Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 19, 2011 Καμία φορά είναι καλύτερα να μην βλέπεις που κατεβαινεις !! Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 19, 2011 Καμία φορά είναι καλύτερα να μην βλέπεις που κατεβαινεις !! Πόσο δίκιο έχεις!!! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 19, 2011 Πράγματι, όταν την προηγούμενη φορά έπεισα τη φίλη μου να πάρει το λίφτ του Αιόλου, θα είχε τρομάξει βλέποντας έστω και την μπλέ κλίση. Τώρα πια όμως το ότι έχει κατέβει έστω και μια φορά από κει λειτουργεί θετικά. "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Norhan 0 Report post Posted February 19, 2011 Δεν ξέρω αν είναι σωστό το μέρος που άνοιξα το τοπικ αλλά ήθελα να το μοιραστώ άμα είναι να το μεταφέρετε!! Σήμερα στον παρνασσο ήταν η χειρότερη μέρα που έχω κάνει ποτέ snowboard!! Κανονικά δεν θα έπρεπε να αφήνουν τον κόσμο να ανεβαίνει!! Η ομίχλη που είχε ήταν τραγική!! Δεν βλέπαμε στα 2 μέτρα!! Δεν ξέρω άμα ήταν κάποιος πάνω! Έπαθα τον χειρότερο ηλιγγο που έχω πάθει ποτέ στην ζωή μου!! Έκανα 2 ώρες να συνελθω :-P Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 19, 2011 Κοίτα, σε κανένα χιονοδρομικό του κόσμου δεν κλείνουν το κέντρο επειδή έχει ομίχλη. Θα ήταν καλό όμως στα εκδοτήρια να ενημερώνουν τον κόσμο για τις συνθήκες που επικρατούν ώστε να κάνεις την επιλογή σου. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 19, 2011 σορρυ αλλα στα 1750 έχει κάτι οθόνες ... να με το συμπάθιο ... βλέπεις και διαλέγεις καφέ η σκι? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 19, 2011 ε ναι... δε γινεται να τους βαζουμε χέρι γι'αυτο τους λόγους... κάποτε βρίζαμε γιατί το εκλειναν για τις ιδιες συνθηκες Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 20, 2011 Δεν ξέρω αν είναι σωστό το μέρος που άνοιξα το τοπικ αλλά ήθελα να το μοιραστώ άμα είναι να το μεταφέρετε!! Σήμερα στον παρνασσο ήταν η χειρότερη μέρα που έχω κάνει ποτέ snowboard!! Κανονικά δεν θα έπρεπε να αφήνουν τον κόσμο να ανεβαίνει!! Η ομίχλη που είχε ήταν τραγική!! Δεν βλέπαμε στα 2 μέτρα!! Δεν ξέρω άμα ήταν κάποιος πάνω! Έπαθα τον χειρότερο ηλιγγο που έχω πάθει ποτέ στην ζωή μου!! Έκανα 2 ώρες να συνελθω :-P Εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να το λεμε, εχουν σκοτωθει δυο ατομα και παρα λιγο τριτος.... Την ευθυνη για την ακεραιοτητα του φερει κατα κυριο, πρωτο και τελικο λογο ο χιονοδρομος! Αν δεν βλεπεις, αν κρινεις οτι δεν μπορεις να χιονοδρομησεις χωρις να βλεπεις... (υπαρχουν καποιοι που μπορουν...) μην πας!!! Οντως, σε κανενα χιονοδρομικο κεντρο στο εξωτερικο δεν κλεινουν τις πιστες λογω ομιχλης! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 20, 2011 (edited) Εχει βαλει 10 20 ποντους το βουνο και αυριο η θα μας κατσει κανα συννεφο η θα ειναι υπερμερα Tελικά και σύννεφο μας έκατσε και υπερμερα ηταν για λίγες ώρες. Snowclub παντού εντός εκτός και επι τα αυτά, διάσπαρτοι στο βουνό σε διάφορες παρέες. Εναλλαγές πυκνής ομίχλης με λιακάδα συνέχεια μέχρι που στις 2 μας έκλεισε εντελώς και άρχισε να ρίχνει. Το βουνό έχει βάλει πολυ χιονι τελικά απο το προηγούμενο σκ ειναι υπερκομπλέ. απο κόσμο απλα ελάχιστο για Κυριακή Ωραίο σκι το πρωι στα Κελλάρια με συνεφιά και καλη ορατότητα είχε πλάκα είμασταν κάτω από τις κολώνες του Ηρακλή περιμέναμε δυό λεπτά άνοιγε ο καιρός κάναμε μια... Ξαφνικά βγάζει λιακάδα στη Φτερολλακα και η ομάδα του Αγρινίου με Αθηναικες προσθΉκες νικελπεφτωκλπ εκανε ολα τα λουκια τα οποια ηταν με ενα εξαιρετικο τσιμνετοπουδροκατι χιονι στο οποιο απλα οτι εκανες Έπιανε. Πολυ ομορφη και η Σαχαρα. Μετα μια ανοιγε μια εκλεινε αλλα γενικα καλό σκι εκανες παντού εκτος αν ησουν ατυχος και σε κυνηγουσε το συννεφο Προλαβα ενα λούκι Ηρακλη ενα λούκι Οδυσσέα και μια Σαχαρα με εξαιρετικα χιονια και λιακάδα να τα πετάξεις με 1000 Ευχαριστω τον φιλο που εμεινε να πεταξω το λουκι του Οδυσσέα και τον παρακαλω αν μππορει το βιντεο Για χτες επειδη ανεβηκα η μερα φαινοταν επρεπε να μην βγαλεις καρτα αλλα να περιμενεις μπας ανοιξει ο καιρος. Το χκ καλα εκανε και ανοιξε καλα εκανε και χρεωνε εμεις αποφασιζουμε τι θα παρουμε. Και σημερα υπηρχαν στιγμες που εκλεινε και απλα σταματουσαμε γιατι ητανεπικινδυνο Edited February 21, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted February 20, 2011 για αυριο δευτερα πως θα ειναι πανω απο θεμα ομιχλης? εχουμε καποια ασφαλη προβλεψη? How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted February 22, 2011 Παιδιά, μήπως έχει βγει κάποια ανακοίνωση της Διεύθυνσης του ΧΚΠ όσο αφορά τη μειωμένη λειτουργία των λιφτ τις καθημερινές; Έτσι προβλέπεται να πάει μέχρι το τέλος της σεζόν; Οϋτε Βάκχος, ούτε Οδυσσέας, ούτε 14 (όταν λειτουργεί ο Ερμης)... 'Ασχετο: Από την 1η Φεβρουαρίου, το φετινό τόπικ του ΧΚΚ έχει δεχτεί τα διπλάσια μηνύματα απ' αυτό του ΧΚΠ... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted February 22, 2011 Βιντεάκι τραβηγμένο με compact φωτογραφική μηχανή, από τα χέρια επαγγελματία φωτογράφου... http://web.me.com/nikosdan/MOUNTAINS_2011/...VIE_110220.html Μια μικρή ομάδα μόλις 11 σκιέρ... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 22, 2011 Η μουσική όλα τα λεφτά! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 22, 2011 πολυ ξυσιμο αδερφε DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 22, 2011 Θα ανέβει κανείς αύριο Παρνασσό που να με θέλει μαζί του? "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 22, 2011 Μολις επεστρεψα απο ΧΚΠ. Οδυσσεας/Βακχος/Τηλεμαχος κλειστοι. Οι πιστες τσαλαπατημενες... Το χιονι τριζατο... Η ομιχλη πυκνη κατα διαστηματα μεχρι τις 1230. Μετα ανοιξε ο καιρος και λιωσαμε μεχρι τις 430. Καθως παρκαρα το πρωϊ ηταν μια νταλικα και παιδευοταν να ξεφορτωσει ενα Prinoth Everest με βιντσι... Ασημι ηταν... Ξερει κανεις τπτ? Γιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 22, 2011 Μολις επεστρεψα απο ΧΚΠ. Οδυσσεας/Βακχος/Τηλεμαχος κλειστοι. Οι πιστες τσαλαπατημενες... Το χιονι τριζατο... Η ομιχλη πυκνη κατα διαστηματα μεχρι τις 1230. Μετα ανοιξε ο καιρος και λιωσαμε μεχρι τις 430. Ξεχνάς όμως τα βασικά. Ήλιος απ'τις 9 το πρωί μέχρι τις 10.30 και ο απάτητος Ηρακλής έγινε χωράφι. Προλάβαμε όμως μερικές γρήγορες πριν μαζέψει κόσμο. Εννοείται απ'τη στιγμή που άνοιξε το 4πλό, είμασταν πρώτοι και ωραίοι. Καθαρό πεδίο με πούδρα από Περικλη μέχρι Τηλέμαχο. Κανείς μα κανείς δε πήγαινε από κει κι αν δείτε αύριο μερικές γραμμές στους πυλώνες του Τηλέμαχου είναι όλες δικές μας. Τυρίας λίγο περίεργος σε άλλα σημεία [κυρίως απ'τη μέση και πάνω] είχε αρκετή πούδρα σε άλλα λιγα και σε άλλα νόμιζες ότι περνάς πάνω από πάγο με ένα λεπτό στρώμα πούδρας. Παρόλα αυτά το ευχαριστηθήκαμε Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όσους επιμένουν να διαλέγουν lift served απάτητα. Τι ήταν δηλαδή να φύγεις από Περικλη προς Τηλέμαχο κι εκεί να ακολουθήσεις τη διαδρομή του, πέφτοντας και καμιά φορά προς τριπλό μεριά? Προσωπικά όλη η απόλαυση ήταν εκεί. Εκεί είχε και την περισσότερη πούδρα. Και την καλύτερη. JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 22, 2011 Σημερα ξεφορτωνανε και ενα Prinoth Everest! ...και χαρηκα που σε ειδα Παναγιωτη! Δυστυχως εφτασα κατα τις 1100 γιατι επρεπε να ανοιξω στην παραδουλευτρα πριν φυγω.. 0800 Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 22, 2011 καπου ακουσα οτι το εχουν νοικιασει λογο βλαβης του δικου τους.. DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 22, 2011 καπου ακουσα οτι το εχουν νοικιασει λογο βλαβης του δικου τους.. Μαρτυριαρη..... Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 22, 2011 εγω δεν ειπα ποιος μου το ειπε εγω ειπα οτι το ακουσα καπου DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted February 23, 2011 Οχι δεν είναι το νοικιάρικο! Το νοικιάρικο είναι Pisten Bully (από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας τον Φουρουντσίδη) και όχι Everest. Προφανώς νοίκιασαν κι άλλο (από τον Νουλίκα αυτή τη φορά) για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες! Το σπουδαίο πάντως είναι ότι και αυτό έχει βίντζι (όπως και το Pisten Bully). Ετσι με δύο χιονοστρωτήρες με βίντσι θα πετάει το ΧΚΠ από δω και πέρα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΕΑ !!! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted February 23, 2011 Οχι δεν είναι το νοικιάρικο! Το νοικιάρικο είναι Pisten Bully (από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας τον Φουρουντσίδη) και όχι Everest. Προφανώς νοίκιασαν κι άλλο (από τον Νουλίκα αυτή τη φορά) για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες! Το σπουδαίο πάντως είναι ότι και αυτό έχει βίντζι (όπως και το Pisten Bully). Ετσι με δύο χιονοστρωτήρες με βίντσι θα πετάει το ΧΚΠ από δω και πέρα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΕΑ !!! Να και το Pisten Bully lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted February 23, 2011 Άντε να πετάξει το ΧΚΠ γιατί μέχρι τώρα σέρνετα και όλοι έχουν καταλάβει οτι κάτι δε πάει με τη καθημερινή του λειτουργία!! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted February 23, 2011 Σήμερα πάντως ήταν όλα τα λεφτά :LOL: :LOL: http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites