MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2011 Το καϊκι το βγαζεις απο βραδυς... εχει και πανσεληνο... Αν θυμαμαι καλα, προχωρας βορεια κοστα-κοστα για λιγο και βρισκεις ενα πανεμορφο κολπισκο με ενα νησακι. Ριχνεις αγκυρα και ενα shore line για να μην ψαχνοσαστε νυχτιατικα. Το παιδι απο το 'Γενη..' κατι σκαμπαζει απο ...ηδυποτα... (ποιος τα γ@μει τα ψαρια και το ψαρεμα...) μεχρι το πρωϊ... θα εισαστε ετοιμοι μεχρι και για το Σταυρο να βουτηξετε!... Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 5, 2011 Το παιδι απο το 'Γενη..' κατι σκαμπαζει απο ...ηδυποτα... (ποιος τα γ@μει τα ψαρια και το ψαρεμα...) μεχρι το πρωϊ... θα εισαστε ετοιμοι μεχρι και για το Σταυρο να βουτηξετε!... Τι να σου κάνω ο Γιώργος το έκαψε το μαγαζί...... αχαχαχαχαχα Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 5, 2011 Το καϊκι το βγαζεις απο βραδυς... εχει και πανσεληνο... Αν θυμαμαι καλα, προχωρας βορεια κοστα-κοστα για λιγο και βρισκεις ενα πανεμορφο κολπισκο με ενα νησακι. Ριχνεις αγκυρα και ενα shore line για να μην ψαχνοσαστε νυχτιατικα. Το παιδι απο το 'Γενη..' κατι σκαμπαζει απο ...ηδυποτα... (ποιος τα γ@μει τα ψαρια και το ψαρεμα...) μεχρι το πρωϊ... θα εισαστε ετοιμοι μεχρι και για το Σταυρο να βουτηξετε!... τέτοια εποχή κατά τις 10 το πρωί ρίχνεις το παραγάδι. ;) Καικάκι είναι όχι ιστιοφόρο. θα μας κόψει το κρύο αλλά ας μιλήσουμε για σκι καλύτερα MakisM έρχεσαι X/K Μαινάλου? SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2011 τέτοια εποχή κατά τις 10 το πρωί ρίχνεις το παραγάδι. :P Καικάκι είναι όχι ιστιοφόρο. θα μας κόψει το κρύο αλλά ας μιλήσουμε για σκι καλύτερα MakisM έρχεσαι X/K Μαινάλου? Απο ψαρικη δεν εχω ιδεα... καποιος κατι μου ελεγε για την πανσεληνο παλια... αλλα δεν θυμαμαι! Απο 'ψαρεμα' με κατι ολονυκτιες και ...μπυρες, κατι ξερω... τα οργανωνα παλια! Το καϊκι δεν εχει προβλημα... μπουφαν, σαλοπετες και ισοθερμικα, τα... ηδυποτα του mainalo και εισαστε jet! Θα νομιζετε οτι πινετε τα γνωστα ρακομελα στο Μαιναλο! Μαιναλο, μια φορα την τριετια (δυο φορες εχω παει...) δεν ειναι τα απατητα για την ηλικια και τα κιλα μου καρντια μου... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 5, 2011 δεν ερχεται, δεν αντέχει το κορδονάκι απο το πιάτο να τον ανεβάσει Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2011 δεν ερχεται, δεν αντέχει το κορδονάκι απο το πιάτο να τον ανεβάσει Δεν ειπε καποιος οτι μαζι με το ρατρακ οι τραπεζες κατασχεσαν και τους μηχανισμους απο τα πιατα; Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 5, 2011 (edited) Δεν ειπε καποιος οτι μαζι με το ρατρακ οι τραπεζες κατασχεσαν και τους μηχανισμους απο τα πιατα; Τα κορδονάκια τα άλλαξε πέρσι ο Κλάους δεν θα έχει πρόβλημα :P Βοήθεια μας .... Δεν ειπε καποιος οτι μαζι με το ρατρακ οι τραπεζες κατασχεσαν και τους μηχανισμους απο τα πιατα; blink.gif Τα πιατάκια είναι όλα επάνω και στο μικρό και στο μεγάλο . Βοήθειά τους............ ;) Edited January 5, 2011 by jimthan Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 5, 2011 ε τότε θα'ρθουμε Οταν χιονίσει... ετσι και αλλιώς και που πάταγε το ρατράκ δε το παίρναμε και χαμπάρι Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 5, 2011 δεν ερχεται, δεν αντέχει το κορδονάκι απο το πιάτο να τον ανεβάσει Ti γίνεται με αυτά τα κορδονάκια στο Μαίναλο; Γιατί 2 γνωστές μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά τα μαγιό τους. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 5, 2011 Ti γίνεται με αυτά τα κορδονάκια στο Μαίναλο; Γιατί 2 γνωστές μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά τα μαγιό τους. Εγω παντως δεν ξερω τιποτα!... Αμα λειπουν κορδονια, μην κοιτατε απο δω... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 5, 2011 Παρακαλω τα μηνύματα σε αυτην την ενοτητα (της οποίας τυγχανει να ειμαι ανταποκριτης) να περιοριζονται σε οτι αφορα, αποψεις, εξελιξεις και ειδησεις για το ΧΚΜ και όχι σε άσχετα σχόλια και σεξιστικά υπονοουμενα του ενος προς τον αλλο... www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 5, 2011 (edited) Λοιπον να πω κάτι , βαση κανονισμού των καταφυγίων που έτσι πρόχειρα έψαξα η είσοδος και παραμονή σε ζώα ΔΕΝ επιτρέπεται. Σεβαστό. Φαντάζομαι οτι το ίδιο γίνεται στα καταφύγια του εξωτερικού / σαλέ; .. Είναι λογικό να μην μπορεί ένα καταφύγιο να εξυπηρετήσει όλους τους ζωοφιλους , δεν είναι λειτουργικό. Ωστόσο για κάποιες εξαιρέσεις δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ απαγορεύεται η είσοδος σε σκύλους , απο την στιγμή που η συμπεριφορά τους είναι ευθύνη των κατόχων τους. Απλή περιέργια, αν υπάρχει λογική εξήγηση. Για την ιστορία περι καταφυγίων και μιλώντας για παρελθόντα χρόνο... το τι έχω ακούσει να γίνεται σε κάποια καταφύγια δεν λέγεται - φήμες θα μου πεις (έτσι και αλλιώς οτι σας λέω ειναι ...ψέματα).. , ο σκύλος κατα τα άλλα μας πείραξε και ενοχλεί.... Οταν θα δώ κάποιον να καπνίζει ή να παίζει χαρτιά ή να χορεύει τσιφτετέλι πάνω στα τραπέζια του καταφυγίου τι πρέπει να κάνω ; Οκ να φερθώ πολιτισμένα και να κάνω παρατήρηση σε κάποιον υπευθυνο... χμ... αλλά έννοια σας , η βοηθός εχθές μου είπε οτι θα ανέβει εκεί ψηλά να σας κοιτάει μες την μιζέρια σας ... : Edited January 5, 2011 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
LaSt-PuNk 1 Report post Posted January 5, 2011 Ονειρευτήκαμε αρκετά μέχρι και που είδα αυτό στο "snow report" και ξύπνησα... :P Τελευταία ενημέρωση: Τετ 05/01/2011 15:00 | English version here! | Δυστυχώς η πρόβλεψη για τις χιονοπτώσεις έχει τροποποιηθεί σε πιο ήπια για την Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.. SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr] Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 5, 2011 εξαιρέσεις δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ απαγορεύεται η είσοδος σε σκύλους Είναι προφανές το γιατί . Σου θυμίζω ότι το ΔΣ έχει μεριμνήσει και γιαυτο το θέμα τοποθετώντας κάγκελα στη βεράντα για να δέσει ο επισκέπτης τοΚατοικίδιο του έτσι ώστε να απολαυσει τον καφέ του ατενίζοντας την Aνατολική . Ένα επίσης καλό που άκουσα προχθές ήταν γιατί να φτιάξουμε εκείνο το περιβόητο στέγαστρο ?...για να έρχονται τα γιδια να κάθονται στον ίσκιο ?.... Βγάλε συμπέρασμα .... Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 5, 2011 (edited) Είναι προφανές το γιατί .Σου θυμίζω ότι το ΔΣ έχει μεριμνήσει και γιαυτο το θέμα τοποθετώντας κάγκελα στη βεράντα για να δέσει ο επισκέπτης τοΚατοικίδιο του έτσι ώστε να απολαυσει τον καφέ του ατενίζοντας την Aνατολική . Ένα επίσης καλό που άκουσα προχθές ήταν γιατί να φτιάξουμε εκείνο το περιβόητο στέγαστρο ?...για να έρχονται τα γιδια να κάθονται στον ίσκιο ?.... Βγάλε συμπέρασμα .... Α για αυτο απαγορεύονται, γιατί έξω έχουν τοποθετήσει κάγκελα ... αστο ρε κάνε κανα ποδήλατο !!! Το καινούριο pet ακόμα μήπως το είδες ? Ρε συ κανόνισε να έρχεσαι κοντά. Δεν δαγκώνουμε....... αχαχαχαχα Το καινούριο σου "Pet" λέμε , το Fullyyyyyyyy .. που είναι ; θέλω να το δώ!!!!!!! Edited January 5, 2011 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted January 5, 2011 Fid ΣΚ θα έρθετε κοντά ? Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 5, 2011 θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο φίλος , θα σε πάρω. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 5, 2011 (edited) Χρήστο εδω δεν έχουμε να φάμε και εσυ κόλλησες με το σκύλο; αλήθεια στυφαδούλης πως να είναι; :LOL: Τρύφωνα αν θα ρίξει χιόνι και αν θα δουλεψει το χιονοδρομικό τοτε κανε μας ανταπόκριση....για τα υπόλοιπα ασε να αναλάβουμε εμεις Edited January 5, 2011 by mainalo Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 5, 2011 Η φωτογραφία πάντως τα σπάει. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 6, 2011 Μια φορά είπα να κάνω κι εγω τον ανταποκριτή και....παραιτουμαι... www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 6, 2011 (edited) Μια φορά είπα να κάνω κι εγω τον ανταποκριτή και....παραιτουμαι... Μην πτοείσαι αγόρι μου , κάτσε να σου βάλω μια περσινή φωτό να σου ανεβάσω ξανά το ηθικό. !!!!!!! ...πάντως στο thread θα πρέπει να γνωστοποιούνται και άλλα πράγματα για το βουνό , πέρα από τις φασολάδες τους καφέδες και τις ταβέρνες. Για παράδειγμα κακώς δεν ενημερώσαμε τον κόσμο για τον Αθλο του Μαινάλου στις 5 Δεκ ! Ενα λαικό αγώνα περιπέτειας που διοργάνωσε ο ΕΟΣ αχαρνών στο πανέμορφο αυτό βουνό. Κάποιοι όμως ήταν εκεί. Jimthan , LaSt-PuNk ? Edited January 6, 2011 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 6, 2011 Όμορφος! Αλλά μου στεναχωρείς τον wipika. Σαν να πήρε το μάτι μου στο facebook φωτογραφίες από γνωστούς που έλαβαν μέρος στον Άθλο του Μαινάλου. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 6, 2011 Δεν παθαίνει τίποτα αυτός ( ..επίσης είναι Ομορφη , θυληκιά ) Για τον άθλο : http://www.freeride.gr/?p=1298 http://www.freeride.gr/?page_id=6&album=1&gallery=27 Ετσι οι Αρκάδες. People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 6, 2011 (edited) Ετσι οι Αρκάδες. Άθλον, πασι μέν ανθρώποις οφελός (εστι) ασκειν, Αρκάσι δέ και Αναγκαιον.... Edited January 6, 2011 by Wipika www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 11, 2011 Τα μηνύματα για τα κατοικίδια μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστό νήμα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites