Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Wipika

χ/κ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

Νέες ειδήσεις προκύπτουν για το καθεστώς λειτουργίας στο ΧΚΜ και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του ΕΟΣ με τον επιχειρηματία που λειτουργούσε το κέντρο τείνει να λάβει τέλος. Τροχοπέδη στο να οριστικοποιηθεί η λύση αυτής της συνεργασίας στέκονται τώρα κάποιοι όροι στην σύμβαση που είχαν συνάψει τα δυο μέλη σχετικοί με ρήτρες όπου προφανώς δεσμεύουν τώρα τον ΕΟΣ ώστε να μην μπορεί να καταγγείλει την σύμβαση όποτε αυτός θελήσει. Το τέλος αυτό, πιθανότερο είναι να οριστικοποιηθεί δια της δικαστικής οδού οπότε ζήσε Μάιμου να φας μπανάνες που λεγαν και οι παλιοί.

Εν τω μεταξύ, (εν όψη μη λειτουργίας του ΧΚ Μαιναλου) ετοιμάζεται 10 μελής ομάδα εθελοντών από Αρκάδες (με αρχηγό ’’βαρβάτο’’) και δηλώνει πανέτοιμη ότι για την φετινή σαιζόν θα σπεύσει προς βοήθεια στο γειτονικό ΧΚ Καλαβρύτων.

Το ΧΚ Καλαβρύτων έχει λένε τα χάλια του φέτος, όχι γιατί δεν έχει χιόνι αλλά γιατί ενας τραγουδιστής, κάποιος Βαζαιος έδιωξε αυτούς που δούλευαν μέχρι τώρα εκεί και πηρε άλλους που δεν ξέρουν από χιόνια και χιονοδρομικά ή δεν πήρε καθόλου και θα τα κάνει όλα μόνος του. Επίσης έδιωξε και ένα σπανό γιατί ξυριζόταν με τσεκούρι . Είναι στη μέση και μια ορχήστρα με κάτι βιολιά και τρομπόνια από τη Σκωτία με φουστίτσες αλλά δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Το παρασκήνιο λένε είναι μεγάλο. :)

Εν τω μεταξύ οι συμμετοχές στην ομάδα διάσωσης του ΧΚ Καλαβρύτων από Αρκάδες χιονοδρόμους αυξάνονται ραγδαία αφού μετά την σχετική ανακοίνωση του αρχηγού μας, μέλος της ομάδας αυτής σπεύδω να γίνω από σήμερα και εγώ. :D

Όσοι πιστοί δηλώστε συμμετοχή…

Edited by Wipika

Δώσε δώσε !!! :):D

Νέες ειδήσεις προκύπτουν για το καθεστώς λειτουργίας στο ΧΚΜ και όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του ΕΟΣ με τον επιχειρηματία που λειτουργούσε το κέντρο τείνει να λάβει τέλος. (....)

Θέλω να καεί στην ΚΟΛΑΣΗ ! Δεν ξέρω για εθελοντικές ομάδες βοήθειας , αλλά αν φτιάξετε καμια τρομοκρατική , γιαφκα κτλ είμαι μέσα με τα χίλια - :P :P :P

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Εν τω μεταξύ οι συμμετοχές στην ομάδα διάσωσης του ΧΚ Καλαβρύτων από Αρκάδες χιονοδρόμους αυξάνονται ραγδαία αφού μετά την σχετική ανακοίνωση του αρχηγού μας, μέλος της ομάδας αυτής σπεύδω να γίνω από σήμερα και εγώ. :lol:

Όσοι πιστοί δηλώστε συμμετοχή…

Βαλε και μένα μέσα Τρύφωνα ( μπας και κάνεις απόσβεση της ετήσιας κάρτας ) :lol::wacko:

Όσο δε για το Χ.Κ Μαινάλου έχω να πω ότι το θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί μεταξύ Ε.Ο.Σ και μισθωτή για τη λειτουργία του Χ.Κ.

Τέλος του μήνα θα έχουμε και τα ορατά αποτελέσματα.... :lol: μόνο αυτό μπορώ να πω τίποτε άλλο ..

Βοήθεια μας .. :wacko:

Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου!

www.freeride.gr

:lol: μόνο αυτό μπορώ να πω τίποτε άλλο ..

Εχμ........

Βοήθεια μας .. :wacko:

Ε τώρα τα είπες όλα !!! :wacko:

Ρε σεις φουρνέλο σας λέω !!!!!!!!!

n532618968_479760_7540.jpg

n532618968_479759_7055.jpg

Φωτιά σε χιονδρομικό με -10 έχετε ξαναδεί ; λολ - και τότε κάηκε ΟΛΟΣ ο εξοπλισμός των εκπαιδευτών πάνω από 15.000 ευρώ ζημιά....

Φουρνέλο βρέϊ !!!! :lol:

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Φουρνέλο βρέϊ !!!! :wacko:

Τι μου θύμησες τώρα..... ωραίες εποχές...... αχαχαχαχαχαχα :wacko::lol:

www.freeride.gr

Την θυμαμαι τη φαση που πηρε φωτιά η σχολη του Κλαους στο Χελμό απο μια σομπα νομίζω, δουλευες τοτε Χρηστο ?

Ωραια για να μαζευομαστε σιγά για να σωσουμε το ΧΚΚ

1. Mainalo (αρχηγός)

2. Wipika

3. Fidelio

4. JimThan

Την θυμαμαι τη φαση που πηρε φωτιά η σχολη του Κλαους στο Χελμό απο μια σομπα νομίζω, δουλευες τοτε Χρηστο ?

Και τότε οι Αρκάδες χιονοδρόμοι χτύπησαν πάλι (η το καλώδιο του ηλεκτρικού σώματος της καλύβας ) :lol:

Aπ ότι θυμάμαι όμως ο (αρχηγός έλειπε εκείνη την περίοδο έκανε serfακι στο Αστρος ) :lol:

www.freeride.gr

Ωραια για να μαζευομαστε σιγά για να σωσουμε το ΧΚΚ

1. Mainalo (αρχηγός)

2. Wipika

3. Fidelio

4. JimThan

Αρχηγός εσύ Τρύφωνα μιας και ήσουν ο τελευταίος των Μοικανών εγώ υπαρχηγός....αχαχχαχαχα

9-2-05020.jpg

Ναι wipika δουλευα , την επομενη μέρα ο τραγέλαφος ο ίδιος κάναμε μαθηματα με εξοπλισμο ενοικίου :lol: και εγώ εκλαιγα για κανα μηνα τα 1080 μου .. :lol:

Τον πακιστανό με το πυροσβεστήρα πως τον κόβεις ; λολ

..θυμάμαι νέα που έπαιζαν για το μαίναλο για το αναπτυξιακό , για τον μπάκο το πατριδολάτρη...χαχαχα , τώρα; Εχουμε κανα μπρουκλη ή κατι τετοιο να αφήσει κανα φραγκο ή λέμε άλλα λόγια να αγαπιομαστε εδώ πέρα; :lol:

μάλλον θα το δουλέψουμε μόνοι μας και οικογενειακά, οσοι πιστοί προσέλθετε

9-2-05020.jpg

κανενα νοτιοτερο θελετε??μεσσηνιο για παραδειγμα

σφυριξτε μου και ανεβηκα :lol: :LOL:

DALTONS POW ROBBERY.....

κανενα νοτιοτερο θελετε??μεσσηνιο για παραδειγμα

σφυριξτε μου και ανεβηκα :lol::P

Ναι ναι θελουμε και απο Μεσσηνία και απο Αργολιδα :P

Άθλον, πασι μέν ανθρώποις οφελός (εστι) ασκειν,

Αρκάσι δέ και Αναγκαιον....

Κάτσε γιατί απο καιρό ήθελα να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό ->

Πρῶτον μέν οἱ παῖδες ἐκ νηπίων ἐθίζονται

:lol:

Edit: Πω , τη μέρα είναι αυτή σήμερα στην Αρκαδία - ΒΟυτήξτΕ τα ποδήλατα !!!!!!!

Edited by Fidelio

μη κολλατε σε λεπτομερειες

θα στρωσουν ολα

Ε ρε μάνα μου χιόνια στο βουνο μας...

Αφησα το οροπεδιο της Οστρακινας χθες βράδυ με 30,04 ποντους στο parking και 42,73 ποντους στην περιφεριακή. Θα πρεπει να έριξε και το βράδυ γιατι πρωι πρωι στο Λεβιδι ειχε 10,27 ποντάκια. Με την κακοκαιρια που αναμενεται απο παρασκευή (αν δεν βρεξει)θα βαλει αλλο τόσο ίσως και παραπάνω. Οποτε το βουνο θα ειναι σχεδον ετοιμο για λειτουργια το ΣΚ. Τα πιάτα ειναι κρεμασμένα, τα στρωματα ειναι ήδη απο περσι στους πυλωνες, να πατησουμε πιστες δεν χρειαζεται γιατι μας αρεσει το απατητο, τι μενει λοιπον.

Ας φερει ο καθενας το snowmobile του για να ανεβαινει ή αν δεν εχει ας φερει απο ενα μπιτονακι πετρελαιο (αυτό θα είναι το εισητηριο) για να χρησιμοποιησει τα lift.

Edited by Wipika

(....)Οποτε το βουνο θα ειναι σχεδον ετοιμο για λειτουργια το ΣΚ. Τα πιάτα ειναι κρεμασμένα, τα στρωματα ειναι ήδη απο περσι στους πυλωνες, να πατησουμε πιστες δεν χρειαζεται γιατι μας αρεσει το απατητο...(...)

:D η πιο σουρεάλ ενημέρωση για χιονοδρομικό κέντρο , παγκοσμίως.

Αχ δεν μπορεσα να ακολουθήσω εχθές, δεν πειράζει μπορει να παω σήμερα .. :angry:

Ας φερει ο καθενας snowmobile του για να ανεβαινει ή αν δεν εχει ας φερει απο ενα μπιτονακι πετρελαιο (αυτό θα είναι το εισητηριο) για να χρησιμοποιησει τα lift.

χαχαχαχαχα .... έχω δακρύσει, λέμε, από τα γέλια ....

:angry::D;)

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Wipika τα'σπασες... η πιο ρεαλιστική ενημέρωση!

Φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα κι ιστορία οι παρέες...

Εμπρός λοιπόν, ανοίξτε το και θα ρθουμε.

Το λίφτ πόσο καιει, μετατροπή με γκάζι παίρνει? :lol:

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Τσεγκα παμε Βυτινα το Σκ??

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Μαζευομαστε σιγά σιγά...φερτε και κανα μπιτονακι αμολυβδη αφου θα ερθετε που θα ερθετε :lol::D

Edited by Wipika

Να μην 'ρθουν οι ξένοι , να πάνε αλλού , εδώ έχει λύκους που δεν αστειευονται...

2732.jpg

..ωραίο το βουνό σήμερα , φρέσκο χιονάκι απρε σκι και μονοπατάκι....

2770.jpg

2762.jpg

2776.jpg

2752.jpg

2779.jpg

μαρκυά οι αμολυβδες ,τα ντιζελ και τα SUV σας !!!! Ουστ.... !!! :D:lol: :LOL:

Ούτε τις φώκιες σας μη βγάζετε στο βουνό, γιατί θα τις φάει ο άγριος λύκος... :D

Θα έρθω με το ποδήλατο!!!!

Fid, ωραίες φώτο!!!:D))))

Ξάδελφε σε βλέπω ενήμερο και κατατοπιστικό! Κάτι μου λέει πως θα έχει δράση το σαββατοκύριακο. Μακάρι να μην ανοίξει ο δρόμος και μας πατήσουνε τις πούδρες! :lol:

Προχθές κάναμε και την πρώτη κατάβαση (με ποδήλατο) από το πολωνέζικο. είχε περίπου 20cm χιόνι.

SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr]

καλα μην κανετε διαφημηση και εχουμε το αδιαχωρητο

λιγοι και καλοι

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,958
  • Member Statistics

• Total Members
      8,766
    • Most Online
      8,897

Newest Member