw... Kapten.... για πες... Θα δουλέψει αυριο Αγκυρα-Στύγα.... ή θα είναι παγωτά...? Γιατι ΣΚ μετά απο τετοιο... πουδροεπιδρομή... θα γίνεται... χιονοδρομοεπιδρομή... Για πε... για πε... Να πάω Καρπεν αν είναι... Edited February 4, 2011 by TEOXALANDRI O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 4, 2011 λογικά η χιονοπτωση "ηταν ξηρή" και δε πρεπει να ειχε παγοποιηση ή εστω σοβαρή... Για οσους ανέβουν Σάββατο... μεγάλη προσοχή εκτός και να μη "φωνάζετε" ολοι μαζί γιατι βλέπω να ξεθάβουμε την καντινα... Καλα να περάσουμε. Share this post Link to post Share on other sites
artemis snowboard 0 Report post Posted February 4, 2011 απο αερα τι θα λεει αυριο ???? Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted February 4, 2011 λογικά η χιονοπτωση "ηταν ξηρή" και δε πρεπει να ειχε παγοποιηση ή εστω σοβαρή... Για οσους ανέβουν Σάββατο... μεγάλη προσοχή εκτός και να μη "φωνάζετε" ολοι μαζί γιατι βλέπω να ξεθάβουμε την καντινα... Καλα να περάσουμε. ΤΕΖΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΥΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ.........ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΟΣΟΖΗ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΕΛΣΙΟΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 4, 2011 To γνωστό σαιτ της ενημέρωσης χιονοδρομικών της χώρας... έχει τους συγκεκριμένους αναβατήρες ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ... και η ώρα είναι 19:00 Σίγουρα το κεντρο έχει φαει κανα μέτρο χιόνι μεσα στις πίστες... και για να επανέλθει θέλει ΠΟΛΥ δουλειά... Το μισο κέντρο σίγουρα θα ειναι έτοιμο.. Το υπόλοιπο μισό... δεν γνωρίζουμε... Ελπίζω να μην αργήσει πολύ ο Καπετάν Χρήστος να μας ενημερώσει... αν και γω έχω πληροφορίες που ΔΕΝ αμφισβητούνται... Φυσικά δεν θα τις αποκαλύψω... και εννοείτε ούτε και την πηγή... Αν με δείτε το πρωί πάνω... σίγουρα θα δουλεψει... Αν όχι.... κλάφτα Χαράλαμπε... Πάντως σε αντίθεση με αυτα που γράφει ο Τρομπονι... εγώ έμαθα για εξαιρετικής ποιότητας χιόνι που νε μεν έπεσε με αέρα αλλά είναι πουδρί κανονικό... (όχι σαν αυτό που είχαμε τσακωθεί πέρυσι με τον Νίκελ... αλλά πουδρί...) Επίσης... δεν θα πω τίποτα για ... χιονοστοιβάδια.... Μετά από τέτοια θεομηνία... θέλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ... Τα λέμε και σε άλλο τόπικ... Μην αρχίσετε τα τηλέφωνα... σας το λέω... δεν σας λέω τίποτα.... Φιλικά Ο Χαφιές... (η διαφορά μου με τον ρουφιάνο είναι ότι εγώ το κάνω επί χρήμασι... ενώ ό ρουφ... αφιλοκερδώς...) Υ.Γ. Πάνο.. δεν χρειάζεται να φωναξεις... Και "εξαέρωση" (πρρρρρρρρρπαπαπαπαπ)τρανταχτή να έχεις θα αρχίσει το τσούλιμα... Btw το ΧΚ θα ρίξει καμία ... (χιονοστοιβάδα) έτσι για το ξεκ@υλ@μα...? O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted February 4, 2011 ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ WEB SITE ΤΟΥ ΧΚΚ ΙΔΑΝΙΚΟ Σ/Κ... Ιδανικό Σαββατοκύριακο για χιονοδρομία φαίνεται να έχουμε, καθώς σταδιακά οι άνεμοι κοπάζουν και ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του. Το προσωπικό του Χ.Κ.Κ. καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να προλάβει να δώσει σε λειτουργία για αύριο και τον αναβατήρα Στύγα. Έγιναν αρκετές προσπάθειες μέχρι ο χιονοστρωτήρας να ανέβει στη Στύγα, όπου κατά τις 15:30 κατάφερε να πατησει στη κορυφή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί, ώστε οι χιονοδρόμοι να μπορέσουν απολαύσουν και τη πίστα Νεφέλη. Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει πλέον το 1m. Για αύριο Σάββατο, 5/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ........... ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ Share this post Link to post Share on other sites
deathlok 12 Report post Posted February 4, 2011 (edited) θα προσπαθήσουν για Νεφέλη λέει η ιστοσελίδα του χιονοδρομικού....για να δούμε πόσο καλοί είναι στη προσπάθεια (Πάντως αν πήγαινα για μία μόνο μέρα θα προτιμούσα ΧΚΠ κάτι για απάτητες πίστες λέει η ανακοίνωση και άλλα φοβερά) Υ.Γ πολλού ρουφιάνους έχετε...γιατί δεν στρώνουν μόνο Νεφέλη; αφού όλα τα άλλα είναι μέτρια (τα ισοπέδωσα όλα ή με παίρνει ακόμα Edited February 4, 2011 by deathlok Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 4, 2011 trodoni ευχαριστώ για την ενημέρωση Ιδανικό Σαββατοκύριακο για χιονοδρομία φαίνεται να έχουμε, καθώς σταδιακά οι άνεμοι κοπάζουν και ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του. Το προσωπικό του Χ.Κ.Κ. καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να προλάβει να δώσει σε λειτουργία για αύριο και τον αναβατήρα Στύγα. Έγιναν αρκετές προσπάθειες μέχρι ο χιονοστρωτήρας να ανέβει στη Στύγα, όπου κατά τις 15:30 κατάφερε να πατησει στη κορυφή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί, ώστε οι χιονοδρόμοι να μπορέσουν απολαύσουν και τη πίστα Νεφέλη. Στη βάση του Χιονοδρομικού το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει πλέον το 1m. Για αύριο Σάββατο, 5/2/2011, σε λειτουργία, η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα, οι πίστες Αριάνδη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή, οι πίστες Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted February 4, 2011 Θα υπάρξει convoy απο αθήνα ? απο έργα τι λέει ο δρόμος ? μέσο χρόνο απο αθήνα με τα έργα πόσο θα πάει ? Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted February 4, 2011 (edited) ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΑ??? ΡΙΞΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗ ΦΑΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ. ΟΙ ΧΙΟΝΟΤΡΩΤΗΡΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΜΑ ΞΕΜΠΑΖΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ? ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΕ ΤΟ PARKING ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Edited February 4, 2011 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted February 4, 2011 ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΑ??? ΡΙΞΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΗ ΦΑΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ. ΟΙ ΧΙΟΝΟΤΡΩΤΗΡΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΜΑ ΞΕΜΠΑΖΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ? ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΕ ΤΟ PARKING ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ εχω διαβάσει Πλάτωνα και είμαι καλός στα ποιήματα ,θα σου πρότεινα να διαβάσεις το συμπόσιο του Πλάτωνα Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted February 4, 2011 φίλε Troboni έχει καταντήσει λίγο κουραστική η στάση σου απέναντι στο ΧΚΚ... Share this post Link to post Share on other sites