Nickel 76 Report post Posted March 19, 2011 μπράβο panchristo! ,προσπάθησε να μην σφίγγεσαι/κλειδώνεις στο πανω μερος του κορμού, να εχεις πιο κοντά τα πόδια και μην κοιτάς κάτω. Ξεχνάς το αριστερό σου χέρι κάτω σε αντιθεση με το δεξί και γι'αυτο η μια στροφή σου φαίνεται εσένα καλύτερη σαν αισθηση... ευγε στον καμεραμαν Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2011 Oμορφο πρωινο σημερα με τα κελλαρια αδεια απο κοσμο,λιακαδα και καλο χιονι που επειδη δεν ειχε κοσμο αργησε πολυ να χαλασει. Πολλα χιλιομετρα καλου καρβαρισματος προλαβαμε να λιωσουμε στο σκι.σας ευχαριστουμε ολους που δεν ηρθατε Το εκτος ειχε απο ολα,απο εξαιρετικο μεχρι τη απιστευτη σουπα αλλα νε αρκετο ψαξιμο εβγαζες πολυ ωραιες καταβασεις. Πιο μετα το βουνο εγινε μια τρισαθλια σουπα αλλα απο αυριο αλλαζει ο καιρος Σιγα σιγα εκλεινε ο καιρος αλλα γενικα παντα ειχε ορατοτητα.ψιλοχιονισε καποια στιγμη αλλα τιποτα το σπουδαιο. Πολυ ωραιος ο αγωνας εκτος πιστας(νικελακο ανετα βγαιναμε πεμπτος εκτος) και πολυ θεαμα στο πανελληνιο πρωταθλημα στην 6 παιδων με πραγματικα χαλια χιονι αυριο δεν βλεπω κατι πολυ κακο με τον καιρο ειδικα το πρωι και μπορει και να εχει ριξει κατι Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 19, 2011 (edited) Μιχάλη όταν λες ειδικά το πρωί, μέχρι ποια ώρα εννοείς? Σκέφτομαι να ανέβω. Edited March 19, 2011 by arcas Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2011 παιδια δεν θελω να παρω κανεναν στο λοιμο μου για αυριο πολυ κακο καιρο δεν βλεπω.μπορει να ειμαστε και μεσα στην ομιχλη αλλα μαλλον θα περνανε απλα τα συννεφα.ισως κολλησουν φτερολακκα τα συννεφα και τα κελλαρια να ειναι καθαρα εγω απεχω 20 χλμ απο το χκ και θα ανεβω απο αθηνα αν ειχα καψα για σκ θα ανεβαινα αλλα ειναι περιεργη μερα μπορει να ειναι καλα μπορει και οχι παδια αφου εζησα τι φοβαστε?. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2011 (edited) επισης πιθανο να φτιαξει ο καιρος το μεσημερι Edited March 19, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 19, 2011 (edited) Ανεβηκα χθες με τον Panchristo και τα καινουρια μου σκι (Nordica HotRod Nitrous).Εντυπωσιακα και τα μεν και ο δε... Kοκκινίζω από χαρα με τέτοια σχόλια, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παρτε ενα βιντεακι του Πανου απο το πρωϊ. Ειναι η 8η μερα του πανω σε σκι - Εντάξει, τελικά είναι 10η... (και μενα η πρωτη μου σαν καμεραμαν extreme sports... ) Next time it's my turn. To απογευμα πηγαινε ακομα καλυτερα!!! Ξανακοκκινίζω... YouTube Video -> Για τα σκι δεν εχω λογια! Εγώ πάλι δεν έχω ακόμα λόγια να ευχαριστήσω εσένα Μακη στο πρόσωπο της οικογένειας του Snowclub.gr... Ειναι γνωστη η προτιμηση μου για τα προηγουμενα Atomic Metron 9 που ειχα (τί σύμπτωση κι εγώ την ίδια γνώμη έχω... ). Τα Nitrous ειναι του ιδιου χαρακτηρα μεν (λιγο πιο GS) αλλα η μερα με τη νυχτα σε σταθεροτητα και την εμπιστοσυνη που εμπνεουν. Οδοστρωτηρες! Στη σουπα δεν καταλαβαινουν Θεο με τα 78 mm μεση, στις στροφες τα φτυαρια δεν παιζουν καθολου και... λογω τιμης, δεν μου φαινονται καθολου πιο δυσκολα στη στροφη λογω των 16 m ακτινας εναντι των 13m του ...Metron. Μην τα χασετε στο ski test!! Edited March 19, 2011 by panchristo "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 19, 2011 ωραιος ο πανχριστος !μπραβο σου για τοσες λιγες μερες σκι αν εχεις κολλημενο το μικροβιο μεσα σου συντομα θα μαθεις σκι ελα το τριημερο παρνασσο και θα μαθεις πολλα πραγματα ακομα! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 19, 2011 ωραιος ο πανχριστος !μπραβο σου για τοσες λιγες μερες σκιαν εχεις κολλημενο το μικροβιο μεσα σου συντομα θα μαθεις σκι ελα το τριημερο παρνασσο και θα μαθεις πολλα πραγματα ακομα! Ευχαριστώ! Θα κοιτάξω να είμαι εκεί (Μακάρι να μπορούσα και τις 3 μέρες...). "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
starchaser 3 Report post Posted March 19, 2011 Θα κοιταξω να ανεβω τεταρτη η πεμπτη να χιονισει καλα να το ευχαριστηθω ουτος η αλλος δουλευω τις αλλες μερες 1-2 φορες ακομα μετα παλι του χρονου Fear its the most difficult jump u have to pass. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 20, 2011 To μάτι του Νιφάδα γυάλιζε. Στο μυαλό του μόνο η πούδρα. Το βουνό έφαγε μια στρώση χιονιού 5-20 πόντους. Θα βαλει κι άλλο. Η μέρα ήταν με αραιή ομίχλη και συνεχη χιονόπτωση αλλά έβλεπες 100-1000 μέτρα γενικά. Πιστοπούδρα που λέω 3-10 πόντους πουδρα πάνω από πατημένη πίστα και ωραίο σκιάκι. Άδειο από κόσμο και άργησαν να χαλάσουν οι πίστες και να πατηθούν τα απάτητα. Και να ήξερα τι να πρωτοβιάσω ελάχιστοι υποψηφιοι ήταν μάταιο όλο από Ηρακλή μέχρι Οδυσσέα 5-6 άνθρωποι Μετά έβγαλε λιακάδα και λυσσάξαμε στον Βάκχο What a day Μακάριοι όσοι πετύχουν και Σαχάρα με λιακάδα ήταν πολύ ωραια αλλά δεν διάβαζες Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 20, 2011 (edited) YouTube Video -> Edited March 20, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2011 μπραβο βρε νιφαδόπουλε... σηκώνει και καρβαρισμα αχαχαχα ΜΙΚ λες του Αγ.ονουφριου Τρίτη? ή να το κάνουμε ΠΠΣΚ? Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 21, 2011 Ωραιο το σκ στο ΧΚΠ. Η μουσικη στη φτερολακα απαιχτη και στα κελλαρια τη βελτιωσαν. Λεω για τεταρτη, μονο και μονο για το λουκι του οδυσσεα που δεν καταφερα να το δοκιμασω. Γενικα τι θα παιξει με χιονοστιβαδες την τεταρτη? Εχω και συναυλια σε λιγες μερες... How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 22, 2011 Δεν θα παίξει καθολου Φτερόλλακα αύριο οπότε μέσα στα Κελλάρια δε3ν κινδυνεύεις από χιονοστιβάδες. Πάντως με κάτι τέτοια ο Παρνασσός χάνει πελάτες. Καλάβρυτα δαγκωτό από μένα για αύριο Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted March 22, 2011 Mπράβο βρε ΜΙΚ, γιατί από μένα δε θα δει σωστή βιντεοσκόπηση ο Νιφάδας! Μη μου τον πιέζεις πολύ μόνο, είναι ευαίσθητος! *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 23, 2011 (edited) Παιδιά, για αύριο Πέμπτη τι λέτε για Παρνασσό? Το snow-forecast δίνει καθαρό καιρό, αλλά με ισχυρό αέρα. Θα είναι τόσο ισχυρός ώστε να υπαρχουν προβληματάκια? (αναστολές λειτουργίας lift κλπ) Αλλά επειδή έχω ακούσει ουκ ολίγα (όχι και θετικά) σχόλια για το συγκεκριμένο site, εκτός από τους γκουρού του forum, κάνα άλλο αξιόπιστο site που να συμβουλευόμαστε? (Για να μη ζαλίζουμε συνέχεια τους γκουρού λέω, έτσι? Εκτός αν σηκώσουν κανένα site οι γκουρού, κρίση, το ένα το άλλο, να το εκμεταλλευτούν τα παιδιά, η πελατεία άλλωστε είναι έτοιμη.....) Καλημέρα σε όλους Edited March 23, 2011 by itiotis Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
starchaser 3 Report post Posted March 23, 2011 ανεμο θα εχει βορειο με 12-13 χιλιομετρακια την ωρα κατι που σημενει οτι θα εχει αερακι αλλα οχι τοσο οσο να σου χαλασει την ημερα. επισης θα εχει απο -6 εως -1 θερμοκρασιες οι οποιες επισης βοηθουν + κατι συνεφφακια με διαστηματα ηλιου απο της 11:00 και μετα θα ειναι αιθριος ο καιρος και οι ανεμοι θα πεσουν στα 2 μποφορ βοριοι βοριοανατολικοι ελπιζω να βοηθησα ! Εγω παντος αυριο θα ειμαι απο το ανοιγμα επανω!!! φιλικα Ισιδωρος Fear its the most difficult jump u have to pass. Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 23, 2011 Εγώ λέω να το τολμήσω Πέμπτη Κελλάρια. Υπάρχει περίπτωση για παράταση λειτουργίας το Σάββατο το βράδυ; Είναι και "Ωρα της γης" στις 20:30... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 23, 2011 Aύριο ΑΝΕΒΑ(το πρωι θα φυσάει πολύ αλλά λογικά full open) Lili θα είναι 08.00 με 20.00 το Σάββατο θα έχουμε και τα events. http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...c=13681&hl= Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted March 23, 2011 (edited) Και γω τελικά με βλέπω να ανεβαίνω. Μπορεί να βρεθούμε λοιπόν με κάνέναν Thanx για τις απαντήσεις Edited March 23, 2011 by itiotis Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
amoula 0 Report post Posted March 23, 2011 Καλησπέρα και πάλι μετά από πολύ καιρό Να ρωτήσω κάτι...μήπως εγώ δεν το καταλαβαίνω καλά... Θα ανέβω το 3ήμερο Παρνασσό και κοίταξα τον τιμοκατάλογο μήπως βγάλω κάρτα 6 μονάδων (αν αποφασίσω να ανέβω και τις τρεις μέρες τελικά) και είδα ότι με συμφέρει να βγάλω κάθε μέρα ημερήσια κάρτα, παρά να βγάλω κάρτα 6 μονάδων (είμαι φοιτήτρια). Δηλαδή, αν βγάλω τρεις ημερήσιες θα μου βγει 3*25=75 ευρώ, ενώ αν βγάλω κάρτα 6 μονάδων (=3 μέρες υψηλής περιόδου, αργία ή σ/κ) μου βγαίνει 77 ευρώ Υπολογίζω κάτι λάθος? CU there! (στο σαλέ εννοώ ) Dance For Life... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 23, 2011 Υπολογίζω κάτι λάθος? υπολογιζεις χωρις τον ξενοδοχο... How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 24, 2011 Βρε τα σαΐνια!! Αν είναι έτσι τοτε κάνε αυτο που κάναμε εμεις... Δες αν στο ξενοδοείο που θα μείνεις εχει wifi και βγάζε κάθε πρωί το εισητήριο σου μέσω ιντερνετ (προυποθέτει να έχεις και πιστωτική κάρτα ). Κερδιζεις 10% εκπτωση και δεν στέκεσαι στην ουρά κάθε πρωί. Να ρωτάς όμως κάθε μέρα στις πληρόφορίες πόσο είναι η χρέωση της ημέρας, γιατι αν εχει μειωμένο εισητήριο μπορεί να μη βγεις κερδισμένη από την έκπτωση. (βέβαια μιλάμε της τάξεως των 2 ευρώ διαφορά έτσι Αυτο που μπορείς να κανεις στη προκειμένη περίπτωση είναι να βγάλεις άλλη κάρτα και να δώσεις την καρτα σου στα κοριτσια στις πληροφοριες να στη φυλάξουν για να μη χτυπηθεί από το μηχάνημα στα λιφτ και τη χάσεις και αυτη. Όταν φεύγεις πας και ζητας να σου δωσουν τη κάρτα σου πισω και δίνεις την άλλη στο ταμείο για να σου δωσουν και τα 3 ευρω πισω. Αυτά Share this post Link to post Share on other sites
amoula 0 Report post Posted March 24, 2011 υπολογιζεις χωρις τον ξενοδοχο... σωστό κι αυτό!... Βρε τα σαΐνια!! Αν είναι έτσι τοτε κάνε αυτο που κάναμε εμεις... Δες αν στο ξενοδοείο που θα μείνεις εχει wifi και βγάζε κάθε πρωί το εισητήριο σου μέσω ιντερνετ (προυποθέτει να έχεις και πιστωτική κάρτα ). Κερδιζεις 10% εκπτωση και δεν στέκεσαι στην ουρά κάθε πρωί. Στην αγορά μέσω ίντερνετ δεν υπάρχει καν επιλογή για φοιτητές...μόνο παιδιά και ενήλικες...αν και η κάρτα 6 μονάδων για ενήλικες μέσω ίντερνετ βγαίνει μισό ευρώ φτηνότερη από την κάρτα 6 μονάδων για φοιτητές από το ταμείο ΟΚ θα κάτσω στην ουρά στα σίγουρα! Dance For Life... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 24, 2011 ΟΚ θα κάτσω στην ουρά στα σίγουρα! Ωραία θα κάνουμε καμιά πούδρα το πρωί Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites