Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted May 18, 2017 Για 1700+ κιλά, το αυτοκίνητο αυτό στην κυριολεξία πετάει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted May 19, 2017 επειδη αυτα δεν προκειται να τα οδηγησει κοινος θνητος σαν εμας... σιγουρα αυτο θα το οδηγησει οπως εγω οταν το προλαβα περυσι σε εκθεση στη Μελβουρνη, σε κλειστο κομματι δρομου γυρω απο την εκθεση ....ειχαν ορους νο βιντεο και φωτο εν κινησει lol ωμη δυναμη , απολυτη ησυχια ....τιμη 200.000 AUD τα αλλα 100.000 και 70.000 (σ και χ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted May 19, 2017 Tesla αν δε κάνω λάθος. Γενικά το μέλλον πάει περισσότερο προς τις μπαταρίες πάρα στο πετρέλαιο. Στα αρνητικα τους το βάρος και η αυτονομία τα οποία θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Το μεγάλο (τεράστιο για την ακρίβεια) τους πλεονέκτημα είναι η ροπή από 0 χιλιόμετρα/ώρα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 19, 2017 Μιλώντας για ροπή... 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 19, 2017 (edited) Μιλώντας για ροπή... holy shit... Edited May 19, 2017 by giannis-ski 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 23, 2017 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 5, 2017 http://youtube.com/watch?v=m6HjWkU796Y Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 6, 2017 (edited) Τωρα ,μαλιστα ... Αλλα το ξανασκεφτηκα ..δε μ αρεσει ,μ αλλη κοψιά εχω συνηθισει την κυρια ... Edited June 6, 2017 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 12, 2017 (edited) A mobile battery for your electric car https://www.indiegogo.com/projects/mobat-me-a-mobile-battery-for-your-electric-car-charger#/ Edited June 12, 2017 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 18, 2017 Την Παρασκευή που μας πέρασε είχε κάτω στην πόλη ένα περίπτερο διαφήμισης/ενημέρωσης των αυτοκινήτων της γνωστής μάρκας Tesla. Εδώ και καιρό σκεφτόμαστε την λύση ενός καθαρά ηλεκτρικού αυτοκινήτου και συνεπώς σταματήσαμε λίγο εκεί για να ενημερωθούμε, επι τη ευκαιρία . However...μας έπεισε η κοπέλα ..., να της δώσω την κάρτα μου ώστε να γραφτούμε στην λίστα για να έχουμε για μια ολόκληρη μέρα ένα Tesla Model S ! PS. Από 480 μέχρι 630 χλμ ακτίνα δεν το λες και λίγο ! Πάμε κι ερχόμαστε για σκι (Arlberg ) με μόνο έξοδο τα 7,50 € για το pickerl 5 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 18, 2017 Πόσο στοιχίζει στη Γερμανία το συγκεκριμένο, Γιάννη; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 18, 2017 Άσχετο αλλά η μια ανατροπή πίσω από την άλλη στον 24ωρο αγώνα του Le Mans Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted July 4, 2017 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 26, 2017 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted July 27, 2017 Να πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει ποτέ την έννοια του τόσο εξονυχιστικού detailing στα αυτοκίνητα. Το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω είναι η προσθήκη προστατευτικού φίλμ για stone chips. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται υπερβολικά και θα φοβόμουν να κάνω τέτοιες επεμβάσεις στο χρώμα. Φαντάζομαι εταιρείες του τύπου Ferrari, Pagani κλπ θα έχουν κάνει καλή δουλειά... Όσο για το γκαράζ και το αυτοκίνητο εννοείται απλά WOW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted August 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H0xU01A_abk Κααααλούτσικο το Fordάκι! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted August 24, 2017 Κι εδώ μια κατανάλωση από το νέο μου αυτοκίνητο. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted August 24, 2017 Βασίλη ηλεκτρικό? Ποιο μοντέλο?Καλοτάξιδο να είναι!!!!1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted August 25, 2017 Βασίλη ηλεκτρικό? Ποιο μοντέλο? Καλοτάξιδο να είναι!!!!1 Υβριδικό Γιάννη, Toyota chr 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted August 25, 2017 Καλοτάξιδο Βασίλη...... όντως εντός πόλεως δεν παίζεται!!!! 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted August 25, 2017 Βαγγέλη γενικά δεν είμαι πλέον οδηγός ακραιων ταχυτήτων. Συνηθίζω να έχω τον αυτόματο στα 130 και μέχρι εκεί μπορώ να σου πω ότι σε ταξίδι έκτος έχω δει την ανώτατη του 3.9 Σε δοκιμαστικό πάντως που του έκανα ώστε να δω μέχρι που μπορεί να καταναλώσει, είδα 4.7 στην σπορ ρύθμιση. Μάλιστα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την eco Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 26, 2017 Το άλλο πού πήγε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted August 26, 2017 Το άλλο πού πήγε; Πουλήθηκε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 28, 2017 Ελλάδα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted September 15, 2017 Προλαβαίνετε κάποιοι τον Άγιο Βασίλη 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites