Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 28, 2014 Σου δώσανε άλλο; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 28, 2014 Με αποζημιωσαν για το προηγουμενο. Εβαλα αλλα 1000 € και πηρα του '14 καινουριο. Ευτυχως δεν εχει αλλαξει τιποτα σημαντικο απο το '13 (η εξατμιση ειναι λιγο πιο ησυχη... γμτ...) 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 28, 2014 Καλοταξιδο Μάκη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted March 28, 2014 Ξεμακραίνοντας λίγο από τους 500+ ίππους που κυριαρχούν εδώ, βόλτα στο Σούνιο στις 22.3. (και την επομένη, τελευταία άνοδος για σκι) 6 Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 28, 2014 Τι αυτοκίνητα είναι αυτά; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted March 28, 2014 Lancia Fulvia coupe (τα τρία είναι μοντέλα 1972, το κόκκινο 1974) 1 Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 28, 2014 Τι αυτοκίνητα είναι αυτά; Από αυτά που έπρεπε να ξέρεις να οδηγείς για να πας γρήγορα και να παραμείνεις στον κόσμο ετούτο. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted March 28, 2014 Αγαπητέ Πάνο (και όχι Χρήστο). Η Fulvia coupe ήταν ένα εξαιρετικά ασφαλές αυτοκίνητο. Με μπροστινή κίνηση, σαφές σύστημα διευθύνσεως και τέσσερα δισκόφρενα είχε ένα εξαιρετικό κράτημα και άψογα φρένα. Ακόμη και σήμερα, η οδήγησή της σε δρόμο με στροφές είναι απόλαυση. Στρίβεις σβέλτα ("όπως έρχεσαι") και κρατάς εύκολα τις γραμμές σου, χωρίς να χρειάζεται να είσαι "χεράς" για να κινηθείς γρήγορα. Με 90 ίππους από 1300 κε και 900 κιλά, δεν ήταν πύραυλος (και, ναι, οι Junior ήταν πιο γρήγορες), αλλά ήταν ευχάριστα γρήγορη. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 28, 2014 Συμφωνώ απολύτως. Πέστο στον wannabe-Loeb-νέο-με-ανησυχίες(του κ@λου)-οδηγό που ξέρει από το τωρινό αυτοκίνητο του μπαμπά του ότι όταν τσαρουχώνεις φρένο το αυτοκίνητο σταματάει άψογα και ευθύγραμμα. Αν είσαι κάτοχος ενός εκ των τριών, γνωρίζεις για το Αθηναϊκό Ράλλυ? Ίσως σ ενδιαφέρει. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 28, 2014 Στην Αγια Παραασκευη κυκλοφορουσε ενα Fulvia καφε-πορτοκαλι σε αψογη κατασταση... ΥΓ"Δεν πηρα την Cobra-Shelby με τους 660 ΗΡ. Το δικο μου εχει μονο 420... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 28, 2014 Fulvia κουκλιά πραγματικά! Μάκη καλορίζικο το νέο αλογάκι! Με ασφάλεια! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted March 28, 2014 Δική μου είναι η κόκκινη, σειρά 3. Εξ ης, και παρόλο που έχω άλλα δύο ιστορικά, έλκω και το όνομα που χρησιμοποιώ σε όλα τα fora (Fulvia 3). Γενικά, παρόλη την αγάπη για το ιστορικό αυτοκίνητο, δε συμμετέχω σε επίσημες εκδηλώσεις. Διατηρώ τις πινακίδες υπουργείου και στα τρία για να μπορώ να τα χαίρομαι νόμιμα σε βόλτες με την οικογένειά μου ή παρέες. 1 Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 31, 2014 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 1, 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το περιεχομενο του παρακατω βιντεο ποναει πολυ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 2, 2014 κοιτα αν το δουμε καθαρα απο οικονομικης αποψης πιο πολυ θα πονεσουν ολοι οι υπολοιποι γιατι οταν εχεις λεφτα για ενα τετοιο αμαξι εχεις και για την συντηρηση του αλλα και για την επισκευη του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 2, 2014 Ναι, αλλά την ξενέρα θα την φας και σε δεκαπλάσιο βαθμό μάλιστα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 2, 2014 (edited) κοιτα αν το δουμε καθαρα απο οικονομικης αποψης πιο πολυ θα πονεσουν ολοι οι υπολοιποι γιατι οταν εχεις λεφτα για ενα τετοιο αμαξι εχεις και για την συντηρηση του αλλα και για την επισκευη του. Στις πολιτισμενες χωρες τα αυτοκινητα εχουν αφαλεια... Εγω, την κυρια που μου κατεστρεψε το Mustang την ειδα τελευταια φορα τη μερα του ατυχηματος. Η ασφαλεια της ανελαβε την ευθυνη, σε 4 μερες το δηλωσε ολικη απωλεια, σε 10 μερες ειχα στα χερια μου το πακετο που χρειαζεται υπογραφες και μια επιστολη που δεσμευτηκε για το 96% της αξιας του αυτοκινητου που το αντικατεστησε. Οποτε... πονο... για τους ασφαλιστες!... Edited April 2, 2014 by MakisM Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 2, 2014 Ναι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ολική, οπότε θα έχει απλά μια Lamborghini με λαμαρινοδουλειά και μερεμέτια. Και άντε ξαναβάψτο σε ματ χρώμα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted April 2, 2014 Θα έχεις δει κ το θεϊκό , κόντρα Audi rs6 με τους σκιέρ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted April 2, 2014 Ναι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ολική, οπότε θα έχει απλά μια Lamborghini με λαμαρινοδουλειά και μερεμέτια. Και άντε ξαναβάψτο σε ματ χρώμα! Δε νομίζω κάτοχος τέτοιου αυτοκινήτου να μην έχει μικτή ασφάλεια... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 2, 2014 Το θέμα είναι λιγότερο οικονομικό, όσο ψυχολογικό. Δύσκολα θα κάνεις σοβαρό τρακάρισμα με τέτοιο αυτοκίνητο και δεν θα σε νοιάξει. Επίσης, δεν γνωρίζω αν οι Lambo είναι ετοιμοπαράδοτες, αλλά για την Ferrari σου μπορεί να περιμένεις και κανένα χρόνο για να την παραλάβεις, οπότε αν την στουκάρεις σε περιμένει πικραμένη αναμονή. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 2, 2014 Αν οι Lambo ειναι ετοιμοπαραδοτες, παιρνεις μια για να κινησαι βρε αδερφε... μεχρι να σου φερει ο ντελιβερας τη Φερραρι σου... Ο εν λογω κυριος μαλλον Hummer χρειαζεται μεχρι να μαθει να οδηγει... :shysterical: 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 2, 2014 Στην Αγγλία ήταν...Η κυρία στα δεξιά οδηγούσε! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 2, 2014 αριστερα το ειδα στο 00:40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 2, 2014 Στην Αγγλία ήταν...Η κυρία στα δεξιά οδηγούσε! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο θα πει σεξισμος!... Ο Mohamad οδηγουσε αριστερα!... Quote Share this post Link to post Share on other sites