Hellbent 4,782 Report post Posted January 18, 2012 (edited) By dcvolt at 2012-01-18 Σάλλια Edited January 18, 2012 by Hellbent Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 18, 2012 (edited) καλά ήταν με firefox Τώρα και σάλια και φλέβες και ότι άλλο θες. και σου είπα Γιώργο ....άσε τα φωτορομάντζα. Τώρα .... τουλάχιστον 1.000.000 ζημιά Χρόνια Πολλά για το κορίτσι σου. Μαίρη να είσαι και να περνάς πάντα καλά Edited January 18, 2012 by Dolomites Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 19, 2012 Επικη μερα χθες στο Χελμο. Απνοια, σφιχτο τριζατο χιονι και Ηλιος. Οι καλυτερες συνθηκες που μπορει κανεις να συναντησει στο βουνο. Ο,τι καλυτερο εχω ζησει ολα αυτα τα χρονια που παριστανω το χιονοδρομο... Και εις αλλα με υγεια Share this post Link to post Share on other sites
Admin 110 Report post Posted January 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Ο Firefox, αν και είναι ο πιο "εξοπλισμένος" περιηγητής, έχει ένα θέμα με photos από photobucket δυστυχώς. Δεν έχω βρει ως τώρα κάποιο κατάλληλο fix (για firefox) που να λύνει το πρόβλημα. Παρεπιπτόντως, οι photos είναι τόσο ωραίες... Κάτι ξέρετε εσείς. Μήπως να ξεκινήσω μαθήματα skiing? | Orion Web | Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων | Διαδικτυακές Εφαρμογές | Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 19, 2012 Μήπως να ξεκινήσω μαθήματα skiing? σκι;μέγα λάθος! snowboard και πάλι snowboard! Πάντως σε άλλο χιονοδρομικο φόρουμ οι φωτογραφίες του Γιώργου φαίνονται κανονικα! Και στα δυο φόρουμ χρησιμοποιώ Firefox! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 19, 2012 Nαι φαινεται να παιζει καποιο bug Firefox-snowclub με το photobucket και το image shack Πριν ενα μηνα δεν υπηρχε προβλημα . Share this post Link to post Share on other sites
spilios 5 Report post Posted January 19, 2012 Ένα αλματάκι στο αγαπημένο μας βουνό Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 19, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους,Ο Firefox, αν και είναι ο πιο "εξοπλισμένος" περιηγητής, έχει ένα θέμα με photos από photobucket δυστυχώς. Δεν έχω βρει ως τώρα κάποιο κατάλληλο fix (για firefox) που να λύνει το πρόβλημα. καλησπέρα και σε σένα ερώτηση: έχει υπάρξει; κάποια ενημέρωση, από τον ΕΣΤΟΥΧ ότι το administration του forum, το αναλαμβάνει εφεξής εταιρία;;; ρωτώ, διότι ο administrator, πέραν των τεχνικής φύσης καθηκόντων του, καλείται να δώσει απαντήσεις και σε θέματα ουσίας που αφορούν το moderating ή τις σχέσεις μεταξύ αναγνωστών κλπ κλπ ... στο θέμα του Firefox: δεν νομίζω ότι είναι θέμα του Firefox, αφού άλλοι αναγνώστες, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, αναρτούμε φωτογραφίες σε αυτό το forum, από το Photobucket, χωρίς κανένα πρόβλημα ... νομίζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτόν που κάνει hosting στο forum του SnowClub .... (όπερ και το πιθανότερο αφού οι ίδιες φωτό φαίνονται καλά, στο forum του www.snowreport.gr, με την χρήση του Firefox ως browser ...) Edited January 19, 2012 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 19, 2012 Βαλε Firefox να μην βλεπεις... :Just Kidding: Αυτό κάνω.... χαχαχα σκι;μέγα λάθος! snowboard και πάλι snowboard! Ψιτ.... mind your own business... Mια πρώτη άποψη για τον καιρό που έρχεται.... εδώ O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 19, 2012 ερώτηση: έχει υπάρξει; κάποια ενημέρωση, από τον ΕΣΤΟΥΧ ότι το administration του forum, το αναλαμβάνει εφεξής εταιρία;;;ρωτώ, διότι ο administrator, πέραν των τεχνικής φύσης καθηκόντων του, καλείται να δώσει απαντήσεις και σε θέματα ουσίας που αφορούν το moderating ή τις σχέσεις μεταξύ αναγνωστών κλπ κλπ ... Πανο ο Μαριος ειναι admin μονο για τα τεχνικης φυσης θεματα. Ολα τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι αρμοδιοτητα του moderating team οπως το ηξερες, δηλαδη Πανος (Nickel), Γιωτα και Χρηστος. Φετος δεν συναντηθηκαμε ακομα στο βουνο... Share this post Link to post Share on other sites
Admin 110 Report post Posted January 19, 2012 @panpanou: Καλησπέρα - απολαμβάνω τις συζητήσεις που βλέπω εδώ μέσα γιατί είστε ζωντανοί άνθρωπο, καθώς ασχολείστε με κάτι υγιές και ενεργητικό (δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου σε κάποιο ΧΚ κάποια φορά μα πολύ φοβάμαι πως δεν θα κατέβω απ'το βουνό ζωντανός με τις βούτες που θα έχω φάει). Πράγματι οι επεμβάσεις μου τυπικά περιορίζονται σε τεχνικής φύσης θέματα. Δεν έχω ούτε θέλω αρμοδιότητες Big Brother ή ψυχαναλυτή - αν κάτι τέτοιο έπεσε στην αντίληψη κάποιου, είμαι όλος αυτιά. Όσο για το θέμα του Firefox, πιθανόν να λυθεί με την αναβάθμιση. Αν δεν λυθεί, θα διατεθεί περισσότερος χρόνος για να βρεθεί κάποια λύση. Όταν είχε παρουσιαστεί, είχα κάνει αναζήτηση και είχα βρει σχετικά reports από άλλους χρήστες Firefox. Μάλιστα βρήκα σε support forums και ένα fix για το θέμα με απλό copy-paste ενός κομματιού κώδικα στην URL μπάρα του περιηγητή που πιθανόν θα έλυνε το πρόβλημα. Οι δοκιμές που έκανα όμως δεν είχαν επιτυχές αποτέλεσμα και το θέμα έμεινε εκεί. Επίσης δεν είμαι και τόσο βέβαιος αν υπάρχει πρακτικός λόγος να αναζητηθούν όλες οι πιθανές αιτίες - για το πρόβλημα αυτό - στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την αναβάθμιση. Καλό βράδυ σε όλους :Just Kidding: Μάριος | Orion Web | Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων | Διαδικτυακές Εφαρμογές | Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 20, 2012 Το ''φρεσκάρισμα'' του χιονιού δειλά δειλά ξεκίνησε από σήμερα. Κάποιες χονοπτώσεις φαίνεται να δέχεται και αύριο Σάββατο ο Χελμός, που θα προσθέσουν ακόμα μερικά εκατοστά χιονιού στο ήδη υπάρχων. Οι άνεμοι θα είναι κάπως ενισχυμένοι, ελπίζουμε να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη!!! Για περισσότερο παιχνίδι στο χιόνι snow park και FuNbaG. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 20, 2012 (edited) "Κάπως ενισχυμένοι";; Από τον χάρτη βλέπουμε ότι στην περιοχή του ΧΚ Καλαβρύτων θα έχει ανέμους Δ (νωρίτερα ΝΔ) που θα υπερβαίνουν τα 15 m/s (55km/h ή 30knots για τους θαλασσινούς)... Με βάση την κλίμακα μποφώρ οι συγκεκριμένοι άνεμοι περιγράφονται ως σφοδροί/σχεδόν θυελώδεις... Υπό αυτά τα δεδομένα και γνωρίζοντας ότι οι Δ-ΝΔ πλήττουν πολύ το ΧΚΚ αναρωτιέμαι από που αντλείται η ελπίδα. Αν ανοίξει το κάτω μέρος ευτυχία θα είναι. [edit] ΥΓ. Ο χάρτης έχει ανέβει μέσω photobucket και ο firefox τον εμφανίζει κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τις φωτογραφίες που ανέβασα προσφατα. Edited January 20, 2012 by KSpecial Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 20, 2012 Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.... Λοιπόν μια εκτιμησούλα για το ΣΚ... Για αυριο αναμένονται ισχυροί Δ-ΝΔ άνεμοι και χιονοπτώσεις οι οποίες θα εχουν ξεκινήσει από τη νύχτα... Οι εκτίμηση μου είναι για ανέμους εντάσεως 16-20m/sec στα πεδινά πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεπεράσουμε τα 35m/sec στο κέντρο πράγμα που ενδέχεται (τι ενδέχεται...? σίγουρα δλδ...)να αναστείλει πλήρως την λειτουργία Στύγας-Αρτεμις και πιθανόν όλου του κέντρου... Στα υπόψιν ότι οι άνεμοι είναι πιο ενισχυμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο Σάββατο... Αυτή η τάση έχει να κάνει κυρίως μέχρι αργά το μεσημέρι. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξασθενούν οι άνεμοι και να στρέφονται ώς το απόγευμα-βράδυ σε Βορειάδες και ταυτόχρονα θα παύσουν και τα φαινόμενα. Δ-ΝΔ άνεμοι είναι πάντα υγροί και δίνουν καλές χιονοπτώαεις στο κέντρο αλλά συγκριτικά με αυτό που θα πέσει ... η χιονόστρωση θα είναι μικρή λόγω ανέμων... Αναμένονται λοιπόν κλειστός καιρός με χαμηλή νέφωση.... ισχυροί άνεμοι και χιονοπτώσεις... κοινώς μια πρώτης ταξεως χιονοθύελλα... ή αν προτιμάτε χιονοκαταιγίδα... Πιθανότητα 10% για αλλαγή του Δ-ΝΔ σε Δ-ΒΔ από το πρωί οπότε θα επιρρεαστεί λιγότερο το κεντρο λόγω προσανατολισμού... αλλά το βλέπω δύσκολο. Μέσα στη νύχτα του Σαββάτου και προς τα ξημερώματα της Κυριακής... οι ήδη εξασθενημένοι άνεμοι θα υποχωρήσουν ακόμα περισσότερο τα φαινόμενα θα σταματήσουν πλήρως και θα καθαρίσει ο ουρανός... Ξαφνική πτώση της Θερμοκρασίας αυξηση του βαρόμετρου και πτώση της υγρασίας... Τι μας κάνει αυτό...? Ξαστερια... πράγμα που σημαίνει... Στύγα Θεικό παγωτό Χελμού...(και όχι Ντοντόνη...) Αγκυρα επίσης... Άρα... Πάμε για μερική λειτουργία με το μισό κέντρο συν την Αγκυρα που ξεπαγώνεται πολύ πιο έυκολα. Αν βάλουμε μέσα τους καταβάτες που θα δημιουργηθούν λόγω των ξαφνικών αλλαγών που προαναφέρθησαν ξεχάστε την Στύγα μέχρι τις 10:00 ...10:30 σίγουρα... Πουδρί βαρύ θα έχει σίγουρα γεμίσει τα γνωστά λούκια... και οι λιφτιέρηδες θα τραβάνε το γνωστό λούκι του ξεπαγώματος... Τι να κάνουμε ... όταν είσαι δίπλα στη θάλλασα έχεις πάγο... Αλλά η θάλασσα σου δίνει τα χαμηλά και τα χιόνια... Στα υπόψιν ότι οι άνεμοι την Κυριακή δεν θα είναι καθαροί Βορειάδες αλλά από διάφορες διευθύνσεις οπότε μην αποκλείουμε ξαφνικές ριπές... Οι πιστοί-γνωστοί πουδροφάγοι κανίβαλοι ας κερώσουν καλά... και ραντεβού την Κυρικαή στις 09:00 στο 8/20 στο πάρκιν... Το Σάββατο το βράδυ θα είμαι σε γνωστά χαμετυποία των Κακαβρύτων... Ακόμα ένα δύσκολο ΣΚ ευτυχώς η επόμενη κακοκαιρία δείχνει να χτυπάει μεσοβδόμαδα και να μας αφήσει να τσουλίσουμε 2 μέρες συνεχόμενα το άλλο ΣΚ... Φυσικά αυτές οι εκιμήσεις ουδεμία σχέση με το κέντρο έχουν ... ένας πουδροβλαμμένος είμαι που κάνω τον ξερόλα... Το σωστό είναι να μείνουμε στην επίσημη ενημέρωση του κέντρου... Follow your instinct... :Batting Eyelashes: Καλό βράδυ... καλό ΣΚ... καλό τσούλιμα... από αυριο το μεσημεράκι θα είμαι και γω πάνω με το.... original τρελό γελάδι.... Φιλικά Τρελό Γελάδι Υ.Γ. Όσο έγραφα την εκτίμηση έγραψε και ο k-special την άποψη του.. O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 20, 2012 Eίσαι μαγάαααλο...γελάδι! :Batting Eyelashes: Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 21, 2012 Το ''φρεσκάρισμα'' του χιονιού δειλά δειλά ξεκίνησε από χθες και σήμερα συνεχίζεται. Χιονόπτωση και ισχυροί άνεμοι επικρατούν σήμερα Σάββατο 21-1-2012. Σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων μέχρι τις 10:00 οι αναβατήρες, Δάφνη, Ηρακλής, Στύγα, Θέτις, Άρτεμις και Αχιλλέας. ... Σε λειτουργία ο αναβατήρας Ερμής με την πίστα Λητώ. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 21, 2012 Σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων μέχρι τις 12:00 οι αναβατήρες, Άρτεμις και Στύγα. Σε λειτουργία ο αναβατήρας Ερμής, Δάφνη, Αχιλλέας, Ηρακλής και Θέτις. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 21, 2012 ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ Πέμπτη 19/1/2012 Της ΛΙΑΚΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΡΒΑΡΙΣΜΑ Λιακάδα & κρύο την Πέμπτη στον Χελμό. Πολύ κρύο όμως... Το χιόνι σφιχτό (όχι πάγος), ιδανικό για καρβάρισμα και πολλά γκάζια στις πίστες. Ξαναφορέσαμε τα παλιά αγαπημένα μας πεδιλάκια, και αφού συνηθίσαμε και θυμηθήκαμε το πως είναι να κάνεις ski με 72άρα μέση, άρχισε το party με το καρβάρισμα & το γρήγορο rebound που χάριζαν, "αβίαστα & αβάδιστα". Τι ωραίο να κάνεις ski με λιακάδα, ωραίο χιόνι, καλοστρωμένες πίστες και λίγο κόσμο στις πίστες. Ονειρεμένες τέτοιες καθημερινές... Αν οι παρακάτω φωτογραφίες δεν φαίνονται και χρησιμοποιείται Firefox, προσπαθήστε να τις δείτε με κάποιον άλλο browser πχ. Ι.Ε. Για σήμερα, αν θέλετε, ακούστε το παρακάτω όσο θα βλέπετε κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα. YouTube Video -> "Let The Sun Shine - Milk & Sugar" Στο parking του χιονοδρομικού, λίγο πριν ανέβουμε στις πίστες... Το σπιτάκι των pister στη Βαθεία Λάκκα. Ο χώρος εστίασης στη Βαθεία Λάκκα. Ο αέρας που φύσαγε έχει ξυρίσει αρκετά το βουνό... Μέρος απ΄το snowpark του χιονοδρομικού. Σε πρώτο πλάνο το BigAirbag (FuNbag by riders) & πίσω του το kicker. Στην ένθετη φωτογραφία έπιασα και έναν snber σε ένα grab. Οι σωματοφύλακες της Βαθείας Λάκκας. Όπως και στο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δούμα οι 3 σωματοφύλακες ήταν 4!!! Αργεί ακόμα η μέρα που θα σκιάρουμε από κάτω τους. Αυτό το κομμάτι της Νεραϊδόραχης δεν έχεί ακόμα αρκετό χιόνι. Ανεβαίνοντας με την Στύγα. Η Κυλλήνη (Ζήρεια) από την αποβίβαση της Στύγας. Το βοριαδάκι μας χάρισε πλήρη διαύγεια προς όλα τα βουνά γύρω μας! Ο τελευταίος πυλώνας της Στύγας & ο οικίσκος της. Το βουνό μας μέσα από... μια άλλη ματιά! Το ξύλινο chalet στον Ξηρόκαμπο. Οι σούπες που σερβίρουν μέσα, μας έσπασαν τις μύτες... Bonus 2 πανοραμικές φωτογραφίες: Πανοραμική φωτογραφία από το parking του χιονοδρομικού. Πανοραμική φωτογραφία από την έξοδο της Στύγας 180°, από ανατολικά - νότια & δυτικά. Αν οι παραπάνω φωτογραφίες δεν φαίνονται και χρησιμοποιείται Firefox, προσπαθήστε να τις δείτε με κάποιον άλλο browser πχ. Ι.Ε. «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 21, 2012 (edited) ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ Παρασκευή 20/1/2012 Όσα παίρνει ο άνεμος Την Παρασκευή δυνατοί δυτικοί άνεμοι έδερναν το χιονοδρομικό. Το πάνω μισό χιονοδρομικό ήταν μέσα σε σύννεφο. Παραδόξως στο βουνό είχε περισσότερο κόσμο σε σύγκρίση με την Πέμπτη. Σε αυτό ίσως βοήθησε και ότι Παρασκευή ανεβαίνει και το Snowbus της Αmphitrion, ενώ την Πέμπτη ανέβηκε Snowbus μόνο από τον Κλαουδάτο. Ανεβαίνοντας με τον συρόμενο της Δάφνης. Το γνωστό αλματάκι μπροστά από το ξωκκλήσι του Άγιου Υάκινθου. Κοιτώντας προς Ξηρόκαμπο. Τα σύννεφα παντού τριγύρω μας, αλλά για κάποια ώρα είδαμε και ήλιο. Κάποιες στιγμές ο αέρας ήταν τόσο δυνατός, που σήκωνε το χιόνι από τις πίστες... Και το ενημερωτικό κιόσκι, έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό των Καλαβρύτων, για τη διαθεσημότητα σε δωμάτια. Πολύ καλή κίνηση από την "Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων της Επαρχίας Καλαβρύτων". Edited March 15, 2012 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 21, 2012 Υπάρχει καμια ενημέρωση από πάνω; Το πρωί φαινόταν απ' τις κάμερες να έχει ρίξει λίγο χιόνι τελικά. Το κέντρο λέει για 10 πόντους. Έχουμε εικόνα; Είμαι μεταξύ ΧΚΚ και ΧΚΠ λόγω παρέας, αλλά αν έχει καλό απάτητο στο Αυγό και ανοίξει η άγκυρα νωρίς μάλλον θα κατευθυνθώ προς το ΧΚΚ. Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted January 21, 2012 ALCATRAZ τέλειες φωτογραφίες όπως πάντα άλλωστε!! Έχεις κατασκηνώσει Καλάβρυτα μου φαίνεται ε;;! Τυχερέ! Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 21, 2012 Η πρωινή χιονόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν τη λειτουργία όλων των αναβατήρων σήμερα Σάββατο 21-1-2012. Για αύριο Κυριακή 22-1-2012 οι άνεμοι φαίνεται να εξασθενούν σε σχέση με σήμερα και σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια, που θα επικρατεί, η ημέρα θα είναι ιδανική για χιονοδρομία. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Τουλάχιστον 10 εκ. φρέσκο χιόνι στο Χελμό! Προς Freeriders, για αύριο το μενού έχει φρέσκο αυγό... Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 21, 2012 Η πρωινή χιονόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν τη λειτουργία όλων των αναβατήρων σήμερα Σάββατο 21-1-2012. Για αύριο Κυριακή 22-1-2012 οι άνεμοι φαίνεται να εξασθενούν σε σχέση με σήμερα και σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια, που θα επικρατεί, η ημέρα θα είναι ιδανική για χιονοδρομία. Σε λειτουργία θα είναι όλοι οι αναβατήρες, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Τουλάχιστον 10 εκ. φρέσκο χιόνι στο Χελμό! Προς Freeriders, για αύριο το μενού έχει φρέσκο αυγό... Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Μήπως θα μπορούσαμε να είχαμε μια πιο σαφή πληροφόρηση για τις συνθήκες που επιτρέπουν ή δεν επιτρέπουν τη λειτουργία όλων των αναβατήρων; Δηλαδή αν δε φυσάει πολύ και έχει καλή μέρα, όπως αναμένεται, όταν φτάσουμε στις 9.30 η Άρτεμις και η Στύγα θα λειτουργούν κανονικά; Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 22, 2012 Μήπως θα μπορούσαμε να είχαμε μια πιο σαφή πληροφόρηση για τις συνθήκες που επιτρέπουν ή δεν επιτρέπουν τη λειτουργία όλων των αναβατήρων; Δηλαδή αν δε φυσάει πολύ και έχει καλή μέρα, όπως αναμένεται, όταν φτάσουμε στις 9.30 η Άρτεμις και η Στύγα θα λειτουργούν κανονικά; όπως υα γράφεις, αν δεν φυσάει και έχει καλή μέρα στις 9:00 λειτουργούν όλα Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 22, 2012 Ηλιοφάνεια και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν σήμερα Κυριακή 22-1-2012 στο Χελμό, άνεμοι δυτικοί και λίγο πιο εξασθενημένοι από χθές. Σε λειτουργία είναι όλοι οι αναβατήρες. Τουλάχιστον 10 εκ. φρέσκο χιόνι στο Χελμό! Προς Freeriders, για σήμερα το μενού έχει φρέσκο αυγό... Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη!!! Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites