skimad 665 Report post Posted June 25, 2008 θελει και λιγο αναισθησια το πραμα να ξερετε αν το παιρνεται και πολυ στα σοβαρα σας τρελενει Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted June 25, 2008 Πάντως έχω ακούσει ότι είναι καλό να γίνονται μικροί σεισμοί για να εκτονώνεται η ενέργεια... Θεωρητικά αυτό στέκει. Αν όμως ο ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ επερχόμενος μεγάλος σεισμός είναι 100 φορές μεγαλύτερος, με σεισμό σαν τον σημερινό "χάνει" μόλις το 1% της ισχύος του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 25, 2008 παντα παιζει ρολο το εστιακο βαθος πχ στην καλαματα τους τελευταιους 5 μηνες εχει κανει 5 σεισμους πανω απο 6 ριχτερ αλλα ηταν πανω απο 30 χιλιομετρα βαθος αν ηταν πιο επιφανειακοι θα ειχαμε καποια προβληματα σιγουρα το καλο ειναι οτι απο το 86 που διαλυθηκε σχεδον ολη η πολη οι αλλαγες ηταν τεραστιες και τα κτιρια ειναι πλεον θωρακισμενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted June 25, 2008 το καλο ειναι οτι απο το 86 που διαλυθηκε σχεδον ολη η πολη οι αλλαγες ηταν τεραστιες και τα κτιρια ειναι πλεον θωρακισμενα Όλα αυτά είναι καλά όταν δεν είσαι στην επικεντρική περιοχή. Για κάθε κτήριο, υπάρχει κάποιος σεισμός κατεδάφισης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 26, 2008 μετά το 99 έχω ενσωματωμένο σεισμογράφο... απο 3.5 ριχτερ και επάνω στην Αθήνα με το που πεταχτό απο το κρεβάτι πριν προσγειωθώ έχω φορέσει το παντελόνι εχω παρει την σφυρίχτρα ενα μπουκάλι νερό και ηδη εχω ξεκινησει για το παιδι... οταν προσγειωθω η ταχυτητα ειναι ανταξια του road runner.... γιατί το παλίο γνωμικό λεει... του φευγάτου η μάνα δεν τον εκλαψε ποτε Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 26, 2008 Όλα αυτά είναι καλά όταν δεν είσαι στην επικεντρική περιοχή. Για κάθε κτήριο, υπάρχει κάποιος σεισμός κατεδάφισης.παντα αλλα εδω μιλαμε για λογικες καταστασεις και σεισμους που δεν ξεπερνουν τα 7 αντε και κατι ριχτερ αμα γινει κατι παραπανω εκει θα συμφωνησω με τον Nickel του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted June 26, 2008 Στον πρόσφατο σεισμό στην Ηλεία, είχαμε θάνατο από καρδιακή προσβολή, από κάποιον που ήταν φευγάτος από πανικό. Είχαμε πολλούς φευγάτους μα σπασμένα χέρια και πόδια. Βέβαια, δεν αδικώ τον πανικό, γιατί το 99 (θυμάμαι και τα δικά μου βιώματα) στο τσακ κρατήθηκα για να μην γίνω φευγάτος και εγώ από το σπίτι μου. Ένας σεισμός μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλος, ακόμα και αν είναι κάτω από 6 ρίχτερ. Τα ρίχτερ, να τα βλέπεις για στατιστικούς λόγους, δίνουν και αρκετές ενδείξεις, όμως αν δεν ξέρεις να τα διαβάζεις, θα πουν και πολλά ψέμματα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 27, 2008 και ενα καλο τωρα καποτε στο λυκειο μια καθηγητρια μας εκανε ενημερωση για τους σεισμους και η ειρωνια της τυχης την ωρα που μας λεει δυνατα ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΨΥ ΧΡΑΙ ΜΙ Α!!! και αρχιζει να κουναει αρκετα δυνατα πριν το καταλαβουμε εχει πηδηξει απο το παραθυρο και την εχει κανει για το προαυλιο ;) μιλαμε για ΤΟ γελιο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted June 28, 2008 ....πριν το καταλαβουμε εχει πηδηξει απο το παραθυρο και την εχει κανει για το προαυλιο :P μιλαμε για ΤΟ γελιο Ρε Skimad,ούτε ταινία του Φόσκολου να ήταν!! :D Τη φαντάζομαι νά΄χει πάρει τα πόδια της στον ώμο.... Αλλά πού΄σαι;Χωρίς πλάκα τώρα.Αμα είσαι σε μονοκατοικία,το πολύ-πολύ να πέσεις ανάσκελα και σηκώνοντας τα πόδια,να κρατήσεις το ταβάνι.Αμα είσαι σε πολυκατοικία και μάλιστα στούς κάτω ορόφους,δε γλυτώνεις ούτε κολεόπτερο να ήσουν.Μπρρρρρρρ! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 28, 2008 τι λες ρε Μητσο ιδιο ειναι να εισαι στον 1ο οροφο και ιδιο στον 5ο και βαλε.. απο τον 1ο πηδηξες και λακισες ενω απο ψηλα δεν θα σου μεινει τιποτα καλα ωραια κουβεντα ανοιξαμε :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted June 29, 2008 ......... πηδηξες και λακισες ..... .....Αχαχαχαχαχα...Ωχαχαχαχαχα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 29, 2008 σου αρεσε ετσι; :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 11, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12709598 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 11, 2011 8.9 Ριχτερ!!! Παναγια μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted March 11, 2011 Το τσουνάμι είναι το πρώτο θέμα και όχι ο σεισμός από μόνος του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 11, 2011 Μπρρρρ..... 8,9.....μακριά από 'μας...! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted March 11, 2011 Σοκαριστικό!!! YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 11, 2011 Ta 2 λεπτα δεν ειναι τρομακτικό? ο φονικοτερος σεισμος αν θυμαμαι καλα ηταν ενας μικρός που κρατησε.... 5 λεπτά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 11, 2011 Βρε τραμπολινο χωρευε ολοκληρη πολυ σου λεω.....ωχ παναγια μου, μακρια απο δω. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted March 12, 2011 YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 12, 2011 Απιστευτο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 12, 2011 YouTube Video -> Base Isolation System... ειναι θεμελιωμενα σε ελαστικα θεμελια και γι'αυτο κινουνται τοσο αργα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 12, 2011 Κάτι τέτοιο δεν έχει και ο δικός μας "πύργος" των Αθηνών (νομίζω κάτι έχω ακούσει για ολισθαίνοντα θεμέλια)? Μια π@π@ρι@ φτιάξαμε κι εμείς με 20-30 ορόφους και το κάναμε θέμα... Αμφιβάλλω αν θα στεκότανε με τα 8,9R της Γιαπωνεζίας.... Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 12, 2011 ο πρωθυπουργος της ιαπωνιας συνεστησε υπομονη στους ιαπωνες.μετα απο εναν τετοιο σεισμο,μετα απο ενα τετοιο τσουναμι και μετα και απο τις εκρηξεις στους αντιδραστηρες,ποσοι υπομονη να τους εμεινε ρε παιδια σε αυτους τους δυστυχους??? μια ολοκληρη πολη αγνοειται τα τελευταια νεα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 12, 2011 Κάτι τέτοιο δεν έχει και ο δικός μας "πύργος" των Αθηνών (νομίζω κάτι έχω ακούσει για ολισθαίνοντα θεμέλια)?... Νομιζω οτι συζητηθηκε αλλα δεν εφαρμοστηκε... Ομως την εποχη που πηγαινα Πολυτεχνειο, πιστευαν οτι ειχε την καλυτερη αντισεισμικη σχεδιαση της εποχης. Προσωπικα θα προτιμουσα να μη δω αν θα αντεχε τα 8,9 Ριχτερ. Γιατι πιθανον να μην ημουν παρων να δω την συνεχεια... Quote Share this post Link to post Share on other sites