Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 27, 2012 :Batting Eyelashes: Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted January 27, 2012 Μια φωτογραφία χίλιες βρισιές............πολύ καλή!! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 27, 2012 ...Έμεινε πούδρα και για αύριο!!! ... Δε νομίζω Χρησ Τάκη... :Batting Eyelashes: Είχαν γαζωθεί όλα από τις 11.00... Ωραία μέρα σήμερα στο Καλάβρυτο. Η πρόγνωση του ΤεόΠυθεία έπεσε μέσα...! Πολύς κόσμος για καθημερινή. Κακή διαχείριση στο εκτός πίστας από τους χιονοδρόμους. Γαζώθηκαν όλα άναρχα. Προσοχή στους πάγους στο δρόμο σε όσους ανέβουν πάνω αυτές τις μέρες. Κώστα η φωτό σου όλα τα ... καντήλια< ! Υ.Γ: Live ραπόρτο απ΄την καλύτερη μπυραρία στα Καλάβρυτα "BARREL" «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 28, 2012 Ταχύτητα ανέμου 5km/h, ηλιοφάνεια και φρέσκο αγνό χιόνι Χελμού προμηνύουν μια ιδανική ημέρα για χιονοδρομία σήμερα Σάββατο 28-1-2012. Σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες, Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις, Ηρακλής, Στύγα και από σήμερα η νέα πίστα Δάφνη 3. Οι αναβατήρες, Αχιλλέας και Άρτεμις θα λειτουργούν μέχρι τη δύση του ηλίου. Tubes Park, σε κανονική λειτουργία από σήμερα. Η προχθεσινή χιονόπτωση άφησε 20+ εκατοστά επιπλέον φρέσκο χιόνι! Προς freerides - Έμεινε πούδρα και για σήμερα!!! Ποιότητα χιονιού, άριστο φρέσκο!!! Για περισσότερο παιχνίδι στο χιόνι snow park και FuNbaG. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 28, 2012 Ρε συ Καπταιν τι πουδρα εχει μεινει ελεος :Batting Eyelashes: Εκτος και αν εννοεις προς Λουσους Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 28, 2012 Να συμπληρωσω οτι για την επιστροφη ετσι οπως ειχα ξεμεινει χωρις αυτοκινητο πηγα στα skibus του Κλαουδατου οπου υπηρχαν 2 κενες θεσεις στο λεωφορειο και μου ζητηθηκε να καταβαλω ολο το ποσο των 15 ευρω ..... Πολη τσιπια κατα την γνωμη μου Υποψην οτι με τα 15 ευρω οι επιβαινοντες του skibus εχουν και εκπτωση 3 ευρω στην καρτα Κατα τα αλλα καλα περασαμε και εχω και πολυ υλικο για superduper videaki για προσεχως Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 28, 2012 θα πω μονο δυο λεξεις... κλαουδατος - εγγυηση! μπροστα σε αυτο που εζησες ομως κωστα,κομματια να γινει,και με καρο γυρνουσες Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 28, 2012 Να συμπληρωσω οτι για την επιστροφη ετσι οπως ειχα ξεμεινει χωρις αυτοκινητο πηγα στα skibus του Κλαουδατου οπου υπηρχαν 2 κενες θεσεις στο λεωφορειο και μου ζητηθηκε να καταβαλω ολο το ποσο των 15 ευρω ..... Πολη τσιπια κατα την γνωμη μου Απλα σκεψου το ενδεχομενο οι 2 κενες θεσεις να ηταν απο επιβατες που ειχαν πληρωσει 15 Ε μονο για το "πηγαινε", οποτε θα ηταν προβληματικο να δωσουν σε εσενα χαμηλοτερη τιμη, την οποια (πιθανως) δεν εδωσαν σε αυτους. Αν το πρακτορειο αρχισει να δινει εισιτηρια μονο "aller" ή μονο "retour", θα χασει εσοδα, αφου θα ειχε ενδεχομενως υποψηφιους να πληρωσουν για το πηγαινε-ελα. Δες το θετικα, οτι σου δοθηκε μια λυση "εκτακτης αναγκης", ενω και ο θεσμος ειναι αναγκαιο να πετυχει και να διαρκεσει, εστω και με (μικρες κατα τη γνωμη μου) τετοιες αδικιες. :Shame On You: Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 28, 2012 ρε αλητες δεν ειχε μεινει απολυτος τπτ 5 στροφες εκανα σε ολοκληρο το βουνο ολες και ολες ( κανονικο χωραφι παντου ) Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 28, 2012 (edited) φιλε kantoniou να σε ρωτησω,εχεις ''ταξιδεψει'' με κλαουδατο και αν ναι πριν ποσο καιρο; εχεις διαβασει καθολου για τα παραπονα που κανουν παιδια που εχουν κανει αυτο το δρομολογιο; αναγκαστικα τα εδωσε τα 15 γιατι δεν ειχε αλλη λυση,οχι να το δει και θετικα οπως λες,λες και του κανανε χαρη που τον γυρισανε! οσο για τον θεσμο,μονο το ονομα εχει μεινει και το χρησιμοποιουν,τιποτα δεν διαρκει αν δεν εισαι σωστος σε καποια πραγματα! ναι,εχω κανει το δρομολογιο,αρκετες φορες μεχρι που ειπα φτανει πια!και δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα αλλο,δυστυχως (και το λεω με το χερι στην καρδια γιατι ηθελα απο την μια να γλυτωσω καποια λεφτα,απο την αλλη να υποστηριξω το ονομα) μονο αρνητικα σχολια εχω να γραψω,οπως αυτα που διαβαζω! δινω το ελευθερο στους mods να σβυσουν το ποστ αν νομιζουν οτι γραφω κατι κακο! απο μενα εκλεισε το θεμα,δεν εχω να γραψω κατι αλλο! Edited January 28, 2012 by liapos Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 28, 2012 Ήλιος,σύννεφα και χιόνι, με αυτή τη σειρά των καιρικών φαινομένων φαίνεται να εξελίσσεται η ημέρα αύριο Κυριακή 29-1-2012. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ΒΑ. Σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες, Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις, Ηρακλής και Στύγα. Σε λειτουργία η νέα πίστα αντοχής Δάφνη 3. Tubes Park, σε κανονική λειτουργία από σήμερα. Η προχθεσινή χιονόπτωση άφησε 20+ εκατοστά επιπλέον φρέσκο χιόνι! Προς freerides - Έρχονται νέες πούδρες!!! Ποιότητα χιονιού, άριστη. Για περισσότερο παιχνίδι στο χιόνι snow park και FuNbaG. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 28, 2012 Ρε συ Καπταιν τι πουδρα εχει μεινει ελεος :Shame On You: Εκτος και αν εννοεις προς Λουσους είχε κάτι ψιλάκια για τους στερημένους,καλά και συ δεν μπορούσες να αφήσεις κάτι παραπάνω? Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 28, 2012 liapos, οχι δεν εχω ταξιδεψει, ουτε και κρινω την ποιοτητα των υπηρεσιων, που δεν αμφιβαλλω οτι ειναι οπως τα γραφεις. Σχολιασα μονο για την τιμολογηση, και λεω απλα οτι αν η τιμη για το μονο δρομολογιο διαφοροποιειται (οπως θα ηταν και το πιο δικαιο, δεν διαφωνουμε σε αυτο), η εταιρια χανει εσοδα, γιατι καποιοι αλλοι θα ηθελαν να δωσουν τα 15 Ε πηγαινε-ελα, αλλα εχει παρει τη θεση καποιος μονο για το πηγαινε και το λεωφορειο γυρναει με κενες θεσεις. Σιγουρα θα ξερεις οτι πολλες φορες τα αεροπορικα aller-retour στοιχιζουν το ιδιο με το μονο δρομολογιο, για τον ιδιο λογο. Εγραψα ηδη στο πρωτο μου ποστ οτι το θεωρω αδικια, απλα καπως δικαιολογημενη. :Shame On You: Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 28, 2012 Eχεις καποιο δικαιο αν καποιος θελει μονο ανεβα και το bus ειναι foul και καποιος που θελει πηγαινε ελλα μενει απεξω Στην επιστροφη δεν υπαρχει να σου ζητανε ολα τα λεφτα ειναι καγκουρια Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 29, 2012 Σύννεφα και χιόνι, με αυτή τη σειρά των καιρικών φαινομένων φαίνεται να εξελίσσεται η ημέρα σήμερα Κυριακή 29-1-2012. Οι άνεμοι πνέουν ασθενείς ΒΒΔ. Σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες, Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις, Ηρακλής και Στύγα. Σε αναστολή το snow park λόγω ομίχλης. Σε λειτουργία η νέα πίστα αντοχής Δάφνη 3. Tubes Park, σε κανονική λειτουργία. Προς freerides - Έρχονται νέες πούδρες!!! Ποιότητα χιονιού, άριστη. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 29, 2012 (edited) Σας αφιερώνω αυτή την εξαιρετική φωτογραφία από το ΧΚΚ, η οποία είναι το εξώφυλλο του σημερινού (29 Ιανουαρίου 2012) τεύχους των "Ταξιδιών" της Καθημερινής ... και ο νοών νοείτω .... η φωτό συμπυκνώνει τον τραγικό ερασιτεχνισμό και το έλλειμμα ασφάλειας που χαρακτηρίζει όχι μόνο το ΧΚΚ ... αλλά όλη την ελληνική κοινωνία ... άμα ποτέ γίνουμε άνθρωποι ... σφυρίξτε μου κλέφτικα .. Έρχονται νέες πούδρες!!!Ποιότητα χιονιού, άριστη. μπορείς να συμπληρώνεις, Χρήστο, στα report σου: " ... έρχονται και νέες σανίδες στα κεφάλια σας .... ποιότητα σανίδας, άριστη ...." Edited January 30, 2012 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 29, 2012 η φωτό συμπυκνώνει τον τραγικό ερασιτεχνισμό και το έλλειμμα ασφάλειας που χαρακτηρίζει όχι μόνο το ΧΚΚ ... αλλά όλη την ελληνική κοινωνία ... δεν το πιστεύω οτι διάλεξαν αυτη τη φωτογραφία!?.. αυτοι δεν ηξεραν, δεν την έδειξαν πουθενα όμως πριν δημοσιευτεί? "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 29, 2012 (edited) δεν το πιστεύω οτι διάλεξαν αυτη τη φωτογραφία!?.. αυτοι δεν ηξεραν, δεν την έδειξαν πουθενα όμως πριν δημοσιευτεί? η φωτογραφία Όλγα μου είναι ΠΟΛΥ παλιά ... όποιος πάει στα Καλάβρυτα το καταλαβαίνει αμέσως ... το θέμα είναι ότι Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ που απεικονίζεται στη φωτό παραμένει Η ΙΔΙΑ ... και σήμερα, εν έτει 2012 ... πάρτε και άλλη μία φωτό, από το εσωτερικό του αφιερώματος στο ΧΚΚ ... αυτή είναι ... πιο ενισχυμένη ... ο τύπος κρατά και τα σκι της κοπέλας !!!! εκτός από την σανίδα του .... Edited January 29, 2012 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 29, 2012 Κρίμα που δεν πέρναγαν από κάτω τα παιδάκια με το έλκηθρο και καμιά πενηνταριά πεζοί στην φωτογραφία. ΧΚΚ και προσωπικά kapten το ξερό σας το κεφάλι θα φταίει όταν και όχι αν θα έχουμε ατύχημα. Έχουν γραφτεί 40 παρατηρήσεις από πελάτες εδώ μέσα στο χέρι σας είναι Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 29, 2012 απλα τραγικοι...οχι το χκ αλλα η εφημεριδα..... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted January 29, 2012 Καλά ... χρόνια τα λέμε κ τα ζούμε, είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποιο ατύχημα με αδέσποτα σανίδια ή σκι/σανίδι που πέφτει από lift και φυτρώνει σε κανα κεφάλι ή ελκυθράκι που ξεκινάει από Στύγα κ όποιον πάρει ο χάρος ή ποδήλατο που επίσης ξεκινάει από Στύγα κ όποιον πάρει ο χάρος ... όλα τα έχουμε δει στο ΧΚΚ δυστυχώς ... Κατά τα άλλα σχετικά με το Σάββατο 29/1, λιακαδούλα (με λίγες κ μικρές εναλλαγές σε ομίχλη κ μόνο στην κορυφή της Στύγας), ψύχρα, αρκετός κόσμος μεταξύ 12:00 - 14:00. Πούδρες κ απάτητα δεν υπήρχαν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ παρά τα παραπλανητικά λεγόμενα του κέντρου ... thanks to Hellbent κ ALCATRAZ για την έγκυρη ενημέρωση την Παρασκευή κ τη διάψευση των όσων έλεγε το ΧΚΚ. Από τις 15:00 κ μέχρι τις 18:00 που έκλεισε το κέντρο, απλά ... υπέροχα! Μοναξιές, ηρεμία, γαλήνη με τα υπέροχα χρώματα του ουρανού στο ηλιοβασίλεμα! Μέχρι το τέλος δούλευαν Αχιλλέας κ Άρτεμις. Μερικές από τις photos του Σαββάτου: Μιλάμε για όργωμα!!! (Παρακαλούνται οι πουδροβλαμένοι της Παρασκευής να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά ... οι skiers να επιστρέψουν στις πίστες σαν τον παλιό καλό καιρό ... κ οι snowboarders να κινούνται σε κάθετους διαδρόμους εύρους 5 μέτρων! Εγώ μπορώ να κινούμαι ελεύθερος ) Αρκετός κόσμος στο πάρκο ... ήταν κ το event "Meet the team" το Σάββατο Κατά τις 16:30 .. εμείς κ εμείς! Το δυσάρεστο της μέρας ήταν μια καραμπόλα με 4-5 άτομα (skiers & snowboarders) λίγο παρακάτω από τη διασταύρωση της Στύγας 2 (πίστα Νεφέλη) με το καρεκλάκι της Στύγας. Τα άτομα περέμειναν ακίνητα για αρκετή ώρα μέχρι που τα μάζεψαν τα φορεία του ΧΚΚ. Δεν ήμουν μπροστά την ώρα του συμβάντος για να καταλάβω πώς ακριβώς έγινε και το χρόνο αντίδρασης του ΧΚΚ αλλά έχω την αίσθηση (από τις αντιδράσεις του κόσμου που ήταν μαζεμένος) οτι η αντίδραση ήταν γρήγορη ... anyway ελπίζω να μην είναι τίποτα πολύ σοβαρό κ καλή ανάρρωση ... Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 29, 2012 Τελευταία άκουσα ότι μια μέρα εκτός από αδεσποτη σανίδα κυκλοφόρησε στην πίστα πεδιλο του σκι μαζι με την μποτα δεμενη πάνω της. Η απορία μου ήταν "το πόδι που πήγε;;; " Από τότε που ξεκίνησα να κάνω σνοουμπορντ το ίδιο παράπονο ακούω. Γιατί τους αφήνουν να ανεβαίνουν με το σανίδι στο χέρι. Στον Πρνασσο οι λιφτιεριδες εχουν εντολη να μην αφηνουν κανεναν. Και μέχρι τώρα αυτή η πολιτική εξακολουθει να υπάρχει. Κι εγώ γκρίνιαξα τότε που ήμουν αρχάρια αλλα συμμορφώθηκα. Και γκρινιαζα οχι γιατι δεν μου αρεσε η σανίδα στο ποδι αλλα γιατί δυσκολευομουν στην έξοδο απο το καρεκλακι του Αιόλου. Κι ακόμα δυσκολεύονται οι αρχάριοι. Την πτωση δεν τη γλιτώνεις. Αλλα οκ μια δυο κάποτε θα μάθεις. Ακομα και στο εξωτερικο κανενας δεν κυκλοφορεί στα λιφτ με τη σανίδα στο χέρι. Αυτο γιατί δε γίνεται στα Καλάβρυτα; γιατι ειναι Τοσο ελαστικοι; Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 29, 2012 (edited) δεν το πιστεύω οτι διάλεξαν αυτη τη φωτογραφία!?.. αυτοι δεν ηξεραν, δεν την έδειξαν πουθενα όμως πριν δημοσιευτεί? Δηλαδή τι θα άλλαζε η νοοτροπία, η φιλοσοφία ή θα προλαβάναμε το ατύχημα. Με τις καλές φωτογραφίες παρουσιάζουμε κόσμο αγγελικά πλασμένο. Άμα γίνουμε άνθρωποι σφύρα μου. Μπράβο στο γιατρό που μας επαναφέρει στην πραγματικότητα.' Μπράβο και στην εφημερίδα για την παρουσίαση της ωμής πραγματικότητα της βλακείας και της ανευθυνότητας που να διέπει. Καιρός δεν υπάρχει, θα κλαίμε και θα λέμε ποιος φταίει?? Edited January 29, 2012 by Troboni Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 29, 2012 Τελευταία άκουσα ότι μια μέρα εκτός από αδεσποτη σανίδα κυκλοφόρησε στην πίστα πεδιλο του σκι μαζι με την μποτα δεμενη πάνω της. Η απορία μου ήταν "το πόδι που πήγε;;; " Από τότε που ξεκίνησα να κάνω σνοουμπορντ το ίδιο παράπονο ακούω. Γιατί τους αφήνουν να ανεβαίνουν με το σανίδι στο χέρι. Στον Πρνασσο οι λιφτιεριδες εχουν εντολη να μην αφηνουν κανεναν. Και μέχρι τώρα αυτή η πολιτική εξακολουθει να υπάρχει. Κι εγώ γκρίνιαξα τότε που ήμουν αρχάρια αλλα συμμορφώθηκα. Και γκρινιαζα οχι γιατι δεν μου αρεσε η σανίδα στο ποδι αλλα γιατί δυσκολευομουν στην έξοδο απο το καρεκλακι του Αιόλου. Κι ακόμα δυσκολεύονται οι αρχάριοι. Την πτωση δεν τη γλιτώνεις. Αλλα οκ μια δυο κάποτε θα μάθεις. Ακομα και στο εξωτερικο κανενας δεν κυκλοφορεί στα λιφτ με τη σανίδα στο χέρι. Αυτο γιατί δε γίνεται στα Καλάβρυτα; γιατι ειναι Τοσο ελαστικοι; θες μια πολυ απλη απαντηση αλλα και την αληθεια μαζι;για να μην χασουν πελατες! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 29, 2012 θες μια πολυ απλη απαντηση αλλα και την αληθεια μαζι;για να μην χασουν πελατες! Τι να πω... ευχομαι να μη συμβεί το κακό.... Αλλα ίσως αμα πεσουν μηνύσεις να αλλάξουν πολιτική, αλλά δυστυχως τότε θα εχει συ,βει το κακο. Share this post Link to post Share on other sites