Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 Καταρχην καλησπερα σε ολα τα παιδια του Forum !!!Με λενε Σταυρο και ειμαι 18 χρονων. Λοιποοοοον....Η πρωτη επαφη με το Snowboard ηταν στη δευτερα λυκειου εκεινη την χρονια εκανα 3 φορες Snowboard και εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις! Μετα ακολουθησε η τριτη λυκειου και καταλαβαινετε οτι δεν υπηρχε χρονος για να ασχοληθω.Φετος ομως το μονο προβλημα που ΔΕΝ εχω ειναι ο χρονος!! Και σε αυτο το σημειο ζητω τα φωτα σας!!Λεω να παρω δικο μου εξοπλισμο μιας και θα ασχολουμε παρα πολυ απο εδω και περα ετσι ωστε να μην ειμαι με τα ενοικιαζομενα... Οι ερωτησεις : 1)Τι σανιδα θα πρεπει να παρω σαν καινουργιος στο αθλημα ???Δεν με απασχολουν πολυ τα λεφτα αμα ειναι να παρω κατι το οποιο θα μου κρατησει για 2-3 χρονια!! 2)Με τις μποτες τι ακριβως παιζειιιι????Εχω μπερδευτει υπερβολικα !!! 3)Και οι δεστρες παιζουν μεγαλο ρολο ??Τι προτεινεται ??? Ελπιζω να μην σας κουραζω με τις αρχαριες ερωτησεις μου !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted December 13, 2010 Καλησπερα Σταυρο και καλωσηρθες. Γυρνα το στο σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 13, 2010 Καλησπερα Σταυρο και καλωσηρθες.Γυρνα το στο σκι Καλησπερα Σταυρο και καλως ηρθες!!!! Συμφωνω με τον Προλαλησαντα Χαιρομαι να βλεπω νεα παιδια να ασχολουνται με το βουνο γενικα. Υπομονη και οι Σερφαδες θα σου απαντησουν συντομα...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 Καλησπερα Σταυρο και καλωσηρθες.Γυρνα το στο σκι Ομολογω οτι η απαντη σου καλυπτει ολες μου τις ερωτησεις..Και τις κανει και ανουσιες Εχω κανει και ΣΚΙ μην νομιζεις...Αλλα μου αρεσε πιο πολυ το Snowboard πρεπει να σου ομολογησω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 Καλησπερα Σταυρο και καλως ηρθες!!!! Συμφωνω με τον Προλαλησαντα Χαιρομαι να βλεπω νεα παιδια να ασχολουνται με το βουνο γενικα. Υπομονη και οι Σερφαδες θα σου απαντησουν συντομα...... Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου....Πιστεψε με θα αρχισω να ασχολουμε παρα πολυ !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 13, 2010 Καλώς όρισες Σταύρο! και ... κάνε ότι θέλεις και ότι σ' ευχαριστεί το παν είναι να περνάμε καλά! το τέλειο βέβαια είναι να κάνεις εξίσου ΚΑΙ τα 2 ξέρω τέτοιους "ολοκληρωμένους" χιονοδρόμους... περίμενε λίγο να μπουν οι σανιδάδες να σου απαντήσουν επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε απαντήσεις (στις ίδιες ερωτήσεις) που πήραν άλλοι αρχάριοι πριν από σένα έχουν γραφτεί ΠΟΛΛΑ σ' αυτό εδώ το forum αν ψάξεις λίγο; (μια που έχεις και το χρόνο) τα λέμε και από ξέρεις Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 Καλώς όρισες Σταύρο! και ... κάνε ότι θέλεις και ότι σ' ευχαριστεί το παν είναι να περνάμε καλά! το τέλειο βέβαια είναι να κάνεις εξίσου ΚΑΙ τα 2 ξέρω τέτοιους "ολοκληρωμένους" χιονοδρόμους... περίμενε λίγο να μπουν οι σανιδάδες να σου απαντήσουν επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε απαντήσεις (στις ίδιες ερωτήσεις) που πήραν άλλοι αρχάριοι πριν από σένα έχουν γραφτεί ΠΟΛΛΑ σ' αυτό εδώ το forum αν ψάξεις λίγο; (μια που έχεις και το χρόνο) τα λέμε και από ξέρεις Τα εχω ξεζουμισει τα Forum ειλικρινα ....Τελος παντων σε ευχαριστω για την θερμη υποδοχη !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted December 13, 2010 ....Υπομονη και οι Σερφαδες θα σου απαντησουν συντομα...... ....περίμενε λίγο να μπουν οι σανιδάδες να σου απαντήσουν ...θα περιμένεις πολύ!! Καλώς μας ήλθες! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 ...θα περιμένεις πολύ!! Καλώς μας ήλθες! Ενταξει θα ψαχτο και εγω απο μονος μου θα ρωτησω σε διαφορα σχετικα μαγαζια...Αλλα καθε συμβουλη και απο εσας ειναι (υπερ) ευπροσδεκτη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted December 13, 2010 Τον Μητσάρα αγνόησε τον. Είναι μικρός ακόμα και δεν έχει χωνέψει ότι εμείς οι snowboarders δεν τον παίζουμε. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 Τον Μητσάρα αγνόησε τον. Είναι μικρός ακόμα και δεν έχει χωνέψει ότι εμείς οι snowboarders δεν τον παίζουμε. Οχι εγω σεβομαι την καθε γνωμη ολων !!!Σαν Snowboarder μηπως μπορεις να με βοηθησεις καπως με τον εξοπλισμοοο??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 13, 2010 Σαν Snowboarder μηπως μπορεις να με βοηθησεις καπως με τον εξοπλισμοοο??? Eιναι snowboarder-μαϊμου! Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted December 13, 2010 Eιναι snowboarder-μαϊμου! Αχαχαχα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 13, 2010 oO .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted December 14, 2010 snowboard ε;; τέλος πάντων άντε καλώς όρισες Σταύρο!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 14, 2010 Δικαιολογημένες οι απόριες σου!!! Που να είχες μπλέξει και με πέδιλα!!!!!! Στην επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα είναι και δύο σανιδάδες από Πισοδέρι (οι γνωστοί ψηλοί) που θα σου απαντήσουν σε όλα. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη, σε όποιο μαγαζί και αν πας (Sport+Ski, ZeroGravity, Micro Extreme) οι ιδιοκτήτες είναι πρώτα λάτρεις του βουνού και μετά έμποροι, οπότε θα χαρούν να σου απαντήσουν σε όλες τις απορίες σου. Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 14, 2010 (edited) Mη δίνεις σημασία στα σχόλια των σκιερ... τα λενε από ζήλια χαχα Μια χαρα αθλημα διάλεξες.Οι ερωτησεις : 1)Τι σανιδα θα πρεπει να παρω σαν καινουργιος στο αθλημα ???Δεν με απασχολουν πολυ τα λεφτα αμα ειναι να παρω κατι το οποιο θα μου κρατησει για 2-3 χρονια!! Μαρκες κλπ δεν ξέρω και πολλα να σου πω... Παρε μια all around σανίδα. Εξαρταται απο το τι θες να κανεις στο βουνό... 2)Με τις μποτες τι ακριβως παιζειιιι????Εχω μπερδευτει υπερβολικα !!! Οι μπότες ειναι το πιο σημαντικό κομματι του σνοουμπορντ... Ψαξε σε καποιο ποστ το έχουν αναλυσει αρκετα το θεμα μποτας... Γενικα κοιτα να ειναι λίγο σκληρή μιας και αργότερα θα μαλακώσει. Βεβαια η σκληρότητα παιζει και με το ποσο σκληρό ειναι και το σανίδι που θα αγοράσεις. Καλο ειναι να πας σε μαγαζι που να πουλάει μονο εξοπλισμο snowboard αυτοι ξερουν καλυτερα. Για παράδειγμα http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=12295 3)Και οι δεστρες παιζουν μεγαλο ρολο ??Τι προτεινεται ??? Ελπιζω να μην σας κουραζω με τις αρχαριες ερωτησεις μου !!! Edited December 14, 2010 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 14, 2010 καλως ηρθες και καλο χειμωνα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted December 14, 2010 καλώς ήρθες στην παρέα μας Σταύρο άφθονο ελεύθερο χρόνο ε; περασμένα μεγαλεία..... Κοζάνη μένεις; σε ποιο βουνό συχνάζεις;(ή σκοπεύεις να συχνάζεις) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 14, 2010 καλώς ήρθες στην παρέα μας Σταύρο άφθονο ελεύθερο χρόνο ε; περασμένα μεγαλεία..... Κοζάνη μένεις; σε ποιο βουνό συχνάζεις;(ή σκοπεύεις να συχνάζεις) Εμμ...Κοιτα στη Κοζανη ολα τα χιονιοδρομικα απεχουν το ιδιο πανω κατω (μια ωρα και κατι)..Αλλα υποθετω οτι θα ειμαι πιο πολυ σε Βασιλιτσα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 14, 2010 Ζηλευουν ε?? 80 ....Ναι παρατηρησα οτι σχεδον ολοι ειναι του Σκι τελος παντων ...Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και το Link 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 14, 2010 Δικαιολογημένες οι απόριες σου!!! Που να είχες μπλέξει και με πέδιλα!!!!!!Στην επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα είναι και δύο σανιδάδες από Πισοδέρι (οι γνωστοί ψηλοί) που θα σου απαντήσουν σε όλα. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη, σε όποιο μαγαζί και αν πας (Sport+Ski, ZeroGravity, Micro Extreme) οι ιδιοκτήτες είναι πρώτα λάτρεις του βουνού και μετά έμποροι, οπότε θα χαρούν να σου απαντήσουν σε όλες τις απορίες σου. Ναι...Σκοπευω να περασω μια βολτα απο την Θεσαλλονικη αυτες τις ημερες...Οποτε ευκαιρια και να ρωτησω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted December 14, 2010 Καλώς μας ήρθες Σταύρο!! Εδώ είναι το υπέρτατο forum για τη χιονοδρομία καθώς θα βρεις πληροφορίες για τα πάντα!! Κι εγω περυσι ξεκίνησα με το snowboard και πιστεύω έχω κάνει κάποια βήματα.. Μη σε πτοούν οι σκιερ...αυτοί έχουν τις πίστες, εμείς έχουμε ΚΑΙ το υπόλοιπο βουνο.. Πάμε στο ζουμί.. Για σανίδα εγώ προτείνω να βρεις μια μεταχειρισμένη, γιατί την πρώτη σου σανίδα θες δεν θες θα την αποτελειώσεις. Σκοπός είναι να μη σε πονάει κάθε φορά που θα την κοπανάς κάπου.. Το πόσο θα την κρατήσεις εξαρτάται και από την χρήση που θα κάνεις, όπως και το service. Αν σκοπεύεις να ανεβαίνεις μία στο τόσο τότε καλύτερα και φέτος να την έβγαζες με νοικιάρικα και ψάξε μετά το τέλος της season που θα έχουν πέσει οι τιμές. Μπότες! Σημαντικό, αν όχι το σημαντικότερο, μέρος του εξοπλισμού. Πρέπει να σου εφαρμόζουν ακριβώς.. Αν υπάρχει κενό τότε διακινδυνεύεις πιθανό τραυματισμό, η σανίδα δεν θα "υπακούει"..κλπ. Από δέστρες δεν έχω μάθει και πολλά μέχρι τώρα...αλλά ξέρω ότι σε κρατάνε με την σανίδα! Κοίταξε οι δέστρες να κάνουν για το μέγεθος της μπότας που θα πάρεις. Όσο για το μέγεθος της σανίδας, αυτό εξαρτάται από το τί θελεις. Όπως προαναφέρθηκε, καλό είναι να ξεκινήσεις με ένα all mountain, και στην πορεία βλέπεις.. Ένα καλό προγραμματάκι (όχι ακριβές βέβαια) για το μέγεθος που σου ταιρίαζει είναι το παρακάτω. http://www.snowboardlengthcalculator.com/ Από εδώ και πέρα, "κάρβαρε" μέσα στο forum!! Για ό,τι δεν βρεις, εμείς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε πιθανές σου ερωτήσεις. Θα τα πούμε σε κάποια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.. Quote Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 14, 2010 Γειά σου ρε Σταύρο και καλώς ήρθες. Βασιλίτσα πηγαίνεις; Πολύ όμορφο μέρος, και για σας τους σνουμπορντάδες (ναι, ναι και γω σκί κάνω!!!!!! ) είναι παράδεισος. Θα τα πούμε Θεσσαλονίκη ή σε κανά βουνό όταν σε 3-4 μέρες θα ανοίξουν. Για ότι θές, ρώτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stevakos 9 Report post Posted December 14, 2010 Καλώς μας ήρθες Σταύρο!! Εδώ είναι το υπέρτατο forum για τη χιονοδρομία καθώς θα βρεις πληροφορίες για τα πάντα!! Κι εγω περυσι ξεκίνησα με το snowboard και πιστεύω έχω κάνει κάποια βήματα.. Μη σε πτοούν οι σκιερ...αυτοί έχουν τις πίστες, εμείς έχουμε ΚΑΙ το υπόλοιπο βουνο.. Πάμε στο ζουμί.. Για σανίδα εγώ προτείνω να βρεις μια μεταχειρισμένη, γιατί την πρώτη σου σανίδα θες δεν θες θα την αποτελειώσεις. Σκοπός είναι να μη σε πονάει κάθε φορά που θα την κοπανάς κάπου.. Το πόσο θα την κρατήσεις εξαρτάται και από την χρήση που θα κάνεις, όπως και το service. Αν σκοπεύεις να ανεβαίνεις μία στο τόσο τότε καλύτερα και φέτος να την έβγαζες με νοικιάρικα και ψάξε μετά το τέλος της season που θα έχουν πέσει οι τιμές. Μπότες! Σημαντικό, αν όχι το σημαντικότερο, μέρος του εξοπλισμού. Πρέπει να σου εφαρμόζουν ακριβώς.. Αν υπάρχει κενό τότε διακινδυνεύεις πιθανό τραυματισμό, η σανίδα δεν θα "υπακούει"..κλπ. Από δέστρες δεν έχω μάθει και πολλά μέχρι τώρα...αλλά ξέρω ότι σε κρατάνε με την σανίδα! Κοίταξε οι δέστρες να κάνουν για το μέγεθος της μπότας που θα πάρεις. Όσο για το μέγεθος της σανίδας, αυτό εξαρτάται από το τί θελεις. Όπως προαναφέρθηκε, καλό είναι να ξεκινήσεις με ένα all mountain, και στην πορεία βλέπεις.. Ένα καλό προγραμματάκι (όχι ακριβές βέβαια) για το μέγεθος που σου ταιρίαζει είναι το παρακάτω. http://www.snowboardlengthcalculator.com/ Από εδώ και πέρα, "κάρβαρε" μέσα στο forum!! Για ό,τι δεν βρεις, εμείς είμαστε εδώ για να απαντήσουμε πιθανές σου ερωτήσεις. Θα τα πούμε σε κάποια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.. Μμμμααααλιστα ...Απλα δεν το πολυ ψηνω για κατι μεταχειρισμενο...Δηλαδη προτιμω να δωσω 100 ευρο παραπανω και να παρω μια καινοργια και να την διαλυσω μονος μου ..Παρα να πληρωσω μια η οποια ειναι στα τελευταια της!! Quote Share this post Link to post Share on other sites