PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 20, 2011 ακουστε ..και αυτο Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΜΙΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΝ 85 ΕΥΡΟ 80 ε.. ρε!! γλέντια .... παρτε καρτες του συλλόγου κόσμε γιωργο θελω και εγω ,,!!! υσ καλα τι κανει ο πρεζιντεν ακομα και μεσα απο το λοιμωδών :ph34r: :D ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 20, 2011 περαστηκα προεδρε... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 20, 2011 περαστικα πολλα! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 20, 2011 ακουστε ..και αυτο Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΜΙΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΝ 85 ΕΥΡΟ ε.. ρε!! γλέντια .... παρτε καρτες του συλλόγου κόσμε γιωργο θελω και εγω ,,!!! υσ καλα τι κανει ο πρεζιντεν ακομα και μεσα απο το λοιμωδών ......να ναι καλα ο Γιατρος που σας ανοιξε τα ματια........... υ.γ Ωραια βρηκαμε και babysitter για την Ioulieta μωλις γινει καλα η Αννα θα εχει την μικρη στο τροχοσπιτο και θα κανει και η Μαριζα την σιδερωστρα της o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 20, 2011 ......να ναι καλα ο Γιατρος που σας ανοιξε τα ματια........... υ.γ Ωραια βρηκαμε και babysitter για την Ioulieta μωλις γινει καλα η Αννα θα εχει την μικρη στο τροχοσπιτο και θα κανει και η Μαριζα την σιδερωστρα της αυτο με το γιατρο !! δεν το καταλαβα !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 20, 2011 αυτο με το γιατρο !! δεν το καταλαβα !! Αυτοι καναν την αρχη και μετα ολοι αλλοι για τα 85 γιουρια ετσι νομιζω δηλαδη o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted December 20, 2011 Αυτοι καναν την αρχη και μετα ολοι αλλοι για τα 85 γιουρια ετσι νομιζω δηλαδη Σημασία έχει οτι έγινε.... Και είναι μια καλή αρχή... Πρόεδρε σε μας στα τροχόσπιτα τι τιμή θα έχουμε? Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 20, 2011 (edited) Αυτοι καναν την αρχη και μετα ολοι αλλοι για τα 85 γιουρια :Bring It On: ετσι νομιζω δηλαδη μα!! αγαπητε μου ιωαννη ..πρωτον περιμενα να πέσουν η υπογραφές για το χκ ..να βγει η ανακοίνωση για τις τιμες και μετα να κινηθώ ,,,..ελα ομως που μας προλαβε το προβλημα ,και δεν ασχοληθη ,,σημερα μολις ασχολήθηκα ..και μολις ειδα οτι η έχον καρτες εχουν έκπτωση ..,ηρθα σε επαφη και για εμας ...θα μπορουσε να ειναι αρνητική η απαντιση αλλα μετα ,, αντε δωσε φωτο στον γιωργο για να εχεις έκπτωση .... αα!! και πεστο και στον πετρελαια τον κουκο μηπως και τον κανουμε μελος του φορουμ ,,αναγκάζοντάς τον να βαλη και το χερι μεσα στην καβουροτσεπη καταπληκτικα τα λογιδια ...γιατι δεν εχουμε ομως και φατσες με σκι Edited December 20, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 20, 2011 γιατι να βγαλει καρτα ο κουκος ρε προεδρε????αφου ουτε φετος θ ανεβει πουθενα....χαχαχχαχαχ οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 20, 2011 γιατι να βγαλει καρτα ο κουκος ρε προεδρε????αφου ουτε φετος θ ανεβει πουθενα....χαχαχχαχαχ ....................kαι γω θα τον κανω παρεα στα τσιπουρα που θα μας χαρισεις εσυ o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 20, 2011 αα!! και πεστο και στον πετρελαια τον κουκο μηπως και τον κανουμε μελος του φορουμ ,,αναγκάζοντάς τον να βαλη και το χερι μεσα στην καβουροτσεπη Γνωρίζεις νομίζω ότι είμαι υπεράνω χρημάτων... QUOTE (miscelano @ Dec 20 2011, 03:14 PM) γιατι να βγαλει καρτα ο κουκος ρε προεδρε????αφου ουτε φετος θ ανεβει πουθενα....χαχαχχαχαχ -Νεαρέ ετοιμάζω χορό μοναχά για πάρτυ σου.. YouTube Video -> :Bring It On: Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 20, 2011 καταπληκτικα τα λογιδια ...γιατι δεν εχουμε ομως και φατσες με σκι :Bring It On: μη μου αγχωνεσαι και ερχονται και αυτα!!!! "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 20, 2011 ....................kαι γω θα τον κανω παρεα στα τσιπουρα που θα μας χαρισεις εσυ σας περιμενω οποτε θελετε ντουντ!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 20, 2011 αυριο απογευμα !! ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ αναβαση στο πισοδερι για επιτόπου ντοκουμεντα :Just Kidding: και φωτο ..θα μείνω ενα βραδυ και πεμπτη μεσημερι ,απογευμα επιστροφη ,,με ειδησης κλπ απο επανω ,,, ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 21, 2011 αυριο απογευμα !! ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ αναβαση στο πισοδερι για επιτόπου ντοκουμεντα και φωτο ..θα μείνω ενα βραδυ και πεμπτη μεσημερι ,απογευμα επιστροφη ,,με ειδησης κλπ απο επανω ,,, Αντε μηπως μπορεσουμε να σας επισκευτουμε μεσα στα Φωτα........... Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted December 22, 2011 Ανταπόκριση απο προεδρο...........μίλησα σημερα το πρωι.....εχει βαλει + μισο μετρο απο εχθες και ριχνει ακατάπαυστα......για περισσοτερα θα περιμένουμε να γυρίσει μιας και θα εχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 22, 2011 (edited) καλημερα απο το πισοδερι ..δεν εχω λογια ,χιονι . χιονι χιονι ..το μεγαλο κανονι απο επανω ανοιξε ,κα ΕΔΩΣΕ απο σαββατο οπως δειχνουν τα πραγματα ολο το χκ σε λειτουργια ..πατανε συνέχεια ,μαζι και εγω στο διάλυμά, σας γραφω ..φωτο πολλες μολις μπορεσω να κατεβω ωμορφαντρεεεςςςςς μου ορματε ...δεν εχω καλο σημα και κλείνω Edited December 22, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted December 22, 2011 Έσω έτοιμοι όλοι για Πισοδέρι...... Θα λιώσουμε...... Θα καούμε. Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 22, 2011 (edited) Mμμμ διαβαζα στο sr οτι ειχε ποντους χιονι και δεν το πιστευα.. περιμενα τον προεδρο για ανταποκριση-το καιμακ πεφτει μακρια μηπως τελικα εγκαινιασουμε τη σεζον με το Πισοδερι μας?????? τελικα ειναι ωραιο να μενεις Β.Ελλαδα κι ας εχεις και το πλοιο για να περσαεις Ηγουμενιτσα... Σαββατο Edited December 22, 2011 by madskier "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 22, 2011 (edited) παρτε κοσμε απολαυση.....περισσοτερα σχολια το βραδυ Uploaded with ImageShack.us η φλωρινα σημερα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us αυτη η φωτο ειναι για την λιανα ..ταυτοχρονα με το τηλ :Just Kidding: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us μιχαλη αυτη για εσενα ..πατημα πρωινο που ειναι δευτερο γιατι πατιθικε ξανα στις 1.30το πρωι Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ολα τα ρατρακ εξω Uploaded with ImageShack.us χιονι μεχρι το γονατο Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us το χασαμε το αστρα :Batting Eyelashes: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us βγαινοντας το πρωι απο την σκηνη Uploaded with ImageShack.us κομβοι απο νταλικες σε σταση για αλυσίδες η τελευταια φωτο ειναι για την ολγα.. :Nail Biting: Uploaded with ImageShack.us Edited December 22, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 22, 2011 :Nail Biting: :Batting Eyelashes: :Just Kidding: Πισοδερι σου ερχομαστε(βαζω κι ενα ματακι γιατι ειναι πολλη η στερηση και πολλα τα ματια...) "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 22, 2011 παρον και εγω απο το βραδυ :Just Kidding: ,στον αγώνα για το πάτημα τον πιστων ,,για να μπορεσουν να κρατήσουν το χιονι απο τον αερα που το παρέσερνε μπραβο στα παιδια για τον αγωνα που κανουν ,χωρις να λογαριάσουν δαπανες και φθορες τον μηχανηματων :Batting Eyelashes: το χκ ειναι ετοιμο για ανοιγμα ..εφοσον τελείωσή η κακοκαιρία ..απαντα σε λειτουργία το σαββατο . και βέβαια απαντες η φιλοι του φορουμ που εχουν καρτα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,,ετήσια καρτα με 85 ευρο :Nail Biting: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 22, 2011 Ο χαμός!!!!! Πάλι θα χάσω τα καλύτερα!!!! Μου φαίνεται θα με διαγράψει και ο Πρόεδρος και η Πρόεδρος!!!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 22, 2011 Ο χαμός!!!!! Πάλι θα χάσω τα καλύτερα!!!! Μου φαίνεται θα με διαγράψει και ο Πρόεδρος και η Πρόεδρος!!!!!! :Batting Eyelashes: :Just Kidding: :Nail Biting: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 22, 2011 Ο χαμός!!!!! Πάλι θα χάσω τα καλύτερα!!!! Μου φαίνεται θα με διαγράψει και ο Πρόεδρος και η Πρόεδρος!!!!!! εχμ...μες'στο μυαλο μου "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites