skimad 665 Report post Posted October 29, 2011 ε να κανονισουμε να παμε για βρωμικο τοτε :blink: σουπερ! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 30, 2011 Το καταγώγιο με τα κατεψυγμένα άνοιξε... Έχει και τσιπούρες Σενεγάλης? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 30, 2011 Ρουφιανιά προς skimad... Το καταγώγιο με τα κατεψυγμένα άνοιξε... ε να κανονισουμε να παμε για βρωμικο τοτε :) :D σουπερ! Ρε σεις,μιλάτε για το γνωστό και μή εξαιρετέο καταγώγιο,εκεί, στις κορφές του Μαινάλου; Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 30, 2011 Ρε σεις,μιλάτε για το γνωστό και μή εξαιρετέο καταγώγιο,εκεί, στις κορφές του Μαινάλου; Μαλλον για τους προποδες του Μαιναλου αναφερεσαι... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 30, 2011 Δεν θα το πιστέψετε τί μου συνέβη... Μόλις γύρισα από Μαίναλο και Ώ! του θαύματος πάλι νηστικοί μείναμε... Ήταν κι αυτός εκεί... δυστυχώς... ήταν κι ο άλλος όμως... ο γεράκος. Έχει και τσιπούρες Σενεγάλης?Ναι υπουργέ μου, γάλακτος. Έλα εσύ και φάε τσιπούρα. Καλή σου όρεξη... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 30, 2011 (edited) φέτος θα έχουμε συναγρίδες και σε πολύ καλή τιμή. και ο ακατανόμαστος πρώην είναι ετοιμος να κάνει κοτσίδες...............τα γένια του Edited October 30, 2011 by mainalo Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 30, 2011 (edited) Μαλλον για τους προποδες του Μαιναλου αναφερεσαι... Eγώ όμως,γιατί έχω στο μυαλό μου,κάτι,κάπου εκεί ψηλά; Mάλλον πρέπει να πάω να ρίξω μιά ματιά στο πιστποιητικό γέννησης,να δώ τί διάολο γράφει; Edited October 30, 2011 by Mitsaras Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 30, 2011 Eγώ όμως,γιατί έχω στο μυαλό μου,κάτι,κάπου εκεί ψηλά; Ρε συ Μητσ' στο Μαιναλο αναφερεσαι; Υψομετρο 1980... τριαντα μετρα πιο πανω απο το σαλε του Παρνασσου... :) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 30, 2011 o μαλλιας την ξαναπατησε αλλη μια φορα.ο γερακος δεν αστειευεται.η μασελα παει με χιλια :P η γιαφκα παντως ξαναστηθηκε .περιμενω τηλεφωνο την επομενη για μυστικη συνελευση.στον εξοπλισμο αφου προστεθηκαν και συναγριδες τοτε θα παμε καλα.τον γερακο αφηστε τον πανω μου :) το σκ αυτο να μου αφησετε το μεγαλο αφεντικο να μου φτιαξει τον δρομο για να ανεβω το μεθεπομενο . DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted November 1, 2011 Ναι, σαν να αχνοφαίνεται ότι φέτος η φάκα θα ξαναλειτουργήσει από τον ΕΟΣ Τρίπολης. Έχουν εξασφαλιστεί κάποια χρήματα από τον Δήμο Τρίπολης για να χρηματοδοτηθούν τα πρώτα έξοδα της λειτουργιάς του. Επίσης, το χιόνι είναι ήδη εξασφαλισμένο και σε τεράστιες ποσότητες. Ενώ οι υπόλοιποι ψάχνονται σε ποιο από τα δυο μεγάλα ΧΚ της Νότιας Ελλάδας να πάνε (Στο ΧΚ Σπανού ή στο ΧΚ Βατικιώτη ) εμείς επιλέγουμε ΧΚ Μαινάλου. Σε 1,5 ώρα από την Αθήνα, Σας περιμένουμε Mr Lappas. Προειδοποίηση, δεν θέλουμε και πολύ συνωστισμό, οι γκρινιάρηδες και οι περίεργοι να κάτσουν σπίτι τους www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 1, 2011 εμείς επιλέγουμε ΧΚ Μαινάλου. Σε 1,5 ώρα από την Αθήνα, Σας περιμένουμε Mr Lappas. I'll be there! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted November 1, 2011 Μακάρι να δουλέψει το Μαίναλο φέτος θα είναι ιδανικό για μένα που έχω σπίτι στη Στυμφαλία!! έχουμε καμμία ενημέρωση για το καθεστώς λειτουργίας του (π.χ μόνο Σαββατοκύριακα κια αργίες ή έστω κάποιες καθημερινές με ιδανικές συνθήκες κτλ???) υ.γ. αυτό το καταγώγι που είναι για να το έχουμε υπόψιν και εμείς!!!?? ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 1, 2011 ...αυτό το καταγώγι που είναι για να το έχουμε υπόψιν και εμείς!!!??...Δεν υπάρχει... λάθος καταλάβατε... δεν είναι αυτό που νομίζετε... κάπου έχετε μπερδευτεί... Ας μιλήσει ο bmw... αυτός είναι ο ρουφιάνος της παρέας... προχθές δεν έφαγε τίποτα για να μήν πληρώσει...και καλά οτι του μύριζε το νηστήσιμο... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 1, 2011 .....Ας μιλήσει ο bmw... αυτός είναι ο ρουφιάνος της παρέας... προχθές δεν έφαγε τίποτα για να μήν πληρώσει...και καλά οτι του μύριζε το νηστήσιμο... Tα μαντριά του,τώρα με τα αυθαίρετα,τα δήλωσε;ή θα του τα γκρεμίσουνε και θα μείνει δίχως γίδια; Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 2, 2011 T driver πώς πας στο Μαίναλο από τη Στυμφαλία; Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted November 2, 2011 T driver πώς πας στο Μαίναλο από τη Στυμφαλία; Μέσω Γκούρας Φενεού και από κει παίρνεις το δρομο που παει προς το Λεβίδι (δες χάρτη). Ομως Ράνια είναι μακρυά και με δύσκολο ορεινο δρόμο. Σε συμφερει αφαλώς να πηγαίνεις από την εθνικη Κορίνθου - Τριπόλεως! Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted November 2, 2011 όχι Σωτήρη, Δεν χρειάζεται να φτάσεις Γκούρα-Φενεό, υπάρχει άλλος δρόμος (ορεινός μεν αλλά καλός ) όπου μετά από το χωριό Καλλιάνοι ακολουθείς τις πινακίδες προς Σκοτεινή και μετά πρός Κανδήλα (Βλέπεις και μια ωραία θέα της Λίμνης Στυμφαλίας!!!). Μετά από την Κανδήλα βρίσκεις το Λεβίδι όπου και πάς αριστερά προς Καρδαρά και στη συνέχεια Μαίναλο. Το εξοχικό μου είναι στο χωριό Λαύκα λίγο μετά τους Καλλιάνους και η διαδρομή μέχρι το Χιονοδρομικό είναι περίπου 50 λεπτά πανέμορφης διαδρομής. Όλο αυτό το κομμάτι θεωρείται η πίσω πλευρά του Ορεινού όγκου της Ζήρειας και είναι γεμάτο έλατα!! Υ.Γ Για τους λάτρεις της Ορεινής ποδηλασίας έχει απίστευτα μονοπάτια και διαδρομές η συγκεκριμένη περιοχή, (έχω κάνει μέχρι και ψιλο-downhill σε δασικό κακοτράχαλο δρόμο μήκους 8 χλμ με κλίση 10%!!!). Για όποιον ενδιαφέρεται εχω πληροφορίες αλλιώς συμβουλευτείτε χάρτη της Εταιρείας "Ανάβαση". ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 3, 2011 Κοιτα να δεις τι μαθαίνει κανείς!! Πανέμορφη η Λαύκα, δεν ήξερα ότι είχες σχέση με την περιοχή. Την Ορεινή Κορινθία την έχω φάει με το κουτάλι λόγω εγγύτητας με το μαγευτικό χωριό μου αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια πρόσβαση. Το χειμώνα παραμένει ανοιχτο το πέρασμα; Γιατι η Λαυκα τρώει κάτι χιόνια καλά. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 3, 2011 ...Το χειμώνα παραμένει ανοιχτο το πέρασμα;Ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι από αυτούς που καθαρίζονται πρώτοι. Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted November 3, 2011 Ράνια η Λαύκα είναι όντως μαγευτική και πνιγμένη στο έλατο. Ιδού και μερικές φωτο που το επιβεβαιώνουν: Αλέξη επειδή ("ΔΥΣΤΥΧΏΣ") έχω έρθει μόνο 2 φορές στο Μαίναλο και τις 2 από αυτόν τον δρόμο και χειμώνα, δεν έχω σαφή εικόνα αλλά σίγουρα δεν καθαρίζεται όπως από Καρδαρά κτλ. Εύχομαι φέτος να δουλέψει και το κέντρο και να το επισκεφτώ πιο πολλές φορές!! ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
notis_tripoli 0 Report post Posted December 20, 2011 αρκετες οι πιθανοτητες να ΣΚ να τσουλαμε στο μαιναλο...... αν δεν προκυψει κατι της τελευταιας στιιγμης,να ειστε ολοι εκει!!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 20, 2011 χιονι εβαλε??εχει σωθει τιποτα απο κει πανω για να λειτουργησουν εστω τον αρκτουρο??? DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
notis_tripoli 0 Report post Posted December 20, 2011 ειπα οτι ειναι ολα ετοιμα (εκτος απροοπτου),εσυ μονο τον αρκτουρο θες? κατσε στον αρκτουρο και σε τον αετο για μας τοτε!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 20, 2011 χαχαχαχα εισαι ωραιος DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 21, 2011 Θελει τον Αρκτουρο... για να κανει λιγη προπόνηση εν όψη La Grave... www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites