Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Ράνια

Ημερίδα: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤ

Recommended Posts

βασιλη

δεν γινονται αυτα τουλαχιστον στη δικια μου δουλεια αλλα και σε αλλων πιστευω

στην επομενη

Καλα ειμαστε ενας Συλλογος χωρις Δημοσιους Υπαληλους;

θα τρελαθω... :D

Edited by vperle

Πείτε μας όμως τι ώρα να έρθουμε και για βοήθεια στην προετοιμασία;

8,30

ευχαριστουμε Ανδρεα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Τα χιονοδρομικά κέντρα είναι έτοιμα για λειτουργία. Απότομη αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή με χιόνια ακόμη και στην Αθήνα! Ημερίδα χιονοδρομίας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τουριστικής Χιονοδρομίας αύριο 7/12 στο ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα 9 πμ.

μπραβο .....επιτελους ....!!!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Η ημερίδα είχε πρωτίστως το στόχο που ανέφερε ο Βασίλης πιο πάνω. Ιδέες για συνοπτική παρουσίαση των πεπραγμένων της ημερίδας καθώς και συζήτηση ανοιχτή στο κοινό, σε ώρα και μέρα βολική είναι ευπρόσδεκτες. Οπως και οι σχετικοί εθελοντές :blink:

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η πολιτεία ανταποκρίθηκε για άλλη μία φορά στο κάλεσμα του συλλόγου, δίνοντας το παρόν.

Πολλά συγχαρητήρια στην κ.Πρόεδρο, στον κ.Γιαννόπουλο και σε όλους όσους βοήθησαν.

Η επιτυχία της ημερίδας ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας!

Λεπτομερής αναφορά εντός ημερών.

Πραγματικά μπράβο σε όσους προσπάθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση

Από ότι φαίνεται ότι λένε οι πελάτες, τα ίδια λένε τα χιονοδρομικά, τα ίδια λένε οι σοβαροί επαγγελματίες του Τουρισμού και το μόνο που μένει είναι το κράτος να δει σοβαρά το θέμα Ορεινός/Χιονοδρομικός Τουρισμός με τις ιδιαιτερότητές του.

Ο Υπουργός Τουρισμού δεσμεύτηκε να υπάρχει συνέχεια με συναντήσεις ώστε να προσδιοριστούν οι νομοθετικές και θεσμικές παρεμβάσεις που χρειάζονται. Μακάρι να το τηρήσει.

Ακούστηκαν εξαιρετικές τοποθετήσεις και πολύ καλές προτάσεις.

Τα μισά να γίνουν από αυτά που ειπώθηκαν θα κάνουμε αξιοπρεπές σκι σύντομα.

Και πάλι μπράβο.

Μόλις τελειώσει το decoding θα ανεβάσω το βίντεο(ελπίζω σύντομα 24GB 3 ώρες)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

κι αλλο ένα με φωτογραφία της Προέδρου με το Σωτήρη Γιαννόπουλο και τον υφυπουργό κ. Νικητιάδη εδώ

Ελευθεροτυπία

Edited by pies

Mπράβο παιδιά! Μακάρι να πάρουν στα σοβαρά τη θέση τους οι κυβερνητικοί παράγοντες και να προχωρήσουν σε εξίσου σοβαρές αποφάσεις...

Κι ο Σύλλογος, αρωγός όπου μπορεί!

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.... Εύχομαι ν αποδώσει σύντομα καρπούς το όλο εγχείρημα.... Πράγμα θετικό για το σκι, για μας που ασχολούμαστε μ αυτό, για αυτούς που δεν ασχολούνται για ν ασχοληθούν μ αυτό το καταπληκτικό άθλημα-διασκέδαση , για τα χιονοδρομικά κέντρα, τους επιχειρηματίες, τους κάτοικους των περιοχών αυτών για το τόπο μας κλπ....

Και πάλι μπράβο.

ΜΠΡΑΒΟ!

ΜΠΡΑΒΟ!

ΜΠΡΑΒΟ!

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τα συγχαρητήρια και από εμένα!! Μπράβο!!

"Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση"

πολλα μπραβο σε οσους δουλεψαν για αυτη την ημεριδα η οποια δεν εχει προηγουμενο!

περιμενουμε τα αποτελεσματα συντομα να δουμε κατα ποσο μας ακουσαν...

ο ΕΣΤΟΥΧ στην καλυτερη φαση του ever!!!!

DALTONS POW ROBBERY.....

Guest afrodite

Μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους!! Κρίμα που δεν μπορούσα να είμαι εκει. Η σκέψη μου όμως ήταν :P Το πρώτο λιθαράκι μπήκε, αντε σιγά σιγά να μπουν και τα υπόλοιπα. Να καταλάβουν οτι εκτος απο τον θερινό τουρισμό η χώρα εχει αναγκη και τον χειμερινό της!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Το βράδυ σε κανά κανάλι θα σας δούμε;

πολλα μπραβο σε οσους δουλεψαν για αυτη την ημεριδα η οποια δεν εχει προηγουμενο!

περιμενουμε τα αποτελεσματα συντομα να δουμε κατα ποσο μας ακουσαν...

ο ΕΣΤΟΥΧ στην καλυτερη φαση του ever!!!!

Συμφωνώ απόλυτα.

Συγχαρητήρια Μιχάλη, Όλγα, Σωτήρη και σε όσους παρακολούθησαν την ημερίδα.

Ημέρα "Σταθμός" για το Σύλλογο η σημερινή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος... :P

Edited by arcas

Το βράδυ σε κανά κανάλι θα σας δούμε;

Πολύ πιθανό. Η ΕΡΤ ήταν εκεί και κάτι πήρε το αυτί μου το μεσημέρι στη ΝΕΤ. Stay tuned!

Το συντριπτικά μεγαλύτερο βάρος της οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης έπεσε από μέρους ΔΣ στην πρόεδρο ΟΛΓΑ ΚΟΤΣΙΝΑ καθώς και στην ΟΕ Χιονοδρομίας, που αποτελεί εδώ και χρόνια την αιχμή του δόρατος του ΣΤΧ. Ειδικότερα, στο ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΜΑΚΗ ΜΟΝΟΠΟΛΙ, ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΛΕΡΟ και ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΤΗ.

Αναμφίβολα βέβαια συγχαρητηρια δέχεται ο σύλλογος συνολικά, με όλα τα μέλη του από ιδρύσεώς του. Ας μην ξεχνάμε πως σήμερα δρέπουμε καρπούς έργου ετών πολλών προσώπων, μερικά από τα οποία δεν είναι πλέον ενεργά στο σύλλογο.

Άδιαμφισβήτητα σήμερα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ εχει θέση όχι μόνο ισότιμου συνομιλητή αλλά θιασώτη και πρωτοπόρου στα ελληνικά χιονοδρομικά δρώμενα.

Edited by pies

Μονο μια λεξη αξιζει για αυτους που συνελαβαν,δημιουργισαν και εκτελεσαν αυτην την εκδηλωση-οροσημο για την Ερασ.χιονοδρομια

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

υ.γ

Και για τους Βορειους

ραντεβου αυριο Τεταρτη.

Αν μπορει καποιος που εχει υλικο απο την σημερινη συγκεντρωση ας το στειλει σε καποιο μελος για ενημερωση

Edited by Gavis

o τρελος του χωριου......

Η ημερίδα ήταν πέραν κάθε (δικής μου) προσδοκίας. Πρόσωπα σημαντικά και αντιπροσωπευτικά, από όλους τους χώρους της χιονοδρομίας, έδειξαν ενδιαφέρον, που ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν πιο κοντά για να συνεργαστούν και ας αποδώσουν, έστω και τώρα, μετά 30 χρόνια καθυστέρησης. Εγώ για πρώτη φορά είδα, μετά τόσο καιρό, εκδήλωση ενδιαφέροντος και όχι απλώς για μία τυπική συμμετοχή σε κάποια διαδικασία.

Όσο στα του συλλόγου, θερμά συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με αυτή την πετυχημένη ημερίδα, όπου η έκδηλη και μεγάλη προσπάθεια που έγινε δεν παρέμεινε ως μία κατάθεση πρόθεσης, αλλά μετουσιώθηκε σε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα πολλά υποσχόμενο.

Ας είναι ένα μήνυμα σε όσους έχουν διάθεση και δυνατότητα για να βοηθήσουν ότι εδώ είναι ο σύλλογος, έτοιμος να δεχθεί περισσότερα χέρια, γιατί όσο μεγάλη και να είναι η ήδη μεγάλη και πετυχημένη προσπάθεια που έγινε, κάποιοι (σαν και εμένα) που δεν συνεισέφεραν με κάποιον τρόπο, πάντα έχουν χώρο για βοηθήσουν.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην πρόεδρο μας και στα μέλη της ομάδας χιονοδρομίας που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης. Ελπίζω οι αρμόδιοι φορείς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας για βελτίωση της τουριστικής χιονοδρομίας στην χώρα μας.

Snow to the people!

Συγχαρητηρια για την αξιολογη προσπαθεια ολων αυτων που σκεφθηκαν -οργανωσαν -υλοποιησαν την ημεριδα.Ας ελπισουμε οτι ισως αρχισει να κουνιεται κατι στο χωρο της τουριστικης χιονοδρομιας.Ημουν νεος και γερασα ακουγοντας μονο υποσχεσεις.Για τα παιδια μας και τα εγγονια μας ρε γαμωτο!!

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Συγχαρητήρια σε όλους και ηλεκτρονικά!

Αποτέλεσμα πέρα κάθε προσδοκίας!!!

Εντυπωσιακή συμμετοχή παραγόντων, ουσιαστικές τοποθετήσεις από όλους.

Μετά το σημερινό είναι βέβαιο πως ο ΕΣΤΟΥΧ καθιερώνεται στο χώρο ως μια ανεξάρτητη, συντεταγμένη και δυνατή φωνή!

Να καταθέσω κι εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήριά μου για όσους δούλεψαν για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της ημερίδας!

Ήταν φανερή σε όλους τους παρευρισκόμενους η δουλειά που είχε προηγηθεί και οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, που πιστεύω ότι ήταν πέραν πάσης προσδοκίας.

Χάρηκα ιδιαίτερα διότι όλοι οι ομιλητές ήταν καλά διαβασμένοι και καταρτισμένοι και δεν έμειναν σε μια τυπική συμμετοχή ή χαιρετισμό. Σήμερα μπήκαν τα θεμέλια μιας κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη της τουριστικής χιονοδρομίας και του εν γένει χειμερινού και ορεινού τουρισμού στη χώρα. Μένει σε όλους τους φορείς, στους οποίους πλέον συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΤΟΥΧ, να χτίσουν επάνω σε αυτά τα θεμέλια ένα γερό οικοδόμημα.

Ο Σύλλογος απέδειξε έμπρακτα πλέον ότι έχει πραγματικά όραμα, σύμφωνα και με τους καταστατικούς σκοπούς του και αποτελεί κάτι πολύ παραπάνω από μια παρέα που πάει για σκι και πραγματοποιεί εκδρομές.

Edited by MAC

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

μπραβο στο προεδριο του συλογου ..

τωρα το τι θα κάνουνε απο αυτα που είπανε και σίγουρα τάξανε ,,,,,

αγνωστο !!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil: