Koumparos 5,439 Report post Posted April 8, 2018 (edited) Τετάρτη 18 του μήνα, δεν θα μπορέσω να έρθω Θεσσαλονίκη. Επίσης, εξακολουθώ να διαφωνώ με το μέρος ΧΑΝΘ. Το κάνουμε Χαλκηδόνα; στου Μαραντόνα; Ή έστω την Παρασκευή 20 του μήνα. Edited April 8, 2018 by Koumparos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted April 9, 2018 (edited) Πιστευω η προταση του Κουμπαρου ταιριαζει καλυτερα, δηλ, One Salonica, Παρασκευη 20 του μηνα. Edited April 9, 2018 by Val Claret 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 9, 2018 Κουμπάρε, όταν τους βρεις μαζεμένους, πάρε και καμιά συνδρομή 2018. Υπάρχουν εκκρεμότητες από συμμετέχοντες στην εκδρομή του Sölden κι άνοιξε λογαριασμό για τις εκδρομές 2019 [emoji6] Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,733 Report post Posted April 9, 2018 Πολύ πιθανό την Παρασκευή αν με θέλετε να είμαι και γω κοντά σας 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted April 9, 2018 Πολύ πιθανό την Παρασκευή αν με θέλετε να είμαι και γω κοντά σας Θα χαρουμε ιδιαιτερως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 9, 2018 Πολύ πιθανό την Παρασκευή αν με θέλετε να είμαι και γω κοντά σας Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 9, 2018 Πολύ πιθανό την Παρασκευή αν με θέλετε να είμαι και γω κοντά σας Παρασκευή 20 του μήνα; Έκλεισε. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 9, 2018 (edited) Έτσι μου λέγανε και εμένα ότι είμαι ευπρόσδεκτος στις συναυλίες του ΚΚΕ ( τον Βασίλη ήθελα να ακούσω) και με φυγάδευσαν!!! [emoji13][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 9, 2018 by KonKan 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 9, 2018 Τι κατατρεγμό έχεις περάσει κι εσύ τέκνον μου... Να αλλάξεις πολιτικό στρατόπεδο (έστω και προσωρινά) για το κόστος ενός εισιτηρίου συναυλίας... 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 9, 2018 Τελικά ακόμα και τις Συναντήσεις ΕΣΤΟΥΧ στη Θεσσαλονίκη ο Gatz τις ελέγχει?!! Έλεος!! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted April 9, 2018 Τελικά ακόμα και τις Συναντήσεις ΕΣΤΟΥΧ στη Θεσσαλονίκη ο Gatz τις ελέγχει?!! Έλεος!! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάει για να οργανώσει παρασύλλογο στην...... ΧΑΝΘ. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 10, 2018 Και εγώ που πίστεψα ότι είναι επιτετραμμένος των έξ Αθηνών μελών του ΔΣ για να βολιδοσκοπήσει την πιθανότητα διεξαγωγής της ΓΣ στην Θεσσαλονίκη με βάση την αρχή της εναλλαγής Όσο για την ΧΑΝΘ καλό το όνειρο ..... Sent from my iPad using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted April 10, 2018 Αληθώς Ανέστη κ Χρόνια Πολλά!!! Τέλειο ακούγεται για Παρασκευή κ το μέρος. Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 10, 2018 Αληθώς Ανέστη κ Χρόνια Πολλά!!! Χρονια πολλα Ολια ! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 11, 2018 Ανέβασε συνάντηση γιά παρασκευή ίδια ώρα στήν ΧΑΝΘ θέλει να έρθει και ο Κώστας απο την σχολή ΣΚΙ τιμ. Όπου είναι καί ο επικεφαλής 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 11, 2018 Ο μαιτρ των παραεκδρομών, η σουπιά της Βορείου Πελοποννήσου, πάει να οργανώσει παρασύλλογο Βορείου Ελλάδος στη ΧΑΝΘ;;; Δεν υπάρχει...!! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 11, 2018 Ο μαιτρ των παραεκδρομών, η σουπιά της Βορείου Πελοποννήσου, πάει να οργανώσει παρασύλλογο Βορείου Ελλάδος στη ΧΑΝΘ;;; Δεν υπάρχει...!! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 11, 2018 Μία συνάντηση θα γίνει Νίκο, στο One Salonika. Αν θέλει, ας έρθει εκεί. Χαρά μας. Επίσης καλό είναι να βρεθούμε όλοι μας, ώστε να δούμε πόσοι και πως θα κατέβουμε για την γσ. Εγώ θα έρθω και θα μείνω το βράδυ κιόλας. Εκτός απροόπτου. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted April 11, 2018 Μία συνάντηση θα γίνει Νίκο, στο One Salonika. Αν θέλει, ας έρθει εκεί. Χαρά μας. Επίσης καλό είναι να βρεθούμε όλοι μας, ώστε να δούμε πόσοι και πως θα κατέβουμε για την γσ. Εγώ θα έρθω και θα μείνω το βράδυ κιόλας. Εκτός απροόπτου. Θα έρθω και εγώ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 11, 2018 Εσύ πρέπει να έρθεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 11, 2018 Για να δουμε αμα πω οτι θα ερθω κι εγω τι θα πεις ? 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted April 11, 2018 Εσύ πρέπει να έρθεις.Γιατί πρέπει??? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 11, 2018 Γιατί πρέπει??? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 11, 2018 Για να δουμε αμα πω οτι θα ερθω κι εγω τι θα πεις ? Εσύ είσαι που πρέπει να έρθεις οπωσδήποτε!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 11, 2018 που θα γίνει ; ΧΑΝΘ η oneSalonica θα είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να έρθω...... [emoji41] Sent from my iPad using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites