Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.Κ. Καλαβρύτων, 2011-2012

Recommended Posts

...

Πολύ χοντρικά να στο πω, έχω βαρεθεί να μου λένε ότι το λιφτ είναι κλειστό ενώ δεν φυσάει.

Μας το έκαναν χρόνια στον Παρνασσό και υπάρχει περίπτωση (ρωτάω για να σιγουρευτώ) χτες και προχτές μας κοροϊδευε κανονικά το ΧΚΚ.

Πήγε ο Δρίβας στο ΧΚΠ και δεν έχει ξαναγίνει τόσο απλά.

...

Δεν μπορούμε να κρίνουμε, βρισκόμενοι στη βάση ενός αναβατήρα,

αν μένει κλειστό επειδή όντως φυσαέι ή επειδη μας κοροϊδεύουν.

Στο λέει ένας άπιστος ως προς τις διακιολογίες που δίνουν τα χιονοδρομικά

για τη μη λειτουργία αναβατήρων.

Κάποτε πριν χρόνια, καθημερινή, λιακάδα με φρέσκο χιόνι στο βουνό και σκαστός από τη δουλειά μου,

φάγαμε "παγωτό" λόγω αέρα :coffee: . Όλα κλειστά. Καλά λέω δε πάιζει.

Στο Ξηρόκαμπο να μην φύσα σχεδόν καθόλου,

και να μου λένε για τρελές ριπές αέρα... μας δουλεύουν και δεν θέλουν να τα ανοίξουν

για 20-30 τρελούς που ανέβηκαν...

Πίστευα ότι τουλάχιστον το μισό βουνό και κάτω θα έπρεπε να δούλευε.

Έτσι ξεκινήσαμε με το φιλαράκι μου ποδαράτο ως Βαθειά Λάκκα.

Μόνο ένα σου λέω... ο αέρας έριχνε κάτω 2 ζώα 85 κιλών έκαστο!!!

Κάθε βήμα γινόταν με δυσκολία.

Αν δεν το ζούσα δεν θα το πίστευα.

Βέβαια μετά έκανα μια και μόνο κατάβαση, που ίσως θα την θυμάμαι για πάντα... .

Έχω πάθει παρόμοιες καταστάσεις και στην επιστροφή της άγκυρας

και στους τελευταίους πυλώνες του αναβατήρα της Στύγας.

Έχω φτάσει σε σημείο που παραπονιόμουν για το ότι δούλευε η Στύγα με τέτοιο αέρα...

Ήμουν σε καρεκλάκι μόνος μου και το καρκλάκι σήκωνε σούζές από τις ριπές.

Εκεί που έβλεπα μπροστά μου τη πλαγιά,

ξαφνικά είδα το γαλάζιο του ουρανού...

Περιτό να αναφέρω το ότι άφησα πίσω μου στη πλαγιά, ίδια σημάδια με του Liapου :thumbsup:

Που θέλω να καταλήξω με όλη την παπαρολογία μου:

Κάθε φορά που μένει κλειστός αναβατήρας σε χιονοδρομικό,

εμείς οι χιονοδρόμοι είμαστε καχύποπτοι ως προς τους πραγματικού λόγους.

Ας δώσουμε όμως και στους υπεύθηνους λειτουργίας την πιθανότητα να μας λένε την αλήθεια.

Και αν όχι, πιστεύουμε ή δε τους πιστεύουμε, μόνο με ανεμόμετρο στο χέρι

και ποδαράτο μέχρι την κορυφή για να το εξακριβώσουμε.

Δεν υπάρχει λόγος να μένει σημαντικός αναβατήρας χιονοδρομικού εκτός λειτουργίας.

Καμία διεύθηνση χιονοδρομικού δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Είναι η εσχάτη λύση για οικονομία.

...

Εμένα μου είχαν πει ότι δεν μπορεί να μείνει κανένας πάνω στο βουνό το βράδυ

να τσουλάει το λιφτ και εκεί την πατάνε τα Καλάβρυτα σε σχέση με τον Παρνασσό.

Είναι θέμα ασφάλειας. Στον Παρνασσό αρκετές μέρες το 14/14 οφείλεται στο ότι

κάποιος ξεπάγιασε στο 1950 να τσουλάει λιφτ και συρματόσχοινα

...

Εδώ έρχεται το θέμα οικονομίας.

Όταν το Δ.Σ. του χιονοδρομικού, και ο Δήμος των Καλαβρύτων, και όλοι οι Καλαβρυτινοί...

καταλαβουν ότι πρέπει να δωθουν χρήματα και όχι κουπόνια, για να λειτουργίσει σωστά ένα χιονοδρομικό

ίσως τότε δουν τις αλλάγες που σκέφτονται και θέλουμε και εμείς οι χιονοδρόμοι... B)

καλοι μου φιλοι ....

το καθε λιφτ τουλαχιστον σιγουρα η καρεκλες εχουν δικο τους ανεμομετρο που δίνη εντολή και σταματά το λιφτ, αρα υπαρχη η ασφαλεια στο καθε λιφτ . στα συρομρνα δεν υπαρχή θεμα αερα ..αυτα παντα πρεπει να ειναι σε λειτουργία,εκτος αν το χκ δεν θελει την μερα εκείνη να δούλεψή,,,

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

...

στα συρομενα δεν υπαρχή θεμα αερα....

αυτα παντα πρεπει να ειναι σε λειτουργία,

εκτος αν το χκ δεν θελει την μερα εκείνη να δούλεψή...

...

Και όμως υπάρχει.

Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω από τον κατασκευαστή,

στην περιπτωσή μας Doppelmayr,

ή αν περνείς την ευθήνη με την υπογραφή σου, ως υπεύθηνος λειτουργίας - ασφαλείας του χ.κ.

για την λειτουργία του αναβατήρα πάνω από αυτά τα όρια που δίνει ο κατασκευαστής.

Edited by ALCATRAZ

καλοι μου φιλοι ....

το καθε λιφτ τουλαχιστον σιγουρα η καρεκλες εχουν δικο τους ανεμομετρο που δίνη εντολή και σταματά το λιφτ, αρα υπαρχη η ασφαλεια στο καθε λιφτ . στα συρομρνα δεν υπαρχή θεμα αερα ..αυτα παντα πρεπει να ειναι σε λειτουργία,εκτος αν το χκ δεν θελει την μερα εκείνη να δούλεψή,,,

Πρόεδρε μου ποιός σου τα έχει πει αυτά....?

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει....

Εννοώ δλδ ότι τα συρόμενα λόγω πολύ μικρότερου βάρους τεντώματος εκτροχιάζονται πολύ πολύ πιο εύκολα από τα εναέρια... Στο χκΚ όταν οι αρχάριοι αφήνουν το (κάτω) πιατάκι στη μέση και όχι στο τερματικό (προκειμένου να αποφύγουν την μεγάλη κλίση) τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκτροχιαστεί ειδικά όταν το πιατάκι στο τέλος του μαζέματός του στο καρούλι βρεθεί ακριβώς σε τροχαλίες πυλώνα. Έχει συμβεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές με αποτέλεσμα το λιφτ να βγαίνει εκτός λειτουργίαςγια κανα μισάωρο τουλάχιστον. Και τρέχουν μετάνα επαναφέρουν με παλάγκο το συρματόσχοινο εντός διαδρομής... Επίσης έχω φωτό (στο σπίτι-είμαι στη δουλειά) από Σάββατο με λιφτιέρη (τον Ν.Α.) σκαρφαλωμένο στον προτελευταίο πυλώνα συρόμενου προκειμένου να επαναφέρει το συρματοσχοινο εντός διαδρομής επειδή είχε βγεί από αέρα. Και μιλάμε ο κόσμος να είναι ΠΑΝΩ στα πιατάκια.... να τον κοιτάει και να περιμένει να το βάλει για να ξεκινήσει το λίφτ... Για βάλε εσύ (γενικά μιλάω ε...) τέτοιο συρματόσχοινο με τόσο βάρος πάνω ξανά μέσα... να δεις την τσόντα... Ήταν όμως Σάββατο και το κέντρο είχε δώσει το λίφτ σε λειτουργία... Πόσοι άραγε να πήραν χαμπάρι τοτι γινόταν εκείνη την ημέρα στο λιφτ... Οι περισσότεροι έβριζαν... που συνεχώς... "χάλαγε"...

Όσον αφορά τα όρια ασφαλείας των αναέριων του ΧΚΚ δεν είναι μόνο τα m/sec του κατασκευαστή που καθορίζουν τη λειτουργία του. Παίζει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρόλο η συνιστώσα του αέρα, το φόρτο του λιφτ (πόσους δλδ έχει πάνω), η ταχύτητα του λιφτ, οι ριπές από μόνες τους και η συνεχόμενη ένταση του ανέμου σε σχέση με τις ριπές... Όλα αυτά συνθέτουν το πόρισμα που θα πάρει ο υπεύθυνος λειτουργίας προκειμένου να αποφασίσει να βάλει την υπογραφή του και την... αυτή του... για να δουλέψει ένα λίφτ...

Ας σας φένεται πολύπλοκο ναι ... είναι ... και γίνεται πιοδύσκολο όταν έχεις εξωγενείς παράγοντες και τον χρόνο να σε πιέζουν... Και αν πάρεις την λάθος απόφαση....? Τι γίνεται....?

Πάντως για άυριο μυρίζει... ψοφίμι.... στα ψηλά... και Κυριακή παγάκια... Μάπα το καρπούζι αυτό το ΣΚ... B)

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

Υ.Γ. Η παγοποίηση της Στύγας θα μπορούσε να λυθεί αν έμπαινε απομπλεκόμενο και υπήρχαν 2 λιφτιέρηδες στα τερματικά τη νύχτα προκειμένου να γυρνάνε σκέτο το συρματόσχοινο (με παρκαρισμένα τα καρεκλάκια) για να μην παγώσει... Δεν νομίζω Μιχάλη ότι το κάνουν στο ΧΚΠ.... Εννοώ ότι μετά από κακοκαιρίαο Ηρακλής είναι πάντα παγωτό...

Υ.Γ. 2 Ρε συ Κάπτεν έχουν τοποθετηθεί ερωτήματα εδώ και 3 σελίδες και συ βρήκες σωστό να ειρωνευτείς...? Τι να πω...?

Edited by TEOXALANDRI

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Όταν το Δ.Σ. του χιονοδρομικού, και ο Δήμος των Καλαβρύτων, και όλοι οι Καλαβρυτινοί...

καταλαβουν ότι πρέπει να δωθουν χρήματα και όχι κουπόνια, για να λειτουργίσει σωστά ένα χιονοδρομικό

ίσως τότε δουν τις αλλάγες που σκέφτονται και θέλουμε και εμείς οι χιονοδρόμοι... B)

Μπράβο Γιώργο που το ανέφερες. Ξέρετε αγαπητοί μου ότι μέρος του ημερομισθίου των εργαζομένων του ΧΚΚ καλύπτεται με κουπόνια από super market? Σιγά μην πάω να ξεπαγώσω την Στύγα για να έρθεις εσύ να κάνεις ski και εγώ να πάρω δυο κουπόνια για 10 φέτες ζαμπόν τυρί. Και μιλάμε για εργασία εφάμιλλη και ίσως χειρότερη από το να δουλεύεις οικοδομή μες το κρύο και τον κίνδυνο. Όποιος δεν το έχει κάνει δεν το καταλαβαίνει. Και μη μου πειτε ''εμενα δεν με ενδιαφερει τι κανει καθε επιχειρηση με τους υπαλληλους της''.

Για αυτό εκνευρίζομαι με τα κραξίματα στις ουρές και γενικότερα με τρόπο που μιλούν και φέρονται όλοι αυτοί που έρχονται και πληρώνουν για να κάνουν ski. Γιατί η πλειοψηφία του ετερόκλιτου πλήθους που μαζεύεται στα χιονοδρομικά της Ελλάδας ούτε ουσιαστική σχέση έχει με το άθλημα ούτε με τη φύση και το βουνό. Έρχεται πληρώνει, απαιτεί, και μαγαρίζει το τόπο με σκουπίδια με λέξεις και πράξεις.

Αλλά και η διοίκηση του χιονοδρομικού, μπράβο, μπράβο, μπράβο. Βρήκε τον καλύτερο τρόπο να καλύψει τα ελλείμματα των προηγούμενων χρόνων εις βάρος της κοινωνίας, με κουπόνια και με περιορισμένο αριθμό εργαζομένων. Αυτό δεν κάνουν όλοι αυτοί οι φωστήρες που διοικούν και την χώρα. Business as usual αγαπητοί μου

Και όμως υπάρχει.

Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω από τον κατασκευαστή,

στην περιπτωσή μας Doppelmayr,

ή αν περενείς την ευθήνη με την υπογραφή σου, ως υπεύθηνος λειτουργίας - ασφαλείας του χ.κ.

για την λειτουργία του αναβατήρα πάνω από αυτά τα όρια που δίνει ο κατασκευαστής.

φιλε μου

μιλας για αναβατηρα !! το συρόμενο λιφτ δεν εχει προβλημα απο αερα !! δεν ειναι καρεκλα που εισαι στο κενό ..ο φοβος που υπαρχή στην καρεκλα οταν εχει αερα ειναι, οτι απο την ταλάντωση τον καρεκλών εχουμε φόβο να βγει το συρματόσχοινο απο το κουνα ,κουνα !!! στο συρόμενο τι κουνάει !! απλούστατα ..θα πρεπει αν εχει πια τον τοσο αερα να αφήνεις την αγκυρα λιγο ποιο κατω απο την κορυφή ώστε να εχει χρονο να μαζευτεί το σχοινί ..

καλη εταιρία αυτη που λες για τα λιφτ ! αυτη θα προτιμήσουμε B) στο πισοδερι ...

οσο για το θεμα ασφαλείας που δινη ο κατασκευαστής ειναι κουραφεξαλα για τα εδω δεδομένα ,..γιατι αν το παμε με βαση την εταιρια και τον προδιαγραφών τοτε το 95% τον λιφτ δεν πρεπει να λειτουργεί

όλο και κάτι θα ξέρει ο Γιόχαν που έχει μια σχέση με την Doppelmayr ...

Οπότε φύσαγε εκείνη τη μέρα φίλε? Να το σημειώσω να το ξέρω ότι όταν προβλέπει 4 μποφόρ Βοριά μετά από τυφωνάκι Αθήνα η Άρτεμις θα είναι κλειστή.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

μια απορία !!??? αν εχω καταλάβει ..το τρελο γελαδι ητανε προκάτοχός του καπτεν !!! στο χκκ διοτι κατι τετοιο αντιλαμβάνομαι απο αυτα που διαβάζω ???

Όχι ακριβώς.... Τσιράκι του Τσεκούρα ήμουν (και είμαι) και για 2 χρόνια συνεργάτης του χκ στην εστίαση της Βαθειάς Λάκκας... (ως ιδιώτης εκμισθωτής) Είχα αναλάβει να κάνω την ενημέρωση του κέντρου ανεπίσημα ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ και την ευθύνη .... και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας χωρίς ποτέ να με διαψεύσει το κέντρο....

κατσε !! τεο γιατι δεν τα λες καλα τα πραγματα τι ενοεις τσιρακι του τσεκουρα ημουν και ειμαι!!!..... και μετα θα σου απαντισω !!!

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

Υ.Γ. Πρόεδρε... φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος εκτροχιασμού των αναέριων αναβατήρων αλλά ΚΑΙ των συρόμενων... Μην επιμένεις... κάτι σκαμπάζουμε και μεις... :coffee:

δεν επιμενω ..αλλα δεν μου απαντισες για το 95% τον λιφτ .. B)

...

Το ότι δεν θα δώσει κανένας εργαζόμενος (που έχει ανάγκη τη δουλειά) το 100% των δυνατοτήτων του στη δουλειά

με αυτά τα ημερομίσθια είναι πάντως γεγονός... B)

...

Ειδικά πέρσι (με τα ίδια χαμηλά ημερομήσθια), πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν

και παραπάνω από αυτό που μπορούσαν. Υπήρξε ιδιαίτερος ζήλος από τους περισσότερους.

Όχι ότι φέτος δεν προσπαθούν. Απλά είναι αρκετοί που έχουν ξενερώσει...

...

... και πάει η βαλίτσα στην Καπερναούμ...

...

Ή πάει η Καπέρ να 'ούμ, στη Βασιλίτσα :coffee:

Εσύ πάντως, αύριο θα πας Καλάβρυτα._

...

Όχι ακριβώς.... Τσιράκι του Τσεκούρα ήμουν (και είμαι)

...

Παλιο τσίρε... Tsiros.gif σε είχα καταλάβει... konserva.jpg

Edited by ALCATRAZ

Εδώ έρχεται ο άλλος παράγοντας... γιατι πάνε για δουλειά εκεί... και ο άλλος παράγοντας ότι δεν υπάρχουν δουλειές κλπ κλπ κλπ και πάει η βαλίτσα στην Καπερναούμ... Το ότι δεν θα δώσει κανένας εργαζόμενος (που έχει ανάγκη τη δουλειά) το 100% των δυνατοτήτων του στη δουλειά με αυτά τα ημερομίσθια είναι πάντως γεγονός... B)

Έτσι είναι, πολύ σωστό και πολύ σωστή νοοτροπία.

Δάσκαλος με 750ε, φυσικά και δεν θα έχεις απαιτήσεις από τον δάσκαλο του παιδιού στο σχολείο, γιατρός με 1000, δεν φαντάζομαι να θέλεις να ολοκληρωθεί η εγχείρηση σήμερα, δεν θα δώσει και το 100% ο άνθρωπος. Ο καθένας μας, όποτε θέλει θα δουλεύει.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Έτσι είναι, πολύ σωστό και πολύ σωστή νοοτροπία.

Δάσκαλος με 750ε, φυσικά και δεν θα έχεις απαιτήσεις από τον δάσκαλο του παιδιού στο σχολείο, γιατρός με 1000, δεν φαντάζομαι να θέλεις να ολοκληρωθεί η εγχείρηση σήμερα, δεν θα δώσει και το 100% ο άνθρωπος. Ο καθένας μας, όποτε θέλει θα δουλεύει.

ωπα,μισο!αυτη η μ@λ@κισμενη νοοτροπια μας εφερε εν μερη εδω που ειμαστε!

για δασκαλο δεν ξερω,για γιατρο ομως ρε mil αν πας και σε παιδεψει 2-3 μερες θα ξαναπας σε αυτον; ΟΧΙ! θα τον προτινεις αλλου; ΟΧΙ αποτελεσμα;το εκλεισε το μαγαζι ο γιατρουδακος!

ο καθενας μας οποτε θελει θα δουλεψει;μιλας σοβαρα τωρα;πες μου τι δουλεια κανεις,οταν την κανεις,κι αν σε βγαζουν τα λεφτα να την κανω κι εγω!γιατι εγω στο μαναβικο που εχω,αν πω στους πελατες οτι θα τους εξυπηρετησω οταν θελω ξερεις τι θα κανουν;θα με γραψουν στα @@ρια τους!κι αντε μετα να βρω δουλεια οταν καθε μερα κλεινουν μαγαζια κι απολυουν κοσμο.βεβαια,απολυουν κοσμο για δυο λογους,αν δεν βγαινει το καταστημα/επιχειρηση να πληρωνει παραπανω πλεον ατομα ή αν δεν βγαινει το καταστημα/επιχειρηση να πληρωνει ατομα που δουλευουν οταν θελουν!πχ,αν στο μαγαζι εχω υπαλληλο και βλεπω οτι τα ξυνει,θα παρει ποδι κανονικα!θελω ατομο που να μου βγαζει δουλεια κι οχι να τον πληρωνω να δουλευει οποτε θελει οπως λες!

αναθεωρησε πολλα πραγματα γιατι θα προσγειωθεις ανωμαλα!

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Όπα παίδες μην ξεφεύγουμε. Μη λέει ο καθένας τι συμβαίνει στη δουλειά του. Εδώ λέμε για τους υπαλλήλους του ΧΚΚ με μειωμένα ημερομίσθια και αριθμό που δουλεύουν σε ακραίες, δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες και μέρος της αμοιβής τους γίνεται με κουπόνια από super market. Κατανοητό; Θα σου δώσω δηλαδή εσένα 10 κουπόνια ισα για να πάρεις γάλα για το παιδί σου και μετά θα σε στείλω να πάς στις 5 και στις 6 το πρωί να ανέβεις σε ένα πυλώνα 10 μέτρα πάνω από το έδαφος για να ξεπαγώσεις ράουλα και συρματόσκοινα και μετά θα σε βάλω και 8 ώρες ορθοστασία σε ένα αναβατήρα να σε βρίζουν και να χαμογελάς.

Δηλαδή είναι σαν να του λέτε ’’δεν φτάνει που έχεις δουλειά θες και να πληρώνεσαι και από πάνω’’. :bow:

Γνωρίζω ότι παίρνουν ελάχιστα γι αυτα που κάνουν και στις συνθήκες που τα κάνουν!γι αυτο και κάθε φορα πριν πάρω καρεκλακι ή πιατακι/αγκυρα λέω κι ένα γεια,πως παει κλπ κλπ!ανθρωποι είναι και αυτοί,θέλουν κι ένα χαμόγελο κι απο μας κι αμέσως βλέπεις ότι παίρνουν λίγο τα πάνω τους!

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Γνωρίζω ότι παίρνουν ελάχιστα γι αυτα που κάνουν και στις συνθήκες που τα κάνουν!γι αυτο και κάθε φορα πριν πάρω καρεκλακι ή πιατακι/αγκυρα λέω κι ένα γεια,πως παει κλπ κλπ!ανθρωποι είναι και αυτοί,θέλουν κι ένα χαμόγελο κι απο μας κι αμέσως βλέπεις ότι παίρνουν λίγο τα πάνω τους!

Άψογος ο 77 :bow:

Μακάρι αυτή την συμπεριφορά να την είχαν

όλοι οι χιονοδρόμοι απέναντι στα παιδιά των λιφτ

και όχι να γκαρίζουν-βρίζουν και να απαιτούν με

τσαμπουκά να βοηθάνε λες και είναι υπηρέτες τους...

Δεν θέλει κόπο...θέλει τρόπο....

Ένα χαμόγελο και μια καλημέρα τα λένε όλα.... :bow:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Απο τη σημερινη εμπειρια, ειχε λιγο κοσμο (καλο αυτο μεγιστο 1-2 λεπτα αναμονη, πολλες φορες και καθολου).. Η στυγα δουλεψε περιπου μεχρι τις 12.30 μετα εκλεισε λογω ανεμου.. Προλαβα και την κατεβηκα καμια 7αρα-8φορες.. Καλα ηταν, νορμαλ καιρος αν και ο αερας ειδικα πανω..εσκαγε στο προσωπο και ετσουζε! χαχαχα.. ειχα καιρο να παω εκτος ΣΚ και το κατευχαριστηθηκα.. 7 ωρες συνεχομενου σκι!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Addicted to snow...

1582272881328.png

Διαστήματα ηλιοφάνεια δείχνουν οι προβλέψεις για αύριο Σάββατο, με τους ανέμους κάπως ενισχυμένους που ελπίζουμε ότι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Για αύριο Σάββατο 14-1-2012 σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες, Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις, Ηρακλής και Στύγα, καιρού επιτρέποντος.

Η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη!!!

Για περισσότερο παιχνίδι στο χιόνι snow park και FuNbaG.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Εμένα γιατί μου φαίνεται κ@λόκαιρος για αύριο...?! :bow:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

, με τους ανέμους κάπως ενισχυμένους που ελπίζουμε ότι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Τι εννοεί ο ποιητής? :bow:

101277.jpg

Οτι η Στύγα θα λειτουργήσει σίγουρα, εκτός αν δε γίνεται διαφορετικά... :bow: :bow:

Έτσι ώστε μετά να μπορεί να σου πει, "Το 'βλεπες, το 'παιξες????"

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Διαφορετικός διαγωνισμός από τους συνηθισμένους

σε λίγες μέρες στην Ελλάδα, στο χ.κ.Καλαβρύτων από την Volcom.

Το Volcom Stone’s European PBRJ Tour 2012 πριν πάει Ανδόρα,

κάνει στάση στον Χελμό....στις 4 Φεβρουαρίου...!

Snowboarders αρχάριοι και επαγγελματίες

ετοιμάζονται να διαγωνιστούν σε έναν Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό

στα καλύτερα βουνά της Ευρώπης.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη...!

Οι νικητές θα λάβουν μέρος στον τελικό που θα διεξαχθεί

στο Avoriaz της Γαλλίας στις 31 Μαρτίου 2012

διεκδικώντας το έπαθλο των 12.000 ευρώ!!!

Καιρού επιτρέποντος λοιπόν, στις 4 Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε για άλλα κόλπα...!

PBRJ_11_12_flyer2.jpg

πηγούλα

Πληροφορίες για τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής στο

Info@boardsports.gr , www.volcomeurope.com

ή στο τηλ: 2109859685.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

κατσε !! τεο γιατι δεν τα λες καλα τα πραγματα τι ενοεις τσιρακι του τσεκουρα ημουν και ειμαι!!!..... και μετα θα σου απαντισω !!!

Ήμουν και είμαι... ο σπιούνος του... ο παρατρεχάμενος του... ο διαπλεκόμενος του ... το φερέφωνο του... πως το λένε ρε παιδί μου...το παπαγαλάκι του... Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις...? Εξακολουθεί να μας ενώνει μια φιλία και ένα όραμα... Αυτό του Πρίγκηπα στον ΠΑΟ... :bow:

Ειδικά πέρσι (με τα ίδια χαμηλά ημερομήσθια), πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν

και παραπάνω από αυτό που μπορούσαν. Υπήρξε ιδιαίτερος ζήλος από τους περισσότερους.

Όχι ότι φέτος δεν προσπαθούν. Απλά είναι αρκετοί που έχουν ξενερώσει...

Τα έχω πει εγώ και αυτοπροσόπως σε πολλούς από πέρυσι αλλά δεν με πιστεύανε... Ο αγώνας τώρα διακαιώνεται... :bow:

Έτσι ώστε μετά να μπορεί να σου πει, "Το 'βλεπες, το 'παιξες????"

Παίξε τζόκερ... λιγότερο άγχος περισσότερα κέρδη...

Για να μην θεωρηθεί ότι προσπαθώ να επιρρεάσω τους πελάτες του χκ... θα γράψω μια εκτίμηση για την λειτουργία του κέντρου για το ΣΚ την οποία ΔΕΝ θα δημοσιεύσω. Θα την στείλω όμως με π.μ. σε 3-4-5 μέλη ώστε να βεβαιωθεί το αδιάβλητο της. Και αυτό γιατι αν πέσω μέσα για αυριο Σάββατο θα δημοσιεύσω της Κυριακής μέχρι αύριο το απόγευμα.

Κάποιοι τυχεροί θα δουν π.μ. σε λίγάκι...

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

Υ.Γ. Μιλ το ίδιο λέμε... Αληγορικά τα έγραψα αλλά είναι όντως off-topic...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Κάποιοι τυχεροί θα δουν π.μ. σε λίγάκι...

Άντε περιμένω.... :bow: :bow: :bow:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Ισχυροί ΒΔ άνεμοι πνέουν σήμερα στο Χελμό με τη θερμοκρασία στους -1c.

Για σήμερα Σάββατο 14-1-2012 σε λειτουργία θα είναι ο αναβατήρας, Ερμής, η λειτουργία των αναβατήρων, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις, Ηρακλής και Στύγα αναστέλεται για μια ώρα λόγω ισχυρών ανέμων.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Evinha
      Evinha
      (49 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,950
  • Member Statistics

• Total Members