Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

χ/κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

Εξαιρετική μέρα για χιονοδρομία η σημερινή! Αφθονο χιόνι καλοπατημένες πίστες (τουλαχιστον μέχρι πριν πλακωσει ο πολυς κόσμος) και ήλιος καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας!

img00228201102131301.jpg

Edited by Χρήστος Λάππας

Guest afrodite

13/2/11

Aνεβήκαμε Κυριακή ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε κάγκουρες στο δρόμο, ουρά στα ταμία ουρα στα λιφτ κοσμο στις πίστες και χωράφια πίστες. Και τελικά δεν συναντήσαμε τίποτα από όλα αυτά (να ευχαριστησω κι εγω με τη σειρα μου που οι πουδρολάγνοι έκατσαν σπίτι τους :lol: και αφήσαν εμας να ευχαριστηθούμε τις πίστες.

9 το πρωί και το παρκινγκ ήταν σχεδόν άδειο, τα ταμεία άδεια τσακ μπαμ βρεθήκαμε στις πίστες. Το χιονάκι το πρωί υπέροχο (για να πω τη μαυρη μου αλήθεια το περίμενα παγωμένο αλλα ευτυχως δεν ήταν). Το πρωί η ουρα στον Ηρακλή ήταν υποφερτή γυρω στις 11 - 12 αυξήθηε οπότε παίζαμε με το πιατάκι του Περικλή που δεν το πρτοτιμανε και πολυ. βεβαια κάθε τρεις και λίγο το πιατάκι χαλούσε αλλά ο λιφτιέρης έπαιρνε το snowmobil του ανέβαινε πάνω και διόρθωνε την κατάσταση. Καθως κατεβαινες τη πίστα έβλεπες μιλούνια κόσμου να λιάζετε στις ξαπλώστρες (τους ευχαριστούμε και αυτους που προτίμησαν τις ξαπλώστρες και άφησαν τις πίστες σε μας :lol: ) Η πίστα του Περικλη σωστό αεροδρόμιο οπως πάντα ενω οι υπόλιπες πίστες είχαν αρχίσει να μαλακώνουν εώς σουπιάζουν :blink: και γι' αυτό το λόγο το χιονοδρομικό εκλεισε νωρίς. Θέλουμε χιόνι φρέσκο άμεσα, έχουμε Φλεβάρη και νιώθουμε ότι έχουμε Μαρτη με ανοιξιάτικο χιόνι.

Λίγο φωτορεπορταζ και απο μενα.

Κάποιο κοιμηθήκαν στο "Ξενοδοχείο με τ' άστρα"

DSC02789.jpg

DSC02790.jpg

Λιγο κοτλεδάκι

DSC02792.jpg

Επίσης να θυμηθώ την επόμενη φορα να βάλω αντηλιακό με δεικτη προστασίας 50+ γιατι κάηκε η μουρη μου :) και σήμερα είμα σαν μελιτζάνα ;)

Edited by afrodite

Πάνω από όλα όμως έχουμε καλή παρέα

Παρνασσός 12.02.2011 sunset ski κανίβαλοι και μια κωλοτούμπα

YouTube Video ->

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ακομα ποναει το κορμακι μου απο τις 10,5 ώρες συνεχομενου σκι....(Αν δεν ήταν και η ρημάδα η πέτρα στην 6 να με απογειώσει........ :) )

Πάντα τέτοια ρε παιδιά.

Ωραιο video.

Τελος του μηνός θα ειμαι Παρνασσό στο πατρικό μου (Κυριακι).και καθ.Δευτερα θα προσπαθησω να ερθω Καιματσαλαν.

Ποιος ειναι ο κωλοτούμπας?φοβερό σκι κανει,ηταν αθλητής?

Μα καλά δεν απαντάει κανείς? O Nickel είναι και δεν είναι αθλητής, κααααααααααααααλοοοοουτσικος είναι

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ωραιο video.

Τελος του μηνός θα ειμαι Παρνασσό στο πατρικό μου (Κυριακι).και καθ.Δευτερα θα προσπαθησω να ερθω Καιματσαλαν.

Πρωην τερματοφυλακας... :P Κανει φοβερο σκι αλλα ειναι τεμπελης... μετα απο 5-6 στροφες του αρεσει να ξαπλωνει στο χιονι... :rolleyes::blink::ph34r:

Στο συγκεκριμενο video δεν ειναι η μεθοδος kolotoumping αυτην μπορειτε να τη δειτε σε δραση εδω: :blink:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...hl=kolotoumping

απεφυγα να εμπλακω με τον αθλητισμο στο σκι παρολο που οι χρονοι μου στις πορτες ηταν ανταγωνιστικοι για τα Ελληνικα δεδομενα,

για το σκι παρατησα τον πρωταθλητισμο στο ποδοσφαιρο που θα μπορουσε να με ζησει κιολας, στο σκι προτιμησα να περναω καλα εγω χωρις να εχω "υποχρεωσεις" που θα με ξενερωναν στο τελος οπως συμβαινει συνηθως απο το overdose προπονηση/αγωνες κλπ

στο 2.25 μετα την πτωση φαινεται ο πυλωνας 10 του Βακχου στο βαθος δεξια που ειναι κοντα στη πιστα και θελει μαξιλάρι η τουλαχιστον να τον προσεχετε οσοι κατεβαινετε απο εκει.

Η πτωση ηρθε γιατι γλυστρισε το εξω ποδι για λιγο και εκει που νομιζα οτι εκει θα επεφτα και το χαλαρωσα βρηκε grip και με τη φορτιση απο το δικο μου βαρος με σηκωσε και με εκτοξευσε, δε χαριζει το scott σε τετοια xαχα , πιο μετα που το αφηνω χαλαρο στα τελειωματα των στροφων το rebound του με εκτοξευε παρολο που η ταχυτητα δεν ηταν και μεγαλη... στο 3.48 και 3.50 ,

ωραιο πεδιλο , ωραια μερα, ωραια παρεα, σουπερ σκι :ph34r:

MIK τι εντυπωσεις σου αφησε το πεδιλακι μιας και ηταν το πρωτο ΣΚ σου μαζι του :rolleyes:

παρομοια τουμπα εφαγα και γω στο καλαβρυτο αλλα με την διαφορα οτι δεν σηκωθηκα :blink::rolleyes:

Παναωτη πηγες να κανεις μαγκιες στο σκοτακι βλεπω ε? :P

Μιχαλιο καρβαρουν ωρε τα σκοτ :P ??????

βλεπω ο ωμος σουπερ ε..

σιδερενιος αδερφε

η αναμπελ με το τραπεζομαντηλο all the money :ph34r::P :P

μου λειψατε ρε κανιβαλοι αυτο το σκ .......

next time...

DALTONS POW ROBBERY.....

Πάνω από όλα όμως έχουμε καλή παρέα

Παρνασσός 12.02.2011 sunset ski κανίβαλοι και μια κωλοτούμπα

YouTube Video ->

Εγω εχω να πω οτι οταν υπαρχει η καταλληλοτερη παρεα σε μια απο τις πιο ωραιες κλιματολογικα μερες στο βουνο τοτε ειναι σιγουρο 999/100 οτι θα περασουμε τελεια!!!!!!

Απλα λειπανε τρια φιλαρακια καλα ο gtsap, ο El kai o τρελος o skimad, αν ηταν και αυτοι τοτε ολο το βουνο θα παραμιλουσε!!!!

Την επομενη φορα ομως θα το γκρεμισουμε πραγματικα!!!!

ΥΓ.Ρε Μιχο τι θα γινει με το σεντονι που λεγαμε.....

Το αγριοκατσικο, μιλαμε ελατηριο ρε παιδι μου!!!

Angulation και τα μυαλα στα χιονια, ετσι..... :P

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Αυτό που δεν έχει γραφτεί είναι ότι πια στον Παρνασσό η παρέα του snowclub είναι μια κινούμενη μάζα διασκέδασης και χαβαλέ αλλά ταυτόχρονα μια κινούμενη ζωντανή σχολή σκι που έχει κάνει φίλους πραγματικά μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να κάνουν εξαιρετικό σκι. Η παρέα ενσωματώνει συνέχεια καινούργιους φίλους και μου άρεσε που φίλοι κατέβηκαν για πρώτη φορά κάποιες πίστες ή ξαφνικά είδαν φοβερή βελτίωση στο σκι τους.

Και το καλύτερο είναι ότι η παρέα δεν λέει ποτέ όχι σε κανέναν νέο φίλο.

MIK τι εντυπωσεις σου αφησε το πεδιλακι μιας και ηταν το πρωτο ΣΚ σου μαζι του :)

Συνουσιάζεται και ραπίζει απλά θέλει σκιερ που δεν καθεται στον καναπέ από τον Νοέμβρη μέχρι τη πρώτη μέρα που θα κάνει σκι. Μόλις γυμναστώ λίγο ιδανικό πέδιλο για το επίπεδό μου και να το πηγαίνω όχι να με πηγαίνει. Κάηκαν λίγο τα ποδάρια αλλά κάναμε απίστευτα χιλιόμετρα είναι η αλήθεια.

Για ακόμα μια επιβεβαιώνεται η συνταγή "αγόρασε περσινά προπέρσινα πέδιλα φτηνά που θα τα πας και δεν θα σε πάνε. Μακριά από race πέδιλα είμαστε τουρίστες χιονοδρόμοι"

Έιχαν βγει πια πέδιλα με τόση τεχνολογία του 2008-2009 που με 200 ευρώ παίρνεις φιλικό καρβαριστό πέδιλο να χαρείς το σκι σου αλλά ταυτόχρονα αντέχει και σε κρατάει σε ταχύτητες.

Σε άλλο thread συζητάν για πέδιλα των 600 ευρώ αλλά για μένα πάνω από 250-300 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις για πέδιλο. Καλύτερα κάνε τη διαφορά μαθήματα σκι ή ταξίδι.

παρομοια τουμπα εφαγα και γω στο καλαβρυτο αλλα με την διαφορα οτι δεν σηκωθηκα :blink::wacko:

Αν δεν κάτσεις επάνω τους σωστά το έφαγες το rebound και πέταξες για εντυπωσιακή τούμπα

Παναωτη πηγες να κανεις μαγκιες στο σκοτακι βλεπω ε? :P

Μιχαλιο καρβαρουν ωρε τα σκοτ :D ??????

βλεπω ο ωμος σουπερ ε..

σιδερενιος αδερφε

Ο ώμος ήταν σιδερένιος πρόλαβε να σπάσει ο αγκώνας και τη γλύτωσε :lol:

Καλά φίλε ψυχολογικό είναι κυρίως τώρα απλά είναι εντελώς αδυνατισμένο το χέρι και οι τένοντες είναι ακόμα λίγο...μη λειτουργικοί. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι έσπασε ο νάρθηκας που φόραγα :blink: Και συνέχισα το σκι φυσικά :rolleyes: Speedflying μια χαρά δεν θέλει δύναμη στο χέρι ;) Ακόμα δεν έχω φάει τούμπα και τρέμω ακόμα με την ιδέα αλλά που θα πάει...

Για μια ακόμη φορά χίλια ευχαριστώ PID

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτό που δεν έχει γραφτεί είναι ότι πια στον Παρνασσό η παρέα του snowclub είναι μια κινούμενη μάζα διασκέδασης και χαβαλέ αλλά ταυτόχρονα μια κινούμενη ζωντανή σχολή σκι που έχει κάνει φίλους πραγματικά μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να κάνουν εξαιρετικό σκι. Η παρέα ενσωματώνει συνέχεια καινούργιους φίλους και μου άρεσε που φίλοι κατέβηκαν για πρώτη φορά κάποιες πίστες ή ξαφνικά είδαν φοβερή βελτίωση στο σκι τους.

Και το καλύτερο είναι ότι η παρέα δεν λέει ποτέ όχι σε κανέναν νέο φίλο.

:P:P:angry:

αυτό ακριβώς κάνει το snow club

ανεπανάληπτο !!!!!!!!

;)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

ωραία περάσαμε το ΣΚ

στα +

άνετο parking για ΣΚ με λιακάδα (δίπλα στο ταμείο στο κάτω parking της φτερολακας στις 11 :P )

σχεδόν μηδενικές ουρές στους αναβατήρες (μάλλον η κρίση έφτασε για τα καλά)

συνεχείς ανακοινώσεις για το κάπνισμα μέσα στο σαλέ στα κελάρια (τρεις φορές μπήκα και θαύμα : δεν ήταν τεκές)

μείωση της τιμής του καφέ :P:angry:;)

στα -

οι τουαλέτες παραμένουν ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

απίστευτο σκουπιδαριό από πλαστικά μέσα στις πίστες

αδυναμια πληρωμής με πιστωτική (παρά την τηλεφωνική διαβεβαίωση γιαυτό)

κανένας έλεγχος για λουράκια ασφαλείας στα s/b

και το μεγάλο θέμα :

μας τελείωσε η φτερολακα τις καθημερινές ???

Ακόμα δεν έχω φάει τούμπα και τρέμω ακόμα με την ιδέα αλλά που θα πάει...

Για μια ακόμη φορά χίλια ευχαριστώ PID

Μιχάλη μην ευχαριστείς! Σημασία έχει ότι είσαι καλά! Ξεκίνα ενδυνάμωση (αν δεν άρχισες ήδη) και το χέρι θα ξαναγίνει όπως ήταν! Μη σκας!

Όσο για τις τούμπες μην τρέμεις καθόλου! Κι εγώ έτσι έτρεμα στην αρχή της σαιζόν αλλά το πήρα ξανά το κολάϊ και δεν αγχώνομαι...είναι μέχρι να ξαναπέσεις και να δεις ότι όλα είναι ΟΚ! :lol: Αν έβλεπες τούμπα στη Σαχάρα την Κυριακή θα γέλαγες...

Για όσους πίνουν τον καφέ τους στην Αράχωβα και αναρωτιούνται πως είναι να πετάς με τους αετούς στις κορφές του Παρνασσού να η απάντηση.

Μάνος Κυριακάκης respect

YouTube Video ->

YouTube Video ->
Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγω εχω να πω οτι οταν υπαρχει η καταλληλοτερη παρεα σε μια απο τις πιο ωραιες κλιματολογικα μερες στο βουνο τοτε ειναι σιγουρο 999/100 οτι θα περασουμε τελεια!!!!!!

Απλα λειπανε τρια φιλαρακια καλα ο gtsap, ο El kai o τρελος o skimad, αν ηταν και αυτοι τοτε ολο το βουνο θα παραμιλουσε!!!!

Την επομενη φορα ομως θα το γκρεμισουμε πραγματικα!!!!

ΥΓ.Ρε Μιχο τι θα γινει με το σεντονι που λεγαμε.....

Το αγριοκατσικο, μιλαμε ελατηριο ρε παιδι μου!!!

Angulation και τα μυαλα στα χιονια, ετσι..... :rolleyes:

Μονο α

υτοι σου λειπανε λοιπον....χμ!χμ

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

χαχαχαχαχαχα

παραπονιαρη :rolleyes: :rolleyes:

DALTONS POW ROBBERY.....

Μονο α

υτοι σου λειπανε λοιπον....χμ!χμ

Νταξ νταξ ρε φιλε και συ φυσικα απλα το αφησα για να δω πως θα αντιδρασεις, με πιιιανειιις, παμ παρακατ..... :rolleyes:

Πατερααααα...... :rolleyes:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Kαλά Σταθη... από 2.40 και μετά.... πέθανα.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::happy2: :happy2: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Κουφαλίτσες... "απο πίσω και τέτοια" στο ΧΚΠ... Δεν μας τα είπατε αυτά... :yahoo: Να ξέρουμε να ερχόμαστε... :yahoo:

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

που να δεις τι άλλα κάνουμε όταν εχει πουδρίτσες και μπουν στο κόλπο και οι μπανάνες...

Ξυλοκοποι μερα για ωραιο γυρισμα αλλα με εγκατελειψατε ολοι. Βαρυ χιονι με νοτια στα δεντρα στη φτερολλακα νωρις ηταν πιο καλα αλλα μετα το γυρισε σε βροχη στα 1700. Στα κελλαρια δεν εβλεπες τιποτα αλλα επειδη η ελπιδε πεθαινει τελευταια περιμενω μπας κανει κανα ανοιγμα ο καιρος.

Εχει βαλει 10 20 ποντους το βουνο και αυριο η θα μας κατσει κανα συννεφο η θα ειναι υπερμερα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

αυριο αδερφέ μου θα το κάνουμε λίγο πιο ψηλά το παιχνίδι...

Η 6 έχει πρόβλημα?

Δε ξερω αλλα με ορατοτητα 0 δεν τη σκεφτηκα καν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...