Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Wipika

χ/κ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

Όπως όλα δείχνουν, ίσως και το Μαιναλάκι μας να έχει επαρκή ποσότητα χιονιού για ski και snowboard. Όποτε για το προσεχές ΣΚ φαντάζομαι ότι όλα είναι έτοιμα. Οι άνθρωποι του χιονοδρομικού ήδη θα κοιτάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να το θέσουν σε πλήρη ετοιμότητα.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει προς το παρόν αλλά ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν μένει παρά να ανοίξει ο δρόμος, να μπουν τα lift σε λειτουργία και όλοι μαζί να δώσουμε ένα ηχηρό παρόν ανοίγοντας την σεζόν στο Μαίναλο.

Καλό χειμώνα και καλή σεζόν σε όλους.

Edited by Wipika

Ωραια νεα! Περιμένουμε ενημέρωση φέτος wipika!

Κάτι πήρε το αυτί μου οτι έγιναν κάποιες κατασχέσεις απο τράπεζα εκεί πάνω

9-2-05020.jpg

να κατασχεσουν τα λιφτ λιγακι δυσκολο οποτε κατι μπορουμε να κανουμε στα δεντρα :o:P

εκτος και αν ξηλωσαν τα πιατακια B):o

DALTONS POW ROBBERY.....

..και μένα κάτι τέτοιο πήρε το αΦτί μου Γιώργο. Μάλιστα άκουσα οτι σηκώσανε το ρατρακ , οποτε ΑΝ ανοιξει το ντιζελολιφτ τότε θα έχουμε απάτητες πίστες :huh: θέλει ο κόσμος δεν θέλει.

Με κάθε επιφύλαξη , το αΦτί μου δεν έχει διασταυρώσει περισσότερα.

Επίσης η Φακα θα δουλεψει και φέτος με το γνωστό τρόπο , σνοου μομπιλς και ποδαράκι.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Η κατάσταση στο χ/κ Μαινάλου δεν είναι καλή, όχι τόσο από θέμα χιονιού (την Πέμπτη στον χώρο στάθμευσης είχε 30cm) όσο από θέμα λειτουργίας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος όχι μόνο να το λειτουργήσει, αλλά και να ανοίξει τον δρόμο (για παράδειγμα την Πέμπτη ήταν κλειστός από Άνω Καρδαρά και πάνω).

Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, μόνο η τοπική αυτοδιοίκηση και ο Ορειβατικός της Τρίπολης μπορούν να βοηθήσουν, υπό την προϋπόθεση οτι υπάρχει οικονομική δυνατότητα γιατί αλλιώς...

Ρε σεις πια τράπεζα έκανε την κατάσχεση...? Να πάμε να το δούμε το εργαλείο... :lol:

(α ρε κολώκαιρε... δεν με πήγες πέρυσι.... να κονομίσω... να λυσσάγαμε φέτος...) ;)

Πολύ κρίμα τελικά αυτό το κέντρο... Κρίμα... ;)

Edited by TEOXALANDRI

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Κριμα, πολυ κριμα...περα απο το ratruck λεγεται οτι εγινε κατασχεση και στα πιάτα των αναβατήρων. :rolleyes:

Θυμάμαι οταν το είχαν πρωτο φερει στο βουνο το Prinoth T4 winch. Θεωρηθηκε μεγαλη εξελιξη και χαρα όλων ηταν επισης μεγαλη... θα γινει ενα πληρες και αρτια εξοπλισμενο ΧΚ λεγαμε όλοι και η σκεψη πηγαινε στο μελλον οπου θα εμπαινε και ενας εναεριος θα γινόταν και το ένα και το άλλο κλπ κλπ. Τελος πάντων...

Η περιπτωση του ΧΚΜ ειναι ενα ενδιφερον case study για τον ΕΣΤΟΥΧ δεδομενου του οτι οπως βλεπουμε απο τις προσφατες εξελιξεις επαληθευονται ολοι οι προβληματισμοι που συζητηθηκαν στην προσφατη ημεριδα που διοργανωσε ο Συλλογος.

(Fid ετοιμάσου για φάκα) :rolleyes:

Κριμα, πολυ κριμα...περα απο το ratruck λεγεται οτι εγινε κατασχεση και στα πιάτα των αναβατήρων. :rolleyes:

Θυμάμαι οταν το είχαν πρωτο φερει στο βουνο το Prinoth T4 winch. Θεωρηθηκε μεγαλη εξελιξη και χαρα όλων ηταν επισης μεγαλη... θα γινει ενα πληρες και αρτια εξοπλισμενο ΧΚ λεγαμε όλοι και η σκεψη πηγαινε στο μελλον οπου θα εμπαινε και ενας εναεριος θα γινόταν και το ένα και το άλλο κλπ κλπ. Τελος πάντων...

Η περιπτωση του ΧΚΜ ειναι ενα ενδιφερον case study για τον ΕΣΤΟΥΧ δεδομενου του οτι οπως βλεπουμε απο τις προσφατες εξελιξεις επαληθευονται ολοι οι προβληματισμοι που συζητηθηκαν στην προσφατη ημεριδα που διοργανωσε ο Συλλογος.

(Fid ετοιμάσου για φάκα) :rolleyes:

Κάτσε να κάνω μετάφραση στα παραπάνω φίλε Wipika για να καταλάβει και ο κόσμος δηλαδη...

Υπάρχει άραγε κάποιος μεγάλος επενδυτης που θα θέλει να ρίξει --εμ ξεπλύνει --χρήμα στο εν λόγω βουνό; μπας και ;

Να τα λέμε πιο απλά τα πράγματα γιατί τόσα χρόνια που τα στολίζουμε με φαμφάρες δεν είδαμε όντως τίποτα.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

ευτυχως που πηραν τα πιατα και το ρατρακ

σωθηκαμε ολο το βουνο για παρτυ μας

τις πετρελαιομηχανες θα τις παρουν??

καταντια βεβαια για το χιονοδρομικο

υγεια ναχουμε

εγω θα το τιμω τις κυριακες γιατι δεν πιστευω να μπορει αλλο χιονοδρομικο να μου δωσει αυτο που δινει το μαιναλο

ευτυχως που πηραν τα πιατα και το ρατρακ

σωθηκαμε ολο το βουνο για παρτυ μας

τις πετρελαιομηχανες θα τις παρουν??

καταντια βεβαια για το χιονοδρομικο

υγεια ναχουμε

εγω θα το τιμω τις κυριακες γιατι δεν πιστευω να μπορει αλλο χιονοδρομικο να μου δωσει αυτο που δινει το μαιναλο

να παραγγειλω ορειβατικη δεστρα νεαρε η εχουμε μεταφορικο μεσο??? :lol: :LOL: :lol::lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

Και απο ποιο δρομο θα ανεβαινετε ρε παλουκαρια στο βουνο αφου κανεις δεν θα τον ξεχιονιζει τωρα?

Εκτος βεβαια, αν βρουμε εναν χορηγο απο την περιοχη ο οποιος να διαθετει εκχιονιστικο μηχανημα και ο οποιος θα προσφερει τις υπηρεσιες του αφιλοκερδώς στους φίλους του. Γνωριζετε κανεναν εκει γυρω? εμενα καπου πάει το μυαλο μου. :)

Edited by Wipika

Γνωριζετε κανεναν εκει γυρω? εμενα καπου πάει το μυαλο μου. :)
Άσε Τρύφωνα... μας τελείωσε ο συγκεκριμένος.

θα ανεβαινουμε με το snowmobile που θα αγορασουμε :P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Σας έχω εγώ ένα καλό μεταφορικό μέσο, δεν χρειαζόμαστε κανέναν. Ουτε εκχιονιστικά , ούτε τίποτα. Μόνο να βάλουμε όλοι μαζί από λίγο παραδάκι να το αποκτήσουμε και οποιου του περισέυει λίγο σανό...

politai_gaidaros.jpg

χαχαχαχαχαχαχα καλο ρε χαχαχα

ειμαι μεσα για ομαδικη αγορα :P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλά, έβαψαν τον γάιδαρο; Πόσο μλκς είναι; :)

Σχετικα με ποια κλιμακα; :P

Kostasbmw.jpg

..σας κάνει εντύπωση η κακοποιηση των ζωντανών ; Εχουμε και σε αυτόν τον τομέα πρωτοτυπησει.

http://epirus-tv-news.blogspot.com/2010/12...-post_2975.html

Ραγδαιες εξελιξεις που ανατρεπουν όλα τα δεδομένα κυρίες και κύριοι. Καταρριπτονται (μαλλον) οι φημες περι αναστολής λειτουργιας και κατασχεσης εξοπλισμου στο XK. Απο συζητηση σε σε αλλο forum μάθαμε απο εγκυρη (νομιζω) πηγη οτι εχουν ξεκινησει εργασιες προετοιμασιας με τους ανθρωπους του ΧΚ να εργαζονται πυρετωδώς για να λειτουργησει το ΧΚ με τα πρωτα χιονια.

Αλέξη ?

Ναι αλλά το ενα ρατρακ εφυγε.

μετά ασε να χιονίσει πρώτα και......βλέπουμε

σε ποιο φορουμ Τρύφωνα;

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

...μάθαμε απο εγκυρη (νομιζω) πηγη οτι εχουν ξεκινησει εργασιες προετοιμασιας με τους ανθρωπους του ΧΚ να εργαζονται πυρετωδώς για να λειτουργησει το ΧΚ με τα πρωτα χιονια.

Αλέξη ?

Πράγματι... λειτούργησε ο χώρος εστίασης.

Γιώργο ?

Ο χώρος εστίασης; Εντυπωσιακό. Δηλαδή μπορούμε να πάμε για καφέ;

Τρύφωνα;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. giannis2708
      giannis2708
      (37 years old)
    2. itiotis
      itiotis
      (16 years old)
    3. xara
      xara
      (51 years old)

No members to show

• Forum Statistics