Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Wipika

χ/κ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

Το καϊκι το βγαζεις απο βραδυς... εχει και πανσεληνο...

Αν θυμαμαι καλα, προχωρας βορεια κοστα-κοστα για λιγο και βρισκεις ενα πανεμορφο κολπισκο με ενα νησακι. Ριχνεις αγκυρα και ενα shore line για να μην ψαχνοσαστε νυχτιατικα.

Το παιδι απο το 'Γενη..' κατι σκαμπαζει απο ...ηδυποτα... :lol: (ποιος τα γ@μει τα ψαρια και το ψαρεμα...) μεχρι το πρωϊ... θα εισαστε ετοιμοι μεχρι και για το Σταυρο να βουτηξετε!...shysterical.gif

Το παιδι απο το 'Γενη..' κατι σκαμπαζει απο ...ηδυποτα... :P (ποιος τα γ@μει τα ψαρια και το ψαρεμα...) μεχρι το πρωϊ... θα εισαστε ετοιμοι μεχρι και για το Σταυρο να βουτηξετε!...shysterical.gif

Τι να σου κάνω ο Γιώργος το έκαψε το μαγαζί......

αχαχαχαχαχα :lol:

Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου!

www.freeride.gr

Το καϊκι το βγαζεις απο βραδυς... εχει και πανσεληνο...

Αν θυμαμαι καλα, προχωρας βορεια κοστα-κοστα για λιγο και βρισκεις ενα πανεμορφο κολπισκο με ενα νησακι. Ριχνεις αγκυρα και ενα shore line για να μην ψαχνοσαστε νυχτιατικα.

Το παιδι απο το 'Γενη..' κατι σκαμπαζει απο ...ηδυποτα... ;) (ποιος τα γ@μει τα ψαρια και το ψαρεμα...) μεχρι το πρωϊ... θα εισαστε ετοιμοι μεχρι και για το Σταυρο να βουτηξετε!...shysterical.gif

τέτοια εποχή κατά τις 10 το πρωί ρίχνεις το παραγάδι. :D:P;) ;) Καικάκι είναι όχι ιστιοφόρο. θα μας κόψει το κρύο αλλά ας μιλήσουμε για σκι καλύτερα :lol::D

MakisM έρχεσαι X/K Μαινάλου?

SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr]

τέτοια εποχή κατά τις 10 το πρωί ρίχνεις το παραγάδι. ;):P :P :P Καικάκι είναι όχι ιστιοφόρο. θα μας κόψει το κρύο αλλά ας μιλήσουμε για σκι καλύτερα :);)

MakisM έρχεσαι X/K Μαινάλου?

Απο ψαρικη δεν εχω ιδεα... καποιος κατι μου ελεγε για την πανσεληνο παλια... αλλα δεν θυμαμαι!

Απο 'ψαρεμα' με κατι ολονυκτιες και ...μπυρες, κατι ξερω... τα οργανωνα παλια!

Το καϊκι δεν εχει προβλημα... μπουφαν, σαλοπετες και ισοθερμικα, τα... ηδυποτα του mainalo και εισαστε jet! :) Θα νομιζετε οτι πινετε τα γνωστα ρακομελα στο Μαιναλο!happy2.gif

Μαιναλο, μια φορα την τριετια (δυο φορες εχω παει...) δεν ειναι τα απατητα για την ηλικια και τα κιλα μου καρντια μου...hehe.gifhehe.gifhehe.gif

δεν ερχεται, δεν αντέχει το κορδονάκι απο το πιάτο να τον ανεβάσει :)

δεν ερχεται, δεν αντέχει το κορδονάκι απο το πιάτο να τον ανεβάσει :)
Δεν ειπε καποιος οτι μαζι με το ρατρακ οι τραπεζες κατασχεσαν και τους μηχανισμους απο τα πιατα; :)

Δεν ειπε καποιος οτι μαζι με το ρατρακ οι τραπεζες κατασχεσαν και τους μηχανισμους απο τα πιατα; :)

Τα κορδονάκια τα άλλαξε πέρσι ο Κλάους δεν θα έχει πρόβλημα :):P :P Βοήθεια μας ....

Δεν ειπε καποιος οτι μαζι με το ρατρακ οι τραπεζες κατασχεσαν και τους μηχανισμους απο τα πιατα; blink.gif

Τα πιατάκια είναι όλα επάνω και στο μικρό και στο μεγάλο .

Βοήθειά τους............ :P;) ;)

Edited by jimthan

www.freeride.gr

ε τότε θα'ρθουμε Οταν χιονίσει... ετσι και αλλιώς και που πάταγε το ρατράκ δε το παίρναμε και χαμπάρι

δεν ερχεται, δεν αντέχει το κορδονάκι απο το πιάτο να τον ανεβάσει :P

Ti γίνεται με αυτά τα κορδονάκια στο Μαίναλο; Γιατί 2 γνωστές μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά τα μαγιό τους. :unsure:

Make Parnassos Great Again!

Ti γίνεται με αυτά τα κορδονάκια στο Μαίναλο; Γιατί 2 γνωστές μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά τα μαγιό τους. :P
Εγω παντως δεν ξερω τιποτα!...

Αμα λειπουν κορδονια, μην κοιτατε απο δω... :unsure:

Παρακαλω τα μηνύματα σε αυτην την ενοτητα (της οποίας τυγχανει να ειμαι ανταποκριτης) να περιοριζονται σε οτι αφορα, αποψεις, εξελιξεις και ειδησεις για το ΧΚΜ και όχι σε άσχετα σχόλια και σεξιστικά υπονοουμενα του ενος προς τον αλλο... shysterical.gif

Λοιπον να πω κάτι , βαση κανονισμού των καταφυγίων που έτσι πρόχειρα έψαξα η είσοδος και παραμονή σε ζώα ΔΕΝ επιτρέπεται. Σεβαστό. Φαντάζομαι οτι το ίδιο γίνεται στα καταφύγια του εξωτερικού / σαλέ; ..

Είναι λογικό να μην μπορεί ένα καταφύγιο να εξυπηρετήσει όλους τους ζωοφιλους , δεν είναι λειτουργικό. Ωστόσο για κάποιες εξαιρέσεις δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ απαγορεύεται η είσοδος σε σκύλους , απο την στιγμή που η συμπεριφορά τους είναι ευθύνη των κατόχων τους. Απλή περιέργια, αν υπάρχει λογική εξήγηση.

Για την ιστορία περι καταφυγίων και μιλώντας για παρελθόντα χρόνο... το τι έχω ακούσει να γίνεται σε κάποια καταφύγια δεν λέγεται - φήμες θα μου πεις (έτσι και αλλιώς οτι σας λέω ειναι ...ψέματα).. , ο σκύλος κατα τα άλλα μας πείραξε και ενοχλεί....

Οταν θα δώ κάποιον να καπνίζει ή να παίζει χαρτιά ή να χορεύει τσιφτετέλι πάνω στα τραπέζια του καταφυγίου τι πρέπει να κάνω ; Οκ να φερθώ πολιτισμένα και να κάνω παρατήρηση σε κάποιον υπευθυνο... χμ...

αλλά έννοια σας , η βοηθός εχθές μου είπε οτι θα ανέβει εκεί ψηλά να σας κοιτάει μες την μιζέρια σας ... :unsure::P:P :

2559.jpg

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ονειρευτήκαμε αρκετά μέχρι και που είδα αυτό στο "snow report" και ξύπνησα...:unsure::P :P

Τελευταία ενημέρωση: Τετ 05/01/2011 15:00

| English version here! |

Δυστυχώς η πρόβλεψη για τις χιονοπτώσεις έχει τροποποιηθεί σε πιο ήπια για την Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο..

SoUvLaKi...Ski...kai ErGeNiKi ZwH!!! [www.freeride.gr]

εξαιρέσεις δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ απαγορεύεται η είσοδος σε σκύλους

Είναι προφανές το γιατί .

Σου θυμίζω ότι το ΔΣ έχει μεριμνήσει και γιαυτο το θέμα τοποθετώντας κάγκελα στη βεράντα για να δέσει ο επισκέπτης τοΚατοικίδιο του έτσι ώστε να απολαυσει τον καφέ του ατενίζοντας την Aνατολική . :unsure:

Ένα επίσης καλό που άκουσα προχθές ήταν γιατί να φτιάξουμε εκείνο το περιβόητο στέγαστρο ?...για να έρχονται τα γιδια να κάθονται στον ίσκιο ?....

Βγάλε συμπέρασμα .... :P

www.freeride.gr

Είναι προφανές το γιατί .

Σου θυμίζω ότι το ΔΣ έχει μεριμνήσει και γιαυτο το θέμα τοποθετώντας κάγκελα στη βεράντα για να δέσει ο επισκέπτης τοΚατοικίδιο του έτσι ώστε να απολαυσει τον καφέ του ατενίζοντας την Aνατολική . :P

Ένα επίσης καλό που άκουσα προχθές ήταν γιατί να φτιάξουμε εκείνο το περιβόητο στέγαστρο ?...για να έρχονται τα γιδια να κάθονται στον ίσκιο ?....

Βγάλε συμπέρασμα .... B)

Α για αυτο απαγορεύονται, γιατί έξω έχουν τοποθετήσει κάγκελα ... αστο ρε κάνε κανα ποδήλατο !!! :o

Το καινούριο pet ακόμα μήπως το είδες ? :unsure:

Ρε συ κανόνισε να έρχεσαι κοντά.

Δεν δαγκώνουμε....... ;)

αχαχαχαχα

Το καινούριο σου "Pet" λέμε , το Fullyyyyyyyy .. που είναι ; θέλω να το δώ!!!!!!! :P

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Fid

ΣΚ θα έρθετε κοντά ? :unsure:

www.freeride.gr

θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο φίλος , θα σε πάρω.

Χρήστο εδω δεν έχουμε να φάμε και εσυ κόλλησες με το σκύλο; αλήθεια στυφαδούλης πως να είναι; :huh::lol: :LOL:

Τρύφωνα αν θα ρίξει χιόνι και αν θα δουλεψει το χιονοδρομικό τοτε κανε μας ανταπόκριση....για τα υπόλοιπα ασε να αναλάβουμε εμεις :lol:

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

Μια φορά είπα να κάνω κι εγω τον ανταποκριτή και....παραιτουμαι...

Μην πτοείσαι αγόρι μου , κάτσε να σου βάλω μια περσινή φωτό να σου ανεβάσω ξανά το ηθικό.

100_4337.jpg

100_4419.jpg

!!!!!!! ...πάντως στο thread θα πρέπει να γνωστοποιούνται και άλλα πράγματα για το βουνό , πέρα από τις φασολάδες τους καφέδες και τις ταβέρνες. Για παράδειγμα κακώς δεν ενημερώσαμε τον κόσμο για τον Αθλο του Μαινάλου στις 5 Δεκ ! Ενα λαικό αγώνα περιπέτειας που διοργάνωσε ο ΕΟΣ αχαρνών στο πανέμορφο αυτό βουνό. Κάποιοι όμως ήταν εκεί.

Jimthan , LaSt-PuNk ?

Edited by Fidelio

Όμορφος! Αλλά μου στεναχωρείς τον wipika. :P

Σαν να πήρε το μάτι μου στο facebook φωτογραφίες από γνωστούς που έλαβαν μέρος στον Άθλο του Μαινάλου.

Make Parnassos Great Again!

Δεν παθαίνει τίποτα αυτός :P ( ..επίσης είναι Ομορφη , θυληκιά :P )

Για τον άθλο :

http://www.freeride.gr/?p=1298

http://www.freeride.gr/?page_id=6&album=1&gallery=27

Ετσι οι Αρκάδες. :P

Ετσι οι Αρκάδες. :P

Άθλον, πασι μέν ανθρώποις οφελός (εστι) ασκειν,

Αρκάσι δέ και Αναγκαιον....

Edited by Wipika

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...