Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

ναι,ο αναβατηρας Στυγα είχε τα προβλήματα του και φέτος,σε σχέση όμως με άλλες χρονιές φέτος δούλεψε και περισσότερο (βλέπε κόσμο τις καθημερινές που μας στειλατε απο απέναντι) και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (πάντα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές)!

διαφωνώ πως το χιονοδρομικό ειναι η Στυγα!αυτα τα λένε όσοι δεν ξέρουν το χιονοδρομικό και τις πλαγιές του!υπάρχουν κι αλλα σημεία στο βουνο που μπορει να σας δώσουν τις ίδιες ή ακόμα και καλύτερες συγκινήσεις!

Αφήστε την λάσπη στον βούρκο που βρίσκεται!κακο κάνετε μόνο στον εαυτό σας με αυτα που λέτε!

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Ρε Μιχαλακη μηπως εισαι απλα ατυχος;

Φετος η Στυγα δουλεψε περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια...

Επειδή σε αντίθεση με άλλες χρονιές πήραν την απόφαση να την δουλεύουν όλες τις καθημερινές.

Οι συχνοί επισκέπτες των Καλαβρύτων μου είπαν ότι συνέχεια χάλαγε και το έγραψαν και τα παιδιά από πάνω σε αυτό και άλλα forums φίλε.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

διαφωνώ πως το χιονοδρομικό ειναι η Στυγα!αυτα τα λένε όσοι δεν ξέρουν το χιονοδρομικό και τις πλαγιές του!υπάρχουν κι αλλα σημεία στο βουνο που μπορει να σας δώσουν τις ίδιες ή ακόμα και καλύτερες συγκινήσεις!

Φίλε εκτός από τη Στύγα όπως έγραψα το χιονοδρομικό έχει μόνο την Άρτεμη όπου μου προκαλεί προσωπικά πόνο και δυσαρέσκεια. Τις πλαγιές της τις έχω ευχαριστηθεί πολλάκις και έχω περάσει κάποιες από τις καλύτερες μέρες σκι.

Τα άλλα δύο λιφτ είναι για αρχάριους βαλμένα κιόλας λάθος. Και πάλι έχω περάσει πολύ ωραίες μέρες μόνο με αυτά τα δύο λιφτ να δουλεύουν.

Φοβερό βουνό, για πέταμα λιφτ είναι η γνώμη μου και όπως είπα αν σου αρέσει να παίρνεις την Άρτεμη πάσο. Εμένα παρά το εξαιρετικό σκι που προσφέρει δεν μου αρέσει (ίσως φταίει το επίπεδό μου στο σκι).

Τα ίδια και χειρότερα χάλια είναι ο Παρνασσός και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Φοβερό βουνό για πέταμα λιφτ.

Συμφωνώ μαζί σας ότι για καθημερινή με εξόρισμού την Στύγα ανοιχτή ψηφίζω Καλάβρυτα δαγκωτό, ειδικά από τη στιγμή που ο Παρνασσός υπολειτουργεί άσχημα φέτος καθημερινές.

Για Σαββατοκύριακα η αίσθησή μου τόσα χρόνια είναι ότι στον Παρνασσό έχει πιο λίγες ουρές και κάνεις πιο πολύ σκι. Τα τελευταία μπόλικα χρόνια ο Ηρακλής χαλάει πολύ λιγότερο από τη Στύγα και ανεβάζει τον 10 πλάσιο κόσμο ενώ με τα όλα τα άλλα λιφτ να δουλεύουν σκουπίζει τον κόσμο στον Παρνασσό. Στα καλάβρυτα έχεις την Άρτεμι έναν έναν (μιας και δυο δυο snowboard δεν, οι μισοί πέφτουν και οι άλλοι μισοί το χάνουν) και δύο θέσεις στη Στύγα και αν τσουλάει γρήγορα. Ουσιαστικά ένα μονό συρόμενο και ένα αργό διθέσιο καρεκλάκι. Για τη μισή Αθήνα δεν φτάνει και όταν χαλάει κλαις.

Τέλος σε παρακαλώ ο πρώτος πληθυντικός δεν ταιριάζει όταν με κάνεις quote προσωπικά. Η πολιτική του ΧΚΠ τις καθημερινές έστειλε κόσμο στα Καλάβρυτα μιας και η πολιτική του ΧΚΚ σαφώς είναι πιο ελκυστική για την πολύτιμη άδειά μας.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

μην μου στεναχωρειτε τον Liapo ενταξει;;;;

Snow is on my D.N.A.

Αφήστε την λάσπη στον βούρκο που βρίσκεται!κακο κάνετε μόνο στον εαυτό σας με αυτα που λέτε!

Φιλέ μαζί σου είμαι γενικά. Αν τα γραφόμενα μου τα βλέπεις σαν λάσπη σου ζητώ συγνώμη απλά μεταφέρω κόσμια την υποκειμενική μου άποψη. Να ξέρεις ότι ήδη ψάχνω σπίτι Λουσσούς μετά από 7 χρόνια Παρνασσό και μάλλον κορώνα γράμματα θα ληφθεί η δύσκολη απόφαση. Μακάρι να είχα και στα δύο πανέμορφα βουνά.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το μόνο που θα διαφωνήσω είναι η περιβόητη άγκυρα. Βέβαια τελικά εξυπηρετεί όσο και ένα μονό και χειρότερα, αλλά νομίζω εμείς φταίμε. Οι περισσότεροι έχουν προτίμηση απ τη μιά μόνο μεριά και πάλι μαγκώνουν το στυλιάρι σα ναυαγοί και ανοίγουν και τις ποδάρες τους φτυαρίζοντας το διπλανό τους, άσε το χάος στην αποβίβαση. Στην άγκυρα πρέπει να πηγαίνουμε με κολλημένα τα πόδια κι ούτε χρειάζεται να κρατάμε το στυλιάρι και βέβαια στην αποβίβαση έλξη στο στυλιάρι, γύρισμα της άγκυρας και την αφήνουμε.

Μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα τότε (και οι μισοί τουλάχιστον σκιερ, όλοι οι σnowboarder, και οι ηλίθιοι Γάλλοι, Ελβετοί, Αυστριακοί και Ιταλοί που τοποθετούν διθέσιες άγκυρες σε μικρότερες κλίσεις).

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Kapten κανονικά θα έπρεπε να βάζεις την παρακάτω διεύθυνση όταν θα θες να μας κάνεις link τις κάμερες του ΧΚΚ.

kalavrita-ski.gr/el/live-snow-cams

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι εαν θες να κάνεις link κάποια από τις 4 κάμερες (πλην της πρώτης) σε βγάζουν θες δεν θες στο snowreport!!! Σε αυτό το σφάλμα άλλωστε υπέπεσες κι εσύ.

Και για να μην παρεξηγούμαι αυτά τα γράφω καλοπροέρετα και μόνο για τον Kapten ώστε να μάθει να είναι πιο προσεκτικός και να υποστηρίζει τα συμφέροντα του ΧΚΚ όπου και εργάζεται!

Τέλος για το εάν δούλεψε καλά το ΧΚΚ φέτος ήμουν ένας από αυτούς που έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στη διεύθυνση του χιονοδρομικού, http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...2765&st=900.

Μάλιστα τα συγχαρητήρια τα δικά μου είχαν και ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ήμουν ένας από αυτούς που αμφέβαλαν για την ικανότητα της διοίκησης του ΧΚΚ.

Οπότε σε μένα (Wipika και άλλοι) δεν μπορείτε να λέτε ότι ψάχνω αφορμές για να εκθέσω το ΧΚΚ και την καλή φετεινή λειτουργία του!

Edited by sotogiannop

μην μου στεναχωρειτε τον Liapo ενταξει;;;;

Θα κάνω post στον καιρό με πρόβλεψη τη Δευτέρα να πλαντάξει στα κλάματα που θα λιώσουν τα χιόνια και θα είναι αναγκασμένος να έρθει Παρνασσό για αρνί με σκι. Άστον να χαρεί το σκ που θα είναι μάλλον φανταστικό αρκεί να βοηθήσει ο αέρας ή/και να πέσει λίγο χιόνι πιο χαμηλά.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest afrodite

Κι εμεις οι σνοουμπορντερ είμαστε μαζί σου ΜΙΚ... Αν και ομολογώ πως τη Παρασκευή που έκανα αγκυρα δεν είχα κανένα προβλημα... Να ναι καλά και οι λιφτιέριδες που βοηθάγαν να περάσω το στυλιάρι... Πιο πολυ πονάω καθε φορά που παίρνω το πιατάκι του Οδυσσέα μέχρι να ανέβω απάνω... Βεβαια δεν εχω κανει αγκυρα με παγωμένο χιόνι. Επεισης εκει που ποναγα ηταν στα τελευταια μετρα του πιατακίου τη βασης του ΧΚ (σορρυ δε ξερω τα ονοματα τους). Μεχρι να ανεβω εκεινη την ανηφόρα καιγόντουσαν οι τετρακέφαλοι!

Kapten κανονικά θα έπρεπε να βάζεις την παρακάτω διεύθυνση όταν θα θες να μας κάνεις link τις κάμερες του ΧΚΚ.

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι εαν θες να κάνεις link κάποια από τις 4 κάμερες (πλην της πρώτης) σε βγάζουν θες δεν θες στο snowreport!!! Σε αυτό το σφάλμα άλλωστε υπέπεσες κι εσύ.

Και για να μην παρεξηγούμαι αυτά τα γράφω καλοπροέρετα και μόνο για τον Kapten ώστε να μάθει να είναι πιο προσεκτικός και να υποστηρίζει τα συμφέροντα του ΧΚΚ όπου και εργάζεται!

Τέλος για το εάν δούλεψε καλά το ΧΚΚ φέτος ήμουν ένας από αυτούς που έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στη διεύθυνση του χιονοδρομικού. Μάλιστα τα συγχαρητήρια τα δικά μου είχαν και ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ήμουν ένας από αυτούς που αμφέβαλαν για την ικανότητα της διοίκησης του ΧΚΚ.

Οπότε σε μένα (Wipika και άλλοι) δεν μπορείτε να λέτε ότι ψάχνω αφορμές για να εκθέσω το ΧΚΚ και την καλή φετεινή λειτουργία του!

το τι θα βάζω το κρίνω εγω, κοίτα τα δικά σου σφάλματα που ψάχνεις το παραμικρό για να πεις κατι.

υποδείξεις δεν δέχομαι,τον δάσκαλο να τον κάνεις αλλού.

τόσα χρονια δεν είχε πρόβλημα με τις κάμερες τώρα σε έπιασε ο πόνος και ειδικά με τις κάμερες του ΧΚΚ?

αν δεν σου αρέσουν εκεί που είναι οι κάμερες πάρε τηλ τον βατικιώτη και πες του το , και μην ανακατέβεις εμένα.

και το περίβλημα που έβαλες το (καλοπροαίρετα) άστο καλύτερα

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

οοο!! μαι γκοτ ..!!

να επέμβει γρήγορα ενας μοντ :lol:

να καθαρίσει το ,,κλπ κλπ

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

το τι θα βάζω το κρίνω εγω, κοίτα τα δικά σου σφάλματα που ψάχνεις το παραμικρό για να πεις κατι.

υποδείξεις δεν δέχομαι,τον δάσκαλο να τον κάνεις αλλού.

τόσα χρονια δεν είχε πρόβλημα με τις κάμερες τώρα σε έπιασε ο πόνος και ειδικά με τις κάμερες του ΧΚΚ?

αν δεν σου αρέσουν εκεί που είναι οι κάμερες πάρε τηλ τον βατικιώτη και πες του το , και μην ανακατέβεις εμένα.

και το περίβλημα που έβαλες το (καλοπροαίρετα) άστο καλύτερα

OK φίλε. Κάνε κάνε ότι καταλαβαίνεις και να με συγχωρείς!

Τέλος για το εάν δούλεψε καλά το ΧΚΚ φέτος ήμουν ένας από αυτούς που έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στη διεύθυνση του χιονοδρομικού, http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...2765&st=900.

Μάλιστα τα συγχαρητήρια τα δικά μου είχαν και ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ήμουν ένας από αυτούς που αμφέβαλαν για την ικανότητα της διοίκησης του ΧΚΚ.

Αγαπητέ Σωτήρη

Καταρχήν το φροντιστήριο σε θέματα επικοινωνιακής πολιτική μπορείς να το κάνεις αν θέλεις στον Kapten και με ένα PM αν όντος σε ενδιέφερεi να μάθει το παιδί που δεν ξέρει.

Χωρίς παρεξήγηση εγώ από το ύφος σου σε όσα γράφεις διακρίνω μια εμπάθεια σε κάθε τι που σχετίζεται με το ΧΚΚ, λες και παραφυλάς στη γωνία. Τώρα αν έδωσες συγχαρητήρια στην νέα διοίκηση δεν σημαίνει απολυτως τίποτα και επίσης διαφωνώ ότι τα δικά σου εύσημα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα από οπουδήποτε άλλου.

Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος για να το συνεχίσουμε άλλο αυτό ειναι εντελώς ανούσιο, εύχομαι σε εσένα και σε όλους καλή ανοιξη και καλοκαίρι με υγεία, και του χρόνου να τα ξαναπούμε στο Χελμό.

γιατι κλείνει? δε θα ξαναπατε φέτος? Εχει ενα μηνα χιονι το βουνο μπροστά του.

Αγαπητέ Σωτήρη

Καταρχήν το φροντιστήριο σε θέματα επικοινωνιακής πολιτική μπορείς να το κάνεις αν θέλεις στον Kapten και με ένα PM αν όντος σε ενδιέφερεi να μάθει το παιδί που δεν ξέρει.

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο Τρύφωνα!

Oσο για το εαν έχουν τα δικά μου εύσημα ιδιαίτερη βαρύτητα το λεω όχι γιατί είμαι ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ (!) αλλά γιατί ήμουν ένας από εκείνους που μέχρι τα μέσα της σεζόν έκανα σκληρή κριτική στη διοίκηση του ΧΚΚ.

Τέλος πάντων, ευχές κι από μένα καλό καλοκαίρι και του χρόνου με υγεία.

Edited by sotogiannop

Πάνο τι λένε αυτοί? Πούδρες βλέπω που τα είδαν τα καλοκαίρια?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

γιατι κλείνει? δε θα ξαναπατε φέτος? Εχει ενα μηνα χιονι το βουνο μπροστά του.

Οι φημες το σκ στο βουνο

λεγανε οτι το ερχομενο σκ ειναι το τελευταιο

για το Καλαβρυτο. :lol:

Οι φημες το σκ στο βουνο

λεγανε οτι το ερχομενο σκ ειναι το τελευταιο

για το Καλαβρυτο. :lol:

Αρα ΜΙΚ & Nickel κάτι ξέρουμε με τον Τρύφωνα που ανταλάσσουμε ευχές για το καλοκαίρι! :lol:

Εσείς κάποιο άλλο Χ/Κ θα βρείτε για να κάνετε το χόμπυ σας και τον Απρίλη (ίσως και λίγο από Μάη).

Για σας λοιπόν καλή συνέχεια και για μας τους άλλους καλό καλοκαίρι!!!

Λεω να ανεβω Δευτετα η Τριτη ειμαι απο Κρητη κ εχω μια δουλιτσα κ λεω να ανεβω μονοημερο πως το βλεπετε??

Λεω να ανεβω Δευτετα η Τριτη ειμαι απο Κρητη κ εχω μια δουλιτσα κ λεω να ανεβω μονοημερο πως το βλεπετε??

Πάρε τηλέφωνο στο χιονοδρομικό να σου πουν εάν θα δουλεύει. Κρίμα να πας τσάμπα κι είσαι κι από την Κρήτη!

ΜΙΚ σκεφτομουν να γραψω πολλα και διαφορα,δεν τα γραφω γιατι σεβομαι τον ωραιο τροπο που γραφεις και το οτι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα σαν χιονοδρομοι.ο καθενας εχει γουστα και προτιμησεις κι αναλογως υποστηριζει.σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περνας οσο πιο καλα γινεται οπου κι αν πηγαινεις.αυτο το ευχομαι σε ολους μας!

Κωστα (turms) με ξερεις οτι δεν χαλιεμαι οπου κι αν παω.κι αν λιωνουν τα χιονια κλπ κλπ κλπ,ωραια ηταν,πολυ καλα περασαμε,δεν χορτασαμε αλλα εχω κι αλλου τυπου σανιδα...

ΜΙΚ ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα καποια στιγμη,ανοιχτος ειμαι σε ολους χωρις κολληματα και θα χαρω πολυ αν μπορω να βοηθησω στην αγκυρα ή οπουδηποτε αλλου!

Edited by liapos

ΜΙΚ σκεφτομουν να γραψω πολλα και διαφοραδεν χορτασαμε αλλα εχω κι αλλου τυπου σανιδα...

ΜΙΚ ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα καποια στιγμη,ανοιχτος ειμαι σε ολους χωρις κολληματα και θα χαρω πολυ αν μπορω να βοηθησω στην αγκυρα ή οπουδηποτε αλλου!

Γιατί καλέ να μην γράψεις την άποψή σου αν δεν προσβάλλεις κανένα? Υποκειμενικά είναι όσα γράφουμε και η γνώμη καθενός σεβαστή

Για την σανίδα σίγουρα θα συνεργαστούμε και στην άγκυρα κάθε tip δεκτό.

Τα χιόνια δεν λιώνουν για καιρό ακόμα πολυ κρίμα που κλείνει αν είναι έτσι αλλά εμείς συνεχίζουμε με λιφτ ανοιχτά ή όχι

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ποτε δεν προσβαλα κανέναν για να αρχίσω τώρα!σαφώς και όλες οι γνώμες ειναι δεκτές,οχι όμως και ο τρόπος που γράφεται!τεσπα,σανίδι στην αγκυρα;βρηκες τον άνθρωπο σου αλλα σκι δεν κάνεις;

...

Τέλος η άγκυρα για μένα δεν είναι λιφτ είναι πόνος. Προσωπική μου άποψη αν σας αρέσει σαν λιφτ πάσο.

...

Α! ΟΚ, κι έλεγα ότι ήμουν μόνος σ' αυτό τον σύλλογο (των παραπονούμενων της άγκυρας)...

Πραγματικά με κουράζει πολύ (όταν δεν πέφτω στην "επιβίβαση")...

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...