Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 17, 2011 τους εκανε την μουρη κρεας.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted March 17, 2011 .... YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted March 17, 2011 Βάζω στοίχημα ότι είναι το παραπάνω βίντεο είναι στα "Αγαπημένα" της Αλέκας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2011 ρε τους κινέζους... θα ηθελα να μαθω πως νιωθει ο μεσος κινεζος που δουλευει σε φαμπρικα για μερικα δολλαρια το μηνα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 17, 2011 ρε τους κινέζους... θα ηθελα να μαθω πως νιωθει ο μεσος κινεζος που δουλευει σε φαμπρικα για μερικα δολλαρια το μηνα... Υποθέτω όπως εμείς όταν σκεφτόμαστε mega yachts, lear jets etc. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted March 17, 2011 Βάζω στοίχημα ότι είναι το παραπάνω βίντεο είναι στα "Αγαπημένα" της Αλέκας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 20, 2011 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 20, 2011 Πάνω που ετοιμάζομαι να αγοράσω κάτι που μ αρέσει, ο Λάππας ανεβάσει ένα βίντεο με κάτι άλλο και το αναβάλλω. Επιτέλους με ποιας εταιρείας το marketing συντάσσεται ο κος Λάππας? Ας του πεί κάποιος ότι αυτά τα κομψοτεχνήματα έχουν μακροχρόνιες waiting lists, και δεν μπορούμε να αλλάζουμε συνέχεια γνώμη! Έχω μείνει μ εκείνο το κακάσχημο W16 (aka Bugatti Veyron) που όταν τελικιάζει κρατάει για 15 λεπτά το ρεζερβουάρ του και το χω μετανιώσει,γιατί δε βρίσκω και πανιά για τα χιόνια.... :P . Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 20, 2011 Αν σε παρηγορεί αυτό, κινούμενος για ένα τέταρτο με την τελική της (431χλμ/ώρα), θα είχες προλάβει να καλύψεις 107 χιλιόμετρα πριν μείνεις από βενζίνη. Πολύ θα ήθελα πάντως να δω τον δρόμο στον οποίο θα κατάφερνες να κινείσαι για ένα τέταρτο με την τελική αυτού του αυτοκινήτου! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2011 αντε τυχερέ, θα φτάσεις μέχρι το 90 για να βαλεις βενζίνη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 21, 2011 Αν σε παρηγορεί αυτό, κινούμενος για ένα τέταρτο με την τελική της (431χλμ/ώρα), θα είχες προλάβει να καλύψεις 107 χιλιόμετρα πριν μείνεις από βενζίνη. Πολύ θα ήθελα πάντως να δω τον δρόμο στον οποίο θα κατάφερνες να κινείσαι για ένα τέταρτο με την τελική αυτού του αυτοκινήτου! Κατεχάκη - Βουλιαγμένης - Παραλιακή για μπάνιο στο Resort. Η κίνηση δε μετράει, με τις λακούβες και τις αναπηδήσεις περνάς από πάνω απ τους άλλους. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 23, 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, να πώ μόνο ότι εκτός από τα θέματα του αυτοκινήτου, υπάρχουν και . Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted March 23, 2011 Ελληναρες στο WRC??? YouTube Video -> YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 24, 2011 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted April 8, 2011 Η καρδιά της Alfa Romeo χτυπάει στου Μοσχού έλεγε μία παλιά διαφήμιση. Από χθες, όμως, έπαψε να χτυπάει, καθώς ο Γιωργάρας πέθανε από καρκίνο στα 67. Σε μερικούς από εδώ μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά ο Μοσχούς ήταν ένας από τους 2-3 καλύτερους έλληνες οδηγούς αγώνων με BMW στην αρχή, Alfa για πολλά χρόνια και NISSAN. Όποιος, μάλιστα, έχει προλάβει να φάει πέτρες και σκόνη σε παλιά Αcropolis, θυμάται τα περάσματα, ενώ όλοι θυμούνται την μπροστινή ρόδα στον αέρα της GTam. Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted April 8, 2011 Όποιος, μάλιστα, έχει προλάβει να φάει πέτρες και σκόνη σε παλιά Αcropolis, θυμάται τα περάσματα, ενώ όλοι θυμούνται την μπροστινή ρόδα στον αέρα της GTam. ....κορυφαίος! YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 8, 2011 Η καρδιά της Alfa Romeo χτυπάει στου Μοσχού έλεγε μία παλιά διαφήμιση.Από χθες, όμως, έπαψε να χτυπάει, καθώς ο Γιωργάρας πέθανε από καρκίνο στα 67. Σε μερικούς από εδώ μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά ο Μοσχούς ήταν ένας από τους 2-3 καλύτερους έλληνες οδηγούς αγώνων με BMW στην αρχή, Alfa για πολλά χρόνια και NISSAN. Όποιος, μάλιστα, έχει προλάβει να φάει πέτρες και σκόνη σε παλιά Αcropolis, θυμάται τα περάσματα, ενώ όλοι θυμούνται την μπροστινή ρόδα στον αέρα της GTam. Καποιοι παλιοτεροι θυμομαστε οτι ο Μοσχους ξεκινησε με Mini Cooper S, θυμαμαι ειχε φερει ενα με μηχανη προβλεπομενης διαρκειας 3 ωρες για το σιρκουϊ στο Τατοϊ. Με τον ουρανο χαμηλωμενο (για αεροδυναμικους λογους) και το μπαρμπριζ πολεμιστρα... Κριμα που πηρε την καρρω σημαια τοσο νωρις... Καλο ταξιδι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted April 8, 2011 Όταν 5-6 χρονών είδα από κοντά τους πρώτους αγώνες στα μέσα των 's ο Μοσχούς ήταν ήδη μύθος...Και μύθος θα παραμείνει για πάντα! Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια, οδήγησε ένα από τα σύγχρονα 4κίνητα θηρία με τα ''έξυπνα'' διαφορικά...Βγαίνοντας από το μπάκετ, είπε γελώντας ''ρε σεις, κοροϊδεύετε τον κόσμο...αυτά στρίβουν μόνα τους..." Βλέπετε είχε μάθει να οδηγεί σε ''αντρικά'' αγωνιστικά, που στο κοκπιτ είχε 50 βαθμούς, το τούνελ της μετάδοσης έκαιγε, τα φρένα έρχονταν μαζί με το δάγκωμα της ταυτότητας και οι πίσω τροχοί έκαναν περισσότερα km από τους μπροστινούς σε κάθε ε.δ. R.I.P. Θά'χει καλή παρέα ''εκεί πάνω'' για πολλές, καλές βόλτες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 8, 2011 Τον γνωρίζαμε και οικογενειακώς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 8, 2011 Clarkson on consumerism Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 9, 2011 Clarkson on consumerism Πώς να το κάνουμε, εχει "πένα" το άτομο. Ειδικά εκεί που λέει: "...You're not just getting a bargain. You are also raping a plutocrat and, while I've never tried it, I bet it feels good." ...έδωσα τα ρέστα μου. :angry: Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 11, 2011 Ωραιος πηγες τελικα Εγω δεν βρηκα τελικα παρεα και πηγα στη πιστα στα μεγαρα για μηχανοκινητα γκαζια Αν η θερμοκρασια δεν ηταν τοσο μεγαλη θα ανεβαινα και μονος μου Γενικα εχω ενα μπουσουλα γαι τον Χελμο τα 2600 freezing level max Nαμαστε καλα να τα πουμε απο κοντα του χρονου στο αγαπημενο μας βουνο Σώπα! Κι εγώ εκεί ήμουν. Έτρεχες ή θεατής απλά? Πλάκα-πλάκα κάποιον άκουσα να μιλάει και να αναφέρει τη λέξη σκι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted April 11, 2011 Συνοδηγος σε ενα Honda typeR μονο Τσεκαρε το videaki σε περιπτωση που ετρεχες μπας και εισαι μεσα Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 11, 2011 Συνοδηγος σε ενα Honda typeR μονοΤσεκαρε το videaki σε περιπτωση που ετρεχες μπας και εισαι μεσα XAXA, το έχω ήδη τσεκάρει (δικό σου το βίντεο υποθέτω), κι αυτό και το άλλο της ίδιας ημέρας. Κρίμα που δε γνωριστήκαμε! Κι εγώ συνοδηγός (πρωινά σκέλη 1-3), μόνο στο τέταρτο σκέλος οδήγησα του κολλητού μου το πράσινο Cayman (κίτρινη ομάδα). Δυστυχώς τα λάστιχα δε μας βοήθησαν... Αλήθεια, σε πόσο γυρίζετε? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted April 11, 2011 Ειμαστε καραofftopic Σε 1.18 χωρις να ζορισουμε πολυ τα λαστιχα Quote Share this post Link to post Share on other sites