Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας η αλήθεια είναι οτι βοηθάνε πάρα πολύ. Τελικά αποφασίσαμε να κλείσουμε το παρακάτω διαμέρισμα Apartment Seehäusl στο Kircberg που είναι για 6-8 άτομα.

Επειδή έχω ακούσει διάφορα μέσω του forum για τις εταιρείες ενοικίασης και οτι έχουν κρυφές χρεώσεις θα μπορούσατε να μου πείτε με ποιές έχετε πάει εσείς και δεν είχατε τυχόν απρόοπτα προβλήματα?

Να διευκρινήσεις αν υπάρχει κάποια χρέωση για τελικό καθάρισμα στο διαμέρισμα.

Επίσης, να ζητήσεις αν διαθέτει πρωινό (φυσικά με κάποια extra χρέωση).

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ναί υπάρχει χρέωση 90 ευρώ για τον καθαρισμό καθώς και για πετσέτες και σεντόνια τα οποία μου τα είχαν αναφέρει από την αρχή αυτά. Πρωινό δυστυχώς δεν παρέχει αλλά όυτε υπάρχει σαν δυνατότητα με extra χρέωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άργησα να απανατήσω αλλά ευτυχώς έκλεισες στο kirchberg. Και το λέω αυτό γιατί για κάποιον που δε φυσάει το χρήμα και ενδιαφέρεται για το σκι και όχι μόνο για τα λούσα είναι πολύ πολύ καλύτερα από το kitzbuhel. Κατ'αρχάς είναι πολύ πιο φθηνά από το kitzbuhel. Επίσης με το ski bus έχεις ταχύτητατη πρόσβαση σε 3 lift (Το ένα από αυτά σε βγάζει στο 3s για να περάσεις στο pass thurn χωρίς ταλαιπωρία) της περιοχής αλλά και στο γυρισμό έχεις πολύ περισσότερες επιλογές για το που θα κατέβεις, ανάλογα με το που μένεις μπορεί να φτάνεις στο ξενοδοχείο με τα σκι. . Ακόμα πηγαίνεις πιο γρήγορα στο skiwelt . Tip , μπορείς επίσης με το skibus προς aschau (που είναι πολύ πιο συχνό) να σταματήσεις στο kiwest και να κάνεις σκι στη δεξιά μεριά του ski welt όπου έχει ελάχιστο κόσμο. Και αν θέλεις περνάς και προς brixen, soll και γυρνάς με το λεωφορείο από brixen. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις την all star η οποία στα ταμεία αξίζει επιπρόσθετα λιγότερο από 10 ευρώ περισσότερο από του kitzbuhel οπότε αξίζει να τη βγάλεις και τουλάχιστον να δεις το kiwest. Η all star συμπεριλαβάνει και άλλα χιονοδρομικά αλλά δε νομίζω να σε ενδιαφέρει, εκτός αν κάτσετε παραπάνω από μια εβδομάδα.

Edited by mplamplampla
  • Like 1

............., ανάλογα με το που μένεις μπορεί να φτάνεις στο ξενοδοχείο με τα σκι. . .............

Πολύ προσοχή όμως. όταν έβγαλα τις παραπάνω φωτογραφίες, με -20, πολύ πρόσφατες χιονοπτώσεις, χιόνι από 120 έως 240, οι πίστες που κατέβαιναν σε Kirchberg ήταν σκέτα παγοδρόμια, σε κάποια σημεία επικίνδυνα.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

προσωπικα το Kitz δεν με ενθουσιασε...το χωριο ειναι σουπερ αλλα σαν ΧΚ το βρισκω καλο μονο αν εισαι αρκετα καλος και εμπειρος και δεν εχεις προβλημα με

1. παγωμενο ξυρισμενο χιονι (λογω κοσμου κυριως)

2. πιστες διαφορων επιπεδων που σε πολλα σημεια γινονται στενες μετα φαρδαινουν λιγο κλπ

Γενικα δεν εχει και πολλες απο αυτο που λεμε: πιστες αεροδρομια....το οποιο για μενα ειναι το ιδανικο

Snow is on my D.N.A.

Τα ποστ σχετικά με την πολιτική των αεροπορικών εταιριών και τυχόν φθορές αποσκευών μεταφέρθηκαν εδώ http://www.snowclub....ic=13990&st=120

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

σήμερα μας ήρθε μια πρόσκληση 27 - 29 μαρτίου 2015 ...

είμαστε καλεσμένοι, λέει, στο kitzbühel σε ένα kessler-ski-test.

τώρα βεβαια, όπου καλεσμένοι βάλετε εσείς 2 διανυκτερεύσεις halbpension στο

hotel "κεμπίνσκι-das tirol", 2,5 μέρες skipass και μεταφορά μετά επιστροφής

με 4* λεωφορείο στην εξευτελιστική τμή των 499,- €ούρο το άτομο....

• Like 1

καλεσμενοι ειστε...αλλα τα 499 τα πληρωνετε?

Snow is on my D.N.A.

ετσι σε καλω και εγω... :innocent:

περαν πλακας οπως το κοβω σε βλεπω να κανει δοκιμες τα kessler σε γκαζον

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

αν με καλέσεις κι εσύ μ´ αυτή την τιμή στο kempinski ( or similar ) και όλα πληρωμένα

(μεταφορά με 4* bus, 2,5 μέρες skipass, halbpension, kessler ski test)

...έρχομαι ! :animier:

* αυτό με το γκαζόν με αγχώνει κι εμενα λίγο, επειδή πρέπει να

κλείσουμε/πληρώσουμε σύντομα μιας και είναι πολύ περιορισμένες οι θέσεις.

Edited by giannis-ski

To Kitz ειναι τιγκα στα κανονια. Μαρτιο δεν νομιζω οτι θα'χει προβλημα...

• Like 1

Αν τύχει να είστε εκεί 20-25 /01 να πατε στο Londoner pub,αν βρείτε τεση ,θα σπας σερβίρει ο Νίκιτς στο downhill ,η εμπιρια ειναι φοβερή

• Like 1

To Kitz ειναι τιγκα στα κανονια. Μαρτιο δεν νομιζω οτι θα'χει προβλημα...

καλα ετσι οπως παει ο χειμωνας.....οσα κανονια και να εχεις....

Snow is on my D.N.A.

ποια μαυρογατα....φαγωθηκες να ανεβαζεις απο το Lech βιντεακια και φωτο, ψηθηκα να παω και εγω φετος (και να βαλω το χερι ΒΑΘΙΑ μεσα στην τσεπη) και το Lech με το ζορι ανοιξες 2-3 πιστες...καλα που δεν εκλεισα κατι για αρχες Δεκεμβρη....κατα τα αλλα ειναι snowsure νομιζουν...τρομαρα τους...

τωρα θες να πας και Κiitzbühel...καλα που προλαβα και πηγα 2-3 μερες....

ΥΓ το καλοκαιρι βλεπω πολλα εργα ΕΣΠΑ καπου προς το lech...θα παιξει πολυ προσφορα για κανονακια....

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

τι να τα κάνουν τα κανονάκια αν έχει πολύ ανεβασμένες θερμοκρασίες φιλε turms ?
ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά δεν είναι προάγγελοι χειρότερων καταστάσεων και συνθηκών για το μέλλον !

και εγω αυτο φοβαμαι...τετοιοι μουφοχειμωνες υπηρξαν και παλιοτερα...

μονο μην παγιωθει η κατασταση

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

το τρειλερ της ταινιας για τον διασημοτερο αγωνα το παγκοσμιου κυπελλου στην ξακουστη για οσους ξερουν πιστα hanenkam στο kitzbuhel!!οσοι την εχουν κατεβει μπορουν να καταλαβουν γιατι εγινε ταινια και μαζευονται καθε χρονο 60000-80000 κοσμου!!!!

• Like 1

το τρειλερ της ταινιας για τον διασημοτερο αγωνα το παγκοσμιου κυπελλου στην ξακουστη για οσους ξερουν πιστα hanenkam στο kitzbuhel!!οσοι την εχουν κατεβει μπορουν να καταλαβουν γιατι εγινε ταινια και μαζευονται καθε χρονο 60000-80000 κοσμου για να δουν τον αγωνα!!!!

Φίλε Mario ,την εχω κατέβει πολλές φορές,αλλα το να την κατέβω εγω με το τροπο μου εχει μεγάλη διαφορά απο το να την κατέβει ο Didier Cuche ,μακάρι να μπορούσα να την νιώσω έστω και σαν τον χειρότερο απο αυτους

• Like 5

οταν στεκεσαι στην ακρη σε καποιο απο τα πολλα ''κοψιματα'' της πιστας και σκεφτεσαι οτι ο Didier ερχεται με 130 χλμ..........

• Like 2