snowholic 2,056 Report post Posted April 12, 2011 Πάντως, εγώ προσωπικά, σε όποιο μέλος του συλλόγου γνώριζα την εκπτωσούλα μου την έκανα... :LOL: Και με το παραπανω Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted April 12, 2011 (edited) Εάν υπήρχε βοήθεια από το ΧΚΚ στη μείωση του ενοικίου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αλλά......... Δυστυχώς Ιωάννα τα Χ/Κ βλέπουν τους επιχειρηματίες που ανεβαίνουν στο βουνό σαν κότες με τα χρυσά αυγά. Και ενώ θα έπρεπε να τους δείχνουν κατανόηση (ειδικά σε δύσκολες οικονομικά χρονιές σαν αυτές που βιώνουμε) τους πνίγουν οικονομικά και τους ωθούν σε κλείσιμο. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του φίλου Θοδωρή Ντάφλου. Μπορεί βέβαια να μιλάμε για περιπτώσεις που αφορούν τα Καλάβρυτα αλλά για να είμαστε δίκαιοι αυτά ισχύουν σε όλα ή τουλάχιστον στα περισσότερα ελληνικά Χ/Κ. Πάντως 222.000 χιλιάρικα για 2 μήνες είναι υπερβολικά πολλά, χρειάζονται 3.700 καθαρά κέρδη τη μέρα (222.000 δια 60 μέρες) μόνο για τα ενοίκια της χρονιάς. Βάλε τους προμηθευτές, βάλε τους μισθούς, τι να μείνει! Είναι λογικό να μπαίνει μέσα! Μόνη βιώσιμη λύση για το σαλέ είναι να το δουλεύει από του χρόνου το ΧΚΚ. Αφού φέτος η διοίκησή του κατάφερε το οικονομικό θαύμα στο χιονοδρομικό, το σαλέ θα του φανεί παιχνιδάκι! Edited April 12, 2011 by sotogiannop Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 12, 2011 (edited) Μόνη βιώσιμη λύση για το σαλέ είναι να το δουλεύει από του χρόνου το ΧΚΚ. Αφού φέτος η διοίκησή του κατάφερε το οικονομικό θαύμα στο χιονοδρομικό, το σαλέ θα του φανεί παιχνιδάκι! με 0,20 € το μικρό νερό με 1,00 € καφέ με 1,50€ σάντουιτς θέλω χαμηλές τιμές με υψηλές παροχές και το οικονομικό θαύμα ή ανάσταση θα γίνουν τα μάλα Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Υ.Γ. θέλω σαμπάνια με καπνιστό σολομό και καβουρόψυχα στα 5,00 € παρακαλώ Σήμερα ο υπαγράφων μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου μας συμμετείχαμε σε σύσκεψη για τα Χ/Κ στο γραφείο του υφυπουργού τουρισμού κ. Νικητιάδη μαζί με τις διοικήσεις των ελληνικών Χ/Κ και φορέων του χώρου.Είναι πραγματικά κρίμα που δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση (αν και είχε προσκληθεί) και ο διευθύνων σύμβουλος του ΧΚΚ ο οποίος πραγματικά μετά από μια τέτοια πολύ επιτυχημένη οικονομικά σεζόν θα είχε πολλές και χρήσιμες συμβουλές να δώσει στους συναδέλφους του ώστε να μπουν και αυτοί στο δρόμο της επιτυχίας. Μάλιστα και με την ευκαιρία ότι από δω και στο εξής ο σύλλογός μας θα συμμετέχει επίσημα στην επιτροπή του υπουργείου για την επίλυση προβλημάτων των Χ/Κ θα προτρέψουμε τον υπουργό να τον καλέσει για να μας αναλύσει το πολύ επιτυχημένο αυτό μοντέλλο του ώστε να το εφαρμόσουν και οι διοικήσεις των άλλων ελληνικών Χ/Κ, μεγάλων και μικρών. :LOL: ........................ λες να κάνει κορδελάκια στην ένωση χιονοδρομικών και στο σύλλογο και να κάνει το μεγάλο μπαμ ν αναλάβει τον Παρνασσό προκειμένου να τον απογειώσει ........... λες ή κάτι άλλο συμβαίνει ???? Πάντως 222.000 χιλιάρικα για 2 μήνες είναι υπερβολικά πολλά, χρειάζονται 3.700 καθαρά κέρδη τη μέρα (222.000 δια 60 μέρες) μόνο για τα ενοίκια της χρονιάς. Βάλε τους προμηθευτές, βάλε τους μισθούς, τι να μείνει! Είναι λογικό να μπαίνει μέσα! Μόνη βιώσιμη λύση για το σαλέ είναι να το δουλεύει από του χρόνου το ΧΚΚ. Αφού φέτος η διοίκησή του κατάφερε το οικονομικό θαύμα στο χιονοδρομικό, το σαλέ θα του φανεί παιχνιδάκι! ζήτω τα θαύματα και το νέο .......αέρας ανανέωσης φέτος στο βουνό έχω ακούσει ( δεν είμαι όμως και το αφεντικό ) για 120.000 το χρόνο και όχι για 220.000 μήπως έγινε λάθος στο αναφερόμενο νούμερο διότι είναι υπερβολικό, εκτός και περιλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα ( προσωπικό, ΔΕΗ, τροφοδοσία κλπ ) . το σωστό θεωρώ ότι είναι το 120.000 είναι κοντά στην πραγματικότητα. Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Υ.Γ. ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΧΕΛΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Edited April 12, 2011 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
violi 0 Report post Posted April 12, 2011 Ρωτάω … μήπως θα έπρεπε το ΣΔΟΕ να κάνει μια βόλτα στα Καλάβρυτα και ειδικά στο ΧΚΚ να δεί λίγο τις εισπράξεις??? Λέω μήπως !!! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted April 12, 2011 (edited) Ρωτάω ? μήπως θα έπρεπε το ΣΔΟΕ να κάνει μια βόλτα στα Καλάβρυτα και ειδικά στο ΧΚΚ να δεί λίγο τις εισπράξεις??? Λέω μήπως !!! Τι ΣΔΟΕ, ο Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να πάει μήπως και ξεστραβωθεί και εφαρμόσει το μοντέλλο ΧΚΚ και στην ελληνική οικονομία και δούμε άσπρη μέρα! Άκους εκεί 75% αύξηση πελατών! Θαύμα παιδάκι μου, θαύμα!!! Edited April 12, 2011 by sotogiannop Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted April 13, 2011 Σήμερα ο υπαγράφων μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου μας συμμετείχαμε σε σύσκεψη για τα Χ/Κ στο γραφείο του υφυπουργού τουρισμού κ. Νικητιάδη μαζί με τις διοικήσεις των ελληνικών Χ/Κ και φορέων του χώρου..... Μάλιστα και με την ευκαιρία ότι από δω και στο εξής ο σύλλογός μας θα συμμετέχει επίσημα στην επιτροπή του υπουργείου για την επίλυση προβλημάτων των Χ/Κ θα προτρέψουμε τον υπουργό να τον καλέσει για να μας αναλύσει το πολύ επιτυχημένο αυτό μοντέλλο του ώστε να το εφαρμόσουν και οι διοικήσεις των άλλων ελληνικών Χ/Κ, μεγάλων και μικρών.... Καλά που έγινε αυτό στα Καλάβρυτα μήπως και ανακαλύψουν τα άλλα ΧΚ την αξία του marketing. Όπως και συγχαρητήρια στον Σωτήρη και Όλγα που είναι δραστήριοι και προωθούν τους στόχους του συλλόγου! http://www.newsbeast.g Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted April 13, 2011 έχω ακούσει ( δεν είμαι όμως και το αφεντικό ) για 120.000 το χρόνο και όχι για 220.000 μήπως έγινε λάθος στο αναφερόμενο νούμερο διότι είναι υπερβολικό, εκτός και περιλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα ( προσωπικό, ΔΕΗ, τροφοδοσία κλπ ) . το σωστό θεωρώ ότι είναι το 120.000 είναι κοντά στην πραγματικότητα. Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Υ.Γ. ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΧΕΛΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 122.000 ευρώ... συγνώμη μπερδεύτηκα με τα δυάρια!!!! Ευχαριστώ Troboni... Τα 122.000 είναι μόνο το ενοίκιο... Εάν βάλεις μέσα το προσωπικό, τις προμήθειες, το ρεύμα, τη θέρμανση και τις διάφορες κατά καιρούς εργασίες, μάλλον ξεπερνάει τα 220.000.............. Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted April 13, 2011 (edited) Άκους εκεί 75% αύξηση πελατών! Θαύμα παιδάκι μου, θαύμα!!! Σωτηρη, ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι αυτο το 75% της αυξησης των καρτων εχει να κανει μονο με την περυσινη (κακη, λογω καιρου) χρονια. 35000 καρτες περυσι 55000 φετος με 2 μονο μηνες λειτουργιας. @Troboni Ολο ειρωνια και χολη...πριν ακομα ανοιξει το ΧΚ. Το ιδιο και τωρα που εκλεισε μετα απο την πολυ καλη και χωρις ιδιαιτερα προβληματα λειτουργια του. Κανε υπομονη μεχρι του χρονου, μπορει να εισαι πιο τυχερος και να στραβωσει κατι... Καλο καλοκαιρι Γιωργος Βεργιογλου Edited April 13, 2011 by snowholicanonymous Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 13, 2011 @ snowholicanonymous οι αλήθειες είναι πάντα πικρές και όχι ευχάριστες. Δε δοκιμάστηκε το ΧΚΚ φέτος σε τίποτε ο καιρός και πολλά άλλα ήταν κατά παραγγελία. Δεν έχω κόντρα με το ΧΚΚ αλλά το να γράφεις αλήθειες και πραγματικά γεγονότα δεν συνάδουν με ειρωνία και χολή Ευχαριστώ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Share this post Link to post Share on other sites
Betterakos 0 Report post Posted April 13, 2011 Το κατω σαλε αλλα κ σε λιγοτερο βαθμο κ το πανω λειτουργουν παραπανω καιρο αποτι το ΧΚΚ!!! ισως το νουμερο των επισκεπτων δεν περιλαμβανει αυτους που πηραν την καρτα των 10ευρω αλλα γενικα οσους πηγαν στο ΧΚ! παντως η διαφορα φετος εγινε στις καθημερινες κ οχι στα σκ αφου με εξαιρεση 3-4 τα αλλα σκ ο κοσμος ηταν σε νορμαλ επιπεδα! οντως οσο καιρος λειτουργουσε το ΧΚ ο καιρος φερθηκε πολυ καλα! οι εργαζομενοι κ διοικηση πηραν δικαιολογημενα πολλα θετικα σχολια!(ναι υπηρχαν κ αρνητικα αλοιμονο)! Να στε ολοι καλα με υγεια!κ καλη κ γρηγορη αρχη στο τελος αυτου του ετους!!! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted April 13, 2011 (edited) @Troboni οι αλήθειες είναι πάντα πικρές και όχι ευχάριστες. Επιτρεψε μου να διαφωνησω για το "παντα" Δε δοκιμάστηκε το ΧΚΚ φέτος σε τίποτε ο καιρός και πολλά άλλα ήταν κατά παραγγελία. Ακομα και ο καιρος να ηταν παραγγελια (πραγμα που μπορει να κανει μονο ΜΙΚ...αλλα σκιαρει απεναντι) ενα χιονοδρομικο δεν δοκιμαζεται μονο απο το πως αντιμετωπιζει την παγωποιηση.... Δεν έχω κόντρα με το ΧΚΚ αλλά το να γράφεις αλήθειες και πραγματικά γεγονότα δεν συνάδουν με ειρωνία και χολή Ειναι φανερο οτι η κοντρα σου δεν ειναι με το κεντρο αλλα με τη διοικηση του... Που να δεις τι τραβαγε ο φιλος μου Γ. Τσεκουρας τοσα χρονια...βεβαια τοτε δεν ησουν εσυ, ηταν ο metero ... Και παλι καλο καλοκαιρι Γιωργος Βεργιογλου Edited April 13, 2011 by snowholicanonymous Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 13, 2011 (edited) @Troboni οι αλήθειες είναι πάντα πικρές και όχι ευχάριστες. Επιτρεψε μου να διαφωνησω για το "παντα" Δε δοκιμάστηκε το ΧΚΚ φέτος σε τίποτε ο καιρός και πολλά άλλα ήταν κατά παραγγελία. Ακομα και ο καιρος να ηταν παραγγελια (πραγμα που μπορει να κανει μονο ΜΙΚ...αλλα σκιαρει απεναντι) ενα χιονοδρομικο δεν δοκιμαζεται μονο απο το πως αντιμετωπιζει την παγωποιηση.... Δεν έχω κόντρα με το ΧΚΚ αλλά το να γράφεις αλήθειες και πραγματικά γεγονότα δεν συνάδουν με ειρωνία και χολή Ειναι φανερο οτι η κοντρα σου δεν ειναι με το κεντρο αλλα με τη διοικηση του... Που να δεις τι τραβαγε ο φιλος μου Γ. Τσεκουρας τοσα χρονια...βεβαια τοτε δεν ησουν εσυ, ηταν ο metero ... δηλαδή ειμαι το μαύρο πρόβατο Και παλι καλο καλοκαιρι Γιωργος Βεργιογλου και βέβαια φίλε μου καλέ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Υ.Γ. 1 Σέβομαι τα όσα λες .........αλλά θα μου επιτρέψεις να μείνω σταθερός στις απόψεις μου τις οποίες μπορώ μια προς μια να τεκμηρίωσω και αποδείξω. Υ.Γ. 2 Φέτος δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στο ΧΚΚ παρά μόνο ένα πρόσωπο που λέγεται ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. Κανένας αέρας αλλαγής δε φύσησε δεν είδα κάτι ΝΕΟ δεν είδα και καμμία ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Υ.Γ. 3 Όσο για τα νούμερα που επίσημα είναι αναρτημένα σε ιστοσελίδες του ΧΚΚ τα θεωρώ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ και σε καμία περίπτωση αληθινά. Φυσικά η κάθε πλευρά θα υποστηρίζει τα δικά της, αλλά οι σώφρονες και συνετοί χιονοδρόμοι πιστεύω ότι έχουν βγάλει συμπεράσματα. ευχαριστώ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Edited April 13, 2011 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 13, 2011 Οι σώφρονες και συνετοί χιονοδρόμοι, κάνουν όσο περισσότερο σκι/snowboard μπορούν και απολαμβάνουν το βουνό αντί να είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να ψάχνουν συνεχώς κάτι για να γκρινιάξουν. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 13, 2011 Οι σώφρονες και συνετοί χιονοδρόμοι, κάνουν όσο περισσότερο σκι/snowboard μπορούν και απολαμβάνουν το βουνό αντί να είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να ψάχνουν συνεχώς κάτι για να γκρινιάξουν. Οι σωφρονες και συνετοι χιονοδρομοι, ξεχνανε τα σεμιναρια και παρομοια και πανε για σκι... Αδειο ητανε σημερα... Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 13, 2011 Οι σώφρονες και συνετοί χιονοδρόμοι, κάνουν όσο περισσότερο σκι/snowboard βεβαίως και κάνουν και δεν το παραμελούν μπορούν και απολαμβάνουν το βουνό το απολαμβάνω και με σκι και με ποδήλατο και με πεζοπορία με κάθε ευκαιρία αντί να είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να ψάχνουν συνεχώς κάτι για να γκρινιάξουν. Εάν η άποψη, η γνώμη και η αλήθεια πεπραγμένων και γεγονότων λέγονται γκρίνια τότε είμαι πολύ γκρινιάρης. Όσο για την ώρα μπροστά από ένα Η/Υ σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχω και πολλή διαθέσιμη στη διάρκεια της ημέρας Ευχαριστώ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 13, 2011 Όταν από τα 110 μηνύματα που έχεις στο forum τα 94 είναι για να καυτηριάσεις κάτι στο ΧΚΚ και μάλιστα ποτέ στο στυλ "πήγα χτες και βρήκα το χ, ψ που δεν μου άρεσε, που θα μπορούσαν να διορθώσουν", τότε, ναι το θεωρώ γκρίνια. Και γκρίνια από αυτές που ποτέ δεν λαμβάνονται υπόψη από κανένα σχεδόν, ούτε από τις διοικήσεις, αλλά και ούτε καν από τους χιονοδρόμους. Αλήθεια, γιατί δεν μας έγραψες έστω και μια φορά το πως τα πέρασες στο σκι σου εκεί φέτος; Εκτός και αν το έκανες και δεν το θυμάμαι. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 13, 2011 Όταν από τα 110 μηνύματα που έχεις στο forum τα 94 είναι για να καυτηριάσεις κάτι στο ΧΚΚ και μάλιστα ποτέ στο στυλ "πήγα χτες και βρήκα το χ, ψ που δεν μου άρεσε, που θα μπορούσαν να διορθώσουν", τότε, ναι το θεωρώ γκρίνια. Και γκρίνια από αυτές που ποτέ δεν λαμβάνονται υπόψη από κανένα σχεδόν, ούτε από τις διοικήσεις, αλλά και ούτε καν από τους χιονοδρόμους. Αλήθεια, γιατί δεν μας έγραψες έστω και μια φορά το πως τα πέρασες στο σκι σου εκεί φέτος; Εκτός και αν το έκανες και δεν το θυμάμαι. Πραγματικα ρε παληκαρι "troboni" μου κανει φοβερα αρνητικη εντυπωση για το ατομο σου καθως γινεσε κουραστικος σχετικα με το ΧΚΚαλαβρυτων. Σαν αναγνωστης του φορουμ με εχεις κουρασει πολυ και δεν το κρυβω οτι μολις εβλεπα να γραφεις στο θεμα ΧΚΚ απεφευγα να διαβασω το trend. Εγω θα το πω διαφορετικα, ρε μηπως εισαι καψουρα με το ΧΚΚαλαβρυτων, ενω αυτο σε σουταρησε γι'αυτο και συ "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"..... γιατι πραγματικα δεν βγαζω ακρη με τα γραφωμενα σου και δεν εννοω με τα νουμερα που παραθεσες παραπανω...... Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 13, 2011 @ Χρήστο Λάππα Να γράψω ότι έκανα σκι στο Αυγό απάτητο ή ότι κατέβηκα την μαύρη στην άγκυρα ή τραβερσάρισα και βγήκα στο καταφύγιο - στου Πουλιού τη Βρύση και από εκεί κατέβηκα στο parking από τον πίσω δρόμο ??? Να γράψω με γλαφυρό τρόπο μια ωραία έκθεση πως πέρασα τη συγκεκριμένη ημέρα στο ΧΚ. Για να κάνω σκι ανεβαίνω στο χιονοδρομικό δεν ανεβαίνω για καφέ και ηλιοθεραπεία, ανεβαίνω να λιώσω να κάψω τα πόδια μου και να ξεδώσει το μυαλό μου από την καθημερινή τρεχάλα. Προσπαθώ επίσης στο μέτρο του δυνατού να επιλέγω ημέρες που η πιθανότητα δυσμενών καιρικών συνθηκών είναι μικρή και πάντα καθημερινές σπάνια έως καθόλου Σ/Κ. Τώρα εάν επιμένεις ότι 109 μηνύματα είναι γρίνια χαλάλι σου, άποψη σου, δικαίωμα σου απολύτως σεβαστό. Ο καθένας έχει διαφορετική προσέγγιση, άποψη, γνώμη, γνώση και εμπειρία για όμοια και συγκρίσιμα μεγέθη, πράγματα, φιλοσοφίες, μεθόδους και πρακτικές. Μπορώ να στοιχειοθετήσω την γρίνια μου. Πιστεύω ότι αναφέρω τα σημαντικά. Φιλικά Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Υ.Γ. που θα πάει θα γίνω MVP θα μάθω άλλο 110 μηνύματα και διατυπώσεις άλλο συντονιστής. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 13, 2011 Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να συμμετέχεις στο forum. Εφόσον δεχόμαστε ότι από την στιγμή που γράφουμε εδώ όλοι μας έχουμε το ίδιο πάθος και αγάπη για το βουνό, είναι όχι απλά λογικό αλλά και επιθυμητό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας από τα χιονοδρομικά και όχι μόνο (δες τα καταπληκτικά "ταξιδιωτικά" του PanPanou και του Λούη στα Ελληνικά βουνά). Φυσικά και έχει νόημα να μας πεις πόσο όμορφα, ή άσχημα πέρασες και γιατί. Μπορείς επίσης να κάνεις εποικοδομητική κριτική. Τι δεν σου άρεσε από την προηγούμενη φορά που ανέβηκες; Τι έκαναν λάθος, τι θα μπορούσε να βελτιωθεί; Αν είναι κάτι εφικτό, πολλές φορές βλέπουμε ότι οι διοικήσεις το λαμβάνουν υπόψη. Είναι πολύτιμη η προσφορά του forum, όχι μόνο προς τους χιονοδρόμους που αναζητούν πληροφορίες, αλλά και προς τα χιονοδρομικά, ένα σημαντικό customer feedback το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες υπηρεσίες και αύξηση των πελατών τους. Αν πάλι τους επισημαίνουμε κακώς κείμενα τα οποία μπορούν να διορθωθούν αλλά οι διοικήσεις αρνούνται να το κάνουν, ως σύλλογος ασκούμε πιέσεις προς τους αρμόδιους ώστε να τους αναγκάσουμε να μας ακούσουν. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα από όλα να πείσουμε τους συνομιλητές μας ότι δεν γκρινιάζουμε για να γκρινιάξουμε, ή γιατί έχουμε προηγούμενα με την διοίκηση ενός χιονοδρομικού, ότι η κριτική δεν είναι κακοπροαίρετη. Σκέψου το λίγο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 13, 2011 Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα από όλα να πείσουμε τους συνομιλητές μας ότι δεν γκρινιάζουμε για να γκρινιάξουμε, ή γιατί έχουμε προηγούμενα με την διοίκηση ενός χιονοδρομικού, ότι η κριτική δεν είναι κακοπροαίρετη. Σκέψου το λίγο. επαναλαμβάνω Ο καθένας έχει διαφορετική προσέγγιση, άποψη, γνώμη, γνώση και εμπειρία για όμοια και συγκρίσιμα μεγέθη, πράγματα, φιλοσοφίες, μεθόδους και πρακτικές. Μπορώ να στοιχειοθετήσω την γρίνια μου. Πιστεύω ότι αναφέρω τα σημαντικά Φιλικά Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Υ.Γ. Ενδεχομένως να είναι ο τρόπος γραφής τέτοιος που να εκλαμβάνεται ως γκρίνια. Άλλο γρίνια άλλο προσέγγιση. Η ουσία του προβλήματος είναι το κατ αρχή ζητούμενο Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 13, 2011 επαναλαμβάνω Ο καθένας έχει διαφορετική προσέγγιση, άποψη, γνώμη, γνώση και εμπειρία για όμοια και συγκρίσιμα μεγέθη, πράγματα, φιλοσοφίες, μεθόδους και πρακτικές. Μπορώ να στοιχειοθετήσω την γρίνια μου. Πιστεύω ότι αναφέρω τα σημαντικά Φιλικά Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Υ.Γ. Ενδεχομένως να είναι ο τρόπος γραφής τέτοιος που να εκλαμβάνεται ως γκρίνια. Άλλο γρίνια άλλο προσέγγιση. Η ουσία του προβλήματος είναι το κατ αρχή ζητούμενο Ο ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ???... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 14, 2011 Στην ουσία τα περισσότερα μηνύματα του Τρομπονι έχουν βάση και λένε κάτι. συμφωνω ομως οτι ο τρόπος ειναι κουραστικός για τους περισσότερους και εχουν φτάσει στο σημείο να μην διαβάζουν κάν το οποιδήποτε μήνυμα του και του εχουν βαλει ταμπελα προκαταλλειψης. κάποτε είχαμε τον metero που εγραφε πολλες μπαρούφες αλλα μεσα στα μηνυματα του εγραφε και πραγματα που ολοι θα θελαμε να γράψουμε αλλα δε τα γραφαμε για διαφορους λόγους. Δε με ενοχλεί το ύφος και αυτα που γράφει το Troboni, τα φιλτράρω κατάλληλα μακάρι να είχαμε πληροφορίες και αντιρρήσεις για όλα τα χιονοδρομικα σε τέτοιο βαθμο... ολο και κάτι μένει. Τρομπ πρεπει ομως να προσπαθησεις να αλλαξεις το υφος σου... ΞΕΡΩ οτι αυτο γινεται απο μονο του σιγα σιγα... (δες πχ τα μηνυματα του snowhow καποτε ηταν εντελώς "αδιαβαστα" πυθεια ηθελες για να τα καταλαβεις, τωρα ομως ειναι δομημένα και ευαναγνωστα γιατι ηταν πρωτάρης και αυτός στη λογική των forum) Θελεις να γραψεις κάτι αρνητικό γράφτο αλλα μην κάνεις "λαικισμό" οταν εχεις "στοιχειοθετημένο παραπονο" δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις ειρωνια,σαρκασμο συνεχεια... απο μονη της η καθαρη πληροφορία εχει δυναμη, μην την απαξιωνεις. Γιατι την απαξιωνεις κανονικα.... εβαλες ενα μηνυμα για τα "εσοδα" του χκΚ και την πιθανη ανεμελειά στην ανακοινωση του χκ οσον αφορα τους αριθμους και αντι να σχολιαζουμε την ουσία του μηνυματος σου, ο τροπος γραφης μας εκανε να μιλάμε για σένα... προσωπικά θέλω να συνεχίσεις να γράφεις για οτι βλέπεις και οτι κρίνεις λάθος και να το συζητάμε... Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted April 14, 2011 (edited) @ Nickel Ευχαριστώ για τις υποδείξεις Φιλικά Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Υ.Γ. στην ουσία δεν είμαι γρινιάρης Edited April 14, 2011 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted April 20, 2011 (edited) Να κάνω μια παρένβαση... ή έστω επεξήγηση... 55.322 χαμογελαστοί χιονοδρόμοι ΣΥΝΟΛΙΚΑ.... Δλδ χιονοδρόμοι και επισκέπτες προς την Βαθειά Λάκκα... Οι ετήσιες... είναι μέσα...? 112.632 επισκέπτες, χιονοπολεμιστές και φίλοι του βουνού Δεν μπορεί να προσμετρηθεί... εκτός αν τους σημαδεύουν οι παρακαδόροι με πιστόλια paintball.... +75% αύξηση επισκεπτών σε σχέση με πέρυσι (!!!) Επίσης δεν μπορεί να προσμετρηθεί... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... 756.832 καταβάσεις στις πίστες Επίσης.... ...1.514 περιστροφές της Στύγας μέχρι την κορυφή του Χελμού Επίσης.... 69.690 άλματα στο AirBag, μπλα μπλα μπλα... 78.321 tricks στο Snowpark ξαναμπλα μπλα μπλα.... 666 πακέτα all inclusive ski Kalavrita Σατανικό.... Ποιά πακέτα...? 2ημέρου...? 3ημερου...? εβδομαδιαία...?Αυτα τα πακέτα προσμετρήθηκαν σαν εισητήρια...? 84.422 φωτογραφίες ανέβηκαν στις διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Αν γινόταν αυτό θα μιλάγαμε για "κρέμασμα των servers" του FB... 401.565 LIKES στις φωτογραφίες αυτές γκουχου γκουχου... 185.453 φλιτζάνια καφέ Ιωάννα...? Αντρέα...? 234.617 μπουκάλια νερό Επίσης... 6.845 σουβλάκια μπλα μπλα μπλα... ΟΥΦ ΛΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΛΙΩΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΠΆΛΙ!!!! (πάμε για ύπνο τώρα!).... Ραντεβού το χειμώνα! Μια κακοδιατυπωμένη διαφημιστική κατακλείδα... της περιόδου και τίποτα άλλο... Πέρυσι το ΧΚ έκανε 33.000 φέτος ναι πήγε καλύτερα... (το γιατι δεν είναι επί του παρόντος...-α ρε κολόκαιρε...-) Αν έκανε φέτος 112.000+55.000=167.000 εισητήρια... ακόμα θα ξεθαβαμε σκιερ απο το ποδοπάτημα... Γιώργο και Όλγα η απουσία μου καθόλου δεν έγινε αντιληπτή στο ευρύ κοινό της Βαθειάς Λάκκας πλην λίγων ορισμένων (όπως εσείς)... Δυστυχώς ονειροπολώντας κάποτε για ένα Wooloomooloo που θα έκανε την διαφορά διαπίστωσα ότι όλα ήταν μια ουτοπία... στην Ελληνική πραγματικότητα. Εξάλλου αυτό που έχει μείνει είναι ότι ..."έπεσαν οι τιμές στη Βαθειά Λάκκα"... Δεν ζωγραφίζεται το " ότι πληρώνεις παίρνεις..." Και έτσι λύθηκε και η απορία μου... για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της νέας διοίκησης του χκ προς το πρόσωπο μου και την επιχείρηση μου... Φέτος το φθινόπωρο έφυγαν 2 ονειροπαρμένοι από το ΧΚΚ... Τι να κάνουμε... τα μυαλά μας και μια λίρα... Πάντως από τις 3-4 επισκέψεις μου φέτος πράγματι το χκ δούλεψε ΚΑΝΟΝΙΚΑ... όπως και τα τελευταία 2 χρόνια... Ρωτήστε τους επαγγελματίες της περιοχής να σας πούνε...Ακριβώς το ίδιο... με πολύ καλύτερο περιτύλιγμα... και φυσικά με πολύ καλύτερες δημόσιες σχέσεις...(και πιο μικρα μεροκάματα... αλλά τι κάνουμε... κρίση είναι αυτή...) Το "βήμα" μπροστά δεν είδα.... Για να μην πω για τις υποσχέσεις τα "θα" κλπ... που ακούσαμε... και τίποτα δεν είδαμε... Σκοπεύω να λείψω από τα Καλάβρυτα για πολύ καιρό ακόμα... και σκοπεύω να μην ασχοληθώ άλλο πια... γιατί συνεχώς απογοητεύομαι με αυτά που βλέπω... Το wooloomooloo δεν ήταν τιποτα περισσότερο από μια καντινα στη Βαθειά Λάκκα με μία ιδιόμορφη διευθυνση που φαλίρησε... Αντε και του χρόνου διπλά τα τρομπόνια... Και κάτι τελευταίο... ο Νικελ σε μερικές γραμμές κάμποσα ποστ πιο πίσω περιέγραψε την κατάσταση σε αυτό το thread... Αληθινά τραγική... Φιλικά Τεο... Edited April 20, 2011 by TEOXALANDRI O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 22, 2011 ποσο παει το τ.μ στον χελμο ρε παιδια και πρεπει να πληρωνεις 122.000 ευρω ενοικιο?νομιζω οτι αυτο ειναι καθαρη ληστεια διοτι αν την επομενη χρονια το ενοικιο επεφτε στα 70.000 κ οι τιμες παρεμεναν ιδιες τοτε θα μπορουσαμε να κανουμε και παραπονα για τα 6ευρα η να πω καλυτερα τα 20ευρα που βγηκαν απο την τσεπη του καθενα μας. Share this post Link to post Share on other sites