MakisM 3,965 Report post Posted October 15, 2015 Οχι μωρε, το ποδηλατακι αμα λαχει να 'ουμ... Εχω βαρεθει το δεσε-λυσε το bike carrier στη BMW της κυρας... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 15, 2015 Αγόρασε ένα truck Maki. Να μην έχεις τέτοια προβληματα:-):-):-) Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 16, 2015 Ναι! Οταν θα ξεκινησω σανιδα, θα παρω ενα φορτηγακι για να την κουβαλαω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted October 21, 2015 Ταιριαζει με την Ελληνικη κριση .. 2 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted October 26, 2015 Εβαλα καινουργια λαστιχα ... ευκαιρια ! Ολο και πιο συχνο φαινομενο ειδικα στα πρωην ανατολικα κρατη η καινουργια χαραξη σε ηδη φθαρμενα ελαστικα με υλικο που βγαινει απο μεγαλυτερο βαθος του ελαστικου ... Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 26, 2015 Περιεργο μου φαινεται, καθ'οσον θυμαμαι οτι οταν φθαρει το ελαστικο τελειως, βγαινει στην επιφανειο το πλεγμα (μαλιστα πολλες φορες φθαρμενα στρωματα πλεγματος που δειχνουν σαν ομοκεντροι κυκλοι. Τωρα τα φτιαχνουν με τοσο πολυ ψαχνο? Περιεργο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted October 31, 2015 Συμβαίνει συχνά σε ελαστικά επαγγελματικών αυτοκινήτων. Μαλίστα εταιρίες όπως η Michelin (η ποιό ακριβή και η καλύτερη ίσως) υποστηρίζουν ότι το ελαστικό έχει 4 ζωές. Το πρώτο πέλμα , η χάραξη που γίνεται με το εργαλείο που φαίνεται στο βίντεο και με συγκεκριμένο σχέδιο και βάθος, το ρεμίξ (κάτι σαν την παλιά αναγώμωση) , και τέλος η χάραξη πάνω στο ρεμίξ. Βέβαια στην πράξη μπαίνουν και άλλοι παράγοντες όπως πόσα χιλιόμετρα γίνονται ημερησίως και σε τι θερμοκρασίες , αλλά μέχρι και το τρίτο στάδιο το έχω δει και στην πράξη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 3, 2015 https://www.facebook.com/Quattroruote/videos/10153810823551258/ Άντε να το βγάλεις τώρα! 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 3, 2015 Η νέα BMW M4 GTS 1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 14, 2015 σημερα το πρωί περασα μια βόλτα απο την έκθεση αυτοκινήτου στο ελληνικό. Με λύπη διαπίστωσα οτι η κρίση εχει χτυπήσει για τα καλα και αυτο τον χώρο. Πολυ μικρότερη σε συμμετοχή και παρουσία απο προηγούμενες χρονιές και ειδικά στα μοντελα(οχι αυτοκινήτων)ο πήχης εχει κατέβει παααααρα πολυ!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 14, 2015 Λογικό είναι, πόσοι έχουν πλέον τα χρήματα να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο και πόσοι αντέχουν να το συντηρούν; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 15, 2015 Έτσι κι' αλλιώς πάντα η έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν ανέκδοτο ((((. 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 16, 2015 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giomiki 2,822 Report post Posted November 17, 2015 (edited) το νέο μοντελο της BMW με εξοδο κινδυνου... Edited November 17, 2015 by giomiki 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 17, 2015 Καλός τρόπος να σταματήσεις να πληρώνεις κερατιάτικα τέλη και φόρους πολυτελείας. Το σκέφτομαι! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 17, 2015 (edited) Μπα, καλύτερα να λιώνεις λάστιχο σε πίστα. Χωρίς πινακίδες εννοείται. Edited November 17, 2015 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 17, 2015 Με παραξενευει το γεγονος οτι ολοι του φωναζουν να το σβησει.κανονικα θα επρεπε να εχει σβησει ηδη απο το σπασιμο της αμπουλας με τη συγκρουση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 17, 2015 Ευχαριστα τα νεα.επεσε το σημα στο αυτικινητο μου.τα σαΐνια του υπουργειου επειδη κλεινει 10ετια μου αφαιρεσαν 50 ολοκληρα ευρω απο τα 1100 που εδινα ωστε να με προτρεψουν να μην παραδωσω πινακιδες.την ιδια ωρα που μου αυξησαν κατα 538 ευρω το φορο πολυτελειας στα ηδη 1580. Δλδ η κοροιδια αυτης της κυβερνησης με ξεπερνα.χωρις να πολιτικοποιω τπτ. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 17, 2015 Το δικό μου (του 2008) ανέβηκε! Από τα ήδη τρομακτικά δυσβάστακτα €880 στα €920. Τον φετινό φόρο "πολυτελείας" που τον βρίσκουμε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 17, 2015 Ευχαριστα τα νεα.επεσε το σημα στο αυτικινητο μου.τα σαΐνια του υπουργειου επειδη κλεινει 10ετια μου αφαιρεσαν 50 ολοκληρα ευρω απο τα 1100 που εδινα ωστε να με προτρεψουν να μην παραδωσω πινακιδες.την ιδια ωρα που μου αυξησαν κατα 538 ευρω το φορο πολυτελειας στα ηδη 1580. Δλδ η κοροιδια αυτης της κυβερνησης με ξεπερνα.χωρις να πολιτικοποιω τπτ. Βασίλη σου έχω καλά νέα................. αν εχει κλείσει 10ετία απαλλάσσεται.......... τυχερέεεεεε 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 17, 2015 Εγώ σταθερά στα 300 είμαι send from my cave using smoke signals Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 19, 2015 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 19, 2015 Το δικό μου (του 2008) ανέβηκε! Από τα ήδη τρομακτικά δυσβάστακτα €880 στα €920. Τον φετινό φόρο "πολυτελείας" που τον βρίσκουμε; Απλά καταθέτεις πινακίδες και γράφεις 40 σκί φέτος )))) Πιο φτηνά θα σου βγούνε))). Εγώ σχεδόν στα ίδια, είχα μία μικρή αύξηση στο 1600ράκι μου από 265 στα 280 ευρώ , γιατί ενώ είναι του 97 το αυτοκίνητο έχει πρώτη άδεια 2006 οπότε με έπιασε η καινούργια κατηγορία. Σύνολο 572 ευρώ για 2 αυτοκίνητα και 2 μηχανάκια. Καλά είναι... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 19, 2015 Σύνολο 572 ευρώ για 2 αυτοκίνητα και 2 μηχανάκια. Καλά είναι... Φιλικά Σπύρος Τι έκανε λέει 2+2 ................ έρχετε πολλαπλασιαστής για άνω του ενός οχήματα....... την γ........ες :evil: Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 19, 2015 Τά π@π@ρια θα μας κλ@σουν!!!! Στην χειρότερη υπάρχει και η κατάθεση πινακίδων!!! Άλλωστε πάνω από τά 80% των χλμ τά κάνω με το Atos και την πάπια:-):-):-) Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites