Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 5, 2011 Νίκο, ή είναι μπασκετμπολίστες τα παλικάρια, ή έχεις πέσει σε κανένα φρεάτιο, δεν σε θυμάμαι τόσο κοντό! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 5, 2011 δεν θυμασαι τον Τοττη μαλλον Χρηστο "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 5, 2011 Προφανώς όχι. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 5, 2011 Νίκο, ή είναι μπασκετμπολίστες τα παλικάρια, ή έχεις πέσει σε κανένα φρεάτιο, δεν σε θυμάμαι τόσο κοντό! πολλη υγρασια χρηστο !! και μαζεψα :D ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 5, 2011 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
lazarosoil 0 Report post Posted December 7, 2011 προεδρε νικο χρονια πολλα !!!!!να σε γερος,δυνατος!!!οτι καλυτερο φιλε!!!!κανε καμια ευχη για να μας ριξει λιγο χιονι!!!!!!γιατι δεν μας βλεπω καλα φιλεεεεεεεεεεεε!! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 7, 2011 προεδρε νικο χρονια πολλα !!!!!να σε γερος,δυνατος!!!οτι καλυτερο φιλε!!!!κανε καμια ευχη για να μας ριξει λιγο χιονι!!!!!!γιατι δεν μας βλεπω καλα φιλεεεεεεεεεεεε!! ......καλα εσεις γειτονακια δεν ειστε? Δεν σε καλεσε για κρασακι ο skroutz? o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 15, 2011 (edited) μερες εχω να γραψω στο εδω θεμα ...., το χκ το εχουν τελικα η τοττιδες .κωστας και τασος ..,αναμένουμε τις νεες τιμες που απο πληροφορίες ,που εχω θα ειναι προς τα κατω .. οριστικές τιμες σε λιγο τι εγινε με την συναντιση προχτες ,,καμια φωτο κανα νεο απο οσους μπορεσαν και πήγαν..μιας και εγω λογο προβληματος δεν μπορεσα να παω !! Edited December 15, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 15, 2011 αναμένουμε τις νεες τιμες που απο πληροφορίες ,που εχω θα ειναι προς τα κατω .. οριστικές τιμες σε λιγο εαν ειναι ετσι, ενα μεγαλο μπραβο στους Τόττηδες, πρωτοτυπούν για αλλη μια φορα. εδω κατω θεωρούν κατόρθωμα το οτι δεν αυξάνουν τις τιμες (ουτε λόγος να τις μειώσουν) "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 16, 2011 εαν ειναι ετσι, ενα μεγαλο μπραβο στους Τόττηδες, πρωτοτυπούν για αλλη μια φορα. εδω κατω θεωρούν κατόρθωμα το οτι δεν αυξάνουν τις τιμες (ουτε λόγος να τις μειώσουν) Ναι εδω κάτω και καλά μας κάνουν τη χάρη... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 18, 2011 (edited) χιονι επανω !! μα με παρα πολλή δυνατο αερα ,σε σειμιο που να παρασέρνει τα παντα ,,υπομονή .. εγω πάντως εχω είδη κλίση ΑΠΟ 11 .12. ΕΩς ΠΕΡΙΠΟΥ 2.1.12 σε θέρετρο του εξωτερικού για να ειμαι σιγουρος ,,ειναι σε παρα πολύ καλο σημείο ,και μεσα στα δεντρα ... με παροχές 4 αστέρων και βαλε φωτο και λεπτομέρειες απο το θέρετρο αυριο Edited December 18, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 18, 2011 χιονι επανω !! μα με παρα πολλή δυνατο αερα ,σε σειμιο που να παρασέρνει τα παντα ,,υπομονή .. εγω πάντως εχω είδη κλίση ΑΠΟ 11 .12. ΕΩς ΠΕΡΙΠΟΥ 2.1.12 σε θέρετρο του εξωτερικού για να ειμαι σιγουρος ,,ειναι σε παρα πολύ καλο σημείο ,και μεσα στα δεντρα ... με παροχές 4 αστέρων και βαλε φωτο και λεπτομέρειες απο το θέρετρο αυριο ........αι κατσε στο πισοδεριο ,που θες και θερετρα καταμεσις στην κριση!!!!! που θα πας? Μηπως σε καμια Σερβια,Κροατια? o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 18, 2011 τι απο 11.12??? πιασαμε 17 .... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 19, 2011 τι απο 11.12???πιασαμε 17 .... ..................την κοπανησε ηδη και μας δουλευει το γομαρι o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 19, 2011 καποιος θα φαει ΠΟΛΥ ξυλο...ΠΟΛΥ ομως Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 19, 2011 ο στολισμος του σαλε Uploaded with ImageShack.us η εσοδος του θέρετρου !! μεσα στα δεντρα και μπροστα στην πιστα Uploaded with ImageShack.us και μια ολοκληρωμένη φωτο απο το μερος που θα είμαστε τις γιορτες Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ο διαδρομος που οδηγεί στα σπα του θερετρου, και στην εσωτερική πισινα :lol : Uploaded with ImageShack.us και εδω η σουίτα μας με 24 παροχή υπηρεσιών Uploaded with ImageShack.us διακωμωδώ λιγο το πρόβλημά που μας έτυχε ,μιας και ολα πήγανε τελεια ...σας εύχομαι το καλυτερο .. προσοχή στις ίωσης που ξεγελούν ...... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 19, 2011 τι επαθες φιλε;;; στο ΝΕΠΘ βλεπω ησουνα.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 19, 2011 Περαστικά. Να ξεχαστούν όλα συντομα και πάλι στα χιόνια. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 19, 2011 Tτι εγινε ρε παιδια; Περαστικα και γρηγορα με πλατια χαμογελα στις πλαγιες! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 19, 2011 Περαστικα στην συζυγο ρε Νικο και γρηγορα επιστροφη σπιτι!! Καλες γιορτες σε ολη σου την οικογενεια!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 19, 2011 περαστικα στη συζηγο Νικολα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 19, 2011 Περαστικά Νίκο μου, στην τόσο γλυκιά γυναίκα σου. Αφού πήγαν όλα καλά, τα υπόλοιπα έπονται!!!! Καλές γιορτές και κάθε τι καλό! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 19, 2011 Νίκο περαστικά και γρήγορα να είστε μαζί μας!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
koukouroukou 5 Report post Posted December 19, 2011 περαστικα! υπαρχει αντιγριπικο εμβολιο παντως... οσοι ερχονται γενικα σε επαφη με πολυ κοσμο καλο θα ηταν να το κανουν. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 20, 2011 καλημερα! παίδες ... σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας.. εύχομαι καλες γιορτες !! και καλες κατεβασιές ,που απο οτι δείχνουν τα πραγματα θα εχουμε και μεσα στις γιορτες .. σας ευχαριστω ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites