makalu 10 Report post Posted October 8, 2004 Μιας και εφτασε η Παρασκευή (TGIF :wink: ), ποιοι θα ερθουν τελικα στην εκδρομη?---ετσι για να αρχισουμε να προγραμματιζουμε ποιες πιτζαμοπαντoφλιτσες θα παρουμε μαζι μας---αρκουδακια, λουλουδακια κτλ…μη γινουμε κ ρεζιλι. :roll: Ποιοι καταθεσαν τα eurobirds τους? – ποιοι εκλεισαν το αεροπορικο τους? – ποιοι ανοιξαν ηδη τις βαλιτσες τους? Για να δουμε: 1 ) Αris (προεδρε, Ζεις κ μας Οδηγεις ) 2 ) Batucada (alone ?) 3 ) Christos (alone ?) 4 ) Βέρα 5 ) ΜΙΚ 6 ) vasilis 7 ) paniosbanios (εδώ τα χαλαμε! ) – ρε Πάνο που παμε οι δυο μας, χωρις τον ΤΡΙΤΟ? 8 ) ccgr 9 ) Jockey 10 ) Μoi (Στάθη, νατος παλι ο ΜΟΙ ) …πειτε-πειτε, διοτι δεν εχω ιδεα ποιοι θα ειναι κ γνωριζω οτι θα ειναι τουλαχιστον οι 2πλασιοι απο τους παραπανω! :? Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 8, 2004 Εγω,zox και αλλοι τρεις φιλοι απο Πατρα(οδικως)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kalli 0 Report post Posted October 8, 2004 Kι εγώ με τη Γιάννα θα είμαστε εκεί.Μας ξέχασες Κωστή Quote Βγάλτε τα γυαλιά . Η άνοιξη ήρθε επιτέλους!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 8, 2004 ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted October 8, 2004 ΚΙ ΕΓΩ...ΚΙ ΕΓΩ...!!!!!! Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted October 8, 2004 Και εγώ με τον Δικηγόρο μου!!! Γιάννης Τσαρτσαπάκης Βασίλης Φαρμάκης Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 8, 2004 Άντε τυχερούληδες! Έχετε εξασφαλισμένο τον καλό καιρό. Δεν θα είμαι στην εκδρομή :!: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 8, 2004 ΕΑΝ ΘΕΛΩ όλοι αυτοί και άλλοι εικοσιδύο Jey helen IT Aeras μπορώ να σας ανακοινώσω Οι υπόλοιποι είναι undisclosed Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 8, 2004 Εγώ (Πέτρος η Aeras) μαζι με εναν φιλο, Νικος στο ονομα (2 ατομα) Αναχώριση στις 11/12/2004 ωρα 9:40 απο το αεροδρομιο Μακεδονίας. Ποιος αλλος αναχωρεί με την ιδια πτήση ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted October 8, 2004 Ήμουν κι εγώ στο κότερο... ουπς... απο αλλού είναι αυτό χεχεχε.... Λοιπόν,θα είμαι κι εγώ στην εκδρομη!!! Aera λογικά πετάς με Aegean, οπότε θα είμαστε αρκετοί στην ίδια πτήση.. Για να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα..... :wink: Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 8, 2004 …παμε παλι: 1 ) Αris (προεδρε, Ζεις κ μας Οδηγεις) 2 ) Batucada (alone ?) 3 ) Christos (alone ?) 4 ) Βέρα 5 ) ΜΙΚ 6 ) vasilis 7 ) paniosbanios (εδώ τα χαλαμε!) – ρε Πάνο που παμε οι δυο μας, χωρις τον ΤΡΙΤΟ? 8 ) ccgr 9 ) Jockey 10 ) Πέτρος (αερας) Αegean 11 ) Νικος (φιλος αερα) Αegean 12 ) Χρ. Λάππας = στο νοτιο ημισφαιριο pls, μπας κ βρεξει κ στη σαχαρα λιγο!! :mrgreen: 13 ) Serj 14 ) δικηγορος (φιλος Γιάννη)..αντε να τραβηξουμε και καμια αγωγη στους παλιο-Αυστριακούς για τα χαζοχιονοδρομικα τους! :? 15 ) kostakiskal (ΕΕΕΕΛΑ..ΕΕΕΕΛΑ…θα εχεις κ συναδελφο απο τον δικηγορικο συλλογο ) 16 ) Monsieur Patsios 17 ) Parakalli (εσυ τελικα θα κανεις σκι, παραπαντε ή παρασκί? :roll: ) 18 ) Paragianna ( -II- ) 19 ) John Nikolaou (με την εντεκαδα της ΑΕΚ), ΖΟΧ (με την κοτσιδάρα του—Σαμψών, ετοιμασου για κουρεμα στα 3200μ :twisted: ) και αλλοι 3 μαντραχαλοι.. 20 ) Oddy (ψαχνοντας την Ιθακη) Αegean 21 ) Jey 22 ) Helen 23 ) IT (OXI, meeting με εσενα στο αεροπλανο δεν ξανακανω! :wink: ) 24 ) Μoi, Αegean(προτιμησα Aegean 1) για να περασω από Θες/νικη κ να ειμαι με ολα τα σεσημασμενα καθαρματα και 2) διοτι εχει ωραιοτατες αεροσυνοδους :mrgreen: ) Καλη ιδεα aeras, βαλτε και την πτηση σας!!! Κ. Σημ. οι υπολοιποι συνεχιστε την αριθμηση να μην τα ξαναγραφουμε 40 φορες.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 8, 2004 Πάλι αυτος ο Moi!!! Και στην πτήση μας μάλιστα? Αρχισα να εκνευρίζομαι. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
snowspirit 0 Report post Posted October 8, 2004 Τάσος - Ελισσάβετ................ Εγώ με την ομάδα τάβλι της ΑΕΚ Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 8, 2004 Makalu σε περιμενει μεγαλη εκπληξη μολις δεις τον Zox... Υ/Γ:Snowspirit καλυτερα να προτιμησεις την ομαδα σκακι της ΑΕΚ,εχει καλυτερη ποιοτητα...του ταβλιου ειναι πολυ χαβαλεδες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 8, 2004 Makalu σε περιμενει μεγαλη εκπληξη μολις δεις τον Zox... Ευαγγελίστρα μου!! …μη μου πεις!?? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted October 8, 2004 Κουρεύτηκε ο zox :?: :?: :roll: :roll: Και συνεχίζω την αρίθμηση: 25) vipersx (θωμάς) Aegean 26) Γιώργος (φίλος Θωμά) Aegean 27) Χάρης Aegean Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 8, 2004 ΨΆΞΤΕ ΨΆΞΤΕ (ρε οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να κάνουν tza) Αυτός ο Λάππας ρε παιδιά δεν τον βρίσκω στα χαρτιά για νησιά Κομόρες Έχει κλείσει μόνος του :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 8, 2004 Mak όντως θα μας λείψει ο τρίτος... Αλλά μη σκας, θα το παίξουμε ντουέτο εκεί (λέμε τώρα). Επίσης να σου θυμήσω ότι εμείς οι 2 που πάμε είμαστε διπλαρωμένοι εκεί καθώς ο τρίτος κάθεται Αθήνα διπλαρωμένος. Επίσης θα έρθει ο Στέλιος ο Ματθαίου (No Name) με 2 φίλους του (Δημήτρης, Λουκάς). Mak ξαναγράφτα γιατί ο Λάππας δεν έρχεται (ευτυχώς) και ο Τάσος με την Ελισσάβετ δεν έχουν αρίθμησει. ΜΙΚ με τα εισητήρια θα φας κλωτσιές (μπάχαλο με τις διαφορετικές τιμές, ευτυχώς που από ότι κατάλαβα θα γίνει με το σύστημα general average). Εμένα μου κλείσανε με Aegean (έχει και απευθείας? η είναι μόνο μία πτήση με ενδιάμεσο Σαλόνικα?) και επιστροφή με Olympic. Πλάκα θα έχει να είναι το φιλαράκι μου πιλότος και να μας πετάξει αυτός Μόναχο (ΜΙΚ άρχισε να παρακαλάς από τώρα να μη σε βάλω με τις αποσκευές). Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted October 8, 2004 …2) διοτι εχει ωραιοτατες αεροσυνοδους :mrgreen: ) Δεν είμαι δηλαδή ο μόνος που το παρατήρησε; Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
No_name 0 Report post Posted October 8, 2004 Επίσης θα έρθει ο Στέλιος ο Ματθαίου (No Name) με 2 φίλους του (Δημήτρης, Λουκάς). Ναι Ναι κ εγώ μέσα με τους δυό φίλους μου και πλέον μέλη του Snowclub OXI νόμιζαν θα ξέφευγαν :twisted: !!!! Θα είμαστε μεγάλη παρέα....Τουλάχιστον 45 άτομα αφού το πούλμαν είναι 50 ατόμων και εμείς βρήκαμε από τις τελευταίες θέσεις....χεχεχε!!!!!! Βουρ....Αυστρία.... Quote Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!! Χιόνια Χιόνια Χιόνια .... Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο Share this post Link to post Share on other sites
No_name 0 Report post Posted October 8, 2004 Ξέχασα.... Να συστήσω.... :oops: Λουκάς-->Nightwisher Δημήτρης-->Jimber :arrow: Quote Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!! Χιόνια Χιόνια Χιόνια .... Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 8, 2004 Θα είμαστε μεγάλη παρέα....Τουλάχιστον 45 άτομα αφού το πούλμαν είναι 50 ατόμων και εμείς βρήκαμε από τις τελευταίες θέσεις....χεχεχε!!!!!! Βουρ....Αυστρία.... 48 αγαπητέ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 8, 2004 John Nikolaou μάλλον δεν κατάλαβες καλά.Από Πάτρα ο ΖΟΧ δε θα ξεκινήσει με σένα και ακόμα 3 φίλους του.Χαχαχαχα.....δε στα ΄πανε καλά....Είπα να αλλάξω το crew του roadtrip λιγάκι......και είπα αντί με 4 μαντράχαλους να πεταχτώ στο Soelden με 3 φίλες μου(την τέταρτη θα την πάρω από Μιλάνο....!!!!! :wink: :wink: :wink: ). Πάρε ταξί κι έλα μόνος.....μην υπολογίζεις σε μένα ....σε παρατάω...άντε γειά....aufwiedersehen.... Δεν πρόκειται να βγάλω το κράνος από το κεφάλι μου........έχει καλή μόνωση...... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 9, 2004 Κουρεύτηκες ρε θηρίο? Άντε μπράβο, σοβάρεψες την εμφάνισή σου :twisted: (Στάθη πέρα από τη πλάκα σε καταλαβαίνω. Και εγώ τα έκοψα 3 χρόνια πριν . Καλύτερα πάντως γιατί στους άντρες αδυνατίζουν πολύ οι τρίχες άν τα έχεις μακριά) Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted October 9, 2004 Θα είμαστε μεγάλη παρέα....Τουλάχιστον 45 άτομα αφού το πούλμαν είναι 50 ατόμων και εμείς βρήκαμε από τις τελευταίες θέσεις....χεχεχε!!!!!! Βουρ....Αυστρία.... 48 αγαπητέ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση :wink: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Παναή Το δικό μας λεωφορείο είναι σίγουρα 50αρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites