miscelano 3,150 Report post Posted November 2, 2011 ειναι ιδεολογικο το θεμα... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 2, 2011 ειναι ιδεολογικο το θεμα... Ναι γνωριζωωωω....ιδεολογια της μιας κουτας κρασιου. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 6, 2011 σε αναμονη τις μαγνητικής τον συρματόσχοινων στο πισοδερι στρώματα στους πυλωνες τοποθετήθηκαν πινακιδες σήμανσης τοποθετήθηκαν σερβις τον ρατρακ σχεδόν τελείωσε νεα απο δημοπρασια σε αναμονη απο περιφέρεια μολις εχω περισσοτερες λεπτομέρειές για το θεμα θα ενημερώσω το φορουμ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 7, 2011 σε αναμονη τις μαγνητικής τον συρματόσχοινων στο πισοδερι στρώματα στους πυλωνες τοποθετήθηκαν πινακιδες σήμανσης τοποθετήθηκαν σερβις τον ρατρακ σχεδόν τελείωσε νεα απο δημοπρασια σε αναμονη απο περιφέρεια μολις εχω περισσοτερες λεπτομέρειές για το θεμα θα ενημερώσω το φορουμ Τελικα ...ολα γινονται και αφεντικο δεν υπαρχει. Ποιος εκανε την μαγνητικη? Ο jakoub καρδιολογος? "φαντασματα" με το χερι στην τσεπη πρωτη φορα βλεπω.... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted November 12, 2011 Πρόεδρε, έχουμε τίποτα χιόνια? φώτος? Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted November 13, 2011 (edited) Χρόνια πολλά Πρόεδρε (...και χιόνια πολλά)!!! Ας ελπίσουμε να πάνε όλα με το Πισοδέρι! Περιμένουμε νέα με την δημοπρασία.. Edited November 13, 2011 by annie Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 13, 2011 Χρόνια πολλά Πρόεδρε (...και χιόνια πολλά)!!! Ας ελπίσουμε να πάνε όλα με το Πισοδέρι! Περιμένουμε νέα με την δημοπρασία.. ευχαριστω αννυ για τις ευχες ... .μην στεναχωριέσαι ομως για το χκ ..βλεπεις να ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ εγω καθολου ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 14, 2011 (edited) καλημερα στο φορουμ θα ηθελα να ευχαριστήσω την παρεα τον παιδιων ,που το Σάββατο το βραδυ με τίμησαν με την παρουσία του στο σπιτι μου ,με αφορμη τα γενέθλιά μου ..περασαμε τοσο ευχάριστα και ζεστά [μιας και το τζακι πήγε σύννεφο] που ξεχασα τελειως να βγαλω εστω και μια φωτο ...ξεχαστικα τελείως ευχαριστω και παλι για την παρουσια απο τα παιδια του φορουμ καθως και σε οσους δεν καταφεραν να ερθουν λογω μικρων παιδιων .και πανας Edited November 14, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 14, 2011 Χρονια Πολλα εστω και λιγο καθυστερημένα, αλλα μας έφαγε η ξενιτιά "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 14, 2011 Χρονια Πολλα εστω και λιγο καθυστερημένα, αλλα μας έφαγε η ξενιτιά Καλα που ειναι και το φορουμ και του θυμηζουμε τα γενεθλεια του ....αλλιως στην ηλικια που ειναι ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙ? .....ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 14, 2011 Χρονια Πολλα εστω και λιγο καθυστερημένα, αλλα μας έφαγε η ξενιτιά σε ευχαριστώ ολγα ,,αν και δεν πρεπει να σε μιλάμε διότι μας αναστάτωσες με τις φωτο στο φεις ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 15, 2011 οταν είναι φωτογραφίες από το σκι δεν θα'πρεπε να σας αναστατώνουν "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 15, 2011 (edited) ski -...xe ski οτι εχει ο καθενας ας βαλει εμεις οχι δεν θα πουμε..... Edited November 15, 2011 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 15, 2011 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 15, 2011 οταν είναι φωτογραφίες από το σκι δεν θα'πρεπε να σας αναστατώνουν H κυρια προεδρος μηπως θα επρεπε να εμπλουτισει και το αλμπουμ του συλλογου με μερικες φωτο .... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 16, 2011 ελα !! ελα!! να δω αποψε παρουσίες στην συνάντησή μας στον ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ και μην ακούσω παλι τα ιδια για πανες ,και οτι δεν ειδα την ανακοινωση ,και αργα πηρα χαμπαρι .. αποψε θελουμε παρουσίες για να μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε για θεματα του συλλόγου καθως και την απο εδω επανω καλύτερή οργάνωσή μας προς όφελος του συλλογου ...... ντιμ .ντολομιτ , γιωργος βεροια, στελαρας δαμιανος ,τανσ.καπως ετσι , βαγγελης απο κιλκις , ιγνατιος ,χωρις καλιοπη λόγο κοιλιας γερμαν και οσους ξεχνώ αντε να ζωντανέψει η ταβερνα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 16, 2011 ελα !! ελα!! να δω αποψε παρουσίες στην συνάντησή μας στον ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ και μην ακούσω παλι τα ιδια για πανες ,και οτι δεν ειδα την ανακοινωση ,και αργα πηρα χαμπαρι .. αποψε θελουμε παρουσίες για να μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε για θεματα του συλλόγου καθως και την απο εδω επανω καλύτερή οργάνωσή μας προς όφελος του συλλογου ...... ντιμ .ντολομιτ , γιωργος βεροια, στελαρας δαμιανος ,τανσ.καπως ετσι , βαγγελης απο κιλκις , ιγνατιος ,χωρις καλιοπη λόγο κοιλιας γερμαν και οσους ξεχνώ αντε να ζωντανέψει η ταβερνα .......Ενω ΕΣΥ που ειδες την ανακοινωση ,καταλαβες οτι ειναι για .....ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!! Αντε σε κανεναν οφθαλμιατρο σημερα και ελα στην συγκεντρωση ...ΑΥΡΙΟ Δεν σε παρεξηγω λογω ηλικιας κυριε Νικο. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted November 17, 2011 Παίδες δουλεύω Πέμπτη βράδυ... έχω ΠΣΚ ελεύθερο όμως, αν θέλετε να κανονίσουμε και καμία express συνάντηση για καφέ καλώς, αλλιώς περιμένω μέχρι την επόμενη και εφόσον έχω ρεπό.. Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 17, 2011 Επιτέλους θα δω το λαό μου. Συγνωμη παδιά, αλλά να , έπρεπε να κανονισώ τα του Παπαδήμου και της μεταβατικής κυβέρνησης. Δείξτε κατανόηση!!!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 18, 2011 ευχαριστη η χτεσινή βραδια .στον μαραντονα ,λιγα ατομα ,ουσιώδης κουβεντα ,κουτσομπολιό και πολυ μπιφτεκοσουβλακη παρτε και μια φωτο απο την κατάντια μας ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 18, 2011 (edited) Uploaded with ImageShack.us η παρεα . ΝΤΙΜ ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ,ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΙΛ. ΓΚΑΒΗΣ , ΚΟΥΚΟΣ, ΦΟΡΕΣΤΕΡ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Edited November 18, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 18, 2011 λιτοδίαιτοι οπως παντα βλεπω "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Τι ανεβαζετε καλε τετοια ωρα και πεινάω;;;;;;;;;;;;;;;;; Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 18, 2011 πιες ενα γαλα Αφροδιτη μου, μπιφτέκι λιμπίστηκες πρωι πρωι? "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 18, 2011 Kαλα ρε λαμογιο προεδρε εμενα με αφησες εξω απο την φωτο? Αλλα τι να λεμε τωρα ........εγω φταιω που δεν σε καρφωσα για την στημενη κλειρωση......διαπλεκομενε o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites