PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 24, 2011 (edited) ο Βρουτος τις κανει; πλάθει .. ψωμια!!!!!!!! :angry2: Edited October 24, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 25, 2011 (edited) ανεβαίνοντας το απόγευμα , αρχισαν να φαίνονται και η ανεμογεννήτριες Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us και στο βαθος το καινούργιο δασος απο ανεμογεννήτριες Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ακόμα ειχαμε χιονι Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us και λιγες φωτο απο συντήρησή τον λιφτ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us το οπλοστασιο του προεδρου σε ετοιμότητά Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us σε πρωτη θεα ο συλλογος κοντρα ..σε καποιους .. που ειχανε κάνη παρακλήσεις για να βγει το λογότυπό μας Uploaded with ImageShack.us Edited October 25, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 25, 2011 H φωτο ειναι στην εισοδο του σαλε? Και πιος εξυπνος θελησε να βγει απο εκει? ...εκτος εαν ειναι οι ιδιοκτητες αλλα και αυτο δεν ειναι σωστο γιατι μελη του συλλογου δεν τους αφηνουμε και λιγα ευροπουλακια........απεναντιας επρεπε να κανουμε και ενα "λαβαρο" σημαια και να κυματιζει διπλα στην Ελληνικη....αν εχει. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 25, 2011 H φωτο ειναι στην εισοδο του σαλε? Και πιος εξυπνος θελησε να βγει απο εκει? ...εκτος εαν ειναι οι ιδιοκτητες αλλα και αυτο δεν ειναι σωστο γιατι μελη του συλλογου δεν τους αφηνουμε και λιγα ευροπουλακια........απεναντιας επρεπε να κανουμε και ενα "λαβαρο" σημαια και να κυματιζει διπλα στην Ελληνικη....αν εχει. αυτο με το λαβαρο πολλή μου αρεσε.. θα μπορουσε ο συλλογος να μου στήλη μια σημαια να την αναρτήσω μονιμα στον στυλο ,μπροστα απο το τροχοσπιτο μου . καλα !! δεν κατάλαβες ποιος ηθελε να βγει το λογότυπό μας ??? ειναι και κοντινό μας φορουμ ...... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 25, 2011 δεν παιζει αυτο το αποκλειω o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 25, 2011 δεν παιζει αυτο το αποκλειω μην παίρνεις ορκο ,,,θα χάσεις .. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted October 26, 2011 http://florinatv.gr/rss/item/154 "Άγονος απέβη και ο δεύτερος διαγωνισμός για τη μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου, καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα αποφασίσει πλέον για τα περαιτέρω" Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 26, 2011 τι να πω? και μπαινει ο Νοεμβρης 80 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted October 26, 2011 και ρωταω εγω ο αφελης....και την συντηρηση ποιος τη κανει???ποιος τη χρεωνεται???αυτος που τη κανει δεν θα επρεπε να κανει μια προσφορα για τη μισθωση???τι παιζει εκει πανω δεν μπορω να καταλαβω.... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 26, 2011 Ελα μου ντε κι εγω το ιδιο αναρωτιομουν-ποιος επωμιζεται το κοστος της συντηρησης και γιατι απεβη ακαρπος και ο δευτερος διαγωνισμος??? Δεχομαι και πμ για διευκρυνισεις..χαχα "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 26, 2011 (edited) ετσι !! ετσι να έχετε αγωνία........ αν δεν πέσουν η τιμες τον λιφτ ...στην αξια που πρεπει να εχουν για τα σημερινα δεδομένα ,,δυσκολα θα αναλαβαίνει το τοττης .. με ντιζελ στο 1.5 το λιτρο κλπ ..απο που θα μπόρεση να κράτησή τιμες και να ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ακομα [ κατι παει να γινη στο θεμα τιμών?? ] αν δεν μειωθούν τα \ λειτουργικά ΕΞΟΔΑ . και το κυριότερο ειναι το ενοικιο τον λιφτ 85000 χιλ ευρο !!! πιθανόν η περιφερεια ειναι σε αλλη χρονολογικά εποχή .. στο θεμα τιμών 80 Edited October 26, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 26, 2011 ετσι !! ετσι να έχετε αγωνία........ αν δεν πέσουν η τιμες τον λιφτ ...στην αξια που πρεπει να εχουν για τα σημερινα δεδομένα ,,δυσκολα θα αναλαβαίνει το τοττης .. με ντιζελ στο 1.5 το λιτρο κλπ ..απο που θα μπόρεση να κράτησή τιμες και να ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ακομα [ κατι παει να γινη στο θεμα τιμών?? ] αν δεν μειωθούν τα \ λειτουργικά ΕΞΟΔΑ . και το κυριότερο ειναι το ενοικιο τον λιφτ 85000 χιλ ευρο !!! πιθανόν η περιφερεια ειναι σε αλλη χρονολογικά εποχή .. στο θεμα τιμών 80 αντε μην μιλησω......... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted October 26, 2011 Συγκρατησου γιαννη :-P οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 27, 2011 Συγκρατησου γιαννη :-P Επ! Χρηστο τι γινεται? Γιατι δεν γραφεις κανενα νεο απο την ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ αφου καθε σ/κ ανεβαινεις επανω...... Αντε σε περιμενουμε να γινεις και μελος του συλλογου ... o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted October 27, 2011 αφου για τσιπουρα παω ρε τι να γραψω???κατσε να χιονησει και βλεπουμε...και μελος θα γινω οταν θα γινει και ο koukos.... χαχαχαχ οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 27, 2011 αφου για τσιπουρα παω ρε τι να γραψω???κατσε να χιονησει και βλεπουμε...και μελος θα γινω οταν θα γινει και ο koukos.... χαχαχαχ ιδεολογικοι λογοι...........ανεξαρτησιας o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
lazarosoil 0 Report post Posted October 28, 2011 καλημερα σε ολους!!!!χρονια πολα σε ολους οσοι γιωρταζαν εχτες!!! εχω πολυ καιρο να γραψω !!ελπιζω ολοι να ειστε καλα!ελπιζω να εχουμε καλη χρονια φετος με αρκετο χιονι!!!πρεπει να συναντηθουμε η παρεα του φορουμ να τα πουμε απο κοντα !!!να πληρωσω και την συνδρομη μου!!!!!ειμαι σιγουρος οτι θα περασουμε πολυ καλα φετος πανο στο βουνο τις βιγλας οσοι μπορεσουμε να βρεθουμε εκει!!!(ελπιζω ολοι)ειναι δυσκολα για ολους λογο τις οικονομικης κρισης,θελω να πισυευω ομως πως ολα θα πανε καλα!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 28, 2011 αφου για τσιπουρα παω ρε τι να γραψω???κατσε να χιονησει και βλεπουμε...και μελος θα γινω οταν θα γινει και ο koukos.... χαχαχαχ Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη ομως φιλε μου καλε!! Κοιτα να γινεις μελος στον ΕΣΤΟΥΧ γιατι μονο ωφελος θα εχεις και κοιτα να το κανεις γρηγορα γιατι αλλιως θα σου παρω τα S3, ετσι.... Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
lazarosoil 0 Report post Posted October 28, 2011 ετσι !! ετσι να έχετε αγωνία........ αν δεν πέσουν η τιμες τον λιφτ ...στην αξια που πρεπει να εχουν για τα σημερινα δεδομένα ,,δυσκολα θα αναλαβαίνει το τοττης .. με ντιζελ στο 1.5 το λιτρο κλπ ..απο που θα μπόρεση να κράτησή τιμες και να ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ακομα [ κατι παει να γινη στο θεμα τιμών?? ] αν δεν μειωθούν τα \ λειτουργικά ΕΞΟΔΑ . και το κυριότερο ειναι το ενοικιο τον λιφτ 85000 χιλ ευρο !!! πιθανόν η περιφερεια ειναι σε αλλη χρονολογικά εποχή .. στο θεμα τιμών νικο ετσι ειναι ακριβος!!για να πεσουν οι τιμες θα πρεπει να καταλαβουν ολοι (διοικουντες τις νομαρχιας)οτι οι εποχες αλλαξαν και θα αλλαξουν κι αλλο!ετσι λοιπον κι ο επιχειρηματιας ξεροντας την πραγματικη κατασταση δεν δινει προσφορα γιατι ξερει οτι δεν θα υπαρξει σε αυτες τις απαραδεκτες τιμες προσφορες απο αλλους επιχ/τειες!!ετσι θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες!!ο τοτις εχει ηδη εδω και χρονια τις χαμηλοτερες τιμες στο χιονοδρομικο(σε συγκριση με αλλα) και ετσι δεν μπορει να τις κατεβασει αλλο!!υπαρχει μια περιπτωση για πτωση τιμων στα λιφτ μονο εαν πεσει η προσφορα για την ενοικιαση των λιφτ!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted October 28, 2011 Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη ομως φιλε μου καλε!! Κοιτα να γινεις μελος στον ΕΣΤΟΥΧ γιατι μονο ωφελος θα εχεις και κοιτα να το κανεις γρηγορα γιατι αλλιως θα σου παρω τα S3, ετσι.... ελα παρτα και αφησε μου τα κοομπα χαχαχαχχαχα.... υγ. και που σαι...τα τσιπουρα δικα μου :P :P οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 1, 2011 μιτσελανο.. σημερα ειδα οτι ο φιλος μας ο τιρολ εγινε μέλος του συλλόγου μας ... εσυ ποτε ???? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 1, 2011 με το ΧΚ τι παιζει τελικα; Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 2, 2011 μιτσελανο.. σημερα ειδα οτι ο φιλος μας ο τιρολ εγινε μέλος του συλλόγου μας ... εσυ ποτε ???? Ne jamais! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 2, 2011 Ne jamais! jamais la boisson :D :LOL: :LOL: οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 2, 2011 Ne jamais! siga re xoubardopeda min ...xodeftite o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites