Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
alexk

Αυτοκίνητο!

Recommended Posts

ενα ειναι το σκιαμαξο

και ενα ειναι το απολυτο σκιαμαξο

Edited by StavRos
  • Like 5

Σταθερή αξία τα από πάνω.

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο άλλαξα καθαριστήρες στο BMW με 45 ευρώ. Έχω την εντύπωση ότι με δάγκωσαν λιγάκι, αλλά τουλάχιστον μου άλλαξαν και κάτι καλώδια στο καλοριφέρ δωρεάν στα πλαίσια μιας ανάκλησης που είχε βγει.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Στο "μαστίγωμα" που τρώει ένας "υποτακτικός" έχει σημασία να δείχνει λίγη κατανόηση στον "αφέντη" του, αντιλαμβανόμενος ότι "άνθρωπος είναι κι αυτός, έχει τα βίτσια του..."

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εν συντομία: Ήθελές τα κι έπαθές τα.

Πέραν του πειράγματος καμία διάθεση για προσβολή, όλη έχουμε τα βίτσια μας, τα πάθη μας κλπ.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Το περσικο χαλακι μου αρεσε... :D

Φέτος αγοράσαμε αληθινό έλατο:

https://www.instagram.com/p/BrXsT8yB-lO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=obnst8lbzjt9

πενιας τεχνας κατεργαζεται ...!!!

• Like 1

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Με 13mpg στην πόλη, και 17 στον αυτοκινητόδρομο, αναρωτιέμαι πόση βενζίνη θέλεις με το θηρίο για να πας και να έρθεις στα Καλάβρυτα... :P

(τώρα θα πεταχτεί ο Μάκης να πει ότι if you have to ask, you can’t afford it!)

• Like 2

Φέτος αγοράσαμε αληθινό έλατο:

https://www.instagram.com/p/BrXsT8yB-lO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=obnst8lbzjt9

Οι οδηγοί ιστορικών το κάνουμε εδώ και χρόνια....

post-2959-0-89075600-1545034787_thumb.jpg

• Like 1

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Την Παρασκευή φεύγω για την Selva.

Χαζεύοντας παλιά προσπέκτους, κατάλαβα γιατί μου αρέσει τόσο αυτό το μέρος....

(αν δείτε και το διαδικτυακό μου όνομα....)

post-2959-0-76297100-1545035118_thumb.png

post-2959-0-03734600-1545035139_thumb.jpg

post-2959-0-73584900-1545035196_thumb.jpg

post-2959-0-93573100-1545035953_thumb.jpg

Edited by Fulvia 3
  • Like 8

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Αν δεν μας δουλεύει ο τύπος (το οποίο το θεωρώ αρκετά πιθανό), τότε βλέπουμε το μέλλον της αυτοκίνησης και είναι πολύ πιο ασφαλές από ότι σήμερα:

https://electrek.co/2019/01/05/tesla-autopilot-control-sliding-ice-video/

• Like 1

Μια ζωη την εχουμε που λεει και το τραγουδι. Πηγα λοιπον στο Harris Hill Raceway σε ενα προγραμμε 'οδηγηστε ενα υπεραυτοκινητο'

http://www.longhornracingacademy.com/

Ειχε να διαλεξεις αναμεσα σε μια Φερραρι 488 GTB, Lamborghini Huracan LP580-2, δυο Porsche 911 GT3 (μια φετινη, μια περσινη?), μια Porsche Cayman GTS (ο,τι κοντινοτερο στη δικη μου 718 Cayman S, αλλα ατμοσφαιρικη και με 10 αλογα λιγωτερα) και μια BMW M2 Competition.

Διαλεξα την Cayman GTS ελπιζοντας να μπορεσω να την πατησω, χωρις να κινδινευω να χασω την αδεια μου (τελικα οπως απεδειχθει... μαλλον δεν θα την εχανα οδηγωντας σε δημοσιο δρομο... :hehe: ).

Τεσπα, το μαθημα περιειχε και ενα θεωρητικο τμημα για γργορη οδηγηση χρησιμοποιωντας την τεχνικη late apex turning.

Στους τρεις γυρους που αγορασα (και ενας αναγνωριστικος απο τα pits) ειδα βελτιωση. Οπως θα δειτε με προσπερασαν και οι δυο χεραδες με τις 911 GT3, αυτος με την κοκινη αναμενομενο, ο ιδιος εχει μια Nissan GTR που την εχει ξεσκισει στους αγωνες και σκεφτεται να την αντικαταστησει με την 911 GT3RS :heat:

Τεσπα, απολαυστε υπευθυνα, τα στοιχεια ειναι απο VBox και οι ταχυτητες ειναι σε μιλια/ωρα. Τα g ειναι g...

Oπως πιθανον προσεξατε, παω με φουλ ΡDK. Σε αυτους τους ρυθμους (!) το αυτοκινητο αλλαζει ταχυτητες εκει που θα τις αλλαζα κι εγω. Την τελευταια φορα που ανεβαινω την ανηφορικη φουρκετα στην αρχη της πιστας, οταν φρεναρω ακουγονται δυο απανωτα κατεβασματα, που οφειλω να ομολογησω με εξεπληξαν! Στο 8:15 περιπου. Δυστυχως ο ηχος πασχει και απο τον τροπο που εχουν προσαρμοσει την καμερα, και απο το γεγονος οτι μας επεβαλλαν να οδηγουμε με τα παραθυρα ανοιχτα για λογους ασφαλειας.

• Like 6

προχτες το βραδυ ξεκινησε να ανεβαζει θερμοκρασια, μεχρι να φτασω λιλαια πλησιασε στο κοκκινο.

σταματησα, το κρυωσα, εβαλα αντιψυκτικο, εξαερωσα, δουλεψε το βεντηλατερ.

βρηκα και δικαιολογια να μην ταξιδεψω βραδυ, αλλη μια μερα σκι, ομολογω με ελαφρύ αγχος.

Μια χαρα στην επιστροφη, μεχρι που βρηκα κινηση πριν την αττικη οδο και ξαναρχησε να σκαρφαλωνει...

σημερα επλυνα μηχανη, τσεκαρα ταπες, ψυγεια, κολαρα, καλοριφερ...τιποτα.....

παω να τσεκαρω λαδια...

σοκ και δεος...

σχεδον ενα λιτρο συμπληρωμα....

μα πως, κοιταω σερβις 15/1.....

ειχα μολις κανει 7000 χιλιομετρα....

7000 χλμ για σκι απο τα μέσα γεναρη.....

• Like 2

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

προχτες το βραδυ ξεκινησε να ανεβαζει θερμοκρασια, μεχρι να φτασω λιλαια πλησιασε στο κοκκινο.

σταματησα, το κρυωσα, εβαλα αντιψυκτικο, εξαερωσα, δουλεψε το βεντηλατερ.

βρηκα και δικαιολογια να μην ταξιδεψω βραδυ, αλλη μια μερα σκι, ομολογω με ελαφρύ αγχος.

Μια χαρα στην επιστροφη, μεχρι που βρηκα κινηση πριν την αττικη οδο και ξαναρχησε να σκαρφαλωνει...

σημερα επλυνα μηχανη, τσεκαρα ταπες, ψυγεια, κολαρα, καλοριφερ...τιποτα.....

παω να τσεκαρω λαδια...

σοκ και δεος...

σχεδον ενα λιτρο συμπληρωμα....

μα πως, κοιταω σερβις 15/1.....

ειχα μολις κανει 7000 χιλιομετρα....

7000 χλμ για σκι απο τα μέσα γεναρη.....

Μισο...

Πρωτη παρατήρηση ηταν η ανοδος θερμοκρασιας, ενω παραλληλα ελειπε αντιψυκτικο. Φανταζομαι πρωτη φορα και δεν το εχεις ξαναπαρατηρησει.

Εν συνεχεια βλεπεις οτι λειπει 1 lt λαδι, μετα απο 7.000 χλμ χρησης?

Εχεις παρατηρήσει ξανα κατανάλωση λαδιου? Επισης εχεις ελεγξει για διαρροή λαδιού απο το Κάρτερ? Δηλαδη να αφηνει σημαδια οπου το παρκαρεις?

Εχει turbo το αυτοκίνητο?

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χαχαχ

εχω κανει κοντα 400 χιλιαδες χλμ με αυτην την μηχανη.

το αντιψυκτικο εφυγε απο την ταπα του πλαστικου δοχειου.

συνηθως ελεγχω το σαραβαλακι.

ειναι το ski-car μου HRV του 2005.

απλα δεν σου παει το μυαλο οταν εχεις κανει σερβις 15 γεναρη...

εχω τιναξει πεταλα ουκ ολιγες φορες

προπερσυ εκαψα φλαντζα στην θηβα γυριζωντας απο σκι αλλα επειδη ειχα ραντεβου κορωνη το πηγα κατου (με καμμενη φλαντζα....) και εκανα την επισκευη σε συνεργειο εκει (απο τα καλυτερα).

την φλαντζα την επαθα απο ρυμουλκηση βαρκας αλλα το κρατησα...ετοιμοθανατο 3 χρόνια....

μπορει να επαιξε ρόλο και το σπρευ για τα κουναβια, ειχα ρηξει τοσο πολυ που μπορει να βουλωσε και ενα κομματι της επιφανειας του φυγειου.

παντως για καλο και για κακο θα αλλαξω εναν θερμοστατη και μια βαλβιδα.

• Like 2

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Multicolori

(της ημέρας)

post-2959-0-56571800-1552290309_thumb.jpeg

• Like 6