Wipika 676 Report post Posted January 25, 2012 Ρε φιλε τι ακριβως ειναι αυτό μεσα εκει ? Κάπου πάει το μυαλό μου. Έκανες αυτοψία ? www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 25, 2012 πεφτει πριμο ΑΑΑ Καναδεζικο Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 25, 2012 Κοιτάζω το meteo και βλέπω οτι την Παρασκευή δίνει συννεφιά και χιονόπτωση,κοιτάζω το sf....ντάλα ήλιο...τί γίνεται ρε γμτ.μου;ποιό από τα δύο δεν ξέρει τί του γίνεται; Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 25, 2012 Καλα εγω ανεβαινω αυριο με οδυσσεα και θημιο ελπιζω να ριξη μπολικο το βραδυ Και ηλιο να μην εχει δεν με νοιαζει την αγκυρα να δωσουν μονο και ολα καλα θανε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 25, 2012 Κοιτάζω το meteo και βλέπω οτι την Παρασκευή δίνει συννεφιά και χιονόπτωση,κοιτάζω το sf....ντάλα ήλιο...τί γίνεται ρε γμτ.μου;ποιό από τα δύο δεν ξέρει τί του γίνεται; Είπαμε προς το παρών ΑΝΕΒΑ η Παρασκευή. Αν αλλάξει θα γράψω αύριο (λογικά και ο ΤΕΟ) Αν ανέβεις και δεν βγεις εκτός θα μπω στο πρώτο αεροπλάνο να σε μαλώσω oh mondieu le poydre kalavrit dentrak croisant Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 25, 2012 Ρε φιλε τι ακριβως ειναι αυτό μεσα εκει ? Κάπου πάει το μυαλό μου. Έκανες αυτοψία ? αιμορροιδες;;; Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 25, 2012 Κοιτάζω το meteo και βλέπω οτι την Παρασκευή δίνει συννεφιά και χιονόπτωση,κοιτάζω το sf....ντάλα ήλιο...τί γίνεται ρε γμτ.μου;ποιό από τα δύο δεν ξέρει τί του γίνεται; Kαλά ρε Μητσάρα θα μας τρελάνεις... Εδώ έχουμε χάσει τα μαλιά μας με τις προγνώσεις για τον καιρό και συ κοιτάς ακόμα το meteo...? To METEO....?!!!!! Have mercy δλδ.... Η παρασκευή είναι ανέβα αλλά δεν ξέρω σε τι ετοιμότητα θα είναι το κέντρο... Δλδ από τώρα σας λέω ότι για κάποιες ώρες Στυγα off... για προετοιμασία... (τζογκινγκ διατάσεις κλπ...) Για αυριο δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου... μεγάλο το ρίσκο ... Θα μας πει ο κώστας... Ρε φιλε τι ακριβως ειναι αυτό μεσα εκει ? Κάπου πάει το μυαλό μου. Έκανες αυτοψία ? αιμορροιδες;;; Το μαμήσατε ρε... αν και όντως παραπέμπει... σε καταστάσεις... του κώλου.... Χυμένη σοκολάτα και χαρτιά από τυρόπιτες και με κάποια υπολοιματα τυροπιτας... Και ο κάδος.... ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠ'ΕΞΩ...!!! O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 26, 2012 Έχει βάλει αρκετό χιονάκι πάνω, από ότι βλέπω στις κάμερες.... moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted January 26, 2012 Αυριο προβλεπεται φανταστικη μερα. Μακαρι να μας κανει το χατιρι ο καιρος. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 26, 2012 Αυριο προβλεπεται φανταστικη μερα. Μακαρι να μας κανει το χατιρι ο καιρος. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 26, 2012 Ενσωμάτωσα στο πρώτο μήνυμα την φανταστική εικόνα του Γιώργου για το περιβάλλον και βλέπω ότι οι χάρτες του χιονοδρομικού (και μάλλον όλη η σελίδα τους) είναι down. what gives? Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 26, 2012 Αυριο προβλεπεται φανταστικη μερα. Μακαρι να μας κανει το χατιρι ο καιρος. Βάλε κορδονακι στην κάμερα και όρμα στον πουδροπατσα! Θελουμε βίντεο παίδες! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 26, 2012 και το καλαβρυτο χιονισμενο! αρε τυχεροι οσοι πανε αυριο!καλα να περασετε! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted January 26, 2012 Βάλε κορδονακι στην κάμερα και όρμα στον πουδροπατσα! Θελουμε βίντεο παίδες! γιωργο θα την ασφαλισω γιατι αυριο θα βουτηξω στο πουδροπατσα και δε ξερω οταν βγω αν θα υπαρχει η καμερα!!! Thanks παντως. Share this post Link to post Share on other sites
spilios 5 Report post Posted January 26, 2012 Σαββατάκι να το κάνουμε το ΝΤΟΥ ή θα μας "φάει" το κρύο και η ομίχλη; Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 26, 2012 (edited) Το χιονι σημερα ηταν απιστευτο Ηταν μερα ανεβα αλλα την αγκυρα δεν την δωσανε Οι συνθηκες ηταν χιονοπτωση μεχρι της 11 και μετα μια χαρα αλλα.... δεν Εγω μενω καλαβρυτα για να χαρω το χιονι αυριο Οι φιλοι μου ομως δεν μπορουσαν και γυρισαν Αθηνα ψιλοσπασμενοι Γιατι ηταν φανερο οτι απλα δεν ηθελαν να την δωσουν Μετα απο 1 ωρα αναστολη στις 10 δωσαν την καρτα στα 12 ευρω Photo Video προσεχως Edited January 26, 2012 by Hellbent Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 26, 2012 Το χιονι σημερα ηταν απιστευτοΗταν μερα ανεβα αλλα την αγκυρα δεν την δωσανε Οι συνθηκες ηταν χιονοπτωση μεχρι της 11 και μετα μια χαρα αλλα.... δεν Εγω μενω καλαβρυτα για να χαρω το χιονι αυριο Οι φιλοι μου ομως δεν μπορουσαν και γυρισαν Αθηνα ψιλοσπασμενοι Γιατι ηταν φανερο οτι απλα δεν ηθελαν να την δωσουν Μετα απο 1 ωρα αναστολη στις 10 δωσαν την καρτα στα 12 ευρω Photo Video προσεχως Κριμα..... με ολα αυτα που ακουω παντως, ενω ηθελα να κατεβω κ προς τα εκει γιατι μου εχει λειψει..... το σκεφτομαι κ το ξανασκεφτομαι...... Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 26, 2012 (edited) Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.2010... Το βουνό τρώει πανω από μισό μέτρο χαλαρά... Διαβάστε εδώ και λίγο πιο κατω τις αναφορές... για την επόμενη μέρα δλδ Σάββατο ΣΤΥΓΑ-Αγκυρα ανοικτές κανονικά από το πρωί... Μην γελιόμαστε... η πρόθεση της τωρινής διοίκησης ΔΕΝ είναι η πλήρη άμεση λειτουργία του κέντρου... Live with that and be prepared... Διαβάζοντας αυτά τα παλιά ποστ ... μου ξύπνησαν μνημες... πολύ πολύ καλές... Σίγουρα το παρεάκι του συλλόγου ήταν μεγαλύτερο στο βουνό τότε... Κρίμα... Edited January 26, 2012 by TEOXALANDRI O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 27, 2012 Στυγα και αγκυρα ανοιχτή όπως βλέπετε απο κάμερα (όσοι έχουμε μείνει πίσω γμτ!) Μπράβο στο ΧΚΚ! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 27, 2012 μπραβο σε εμας που δουλευουμε και δεν "αρρωστησαμε" Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 27, 2012 μπραβο σε εμας που δουλευουμε και δεν "αρρωστησαμε" Μπράβο μας, πω πω ουρες στα λίφτ και αυτοκινητα στο parking. Η ώρα 12 και το βουνό εχει βιαστεί κακονικά ! www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted January 27, 2012 ενας ενας που γυρναει πισω να μας πει που δουλευει για να πουμε στο αφεντικο ποσο αρρωστοι εισασταν σημερα! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 27, 2012 Ταχύτητα ανέμου 5km/h, ηλιοφάνεια και φρέσκο αγνό χιόνι Χελμού προμηνύουν μια ιδανική ημέρα για χιονοδρομία αύριο Σάββατο 27-1-2012. Σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες, Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις, Ηρακλής και Στύγα. Η χθεσινή χιονόπτωση άφησε 20+ εκατοστά επιπλέον φρέσκο χιόνι! Προς freerides - Έμεινε πούδρα και για αύριο!!! Ποιότητα χιονιού, άριστο φρέσκο!!! Για περισσότερο παιχνίδι στο χιόνι snow park και FuNbaG. Για το Χ.Κ.Κ επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 27, 2012 Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της επιλεγμένης ομάδας του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων που αποτελείται από Έλληνες snowboarders, filmers και φωτογράφους. Πρόκειται για την Helmos Mtn Team που δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φόρα στην Ελλάδα με σκοπό την υποστήριξη της freestyle σκηνής και την ευρύτερη προβολή του snowboard. H πρωτοποριακή αυτή ενέργεια γίνεται σε συνδυασμό με την παρουσίαση του οργανωμένου SNOWPARK που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων αγγίζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και το πιο οργανωμένο SNOWPARK στην Ελλάδα και είναι εξοπλισμένο με εμπόδια που θα ευχαριστήσουν εδικούς και αρχάριους του snowboard αλλά και του σκι. Η λειτουργία του γίνεται από τους έμπειρους υπευθύνους του χιονοδρομικού κέντρου για το πάρκο και την ομάδα FuNbaG by riders ενώ η είσοδος είναι δωρεάν με την έκδοση του εισιτηρίου για το χιονοδρομικό. Η παρουσίαση της ομάδας snowboard και του πάρκου θα γίνει το Σαββάτο 28 Ιανουαρίου στις 12:00 και θα ακολουθήσει Snowboard session. Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα παρατείνει τη λειτουργία του την ημέρα αυτή μέχρι τις 18:00 και μετά θα ακολουθήσει DJ πάρτι στο σαλέ. Ραντεβού στο πάρκο το Σάββατο. Για τη μετάβαση σας, επιλέξτε τα snow bus των Καλαβρύτων http://www.kalavrita-ski.gr/el/ta-nea-mas/164--snow-bus και το carpooling του snowreport http://www2.snowreport.gr/carpool/cr_pooler_offers Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 27, 2012 (edited) By dcvolt at 2012-01-27 Edited January 27, 2012 by Hellbent Share this post Link to post Share on other sites