Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

μπεμβε μην βιαζεσαι καταρχην και δευτερον αν δεν λειτουργησει το κεντρο λογο ελειψης χιονιου παιζει να ισχυσουν οι καρτες για του χρονου ετσι θεωρω τουλαχιστον γιατι εχει γινει και στο παρελθον.

αν δεν γινει τιποτα απο τα δυο παιξαμε και χασαμε αδερφε τι να κανουμε..

απο τα εξωτερικα στα μαντρια σου θες να πεις χαχαχαχαχα

DALTONS POW ROBBERY.....

καλημερα ... μα καλα απο τοσα κατεβατα γραπτων πως γίνετε ενα ποστ να ενοχλεί μερικους φιλους του φορουμ ....

κατα περίεργο τροπο ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και σε αλλο φορουμ με πολλες δημοκρατικές βάσεις

:P :P

ααα!!! θα σας μαλώσω και απο κοντα ...

η γνωμη μου παντως για το συνκεκριμενο θεμα δεν αλλάζει ......εγω ειμαι εδω και εδω θα ειμαι αλλα η θιγόμενη σε ενα με δυο μηνες δεν θα ειναι εκει που ειναι τωρα γιατι μετα θα ερθει ενας αλλος και μετα ενας .αλλος κλπ κλπ ..

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

υπάρχει ένα σκάλωμα βλέπω...

ποιος ειναι υπευθυνος χιονοδρομίας... και ρωτάτε να σας πουν ένα όνομα... λές και θα τον γνωρίζετε αμα σας πουν τουλάχιστον οι περισσότεροι...

Υπευθυνος αναβατήρων υπάρχει και είναι αξιόλογος.

Υπευθυνος χιονοδρομίας αν δεν εχει προσληφθεί στη θέση του Σπανού που πήγε στο Πήλιο τότε στη θέση του την ευθυνη και την υπογραφή θα την βάζει ο κ.Βαζαίος...

ΑΝ ειναι καλός,ικανός ή όχι θα το δούμε ΟΤΑΝ ανοίξει το κέντρο τωρα τι κουβέντα κάνουμε πραγματικά δε μπορώ να την καταλάβω...

εγω εχω 2 πιο απλά ερωτήματα στην ουσία... α) ποτε θα κριθεί αν το σαλέ θα λειτουργεί, υπάρχει φόβος να μην ανοίξει?

και β) αν περάσει ο Ιανουάριος χωρίς να έχει ρίξει χιονι αρκετό για χιονοδρομία, θα κλεισει οριστικά ή θα κρατηθεί και θα περιμένει τον Φεβρουαριο?

ποιος ειναι υπευθυνος χιονοδρομίας... και ρωτάτε να σας πουν ένα όνομα... λές και θα τον γνωρίζετε αμα σας πουν τουλάχιστον οι περισσότεροι...

Υπευθυνος χιονοδρομίας αν δεν εχει προσληφθεί στη θέση του Σπανού που πήγε στο Πήλιο τότε στη θέση του την ευθυνη και την υπογραφή θα την βάζει ο κ.Βαζαίος...

ΑΝ ειναι καλός,ικανός ή όχι θα το δούμε ΟΤΑΝ ανοίξει το κέντρο τωρα τι κουβέντα κάνουμε πραγματικά δε μπορώ να την καταλάβω...

εγω εχω 2 πιο απλά ερωτήματα στην ουσία... α) ποτε θα κριθεί αν το σαλέ θα λειτουργεί, υπάρχει φόβος να μην ανοίξει?

και β) αν περάσει ο Ιανουάριος χωρίς να έχει ρίξει χιονι αρκετό για χιονοδρομία, θα κλεισει οριστικά ή θα κρατηθεί και θα περιμένει τον Φεβρουαριο?

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ NICKEL

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ KAPTEN ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ.

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ???

ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΓΛΗ ή ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ NICKEL

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ KAPTEN ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ.

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΑΝ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ???

ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΓΛΗ ή ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

:wacko: θα μας τρελάνει :wacko:

Συμφωνώ και επαυξάνω με τα γραφόμενά σου!!!

Εγώ ξέρω ότι το ΧΚΚ έχει καταθέσει, για πρώτη φορά πλήρη φάκελο με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά, ΟΛΑ, και αναμένει το σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα, πρέπει να γνωρίζουν τι απαιτείται για τη χορήγηση του σήματος, άρα το ΧΚΚ πληρεί τις προϋποθέσεις για ασφαλή λειτουργία όταν ανοίξει και εάν ανοίξει με όλα αυτά που έχετε πει και το έχετε γκαντεμιάσει το έρμο το βουνό μας!!!

Αφήστε βρε παιδιά να ανοίξει το κέντρο με το καλό και το κράζεται μετά... Γιάννη τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε :wacko: !!!!

Τώρα, όσον αφορά το chalet, λειτουργεί κανονικά και καθημερινά από την Κυριακή...

Για το 2ο ερώτημά σου, δεν ξέρω να απαντήσω, λογικά όμως θα περιμένει...

Σε ότι με αφορά προσωπικά, δεν είναι σκάλωμα... Είναι ζήτημα ουσίας. Εδώ δε μιλάμε για τις εκτιμήσεις κάποιων αν το κέντρο μπορεί να λειτουργήσει σωστά ή όχι. Τέτοιες εκτιμήσεις αυτές θα ακούσεις πολλές διότι ο καθένας έχει την άποψή του. Αυτό πράγματι θα φανεί όταν θα ανοίξει το κέντρο και θα λειτουργήσει. Το θέμα όμως είναι ότι εκκρεμεί μια καταγγελία η οποία δεν αφορά μια απλή εκτίμηση αλλά μια έλλειψη η οποία είναι αντίθετη με νόμο, ο οποίος έχει γίνει για να προστατέψει το χιονοδρόμο.

Ο κάθε απλός χιονοδρόμος-πελάτης του ΧΚΚ, όπως εγώ, έχει κάθε δικαίωμα να επιθυμεί να μάθει αν έχουν ληφθεί τα προβλεφθέντα από το νόμο μέτρα ασφαλείας, εφόσον μάλιστα μαθαίνει ότι κάτι τέτοιο αμφισβητείται. Εμείς δεν αμφισβητούμε ούτε είμαστε κακοπροαίρετοι. Ζητούμε απλά να μάθουμε τι συμβαίνει. Δε βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα και γι΄αυτό καλούμε το ΧΚΚ να τοποθετηθεί. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν γιατί εμείς ρωτάμε αλλά γιατί το ΧΚΚ δεν απαντά!

Κι αν πράγματι, η κατάσταση είναι όπως την περιγράφεις δηλ. υπεύθυνος λειτουργίας αναλαμβάνει ο ίδιος ο διευθύνων, αυτό που δεν κατανοώ γιατί απλά το ΧΚΚ δε μας το δηλώνει υπεύθυνα και ξεκάθαρα να τελειώνει η ιστορία. Το αν είναι κατάλληλος και ικανός δεν είναι κάτι που εγώ έχω τις δυνατότητες να κρίνω και πράγματι θα φανεί στην πορεία. Αλλά γιατί το ΧΚΚ επιλέγει αυτή την πολιτική σιωπής η οποία το μόνο που πετυχαίνει είναι να κλονίζει την εμπιστοσύνη των πελατών του, εκ των οποίων πολλοί έδειξαν αυτήν ακριβώς την εμπιστοσύνη αγοράζοντας ετήσιες; Αυτό είναι κάτι που, πραγματικά, με τα δικά μου κριτήρια αντίληψης της ορθής επιχειρηματικής στάσης απέναντι στον πελάτη, δε μπορεί να γίνει κατανοητό.

Τέλος πάντων, νομίζω ότι ο καθένας έχει βγάλει πλέον τα συμπεράσματά του. Το αποτέλεσμα "θα φανεί στο χειροκρότημα"....

δεν εκρεμμεί καμία καταγγελία.

Ο ΣΓ δήλωσε μια παραίτηση γιατι δεν υπήρχαν καποια προαπαιτουμενα κατα τη κρίση του το Νοέμβριο του 2010 πριν καν ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο.

Εαν υπάρχει ελλειψη (προσωπου) αντίθετη με το νόμο οπως λες ΤΟΤΕ το χιονοδρομικό ΔΕΝ θα ανοίξει ειδικά μετα το συμβάν στα 3-5...

Άρα ή θα ανοίξει με τη θεση καλλυμένη ή δεν θα ανοίξει καθόλου.

καντε υπομονη 2 εβδομάδες και θα δουμε ολοι μαζί αν οι ανθρωποι που εμειναν πισω μαζι με τους καινούριους μπορουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες.

Συγγνώμη κιόλας αλλά το αν θα λειτουργήσει το σαλέ είναι το θέμα μας τώρα...?Τα λύσαμε δλδ όλα τα άλλα και τωρα ασχολούμαστε με το σαλέ...?

Εσύ μπορεί να νιώθεις ασφαλής στο βουνό αν ανοίξει το σαλέ.( :wacko: )Εγώ θα νιώθω "ασφαλής" στο βουνό αν μάθω ότι τελικά έχουν καλυφθεί οι παρακάτω θέσεις: Υπεύθυνος Ασφάλειας Πιστών, Υπεύθυνος Λειτουργίας και Υπεύθυνος Αναβατήρων.Δεν ζήτησα να μάθω τα ονόματά τους, αλλά όπως και να το κάνουμε, μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, αλλιώς είναι να σε ενημερώνουν ότι οι παραπάνω θέσεις έχουν καλυφθεί από τον χ,ψ,z, και αλλιώς να σου λένε ότι όλα είναι έτοιμα και όλα καλά.

Btw...ελπίζω όταν με το καλό έρθει ο χειμώνας στον Χελμό, όλα να πάνε και να μην έχουμε παρατράγουδα....!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Σαφώς δεν εκκρεμεί (ακόμα) καμία καταγγελία αλλά το αν θα ανοίξει ή όχι σύμφωνα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προφανώς θα το μαθουμε όταν απαντηθεί η επιστολή-αίτηση του συλλόγου προς τον ΕΟΤ με θέμα την πληρότητα των εγγράφων όλων των ΧΚ της χώρας...

Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε και δεν ξερω αν ο ΕΟΤ θα απαντήσει ή αν θα αρχίσουν οι γαργάρες ας δούμε πρώτα τα εξής.

Α) Τυπικό:

Εστω και ο Βαζέος έχει αυτοτοποθετηθεί στην θέση του Υπεύθυνου Ασφαλείας. Αυτό από το νόμο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ διότι σύμφωνα με το βιογραφικό του ΔΕΝ έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και την προυπηρεσία σε άλλο ΧΚ της χώρας ή του εξωτερικού που να του δίνουν την δυνατότητα αυτή.

Β) Ουσιαστικό:

Αν είναι δυνατόν στην πιο επικίνδυνη και δύσκολη θέση εργαζομένου του ΧΚ να είναι κάποιος ο οποίος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με ΧΚ.... Το άλλο δε χειρότερο είναι ότι ο κ. Βαζεός όταν με δάφνες ερχόταν στα Καλάβρυτα ... υποτίθεται ότι έφερνε μαζί του τον αέρα της αλλαγής... και την ώθηση στο ΧΚ να φύγει από την μιζέρια του (αυτό φυσικά δεν το λέω εγώ) και να κάνει το ένα βήμα παραπάνω... Δλδ αυριο αναλαμβάνει ο χ-ψ manager τα ηνία και βάζει την μάνα του... ή το μπατζανάκη του ή δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον στην θέση του άκουσον άκουσον.... ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ....?

Και αν όλα αυτά ακόμα σας φαντάζουν σκαλώματα... για πείτε μας ποιός θα εκτιμήσει το κέντρο αν κινδυνευει από χιονοστοιβάδα ή όχι...? Επίσης τι γίνεται και ποιός κάνει τι σε πεςρίπτωση χιονοστοιβάδας... Το κέντρο είχε τουλάχιστον ανθρωπο και να βλέπει τον κίνδυνο... αλλά και να ξέρει τι να κάνει... (τις περισσότερες φορές ερχόταν-έφρναν τον Bernard...).

Επίσης... κάτι ακούγεται στα αυτιά μου από τα Καλάβρυτα τις τελευταίες μέρες... σχετικά με τα δικαιολογητικά. Θα το εξακριβώσω και θα τα πούμε τότε.

Ιωάννα μου καταλαβαίνω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το αγχος και το δικό σου και του Ν.Σ. αλλά (μιλάμε ανα 2 μέρες στο τηλέφωνο...έγινε και αυτό) πίστεψε με μόνο κακό δεν είναι για το κέντρο όλα αυτά... Προσωπικά δλδ έτσι εκτιμώ...

Φιλικά

Ο καχύποπτος Τεο.

Edited by TEOXALANDRI

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

για πείτε μας ποιός θα εκτιμήσει το κέντρο αν κινδυνευει από χιονοστοιβάδα ή όχι...? Επίσης τι γίνεται και ποιός κάνει τι σε πεςρίπτωση χιονοστοιβάδας... Το κέντρο είχε τουλάχιστον ανθρωπο και να βλέπει τον κίνδυνο... αλλά και να ξέρει τι να κάνει... (τις περισσότερες φορές ερχόταν-έφρναν τον Bernard...).

Ακόμη ένα ερώτημα, πολύ πιο σημαντικό από το αν θα ανοίξει τελικά το σαλέ...δεν νομίζετε....? :wacko:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια στις τελευταιες σελιδες του νηματος

το κεντρο δηλωνει μεσω του εκπροσωπου του οτι ειναι ετοιμο για λειτουργια

αν δεν αισθανεται καποιος ασφαλης καλυτερα να μην παει για σκι στο καλαβρυτο ειναι πολυ απλο το θεμα

αν δημιουργηθει προβλημα ειτε ατυχηματος ειτε χιονοστιβαδας θα δουμε ποια θα ειναι τα αποτελεσματα και πως θα το αντιμετωπισουν οι υπευθυνοι εκει πανω και μετα αναλογα θα κραξουμε ολοι μαζι

σταματηστε λοιπον να γεμιζετε σελιδες γραφοντας τα ιδια και τα ιδια αμαν

οταν πατε στα απατητα ποιος σας ρποστατευει ηθελα να.ξερα...

αραγε εχει υπευθυνο απατητων φετος το χιονοδρομικο ?

αν δεν εχει δεν θα παω

DALTONS POW ROBBERY.....

διευθυντης απατητων

loooooooooooooooooooooooooooooool

ζωγραφισες χρηστο

το κεντρο δηλωνει μεσω του εκπροσωπου του οτι ειναι ετοιμο για λειτουργια

αν δεν αισθανεται καποιος ασφαλης καλυτερα να μην παει για σκι στο καλαβρυτο ειναι πολυ απλο το θεμα

αν δημιουργηθει προβλημα ειτε ατυχηματος ειτε χιονοστιβαδας θα δουμε ποια θα ειναι τα αποτελεσματα και πως θα το αντιμετωπισουν οι υπευθυνοι εκει πανω και μετα αναλογα θα κραξουμε ολοι μαζι

αν δεν εχει δεν θα παω

Εαν έχεις πρόβλημα με αυτά που γράφονται....να μην τα διαβάζεις.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

..ο καλύτερος τρόπος για να είναι ο χιονοδρόμος ασφαλής είναι το κέντρο να παραμείνει κλειστό. Αυτο το μέτρο έχει εφαρμοστεί κατ εξακολουθηση σε αυτο το κέντρο και όλα πηγαν μια χαρά.

Επίσης χρειαζόμαστε και υπέυθυνο του καφέ , προτείνω το μετεο να πει επαυτου περισσότερα , που είναι όμως άφαντος ρε γαμώτο...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

χωρίς να κάνω quote της Μαρίας

Μαράκι σαν επισκέπτης του χκΚ αυτο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι αν θα δουλευει το Σαλέ και αν θα ανοιξει το χιονοδρομικό...

το αν ειναι νόμιμο πρεπει να νοιαζει τον ΕΟΤ και το ιδιο το χιονοδρομικό.

αν καταφέρει και ανοιξει ωντας "παράνομο" και σε αντιθεση με την συμβουλή του ΕΟΤ μπορεις να κάνεις την καταγγελία σου στην αρμόδια υπηρεσία και να το κλείσει.

ΤΕΟ

Δε ξέρω αν ο κ.Βαζαίος εχει ορίσει τον εαυτό του ως υπευθυνο χιονοδρομίας και δε ξέρω αν πληροί τις προυποθέσεις ή αν αποδέχεται τη θέση.

Σας βάζω αντιγραφή απο το ΦΕΚ τι πρεπει να "εχει" ο Υπευθυνος λειτουργίας:

− Στην παράγραφο 5 συμπληρώνεται ως Ιστ): αίτηση

επιχειρηματία για την έγκριση διακριτικού τίτλου της

επιχείρησης και ως Ιζ): αίτηση του επιχειρηματία όπου

θα προτείνεται η έγκριση υπευθύνου Προϊσταμένου Λει−

τουργίας Χιονοδρομικού Κέντρου συνοδευομένη από

τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (τίτλοι γνώσης ξένης

γλώσσας και τουριστικής εκπαίδευσης, αντίγραφο ποι−

νικού μητρώου και πιστοποιητικό υγείας, αποδοχή εκ

μέρους του της συγκεκριμένης θέσης και αποδεδειγμέ−

νη προϋπηρεσία σχετική με το αντικείμενο).

Υπομονή 2 εβδομάδες που το χιονοδρομικό θα αναγκαστεί να λειτουργήσει λόγο χιονιού. Τώρα ακόμα και αναστολή λειτουργίας να έχει απο τον ΕΟΤ ειναι μια η άλλη αφου δε μπορει να λειτουργεί λόγο ελλειψης χιονιού.

To ποιος θα εκτιμήσει τον κίνδυνο χιονοστιβάδας? θα τον κάνει ενας τσοπάνης... υπάρχει συγκεκριμένη προδιαγραφή ανθρώπου που θα κανει αυτη τη δουλειά απο τον ΕΟΤ?

αν όχι... τοτε χαίρεται δε φταιει το χιονοδρομικό φταίει ο ΕΟΤ, αν προβλεπεται απο τον ΕΟΤ να εχει συγκεκριμένες γνώσεις και δεν υπάρχει τότε οταν ξεκινήσει μπορει να το καταγγείλει ο καθε ενδιαφερόμενος...

αν τελικά ανοίξει και είναι όλα νομότυπα αλλά εσείς νιώθετε ανασφάλεια, τότε δυστυχώς για εσάς θα πρέπει να επισκεφτείτε άλλο χιονοδρομικό που θα σας προσφέρει αυτή την ασφάλεια...

πχ το χκΠ που ξέρετε και τον υπευθυνο αναβατήρων, τον υπευθυνο λειτουργιας, τον "υπευθυνο χιονοστιβαδας", τον αρχιμηχανικό κλπ... α και το σαλέ λειτουργεί.

Τουλάχιστον Σωτήρη εμάς μας καλούν να κουβεντιάσουμε με τον κύριο Ευθύμιο Βαζαίο !

Εσένα μάλλον σε ξέχασαν !

Αν μας δεχτεί φυσικά στο γραφείο του.

Σημ. Πέρσι αν θυμάμαι καλά ήταν κλειδωμένος πάντα μέσα. Φέτος αν εχουμε χιόνιαθα είναι στο βουνό ;

Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα. Όταν γίνει ατύχημα ή λάθος υπάρχουν πολύ να σχολιάζουν. Πριν για να μην γίνει δεν πρέπει να λέμε τίποτα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Edited by violi

χωρίς να κάνω quote της Μαρίας

Μαράκι σαν επισκέπτης του χκΚ αυτο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι αν θα δουλευει το Σαλέ και αν θα ανοιξει το χιονοδρομικό...

Τις ερωτήσεις μου, δεν τις κάνω σαν επισκέπτης αλλά σαν πελάτης.Άρα το αν θα ανοίξει το σαλέ, λίγο με νοιάζει.Δεν θα ξεκινήσω από την Αθήνα, να πάω επίσκεψη στο σαλέ του κέντρου αλλά για να κάνω σκι(όσο κάνω-όπως κάνω-δικό μου θέμα)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

δε με πιάνεις...

επισκέπτης-πελάτης το ιδιο ειναι,... θες να τον πούμε "χρήστη του χιονοδρομικού" εσενα λοιπον σαν πιθανο πελατη του χιονοδρομικου σε νοιάζει να λειτουργει το χιονοδρομικο.

Αν αυτο γινεται παρανομα υπαρχει υπηρεσια που θα το ελεγξει, μεσα απο το φόρουμ πχ δε μπορουμε να κρίνουμε αν το βιογραφικο του κ. Βαζαίου είναι "ικανο" (ποσο μάλλον οταν δε το εχουμε διαβάσει) να εχει μια θέση που στο τέλος τελος ηταν υπόθεση δική μου.

Το χιονοδρομικό αληθώς η ψευδώς ανακοινωσε οτι ειναι πανετοιμο να λειτουργήσει... θα φανει οταν αναγκαστει να ανοιξει.

Απο εκει και μετα πως μπορουμε να συνεχισουμε να το συζητάμε?

επειδή ο ΤΕΟ ξερει background πληροφορίες?

εχετε σαφή γνώση του τι ισχυει στο Χελμό αυτη τη στιγμη? γραφτε το με απλα λόγια και οχι σε μορφή χρησμού.

σας κατανοω στο βάθος αλλά δε βοηθάει σε τιποτα αυτου του στυλ τα μηνυματα... αν ξερει σε ποιον πυλωνα της στυγας γυριζουν τα καρεκλακια τουμπα, που παγωνει το νερο,ποιος θα κανει προγνωση χιονοστιβάδας...

ΑΥΤΑ ειναι πρωταρχικο προβλημα του χιονοδρομικου οχι δικο μου. Αν δε καταφερνουν να λειτουργουν τοτε εμεις,εσεις, ολοι μας θα παμε αλλου.

Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα. Όταν γίνει ατύχημα ή λάθος υπάρχουν πολύ να σχολιάζουν. Πριν για να μην γίνει δεν πρέπει να λέμε τίποτα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου...!

Και να συμπληρώσω ότι το θέμα με το ατύχημα ή λάθος είναι να είσαι σε θέση να το προλάβεις πριν γίνει.Άμα γίνει οποιοδήποτε σχόλιο θα είναι περιττό.. :wacko:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Τουλάχιστον Σωτήρη εμάς μας καλούν να κουβεντιάσουμε με τον κύριο Ευθύμιο Βαζαίο !

Εσένα μάλλον σε ξέχασαν !

Αν μας δεχτεί φυσικά στο γραφείο του.

Σημ. Πέρσι αν θυμάμαι καλά ήταν κλειδωμένος πάντα μέσα. Φέτος αν εχουμε χιόνιαθα είναι στο βουνό ;

Ελπίζω να πάνε όλα καλά

ε,καλα αυτο δεν ειναι και κανενα κατορθωμα.οποιος θελει να μιλησει με τον βαζαιο παει και τον βρισκει.

Τις ερωτήσεις μου, δεν τις κάνω σαν επισκέπτης αλλά σαν πελάτης.Άρα το αν θα ανοίξει το σαλέ, λίγο με νοιάζει.Δεν θα ξεκινήσω από την Αθήνα, να πάω επίσκεψη στο σαλέ του κέντρου αλλά για να κάνω σκι(όσο κάνω-όπως κάνω-δικό μου θέμα)

αν θελησεις να πας τουαλετα τι θα κανεις?μην λεμε και οτι θελουμε τωρα.χιονοδρομικο χωρις σαλε??????που ακουστηκε????

Για το ΧΚΚ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Μισό.... Να κάτσω να συνειδητοποιήσω σε ποιο forum βρίσκομαι και μετά να πάω να αυτομαχαιροθώ !!! :lol: :LOL: :lol::P

Την αγάπη μου έχεις!!! Πέρνα από το σπίτι, να σου δώσω αυτοκόλλητα για το αυτοκίνητο !! :P

meleski.gifΌτι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

m9xe5oa0.jpg vs atomicsl9nk1.jpg

Και σένα ρε,τί σε νοιάζει;...δεν πας ν΄ακονίσεις τα μαχαίρια σου;...φεύγεις μεθαύριο ρεεε!

αν δεν εχει δεν θα παω. Γειά σου Skimad θεόμουρλε.b03c778.gif

Edited by Mitsaras

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Κοίτα να δεις που κανταντησαμε ρε φούστη μου.... Οτι εκανα τοσο καιρό... να κάνω τώρα το αντίστροφο... βέβαια some things never changes....

..ο καλύτερος τρόπος για να είναι ο χιονοδρόμος ασφαλής είναι το κέντρο να παραμείνει κλειστό. Αυτο το μέτρο έχει εφαρμοστεί κατ εξακολουθηση σε αυτο το κέντρο και όλα πηγαν μια χαρά.

Επίσης χρειαζόμαστε και υπέυθυνο του καφέ , προτείνω το μετεο να πει επαυτου περισσότερα , που είναι όμως άφαντος ρε γαμώτο...

M'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσε... αλλά δεν μου τον τεκμηριώνεις... Π.χ. ας πούμε... ποιά τα όρια ασφαλείας λειτουργίας του αναβατήρα Αχιλλέα... σε m/sec και με πόσα δούλευε συνήθως? Πέσμε... γιατι εγώ... ξέρεις βάση λειτουργίας των αναβατήρων πλήρωνα στο κέντρο ενοίκιο... και κάθε μέρα... κοίταγα τα ανεμόμετρα... Αλλά τι λέω... σάμπως ξέρει η Doppelmayr... Πραγματικά δεν έχεις βαρεθεί να λες τα ίδια και τα ίδια...?

Πάνο σου πεισημαίνω γιατι δεν καταλαβαίνεις... Με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει πρόσληψη ακόμα υπεύθυνου λειτουργίας... υπάρχουν 2 ειδών προβλήματα... στα κάνω μεγάλα...

Σαφώς δεν εκκρεμεί (ακόμα) καμία καταγγελία αλλά το αν θα ανοίξει ή όχι σύμφωνα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προφανώς θα το μαθουμε όταν απαντηθεί η επιστολή-αίτηση του συλλόγου προς τον ΕΟΤ με θέμα την πληρότητα των εγγράφων όλων των ΧΚ της χώρας...

Και επειδή στην Ελλάδα ζούμε και δεν ξερω αν ο ΕΟΤ θα απαντήσει ή αν θα αρχίσουν οι γαργάρες ας δούμε πρώτα τα εξής.

Α) Τυπικό:

Εστω και ο Βαζέος έχει αυτοτοποθετηθεί στην θέση του Υπεύθυνου Ασφαλείας. Αυτό από το νόμο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ διότι σύμφωνα με το βιογραφικό του ΔΕΝ έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και την προυπηρεσία σε άλλο ΧΚ της χώρας ή του εξωτερικού που να του δίνουν την δυνατότητα αυτή.

Β) Ουσιαστικό:

Αν είναι δυνατόν στην πιο επικίνδυνη και δύσκολη θέση εργαζομένου του ΧΚ να είναι κάποιος ο οποίος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με ΧΚ.... Το άλλο δε χειρότερο είναι ότι ο κ. Βαζεός όταν με δάφνες ερχόταν στα Καλάβρυτα ... υποτίθεται ότι έφερνε μαζί του τον αέρα της αλλαγής... και την ώθηση στο ΧΚ να φύγει από την μιζέρια του (αυτό φυσικά δεν το λέω εγώ) και να κάνει το ένα βήμα παραπάνω... Δλδ αυριο αναλαμβάνει ο χ-ψ manager τα ηνία και βάζει την μάνα του... ή το μπατζανάκη του ή δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον στην θέση του άκουσον άκουσον.... ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ....?

Και αν όλα αυτά ακόμα σας φαντάζουν σκαλώματα... για πείτε μας ποιός θα εκτιμήσει το κέντρο αν κινδυνευει από χιονοστοιβάδα ή όχι...? Επίσης τι γίνεται και ποιός κάνει τι σε πεςρίπτωση χιονοστοιβάδας... Το κέντρο είχε τουλάχιστον ανθρωπο και να βλέπει τον κίνδυνο... αλλά και να ξέρει τι να κάνει... (τις περισσότερες φορές ερχόταν-έφρναν τον Bernard...).

Επίσης... κάτι ακούγεται στα αυτιά μου από τα Καλάβρυτα τις τελευταίες μέρες... σχετικά με τα δικαιολογητικά. Θα το εξακριβώσω και θα τα πούμε τότε.

Φιλικά

Ο καχύποπτος Τεο.

Σου επισημαίνω επίσης ότι αυτα τα δικαιολογητικά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν υπάρχουν...

ΤΕΟ

Δε ξέρω αν ο κ.Βαζαίος εχει ορίσει τον εαυτό του ως υπευθυνο χιονοδρομίας και δε ξέρω αν πληροί τις προυποθέσεις ή αν αποδέχεται τη θέση.

Σας βάζω αντιγραφή απο το ΦΕΚ τι πρεπει να "εχει" ο Υπευθυνος λειτουργίας:

− Στην παράγραφο 5 συμπληρώνεται ως Ιστ): αίτηση

επιχειρηματία για την έγκριση διακριτικού τίτλου της

επιχείρησης και ως Ιζ): αίτηση του επιχειρηματία όπου

θα προτείνεται η έγκριση υπευθύνου Προϊσταμένου Λει−

τουργίας Χιονοδρομικού Κέντρου συνοδευομένη από

τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (τίτλοι γνώσης ξένης

γλώσσας και τουριστικής εκπαίδευσης, αντίγραφο ποι−

νικού μητρώου και πιστοποιητικό υγείας, αποδοχή εκ

μέρους του της συγκεκριμένης θέσης και αποδεδειγμέ−

νη προϋπηρεσία σχετική με το αντικείμενο).

Και ερωτώ λοιπόν.... Εμένα υπεύθυνο λειτουργίας θα με εμπιστευόσουν...? Κάνω σκι 8 χρόνια σε Ελλάδα και Μπανσκο (μονο) και 2 χρόνια ήμουν καψιμιτζής στην Βαθειά Λάκκα... Για πε...(?)

επειδή ο ΤΕΟ ξερει background πληροφορίες?

εχετε σαφή γνώση του τι ισχυει στο Χελμό αυτη τη στιγμη? γραφτε το με απλα λόγια και οχι σε μορφή χρησμού.

Εγώ έχω... για πάρτη μου... Αν δεν σε κάλυψε ο Σωτήρης... τι να σου πω... Ξαναδιάβασε σε βάθος μπας και καταλάβεις...

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσε ότι δεν έχω καμία διαθεση ειρωνικής στάσης και ελπίζω να μην βρίσκεις τίποτα τέτοιο στο ποστ... (δεν υπάρχει να ξερεις) αλλά δεν είναι δυνατόν να μην θες να δεις κάποια πράγματα. Σε κάθε λόγο (γραπτό-προφορικό) υπάρχει και ο αντίλογος δεν λέω... αλλά να σου θυμίσω ότι κάποτε κάποιοι θρυμάτιζαν τα ιμάτια τους γιατί το ΧΚΚ δεν έβγαζε ανακοίνωση για το επίπεδο κινδύνου χιονοστοιβάδων όπως το ΧΚΠ και άλλα σοβαρά κέντρα...(πολύ σωστά φυσικά...) Τωρα ξαφνικά... δεν τρέχει τσαι... θα ρωτάμε τους τσοπάνηδες...? Δλδ... όπως λένε και οι προλαλήσαντες θα πρέπει πρώτα να έχουμε θυματα για να δούμε την αποτελεσματικότητα του προσωπικού...? Να μην την (κατα)κρίνουμε δλδ...? Να βλέπεις το τραίνο να έρχεται... και συ να πινεις ουζάκι στις ράγες παιζοντας μπαρμπούτι...? Εγω δεν βγήκα να πω ο τάδε είναι μακάκας ή τούνα είναι καλός... αλλά αν νομίζεις ότι στα Καλάβρυτα είναι ήρεμοι σε πληροφορώ ότι κάνεις λάθος... Το έλα να δεις και να μην αγοράσεις (productions) γίνεται...

Kαι κάτι ακόμα... Δρίβα... μην γελάς... σε βλέπω... μην γελάς...

Φιλικά

Τεο...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...