Guest afrodite Report post Posted October 19, 2011 τα χρωστούμενα YouTube Video -> Done Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 19, 2011 Ωραιο βιντεο Προεδρε!!!!! α).....η "μασκοτ" τελικα σε δαγκωσε η οχι? στο τελος του βιντεο β)....σιγα μην φερω το τροχοσπιτο στο Πισοδερι ....και να εχω εσενα καθε πρωι σαν τον βρικολακα να κοβεις βολτες.......χρατς,χρουτς...... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted October 19, 2011 ααααααχχχχχχχχχ εδώ είμαι...σε λίγο θα είμαι και πάνω μαζί σας...ονειρεύομαι απο τώρα τσίπουρα, μεζέδες και σκιιιιιιιιιιιιιιιιιι! φιλιά Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted October 19, 2011 Επιτέλους...να δούμε μια άσπρη ημέρα ! Καλή αρχή να έχουμε παιδιά, με χιονάκι φρέσκο και τριζάτο. Μακάρι να κατέβει και προς τα κάτω... ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted October 19, 2011 Μπράβο Πρόεδρε!!! Τέλειες οι φωτό και το βίντεο!! Αχ πότε θα ανέβουμε κι εμείς...!!! Μακάρι αυτά τα χιόνια από τόσο νωρίς, να μας δείχνουν ότι θα πάει καλά η σεζόν!! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 19, 2011 (edited) AFRODITH .. :wub: :wub: :wub: ευχαριστώ καλη μου τι καναμε λαθος και δεν προβαλλόταν ΥΣ προς ΓΙΩΡΓΟ .. σου ετοιμάζουμε φωτο απο τον αρη ... ...για να πάθεις πλακα 8 μηνων κανονικα θα έπρεπε να του αλλαξουμε ονομα ..η πεθερα μου τον φωναζει γοριλα :LOL: εφτασε πανω απο 50 κιλα !! αρα σωστος γοριλας Edited October 19, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted October 19, 2011 καλησπερα σε ολους...κυριε γιωργο μιας και ειμαστε και η 2 ροτι lover (και μετα απο πεε πες του πατηρ μου)να σας βαλω μερικες φωτο του αρη, εδω την πρωτη μερα που τον πηρα 2 μηνων Uploaded with ImageShack.us εδω ειναι σημερινη 8,5 μηνων Uploaded with ImageShack.us εδω ειναι 2,5 μηνων Uploaded with ImageShack.us και εδω παλι στο σημερα Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 19, 2011 AFRODITH .. :wub: :wub: :wub: ευχαριστώ καλη μου τι καναμε λαθος και δεν προβαλλόταν ΥΣ προς ΓΙΩΡΓΟ .. σου ετοιμάζουμε φωτο απο τον αρη ... ...για να πάθεις πλακα 8 μηνων κανονικα θα έπρεπε να του αλλαξουμε ονομα ..η πεθερα μου τον φωναζει γοριλα :LOL: εφτασε πανω απο 50 κιλα !! αρα σωστος γοριλας Στο url του youtube θα αντιγραφεις (copy)το σμειο μετα το = (πχ http://www.youtube.com/watch?v=p54e-TIjRK8&feature=player_embedded) και μετα θα το κάνεις paste εκει που λέει "insert youtube video" Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 19, 2011 Στο url του youtube θα αντιγραφεις (copy)το σμειο μετα το = (πχ http://www.youtube.com/watch?v=p54e-TIjRK8&feature=player_embedded) και μετα θα το κάνεις paste εκει που λέει "insert youtube video" ααα!!!... τοσο απλο !! ασε αφροδιτη να το δει αυριο ο θωδορης ,,γιατι εγω ειμαι τις γραφείς με το ενα δάκτυλο...δυσκολευομαι με αυτα τα κολπα ..προτιμώ να ΦΤΙΑΞΩ ενα σκαφος απο την αρχη παρα να ασχολούμαι με αυτα τα κολπα και επειδη εισαι και πρωτη !! αν φέτος καταφέρω και εχω τις ετησιες που παίρνω απο το πισοδερι φρι για δυο φιλους ενώ πληρώνω την δικια μου ..η μια δικη σου να σε κανουμε και φαν πισοδεριτισα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 19, 2011 Αστα αυτα ρε χουβαρντα .....και δωσε μια καρτα στην μαριζα για να μας ερχεται ποιο φθηνα το πισοδερι και να κοψουμε τα αλλα κεντρα για φετος και μια προυποθεση να κανεις babysitting τα μεσιμερια με την μικρη Ιουλιετα για να κανω σκι εγω..... Ακου εκει δινει καρτες στις Αθηναιες που δεν θα ανεβουν ποτε στο πισοδερι...... μα!!!! . ΓΙΑΝΝΗ μου γιαυτο τις δίνω στις αθηναιες .. αφου δεν ερχονται :wub: ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 19, 2011 mazi με τις καρτες που κανει δωρο ο Προεδρος σας δινω και γω απο ενα ταψι τσουρεκια , κρουασαν και λουκουμαδες ,,,,,,,,, :wub: :wub: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 20, 2011 aαφροδιτη .. θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα ,,οπως γνωρισαμε την βιβη και νανα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 20, 2011 aαφροδιτη .. θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα ,,οπως γνωρισαμε την βιβη και νανα Γιατι ρε φιλε, εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε, δεν εχει κανενα ψιχουλακι και για μας, αν ειναι να πω του Γιαννη να σου δωσει και ταψι με τσουρεκια γεμιστα με νουτελα ρε ακαματη Αν ειναι να το αλλαξω το "Ανναμπελ" και να το κανω "Αφροδιτη" ρε Παρεδρε.... Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 20, 2011 Oxι βρε Στάθη... σου υπόσχομαι ότι έτσι και πάρω την κάρτα (με τιμάει η προσφορά σου President) θα στη δώσω να τη χρησιμοποιήσεις όταν ανέβεις Πισοδέρι. Είμαι σίγουρη οτι πιο πιθανό είναι να πας εσύ παρά εγώ. Οχι γιατί δε μου αρέσει το Πισοδέρι αλλά ε μου πέφτει κάπως μακριά Τωρα αν έρθω στην κοπή της πίτας και πείτε να πεταχτουμε μεχρι το πισοδεράκι για μια μέρα...ε ε εκεί θα το παίξεις τζετλεμαν και θα τη χρησιμοποιήσω εγω εε;; Υποθετικά σενάρια τώρα λέμε. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 20, 2011 Oxι βρε Στάθη... σου υπόσχομαι ότι έτσι και πάρω την κάρτα (με τιμάει η προσφορά σου President) θα στη δώσω να τη χρησιμοποιήσεις όταν ανέβεις Πισοδέρι. Είμαι σίγουρη οτι πιο πιθανό είναι να πας εσύ παρά εγώ. Οχι γιατί δε μου αρέσει το Πισοδέρι αλλά ε μου πέφτει κάπως μακριά Τωρα αν έρθω στην κοπή της πίτας και πείτε να πεταχτουμε μεχρι το πισοδεράκι για μια μέρα...ε ε εκεί θα το παίξεις τζετλεμαν και θα τη χρησιμοποιήσω εγω εε;; Υποθετικά σενάρια τώρα λέμε. ναι Αφροδίτη μου να του δώσεις του σταθη την καρτα ...αφου ομως πρωτα μακρινή τα μαλια του και απόκτησή ωραιο πρόσωπό . ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted October 20, 2011 Πέρα από τη πλάκα τωρα... σε ευχαριστω για την τιμή που μου κάνεις να μου δωρισεις τη κάρτα αλλα καλύτερα να τη δώσεις σε κάποιον που τη χρειάζεται πραγματικά και θα πιάσει τόπο. Εγω πες πως έρχομαι Πισοδέρι, ποσες φορές θα το κάνω για να μου χρειαστεί ετήσια; Παραπάνω από μια πίστεψε με δε θα γίνει, ειδικά τώρα με την οικονομικη κριση. Τωρα αν κάποιος μου έκανε δώρο ετήσια του Παρνασσου εκει αλλάζει το πράμα.. δε θα ελεγα οχι :P (και μετα ήρθαν οι μέλισσες κι ύστερα ξύπνησα :LOL: ) Σε ευχαιστώ πάντως. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 23, 2011 (edited) επιστροφη απο το πισοδερι ... κλασικα φωτο αυριο ..μεχρι και χτες στις πιστες ειχε ακομα χιονι , τα καρεκλάκια ξεκρεμάστηκαν ,, και σχεδόν εχει τελείωσή το γρασάρισμα στα ραουλα επανω στους πυλώνες.. νεες αφιξεις τροχοσπιταδων ,,εχουν πολλα να μαθουν για τον χειμώνα του πισοδεριου !! η δυο καρτες φρι οταν αποκτηθούν ..εφόσον εχουμε τελείωσή τα τις δημοπρασίας .....τις κερδίζουν ..μιας και η αφροδιτη ευγενικά δεν την δέχτηκε μιας και δεν θα μπορέσει να την χρησιμοποίησή ... την κερδίζει η φιλοι [ΜΑΤΣ ΣΚΙΕΡ ] για να εχει ενα παραπάνω λόγο να ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ απο κερκυρα το πισοδερι . και την δευτερη μια αγωνίστρια του ΣΥΛΛΟΓΟΥ .και σύγχρονος αρκετες φορες ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ .απο τα του συλογου [ ΒΙΒΑ ΣΚΙ ]..για να καταλάβει με αυτο τον τροπο , οτι τουλάχιστον εγω οπως και αρκετοί ακομα του συλλόγου αναγνωρίζουμε την προσφορα τις στον σύλλογο σε οτι τις εχει ζητηθεί μεχρι τωρα .. ο κυριος γκουχου,γκουχου θα περιμενει ... να τα πουμε απο κοντα .. και επίσης χρονια πολλα στον φιλο μας τον σκιμαν ... Edited October 24, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted October 23, 2011 καμια για μενα δεν εχεις; Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 24, 2011 μα !! ασπονδε φιλε μου !! η 2 φρι καρτες χαρίζονται καθε χρονο ..σε ατομα που δεν τις ζητούν ..... και παντα θηλυκού γένους .. οπως πέρυσι η νανα. και η αννυ....πρόπερσι στην φωτεινή κλπ .. η φιλες του φορουμ σαν ασθενείς φιλο ,θελουν βοιθεια ..και εκτος αυτου στο πισοδερι θελουμε να εχουμε και το ωραίο φιλο ...! εσενα βρε κανκουρα τι να σε κανω .. σε βλεπω κατω να σε βλεπω και επανω και πέραν τις πλακας φιλοι μου αυτες η καρτες ειναι μια προσφορα του χκ προς εμενα .εφόσον τις εχω ζήτησή ...σαν αγαθοπουλος νικος ..και τιποτα αλλο ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 24, 2011 (edited) μα !! ασπονδε φιλε μου !! η 2 φρι καρτες χαρίζονται καθε χρονο ..σε ατομα που δεν τις ζητούν ..... και παντα θηλυκού γένους .. οπως πέρυσι η νανα. και η αννυ....πρόπερσι στην φωτεινή κλπ .. η φιλες του φορουμ σαν ασθενείς φιλο ,θελουν βοιθεια ..και εκτος αυτου στο πισοδερι θελουμε να εχουμε και το ωραίο φιλο ...! εσενα βρε κανκουρα τι να σε κανω .. σε βλεπω κατω να σε βλεπω και επανω και πέραν τις πλακας φιλοι μου αυτες η καρτες ειναι μια προσφορα του χκ προς εμενα .εφόσον τις εχω ζήτησή ...σαν αγαθοπουλος νικος ..και τιποτα αλλο Νικο μου, εχεις καποιο φιλο που ποναει, που εχει παει σε νοσοκομειο, να του παμε συμπηκνωμενο χυμο πορτοκαλι ρε φιλε...... Τωρα για τον ωραιο φιλο που ζητας, εμενα ολοι μου οι φιλοι ειναι ασχημοι, αρα θα ερθω μονος μου.... Ανναμπελ στασου...... Edited October 24, 2011 by spider Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 24, 2011 Νικο μου, εχεις καποιο φιλο που ποναει, που εχει παει σε νοσοκομειο, να του παμε συμπηκνωμενο χυμο πορτοκαλι ρε φιλε...... .......valvede!!!!!!. .......valvede!!!!!!. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 24, 2011 Νικο σ ευχαριστω πολυ αλλα οι λογοι μου ειναι ηδη πολλοι για να ανεβαινω Πισοδερι. Λογω της οικονομικης δυσχερειας ειναι καλυτερο να τη χρησιμοποιησει καποιος χιονοδρομος απο Φλωρινα και γυρω περιοχη που θα ανεβαινει και καθημερινες κλπ Ασε που εδω με τυχον απεργιες πλοιων ειμαστε αποκλεισμενοι ανα πασα στιγμη!! Να ρωτησω κατι:αυτες τις εργασιες με τα καρεκλακια και τα ραουλα ποιος τις κανει, αφου ακομη δεν εχει γινει νεος διαγωνισμος??? "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 24, 2011 ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΒΡΟΥΤΕ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted October 24, 2011 μα !! ασπονδε φιλε μου !! η 2 φρι καρτες χαρίζονται καθε χρονο ..σε ατομα που δεν τις ζητούν ..... και παντα θηλυκού γένους .. οπως πέρυσι η νανα. και η αννυ....πρόπερσι στην φωτεινή κλπ .. η φιλες του φορουμ σαν ασθενείς φιλο ,θελουν βοιθεια ..και εκτος αυτου στο πισοδερι θελουμε να εχουμε και το ωραίο φιλο ...! δεν βλεπεις μπροστα αγαπητε... 1. για σκι παω παντα ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ...οποτε να το ασθενες φυλο 2. η συζυγος δεν την ζητησε...οποτε καλυπτω και το "σε ατομα που δεν τις ζητούν" αλλα που θα μου παει...θα σε πετυχω δεν θα σε πετυχω... :angry2: Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted October 24, 2011 ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΒΡΟΥΤΕ ο Βρουτος τις κανει; Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites