Dim 4,703 Report post Posted January 4, 2012 Η είδηση είναι πως το μίσο ΔΣ του Συλλόγου, από Παρασκευή απόγευμα θα είναι επάνω. Dim, Koumparos, President. Νίκο μου, έχουμε γερμανικές φυάλες τελικά ή θα φάμε ήττα; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 4, 2012 τουλαχιστον απο εμενα μουφα δεν εφαγε κανενας.... :Talking Ear Off: ..εξ ου και η φωτο ελα παρασκευη που θα ειμαι επανω αν και μας δίνει ασχημο καιρο για σκι .. :Bring It On: ελα βρε παρεξηγιαρη.δεν σε κατηγορω.πλακα κανω.... Λοιπον πηγα σημερα και εχω να πω: 1 το βουνο χρειαζεται αμεσα κανα 40ποντο 2 η πιστα κατω απο τον διθεσιο ειναι αρκετα καλα στρωμενη με βαση τισ παρουσε συνθηκεσ.αν πασ πρωι ειναι σουπερ για μερικεσ κατεβασιεσ. Μετα βγηκε πολυ πετρα 3 η περιφερειακη ηταν αρκετα ασχημα στην αρχη στο αποτομο και δεν την δοκιμασα. Γενικα εφυγα με καλεσ εντυπωσεισ....προεδρε θα ερθω ΣΙΓΟΥΡΑ ξανα αλλα θελω να πεσει καλο χιονι να το χατο χαρω.... Σιγουρα παντωσ κανουν το καλυτερο στρωσιμο απο οσα εχω παει β.ελλαδα Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 4, 2012 Η είδηση είναι πως το μίσο ΔΣ του Συλλόγου, από Παρασκευή απόγευμα θα είναι επάνω. Dim, Koumparos, President. Νίκο μου, έχουμε γερμανικές φυάλες τελικά ή θα φάμε ήττα; επανω θα ειμαι .. ερε κεφια και φτυαρισμα γερμανικες φιαλες υπαρχουν λιγες και ειναι η τελευταίες ,,δεν μας γεμιζουν ξανα ,καμια εταιρία :Talking Ear Off: ...οποτε ανταπτορα γυρισμα στην ελληνική και τελος :Bring It On: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 4, 2012 Κράτα μου σε παρακαλώ τις τελευταίες και μετά βουρ για αντάπτορα! Η σκηνή μου υπάρχει ακόμα ή ... carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 4, 2012 Κράτα μου σε παρακαλώ τις τελευταίες και μετά βουρ για αντάπτορα! Η σκηνή μου υπάρχει ακόμα ή ... μεχρι προχτες επιβιωνε την προσεχη ο ψηλός απο διπλα για να εχει κεκτημενα για αλλη φορα :Talking Ear Off: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 4, 2012 Άρα δηλαδή, θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μου!!!!!!!! Θα έχουμε και τον φιλοξενούμενο, μη μας κακοχαρακτηρίσει!! Μήπως να βγάλουμε ανακοίνωση για συνάντηση το Σάββατο; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 4, 2012 Άρα δηλαδή, θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μου!!!!!!!! Θα έχουμε και τον φιλοξενούμενο, μη μας κακοχαρακτηρίσει!! Μήπως να βγάλουμε ανακοίνωση για συνάντηση το Σάββατο; οφ κος..... :Bring It On: :Talking Ear Off: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted January 5, 2012 Ελα και εμείς θα ήμαστε επάνω παίζει και Αννι και Θανάσης οπότε να η συνάντηση πως ξεκινά.... Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted January 5, 2012 zelw ki egw................................... N. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted January 5, 2012 zelw ki egw................................... N. Έλα τότε...Σε 1 ωρίτσα αναχώρηση.... Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 8, 2012 (edited) καταπληκτικό σβκ επανω .. χιονι μεχρι θαψίματος την παρασκευη και σαββατο ,,παρέες ,κάτσε καλα ..σκι δωσε και εμενα θείο .. ολο το δσ απο βορεια εκει .. ...,αερας με αρκετα μποφορ ανάγκασαν το σταματημα του λιφτ ,,επανω καθαρο ξυρισμα ,ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΝ δυστηχως και το χιονι ,παρο ολη την ολονύχτια προσπαθεια τον παιδιων να πατανε συνεχως για να κρατήσουν το χιονι στην κορυφή ..... σημερα πρωτη μερα που συναντισαμε ουρες στα λιφτ ,καλο σημαδι για το πισοδερι μικ ΕΠΕΣΕΣ μεσα στις προβλεψεις σου το λιγοτερο χιονι που πήραμε ητανε 1 μετρο σιγουρα φωτο αυριο!! Edited January 8, 2012 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 8, 2012 ωραιαααα... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 8, 2012 Παραλαβή του περιοδικου εγινε...Μπορω να πω πως δεν περιμενα να κανατε τοση καλη δουλεια,το περιοδικο τα σπαει.και τα ρεπορταζ πολυ ενδιαφέροντα και η ποιότητά του χαρτιού του και των φωτογραφιων ειναι εξαιρετική ....μπραβο στα παιδια,καλη η αρχη και απο οτι βλεπω θα ειναι καλη και συνέχεια Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us παμε παρακατω .. τα περιοδικα οπως παρελήφθησαν και αφου ανεβηκαν στο πισοδερι επιστρέφονται και παλι πισω στον εκδότη ... αφου πήρανε τον αερα του πισοδεριου . φορτώνοντας ξεφορτώνοντας και ξανα φορτώνοντας και ξανα ξεφορτώνοντας αυτοκίνητό τα χερια του αγαθου μάκρυναν απο το βαλε βγαλε .. θα θεωρήσω την ολοι υποθεση λαθος συνεννόησης αναμεσα σταθη και τοττιδων.. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 8, 2012 παμε παρακατω .. τα περιοδικα οπως παρελήφθησαν και αφου ανεβηκαν στο πισοδερι επιστρέφονται και παλι πισω στον εκδότη ... αφου πήρανε τον αερα του πισοδεριου . φορτώνοντας ξεφορτώνοντας και ξανα φορτώνοντας και ξανα ξεφορτώνοντας αυτοκίνητό τα χερια του αγαθου μάκρυναν απο το βαλε βγαλε .. θα θεωρήσω την ολοι υποθεση λαθος συνεννόησης αναμεσα σταθη και τοττιδων.. ....που χαλασε η συνταγη στο πισοδερι? Στα πηγαδια απο οτι μου ειπαν εγινε αναρπαστο και τελειωσε σε χρονο dt o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 8, 2012 (edited) Κατ αρχην θα ηθελα να ευχαριστω τον Νικο & Θοδωρη Αγαθοπουλο για την βοηθεια που δωσανε στο να παραλαβουν το περιοδικο και αυτοι με την σειρα τους να το προωθησουν στο τοπικο Χ.Κ. Παμε τωρα στο διαταυτα, απο την στιγμη που απο τα τελη Νοεμβριου ηξερε ο κατα τα αλλα Κος Τοττης την υλη του περιοδικου δηλ., αν θα ειναι καταλογος ή οχι, το ποια ΧΚ., θα εχει αν εχει, το ποσα περιοδικα θα βγουν για φετος και για του χρονου, γενικα ηταν ενημερος για τα παντα σχετικα με την εκδοση του περιοδικου(ευτυχως υπηρχει και μαρτυρας ο Θανος Φλωρος που ηταν παρων στην συζητηση αυτη) Μαλιστα μου ανεφερε οτι βεβαιως και θα ηθελε να συνεργαστουμε στενα στο επομενο περιοδικο που θα εκδοθει του χρονου ουτως ωστε να ηταν το ΧΚ του μεσα στο επομενο αφιερωμα!!Ετσι κλεισαμε το τηλεφωνο συμφωνοντας να μπει το περιοδικο μεσα στο σαλε του. Στελνω λοιπον τα περιοδικα στο ΧΚ του ανωτερω "κυριου" δια μεσω Πρειζιντεντ και ξαφνικα με περνει ο Νικος τηλ., μου λεει οτι υπαρχει προβλημα με το περιοδικο στο ανωτερω σαλε. Μιλωντας λοιπον ξανα με τον ανωτερω "κυριο" και πληρωνοντας 150 ευρω πηγαινε και αλλα τοσα ελα στην μεταφορικη εταιρια, μου λεει το εξης, < το μαγαζi μ που ιναι ρε φιλε σαυτην την φιλαδα, δηλ., στο θκομ το μαγαζι θα διαφημισω αλλονου ΧΚ?Αι παρ τα περιοδικας απο δω μεσα. Οκ του λεω του εν λογω "κυριου" σας ευχαριστω πολυ!! Μιλαω λοιπον μετα με τον Νικο τον γνωστο σε ολους Πρεζιντεν και μου λες και συ Νικο κατσε να του μιλησω και γω και σου λεω ΟΧΙ Νικο στειλε μου με δικη μου χρεωση φυσικα τα περιοδικα πισω γιατι δεν θελω να συνεχισω να συζητω κατι που ειναι εκ των πραγματων τελειωμενο!!! Κατα δευτερον δεν θελω σε καμμια περιπτωση να ταυτιστει το φορουμ με το περιοδικο αλλά μιας και ανοιξες τον ασκο του Αιολου, Νικο να σου πω καποια πραγματα, πρωτον δεν μου αρεσε που τον εν λογω "κυριο" τον πληρωσα 300 ευρω, ας μου ελεγε τοτε οτι δεν τον ενδιαφερει, πραγματικα πιστεψεμε τα περιοδικα τα εχουν μεγαλυτερη αναγκη αλλα ΧΚ που δεν τραβανε τετοια ζορια οπως το δικο σας και με την λογικη που τον θετεις και συ αλλά και ο πρεσβυτερος σου τοτε κανενα μαγαζι και κανενα ΧΚ περαν των τριων δεν θα επρεπε να το εχει μεσα στα σαλε τους.... Και σε καποια αλλα μερη στις αλπεις πχ., δεν θα επρεπε να υπηρχαν καθολου εντυπα γιατι θυγονται τα συμφεροντα τους εκατερωθεν. Και δεν μου λες ρε μαστορα στο ΧΚΚαρπενησιου, στην Βασιλιτσα, στο Μαιναλο, τις επομενες μερες στο Πηλιο, στο Φαλακρο, πως το εχουνε στα σαλε τους αφου δεν γινετε καμμια μνια για ολα αυτα?? Δεν βαρεθηκατε επιτελους να σας αναφερουν στο ποσες πιστες εχετε, ποσες ειναι μαυρες και κοκκινες και και και, ποσα λιφτ εχετε, ποσους οροφους εχει το σαλε σας πχ., Το περιοδικο Νικο δεν ειναι καταλογος ΧΚ.... Γιατι σου φαινετε παραξενο και αναφερεσε απαξιωτικα στο οτι καποιοι τα "ακουμπανε", ακουμπιστετα και σεις αν μπορειται, δεν απεκλεισα κανενα!!Οπως και δεν καταλαβα στο γιαιτι θα πρεπει να ρωτησω καποιους για το ποια ΧΚ θα βαλω μεσα στο περιοδικο, μηπως ειμαστε συνεταιρακια ρε Νικο και δεν το εχω καταλαβει τοσο καιρο.... Και για το τελος θα ηθελα να πω και τουτο, οπως σε ευχαριστησα αρχικα για την βοηθεια σου οποια και αν ηταν αυτη, ετσι θα ηθελα σε παρακαλω τα σχολια σου να μην ειναι πιχροχολα γιατι το περιοδικο δεν σας φταιει σε τιποτα, απεναντιας μαλλον θα επρεπε να τα βρειτε πρωτα με τους εαυτους σας εκει πανω γιατι σε χαλεπους καιρους ειναι ασχημο καποιος να σας χρηματοδοτει και να τα ακουει και απο πανω ενω το προβλημα το εχετε δημιουργησει εσεις οι ιδιοι και λεω εσεις οι ιδιοι γιατι και συ μαλλον συμφερωντα καποιων εξυπηρετεις!! Δεν θα συνεχισω με αλλο γραφωμενο μηνυμα εδω, αν θελεις κατι επιπλεον με πμ ή με τηλ., στο κινητο μου!! ΥΓ. Και μετα καποιοι μιλατε στο πως θα προοδευσει η χιονοδρομια στην Ελλαδα.....εμ αν το μαγαζιμ δεν παει καλα θα σφαλησω και του διπλανουμ.... Δεν πειραζει Νικο, εστω, τον ευχαριστω που με ακουσε τοτε!! Αν μπορεις σε παρακαλω στειλε μου αυριο τα περιοδικα. Και παλι σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!! Edited January 8, 2012 by spider Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 9, 2012 οι μαυριλες (τα χωματα) φυγανε απο την περιφερειακη και οπου αλλου υπηρχαν; (μαλλον αν σκεπαστηκαν πρεπει να ρωτ.) Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 9, 2012 (edited) σε λιιγο φωτο απο επανω !!! απάντησή στο κείμενο του σταθη λιγο αργοτερα.. για την ωρα προσπαθώ .να υπολογίσω τα κερδη που εχω απο τα εδω συμφέροντά μου απο το χκ .. χχμμμ..ναι ,ναι εχω το πεντε τις % απο τα παρκινκ τροχόσπιτων το 2 % απο τις ενοικιάσεις , το 1 % απο το νοίκιασμα σνου μομπιλ εδω κερδίζω λιγοτερα γιατι εχει και καύσιμα .. αα!! ναι ναι και ολα τα κερδη απο το παρκινκ τον αυτοκινητων ,αφαιρώντας ομως το μεροκαματο του παρκαδορου εεε!!! κατι βγαζω και εγω .......ρρρρεεεεε!!! αααιιιι!! σα!!περα!!! Edited January 9, 2012 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 9, 2012 χωρις λογια ...παρτε χιονια λαζαρος οιλ , με χαμενο τροχοσπιτο χωρις σχολια προεδρος ντιμ δυο ιδια μπουφαν ενας ο κουμπαρος ο αλλος αγορασε μεσα απο ιντερνετ το μπουφαν απο ενα που το πουλουσε σε προσφορα σκαψιμο για να βγουμε εξω το πρωι τον χασαμε τομ ντιμι βαιπερ σκαψε ντιμ που ειναι το αμαξι !! συσκεψη !! σύσσωμο το δσ στον αγωνα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 11, 2012 απο θεσνικη παω απο εγνατια και στριβω απο καστορια ή κανω λαθος;; ειναι καλυτερα απο αλλη διαδρομη; Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 11, 2012 κανεις μεγαλο κυκλο...καλητερα να στριψεις στο υψος της κοζανης και να πας προς πτολεμαιδα-αμυνταιο-φλωρινα... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 11, 2012 (edited) κανεις μεγαλο κυκλο...καλητερα να στριψεις στο υψος της κοζανης και να πας προς πτολεμαιδα-αμυνταιο-φλωρινα... +1 Ή απο τον παλιο κα(ω)λο δρομο απο Εδεσσα, λιγοτερα χιλιομετρα, περισσοτερη ωρα, λιγοτερα καυσιμα, οχι διοδια σε Μαλγαρα και Εγνατια. Edited January 11, 2012 by kantoniou Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 11, 2012 απο θεσνικη παω απο εγνατια και στριβω απο καστορια ή κανω λαθος;;ειναι καλυτερα απο αλλη διαδρομη; σκεφτεσαι να ανεβεις σβκ !! εκει θα ειμαστε σε περιμενουμε .. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 11, 2012 μονο σαββατο.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 12, 2012 μονο σαββατο.... σε περιμενουμε ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 12, 2012 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites