Ράνια 616 Report post Posted December 30, 2010 Σα δελτίο ειδήσεων γίνατε που ο ένας κάνει πάσα στον άλλο Αλέξη; Γιώργο; Τρύφωνα; Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 30, 2010 Ο Γιώργος δεν ξέρει τιποτα. Το μόνο που ξέρει είναι οτι λείπει ενα ρατράκ. Για ολα τα υπόλοιπα ο μαλλιάς :( Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 30, 2010 Για ολα τα υπόλοιπα ο μαλλιάς Με φωνάξατε ? Είχα κομμωτήριο γι' αυτό άργησα να μπώ στο forum... Λοιπόν, ο πανάθλιος ταβερνιάρης να μή βγάζει την ουρά του απ' έξω. Ξέρει... Άλλωστε οι ρουφιάνοι ζούν και βασιλεύουν. Απλά έχουν χάσει τη μπάλα μ' αυτά που συμβαίνουν. Στη χώρα που ζούμε δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Κόσμος πάει κι έρχεται (ήρθε επιτέλους), έγγραφα φθάνουν (για καλό...), κόσμος ψάχνεται, κανείς δε μιλάει, όλοι περιμένουν να χιονίσει. Η ομάδα οργανώνεται εδώ και λίγες ημέρες. Υπομονή... μέχρι ν' ασπρίσει το βουνό. Μπορεί και να τσουλήσουμε Εγώ πάντως δεν ξέρω κάτι... μή με ξαναρωτήσετε. Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 30, 2010 Εγω ξέρω οτι εχω να βάλω τις τάβλες στα πόδια μου εδω και δυο χρόνια και παω για τρίτο τώρα . Ρε λες να το ξέχασα; Και εγω δεν ξέρω τίποτα μόνο τον μαλλιά θα ρωτάτε εχει τους πληροφοριοδότες του αυτός Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 31, 2010 Συντηρηση έχει γίνει....? Σημα λειτουργίας από το ΕΟΤ έχει...? Περιβαλοντολογική έχει...? Ρατρακ έχει....? Ομαδες διασωσης έχει....? Το ρατρακ έχει περάσει ΚΤΕΟ...? Διπλωμα έχει ο χειρηστής...? Ποιός αφόδευσε στην γωνία του Σαλέ...? Τα snowmobiles έχουν καρτα καυσαεριων...? Ποιός θα πληρώσει το κομμωτήριο του Σπιούνου...? Γιατι οι πέτρες στο ΧΚΜ γέρνουν δεξιά...? Γιατι ο τραπεζίτης δεν ειναι σκιερ....? Ποιός έκλεψε τα μαδέρια... του ταβερνιαροεκσακαφεοχωματουργικάρη....? Γιατι το χιόνι είναι άσπρο...? Πιός είναι υπέυθυνος για όλα αυτά...? Ποιός θα απαντήσει...? Μήπως ο ιστορικός του μελλοντος... είναι απόγονος του Ηροδότου...? ΜΟΝΟ αν απαντηθούν αυτά τα σημαντικά στοιχεία... ΝΑΙ... μπορεί και να τσουλήσουμε.... (Εγω αν ερθω... δεν κάθομαι με τους προλαλήσαντες για τσιπουρόμελα... στο σαλέ... είναι επικίνδυνοι...!!!) Ελα πάμε λέμε... τώρα που η Καλαμάτα είναι κοντά... ποιός τον πίανει....(φτου φτου φτου...) O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 31, 2010 Όλα τα παραπάνω ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα κυρίες και κύριοι….……. Το εντυπωσιακό είναι ότι λειτούργησε ο χώρος εστίασης όπου σερβιρίστηκαν μερακλίδικα καφεδάκια με πλούσιο καϊμάκι και τυρόπιτες κουρου. Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση σε έκτακτο δελτίο. Τέρενς … www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 3, 2011 Ασθενής χιονόπτωση στο χ/κ Μαινάλου. Θερμοκρασία 0°C. Το χιόνι στον χώρο στάθμευσης είναι περίπου 10cm. O δρόμος από Καρδαρά είναι ανοικτός, αλλά χρειάζεται προσοχή από όσους δεν έχουν αλυσίδες. Λειτουργούν ο χώρος εστίασης και το κατάστημα εξοπλισμού. Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 3, 2011 Ξάδελφε (Τρύφωνα) ήθελα να ήξερα τον πληροφοριοδότη σου … Το μόνο σίγουρο για το Μαίναλο είναι ότι το ρήμαξαν οι κάθε είδους ακατονόμαστοι επιχειρηματίες. Γιώργο δεν είναι το μόνο ratrak που λείπει........αν θυμάσαι έφυγε νύχτα για Ζηρεια και το άλλο το μικρό. Όσο για το σαλέ και τον καφέ δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα όπως πάντα Ευτυχώς υπάρχει ο Τάσος με τον Άρη στο καταφύγιο για καλό καφέ Το βλέπω πάλι με τα πόδια θα πηγαίνω Βορεινη και φάκα , ας είναι, καλύτερα........ Παλιές αξέχαστες στιγμές Τι λες Γιώργο ,παμε για serf N.Africa? Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 3, 2011 Τι λες Γιώργο ,παμε για serf N.Africa? Α, εδώ κοντά δηλαδή .. και το Αστρος Νότια πέΦτει .. Ανέβασε κανα βιντεο με τα ποδήλατα ντε.. αγ.θόδωρας - αλωνισταινα κτλ κλτ People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 3, 2011 Α, εδώ κοντά δηλαδή .. και το Αστρος Νότια πέΦτει .. Ανέβασε κανα βιντεο με τα ποδήλατα ντε.. αγ.θόδωρας - αλωνισταινα κτλ κλτ Δεν θα σου προσφέρουμε διασκέδαση κ. Fid! Πρέπει να μας τιμήσετε μια φορά με την παρουσία σας και μετά τα βίντεο! Τώρα που με δίδαξε ο ξάδελφος Τρύφωνας πως να αποφεύγω τις φάκες θα είμαι παρόν σε μελλοντική εξόρμηση και θα προσφέρω και "αλά κατσίκι" ski-style ! εχεχεχεχεχ Fid και jimthan το νου σας όταν το πέδιλο μου κάνει freeski και οδεύει προς το πάρκινγκ. Δεν έχω λεφτά για άλλα!!!! SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 3, 2011 Α, εδώ κοντά δηλαδή .. και το Αστρος Νότια πέΦτει .. Ανέβασε κανα βιντεο με τα ποδήλατα ντε.. αγ.θόδωρας - αλωνισταινα κτλ κλτ Για σένα ρε συ Chris ..........>ΕΔΩ<............ Δεν θα σου προσφέρουμε διασκέδαση κ. Fid! Πρέπει να μας τιμήσετε μια φορά με την παρουσία σας και μετά τα βίντεο! Νομίζω ότι έχει δίκιο ,έχεις μείνει ανεξεταστέος Θέλεις να προσθέσεις κάτι Χρήστο , ίσως? Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 3, 2011 ... έτσι έτσι .. ναι έχω να προσθέσω το εξής, βάλτε Φάκες παντού ! People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 3, 2011 κατι μπορει να παιχτει το σκ πανω ... DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 4, 2011 κατι μπορει να παιχτει το σκ πανω ... Οποιος πεινάει,καρβέλια ονειρεύεται! ...δεν διάβασες τους από πάνω τί λένε;....μόνο καφές και τσιπουρόμελα υπάρχουν. Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 4, 2011 Παιδιά...... πάντα υπάρχει εναλλακτική για το Μαίναλο. Να είμαστε καλά , ΣΚ έχει εξόρμηση με snowmobile ski and Bikes Να επισημάνω σημείο εκκίνησης το Καταφύγιο του ΕΟΣ :LOL: Boys? Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 4, 2011 Παιδιά...... πάντα υπάρχει εναλλακτική για το Μαίναλο. Να είμαστε καλά , ΣΚ έχει εξόρμηση με snowmobile ski and Bikes Να επισημάνω σημείο εκκίνησης το Καταφύγιο του ΕΟΣ :LOL: Boys? θα σου απαντήσω τηλεφωνικός περί του θέματος Πιθανός ναι... SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 4, 2011 ..έλα η πρώτη ανταποκριση της χρονιάς , μαζί με μια νέα βοηθό ... Αγρια Χόρτα ... Λύκαινα , προσοχή... Οστρακίνα.. Καλή σαιζόν ( με πολύ περπάτημα μάλλον παρα σκι ) ...και μια παρατήρηση , θα ήθελα στο καταφύγιο να μπορούσα να πιω ένα τσάι αλλά δυστυχώς δεν μας το επέτρεψαν λόγω οτι θέλαμε και την σκυλίτσα μαζί μας. Απογοητευτικό. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 4, 2011 Ωραίες φωτο μπράβο Χρήστο . Τι να πω ,τι να πω και εγώ μετά τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Κταφύγιο δεν μπόρεσα να βάλω το Ghostακι μου μέσα δίπλα στο τζάκι να το φωτογραφήσω και να απολαύσω ένα ζεστό caputsino , κρίμα και είχε τόσο κρύο έξω ............ Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 5, 2011 (edited) Μη μου πεις , του πετάς κόκαλο και στο φέρνει; Πω πω έρωτας με το ποδήλατο ρε παιδάκι μου ! αλήθεια το καινουριο pet ηρθε; Τι κάνουν τόσο καιρό; Θέλω φωτογραφίες ε !!! Edited January 5, 2011 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 5, 2011 χαχαχαχαχ Fid!!! Άσε και το σκυλάκι έξω μισή ώρα. Δεν θα πάθει κάτι! Χαρά του θα είναι Ο ένας το Ghostaki ο άλλος το σκυλί.... μου φαίνεται μαζί τους κοιμόσαστε! εχεχεχχ. Πάντως εγώ κοιμάμαι με την γάτα μου τον Punk! Πέρα την μεταξύ μας πλάκα τα παιδιά στο καταφύγιο έχουνε κάνει πολύ καλή δουλειά και ακόμα και οι ίδιοι βγαίνουν έξω για να καπνίσουν. Ωραίες φώτο Fid Άντε να το δούμε κάτασπρο σύντομα γιατί λιακάδα είδα στις φώτο Τις φάκες τις έβαλες? SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 5, 2011 χαχα , χωρίς τον "ξάδελφο" φάκες δεν μπορούν να μπουν !! Αυτός έχει τα σχέδια... People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 5, 2011 (edited) Μη μου πεις , του πετάς κόκαλο και στο φέρνει; Πω πω έρωτας με το ποδήλατο ρε παιδάκι μου ! ;) αλήθεια το καινουριο pet ηρθε; Τι κάνουν τόσο καιρό; Θέλω φωτογραφίες ε !!! Το καινούριο pet ακόμα μήπως το είδες ? Ρε συ κανόνισε να έρχεσαι κοντά. Δεν δαγκώνουμε....... αχαχαχαχα Edited January 5, 2011 by jimthan Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 5, 2011 Από το www.meteo.gr βλέπω ότι θα έχει αρκετές χιονοπτώσεις. Ξέρω πως πολλοί θα μου πείτε είναι αναξιόπιστο το site αλλά προσωπικά που το χρησιμοποιώ για ψάρεμα και για σκι πέφτει κατά % μέσα. SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2011 Από το www.meteo.gr βλέπω ότι θα έχει αρκετές χιονοπτώσεις. Ξέρω πως πολλοί θα μου πείτε είναι αναξιόπιστο το site αλλά προσωπικά που το χρησιμοποιώ για ψάρεμα και για σκι πέφτει κατά % μέσα. Σκι δεν κανεις που δεν κανεις... Δεν πας για ψαρεμα;... Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 5, 2011 Σκι δεν κανεις που δεν κανεις... Δεν πας για ψαρεμα;... χεχεχεχε. Ευχαριστως αλλά αύριο στο λιμάνι του Άστρους θα έχει κόσμο που θα ρίξουν τον σταυρό και θα γίνετε πανικός...που να βγάλω το καΐκι??? χεχεχεχεχε SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites