Jump to content
over-poulover

Χ.Κ. Καλαβρύτων, 2011-2012

Recommended Posts

@ XKK:

5. δεν θα ρθούμε στις 09.30 να κάνουμε "... registration ..." και " ...warm up runs ..."

στο χωριό μας το λέγαμε "εγγραφή" και "ζέσταμα" ...

6. ο κόσμος αλλάζει και σεις κοιμάστε ....

.

χμ...καλυτερα δεν ειναι "εγγραφη" και "προθερμανση" ??....

Snow is on my D.N.A.

Της στραβής αυτής, της φταίν' κι οι τρίχες.....

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

ias.jpg

Καλάβρυτα: Λιώνουμε στο χιόνι, κάνουμε σκι, παίζουμε και μαθαίνουμε για την ασφαλή οδήγηση και την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ!

Πρόγραμμα ημερήσιων δραστηριοτήτων

Παρασκευή 10/02/2012

12.00-14.00: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Αίτια – Αποτελέσματα Τροχαίων Συμβάντων» στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Καλαβρύτων, από το Συνεργάτη του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» – Δημοσιογράφο Ειδικού Τύπου, Ευγένιο Πετούμενο.

18.30: Συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό Κατάστημα Καλαβρύτων και κοκτέιλ, όπου θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό:

• Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων
  • Aρμόδιοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι που έχουν προσκληθεί
  • Ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων
  • Ο εκπρόσωπος του Ι.Ο.Α.Σ. Πάνος Μυλωνάς
  • Ο Διευθυντής της Αστυνομίας Καλαβρύτων
  • Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σάββατο 11/02/2012

11.00-15.00: Βιωματική εκπαίδευση και διαγωνισμός βέλτιστης συμπεριφοράς στην οδήγηση με:

• Προσομοιωτή οδήγησης σε συνθήκες χιονιού
  • Προσομοιωτή ανατροπής
  • Προσομοιωτή πρόσκρουσης
  • Βιωματική εκπαίδευση στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με τη χρήση ειδικών γυαλιών προσομοίωσης μέθης.

15.15: Βράβευση νικητών διαγωνισμού.

23.00-01.00: Διασκέδαση και υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ - Φιλικό αλκοτέστ, σε τοπικά βραδινά κέντρα.

Κυριακή 12/02/2012

11.00-14.00: Βιωματική εκπαίδευση και διαγωνισμός βέλτιστης συμπεριφοράς στην οδήγηση με:

• Προσομοιωτή οδήγησης σε συνθήκες χιονιού
  • Προσομοιωτή ανατροπής
  • Προσομοιωτή πρόσκρουσης

Βιωματική εκπαίδευση στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με τη χρήση ειδικών γυαλιών προσομοίωσης μέθης.

14.15: Βράβευση νικητών διαγωνισμού.

Πηγούλα: http://www.kalavrytanews.com

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

http://www.youtube.com/watch?v=rba3aEPuq74&list=UU24ryz9De4lobRS9TLrKXXQ&index=1&feature=plcp

Από τη χθεσινή χιονόπτωση, κατεβαίνοντας από το χιονοδρομικό, γύρω στις 3.00.

Ευλογημένη χιονόπτωση με νοτιά, από αυτές που θάβουν τον Χελμό.

Κατά τα άλλα, ένα 2ήμερο στα Καλάβρυτα που δεν τσουλήσαμε καθόλου.

Κυριακή προτιμήσαμε να την περάσουμε χουχουλιάζοντας, κάτω από το βαρύ πάπλωμα...

και τη Δευτέρα που ανέβηκα κατά τις 11:30 στο βουνό, πριν προλάβω να βγω από το τουτούνι

έκλεισε και το συρόμενο της Δάφνης... Δικαιολογημένα, μιας και ο αέρας ήταν έντονος,

και με όσους χιονοδρόμους μίλησα που πρόλαβαν να την κάνουν,

μίλαγαν για περισσότερη ταλαιπωρία παρά χιονοδρομία!

2. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ντάπα ντούπα και τους "... εκκωφαντικούς ρυθμούς της πόλης ..." πάνω

στο βουνό στα 1800 μέτρα...

δεν είμαστε στη πόλη ....

πάμε στο βουνό για να ησυχάσουμε από τους ... "... εκκωφαντικούς ρυθμούς της πόλης ..."

να ακούσουμε ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ της φύσης, ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ του χιονιού, το θρόισμα των δέντρων,

4. δεν γουστάρουμε το Red Bull σας που (εμμέσως) διαφημίζετε ....

η ιατρική βιβλιογραφία είναι γεμάτη από παρενέργειες που προκαλούνται από τη χρήση του (Γερμανικής προέλευσης ...) Red Bull ...

γουστάρουμε φυσικό χυμό πορτοκάλι από γαμάτα Ελληνικά πορτοκάλια, γεμάτο με βιταμίνη C,

που είναι φυσική άμυνα στις λοιμώξεις και τον έχουμε στίψει εμείς ή η μάνα μας ή η γυναικάρα μας

και τον έχουμε βάλει μαζί με τις σαντουιτσάρες μας και τις σοκολάτες μας στο σακκιδιάκι !!!

πειτε τα Κε PanPanou :goodjob: εχετε απολυτο δικαιο!!

Της στραβής αυτής, της φταίν' κι οι τρίχες.....

για πες μας ρε vamvax ποια ειναι η στραβη να ριξει ενα ξυρισμα;

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Γειά χαρά,

Σκέφτομαι να ανέβω αύριο (Τετάρτη 8/2). Από ό,τι κατάλαβα οι καιρικές συνθήκες θα είναι ίδιες με σήμερα (όχι και τόσο τραγικές). Μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση για τον καιρό και τη λειτουργία κάποιων αναβατήρων (πχ, θα υπάρχει αέρας; )

ευχαριστώ..

Edited by barcode

panpanou εισαι ωραιος ρε φιλε!!!!πεστα!!!!

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Πρώτο και βασικότερο όλων. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστή και αυτόνομη οντότητα. Αυτό σημαίνει πως έχουμε διαφορετικές επιθυμίες και γούστα. Σε καμία περίπτωση όμως, το γεγονός αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να κατακρίνουμε τα θέλω των υπολοίπων.

Αντί να ασχοληθούμε να κάτι πιο ουσιώδες και σοβαρό, ασχολούμαστε με το ποιος γουστάρει το συγκεκριμένο γεγονός στα Καλάβρυτα και ποιος όχι.

-------------------------------------------------------------------

1. είμαστε Έλληνες και μιλάμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...

δεν καταλαβαίνω, γιατί μία αφίσα που απευθύνεται σε Έλληνες πρέπει

να είναι γραμμένη σε Εγγλέζικα ;;

• Διότι ναι μεν μπορεί να είμαστε όλοι Ελληνάρες, αλλά ίσως η αφίσσα να μην απευθύνεται μόνο σε Έλληνες. Ίσως την αφίσσα αυτή να την διάβαζε η Jennifer, γυναίκα του MakisM, η οποία ζούσε στην Ελλάδα, αλλά δεν γνωρίζει να διαβάζει Ελληνικά 9αν κάνω λάθος, διορθώστε με). Ίσως να έμεναν ακόμα Ελλάδα, ίσως να τους άρεσε η συγκεκριμένη εκδήλωση, ίσως να ήθελαν να επισκεφθούν το βουνό εκείνη την ημέρα, ΙΣΩΣ.......... Αλλά δεν, διότι θα ήταν μόνο στα Ελληνικά.
  • Επίσης γνωρίζω πως πιθανόν να έχουμε τα χείριστα χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως, αλλά δεν γνωρίζω ποιας εθνικότητας χιονοδρόμοι διαβάζουν τις ανακοινώσεις των χιονοδρομικών κέντρων. Το περασμένο Σάββατο, υπήρχαν στον Παρνασσό Ισπανοί. Πιθανολογώ πως θα είχαν ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα του εν λόγω χιονοδρομικού κέντρου.

2. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ντάπα ντούπα και τους "... εκκωφαντικούς ρυθμούς της πόλης ..." πάνω

στο βουνό στα 1800 μέτρα...

δεν είμαστε στη πόλη ....

πάμε στο βουνό για να ησυχάσουμε από τους ... "... εκκωφαντικούς ρυθμούς της πόλης ..."

να ακούσουμε ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ της φύσης, ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ του χιονιού, το θρόισμα των δέντρων,

τη μιλιά του αέρα και τα σιγανά ή δυνατά γέλια των φίλων μας ...

δεν γουστάρουμε " ...την αδιάκοπη εναλλαγή των homegrown djs στις κονσόλες ..."

• Όποιος δεν επιθυμεί, μπορεί πολύ απλά εκείνη την μέρα να μην πάει στο βουνό. Μπορεί να πάει οποιαδήποτε άλλη επιθυμεί. Ούτε σε εμένα αρέσει αυτή η βαβούρα, γιατί κι εγώ αναζητώ την ηρεμία της φύσης και όσα αυτή απλόχερα μου χαρίζει, αλλά δεν έχω το δικαίωμα και την ιδιότητα να κατακρίνω όποιον επιθυμεί την χιονοδρομία σε συνδιασμό με δυνατή μουσική, Red Bull και λοιπά, τα οποία δεν είναι η καθημερινότητα του βουνού.

γιατί δεν παίρνετε τα ηχεία σας, στο κτίριο σας στα Καλάβρυτα;;;;

και να ακούσετε εκεί "... homegrown beats & brews ..." ;;;;;;;

το Χιονοδρομικό Κέντρο ΔΕΝ είναι στα Καλάβρυτα ..... ΕΙΝΑΙ στο ΧΕΛΜΟ !!!!

και ο Χελμός δεν ανήκει ούτε στα Καλάβρυτα, ούτε στο ΧΚΚ .... ανήκει σε όλους μας !!!

• Ακριβώς. Σε όλους! Εκείνος λοιπόν ο οποίος έχει το δικαίωμα να σε χρεώνει 25 ευρώ για την είσοδό σου, εκείνος ο οποίος σε βάζει σε κίνδυνο, επιτρέποντας σε πολλούς να χρησιμοποιούν τους αναβατήρες με τις χιονοσανίδες στα χέρια και πολλά άλλα, Ο ΙΔΙΟΣ λοιπόν θα βάλει και δυνατή μουσική. Τόσο απλά.

ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣΘΕ εκεί, αν δεν το έχετε καταλάβει ....

• Όπως όλοι μας, σε κάθε κομμάτι της γης. Στα δασικά αυθαίρετα, στην Κυψέλη, στις θάλασσες.....

3. ο Χελμός είναι Εθνικό Πάρκο .... (με Προεδρικό Διάταγμα ... αν δεν το ξέρετε ....)

ποιος σας δίνει το δικαίωμα " ... από νωρίς το πρωί ως την δύση του ηλίου ..." να επιβαρύνετε το περιβάλλον με αφόρητη ηχητική ρύπανση ;;;;

• Πιστεύω πως ήδη απάντησα.

ήδη η παρουσία του ΧΚ είναι επιβαρυντικότατη για το περιβάλλον και το οικοσύστημα του Χελμού ....

γιατί χρειάζεται να το επιβαρύνουμε επίπλέον με αυτούς τους τρόπους ;;;;

αυτά που κάνετε ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ .....

πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι τα πάντα στη ζωή ΔΕΝ είναι κέρδος και διαφήμιση ... διαφήμιση και κέρδος ....

• Για το αν γίνονται ή όχι, δυστυχώς το YouTube μας διαψεύδει όλους. Ειδικά από το συγκεκριμένο ποτό. Και συμφωνώ. Δεν είναι όλα κέρδος. Μερικές φορές υπάρχει και η χορηγία, η προωθητική ενέργεια του Κέντρου διότι πάμε κατά διαόλου κλπ....

4. δεν γουστάρουμε το Red Bull σας που (εμμέσως) διαφημίζετε ....

η ιατρική βιβλιογραφία είναι γεμάτη από παρενέργειες που προκαλούνται από τη χρήση του (Γερμανικής προέλευσης ...) Red Bull ...γουστάρουμε φυσικό χυμό πορτοκάλι από γαμάτα Ελληνικά πορτοκάλια, γεμάτο με βιταμίνη C,

που είναι φυσική άμυνα στις λοιμώξεις και τον έχουμε στίψει εμείς ή η μάνα μας ή η γυναικάρα μας

και τον έχουμε βάλει μαζί με τις σαντουιτσάρες μας και τις σοκολάτες μας στο σακκιδιάκι !!!

• Εμένα προσωπικά, δεν με έχει αναγκάσει κανείς να πιω Red Bull ή πορτοκαλάδα. Πίνω πάντα αυτό που εγώ επιθυμώ.

5. δεν θα ρθούμε στις 09.30 να κάνουμε "... registration ..." και " ...warm up runs ..."

στο χωριό μας το λέγαμε "εγγραφή" και "ζέσταμα" ...

• Ο καθένας κάνει μόνο αυτό που πραγματικά εκείνος θέλει.

6. ο κόσμος αλλάζει και σεις κοιμάστε ....

• Ο κόσμος έχει ήδη αλλάξει.

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Δεν καταλαβαίνω. Σε ενοχλεί η ηχορρύπανση αλλά προασπίζεις το δικαίωμα στην ηχορρύπανση. Ποιός είσαι ρε μεγάλέ; Ο Βολταίρος!!!

καλα τα λες vamvax εκτως απ το πρωτο....υπαρχει περιπτωση να πας στην ιταλια και να εχουν αφισα στ αγγλικα???στην γαλλια???δε μπορω να καταλαβω γιατι???? ή μαλλων καταλαβαινω...ειναι μοδα....ελληνες να μιλανε μεταξι τους στ αγγλικα.....στο φατσοβιβλιο, με sms.... οταν τα βλεπω πραγματικα συφιλιαζομαι...

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Παιδιά βγαίνουμε εκτός θέματος (το βράδι που θα γυρίσω σπίτι θα προσπαθήσω να τα χωρίσω), αλλά πριν κράξετε τον Γιάννη που προασπίζεται την εφετζίδικη χρήση των Αγγλικών λέξεων, σκεφτείτε λίγο πόσοι από εσάς χρησιμοποιέιτε greeklish όταν σας βολεύουν (στο facebook, στο chat κλπ) σκοτώνοντας την γλώσσα μας.

Ακόμα και στο forum κάναμε αγώνα για να τα στειλουμε στο πυρ το εξώτερο.

Make Parnassos Great Again!

το φορουμ το ανανεωσατε (well done btw) αλλα το bug της σελιδας του ΧΚΚ να γεμιζει συνεχεια με flames δν το βρηκατε να το διορθωσετε.. :rolleyes:

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

vamvax γράφεις:

Πρώτο και βασικότερο όλων. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστή και αυτόνομη οντότητα. Αυτό σημαίνει πως έχουμε διαφορετικές επιθυμίες και γούστα. Σε καμία περίπτωση όμως, το γεγονός αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να κατακρίνουμε τα θέλω των υπολοίπων.

Εσυ γιατι κατακρινεις αυτα που γράφει ο πανπανου;την γνώμη του ειπε χωρίς να θίξει κανέναν με "τρίχες"!λογικο ειναι να μην έχουμε όλοι την ίδια άποψη/γνώμη/γούστα!στα φόρουμ την μια συμφωνείς με τα λεγόμενα κάποιου την άλλη διαφωνεις,ας κρατάμε όμως ένα επίπεδο!

Θέλω να γράψω κι αλλα,δεν έχω τον χρονο γιατι βρίσκομαι στην δουλεια!

Mr.pinkeyesspam εσυ τι spamκανεις για να διορθώσεις το spambugspam;

Καπτεν τι έγινε η μασκότ του χελμου (αλεπού);

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Τώρα που έπεσε δουλειά μου τα κάνετε αυτά...

Θέλω να επιστρέψω στα σοβαρά του χκ αρχικά... και μετά στα στραβοξυρισμενοψ@λιάσματα...

Το γεγονός ότι έγινε χιονοστοιβάδα στο ΧΚΚ δεν θα πρέπει να μας εκπλήσει όπως επίσης ότι δεν μάθαμε τίποτα... Το θέμα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι για του τι εστί χιονοστοιβάδα...

Χιονοστοιβάδες έπεσαν (σχεδόν) σε όλα τα ΧΚ της χώρας αυτό το ΣΚ καθώς και έξω από αυτά... αποτέλεσμα της απότομης αλλαγής του καιρού. Και φυσικά προειδοποιήσεις υπήρχαν και πολλοί από εμάς φωνάζαμε... Απ'ότι μαθαίνω οι boarders ήταν έμπειροι (δεν θα πω τίποτα παραπάνω) και ευτυχώς δεν είχα τραγικά αποτελέσματα... Δηλαδή η απ-αίτηση να μάθουμε για την χιονοστοιβάδα είναι μάλλον παράλογη ... κανένα κεντρο δεν ενημερώνει γι'αυτές... Μην μιλήσουμε τώρα για την ηδονή της τρομολαγνείας των social και όχι μόνο media σε τέτοια ζητήματα... Τι να κάνει το κέντρο δλδ... να πει... "Ουάου έγινε αποκόλληση πλάκας... και σπάσαμε πολύ πλάκα με παιχνίσια στο χιόνιιιιιι...?"

Αυτό που ωφείλει να κάνει το κέντρο είναι να βγάζει δελτίο κινδύνου για χιονοστοιβάδες με τον γνωστό ευρωπαικό χρωματισμό επικινδυνότητας και να ενημερώνει σωστά του τι σημαίνει free-ride (ή off-piste αν προτιμάτε...) Δεν με νοιάζει αν θα το κάνει η άσχετη με τη χιονοδρομία my republics... Αν ενημερώνεται σωστά μπορεί να το κάνει... Και εδώ ωφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην διοργάνωση αυτού του έστω και... πειραματικού σεμιναρίου για την ασφάλεια και σωστή συμπεριφορά χιονοδρόμων και επισκεπτών. Πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που θυμάμαι να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε άλλο χκ...(νομίζω στο ΧΚΠ). Το χιονοδρομικό ωφείλει να δείχνει τον σωστό και ασφαλή τρόπο που χιονοδρομούμε και το κάνει πράξη. Ευχομαι να μην μείνουμε στη μια φορά αλλά να μπει σε πρόγραμμα να γίνετε και πριν αλλά και αρκετές φορές κατά την διάρκεια της περιόδου.

Επίσης έμαθα ότι από την Παρασκευή που μας πέρασε το κέντρο απογορεύει πλέον την χρήση των αναβατήρων με τον εξοπλισμό στο χέρι. Δεν το έχω δει ακόμα αλλά όντως γίνεται αυτό ωφείλουμε ξανά να πούμε ένα μπράβο στο κέντρο. Αυτονόητο από τους κανονισμού μεν αλλά ανεφάρμοστος κανονισμός μέχρι σήμερα.... Και αυτό είναι κάτι που όλοι οι σκεπτόμενοι χιονοδρόμοι θα πρέπει να το υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά στα λίφτ να εφαρμόσουν τον κανονισμό... Αντιλαμβάνεστε τι έχουν να ακούσουν... Καλύτερα να παίξεις μπουνιές στην αφετηρία... παρά να φας κανα σανίδι στο κεφάλι την ώρα που τσουλάς...

ΑΝ θέλουμε να πάει το κέντρο μπροστά αυτοί είναι 2 καλοί λόγοι που εμένα προσωπικά με χαροποίησαν ιδιαίτερα...

Στα της ενημέρωσης έχω τις διαφωνίες μου Μικάλη... αλλά δεν έχω χρόνο.... θα επανέλθω...

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

Edited by TEOXALANDRI
  • Like 1

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

επιτελους μιλατε και γράφεται ελληνικα ...ελληνικό φορουμ χιονοδρομιας λεμε οτι ειμαστε ....

καλα και εγω μπορω να γράφω στα αγγλικά ,μιας και ομιλώ απταίστως..αλλα και παλι ελληνικά αντεστεν μποις ...

:santa::shuriken:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

IMG_7073_low.gif

Για άλλη μια φορά, αρνητική εντύπωση μας έκανε να βλέπουμε χιονοδρόμους,

να ανεβαίνουν στους εναέριους αναβατήρες με τον εξοπλισμό τους στα χέρια.

Πλήρη άγνοια του τι μπορούν να προκαλέσουν...

Και μάλιστα να συναντάς τέτοιους χιονοδρόμους στη Στύγα,

που σε οδηγεί σε κόκκινες & μαύρες πίστες, σε προβληματίζει διπλά.

Υποτίθεται ότι έχεις κάποια εμπειρία για να πας σε αυτές τις πίστες!

Τι σόι εμπειρία έχει κάποιος, που δεν μπορεί να φορέσει τον εξοπλισμό του

σε έναν εναέριο αναβατήρα???

Επίσης έμαθα ότι από την Παρασκευή που μας πέρασε το κέντρο απογορεύει πλέον την χρήση των αναβατήρων με τον εξοπλισμό στο χέρι.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ....!

Μετά από φωτογραφίες και σχόλια όπως τα παραπάνω

και μετά από συνεχόμενες κουβέντες που γίνονται στο

φορουμ μας επί του θέματος....επιτέλους....ίδρωσε

το αυτί τους.Ας ελπίσουμε ότι θα τηρηθεί αυτό

και δεν θα γίνει μόνο τώρα για μια-δυο μέρες και

μετά θα ξεχαστεί.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

παντως στην φωτογραφια,εκτος απο το σανιδι στο χερι,μοιαζει σαν να κοιμαται το παληκαρι!

334rl06.jpg

...

Και εδώ ωφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην διοργάνωση αυτού του έστω και... πειραματικού σεμιναρίου για την ασφάλεια και σωστή συμπεριφορά χιονοδρόμων και επισκεπτών.

Το χιονοδρομικό ωφείλει να δείχνει τον σωστό και ασφαλή τρόπο που χιονοδρομούμε και το κάνει πράξη. Ευχομαι να μην μείνουμε στη μια φορά αλλά να μπει σε πρόγραμμα να γίνετε και πριν αλλά και αρκετές φορές κατά την διάρκεια της περιόδου.

Επίσης έμαθα ότι από την Παρασκευή που μας πέρασε το κέντρο απογορεύει πλέον την χρήση των αναβατήρων με τον εξοπλισμό στο χέρι. Δεν το έχω δει ακόμα αλλά όντως γίνεται αυτό ωφείλουμε ξανά να πούμε ένα μπράβο στο κέντρο. Αυτονόητο από τους κανονισμού μεν αλλά ανεφάρμοστος κανονισμός μέχρι σήμερα.... Και αυτό είναι κάτι που όλοι οι σκεπτόμενοι χιονοδρόμοι θα πρέπει να το υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά στα λίφτ να εφαρμόσουν τον κανονισμό... Αντιλαμβάνεστε τι έχουν να ακούσουν... Καλύτερα να παίξεις μπουνιές στην αφετηρία... παρά να φας κανα σανίδι στο κεφάλι την ώρα που τσουλάς...

ΑΝ θέλουμε να πάει το κέντρο μπροστά αυτοί είναι 2 καλοί λόγοι που εμένα προσωπικά με χαροποίησαν ιδιαίτερα...

Φιλικά

Τρελό Mοσχάρι...

...

Για την εφαρμογή του κανονισμού περί τη χρήση των αναβατήρων,

έχουν ενημερωθεί σχετικά και τα καταστήματα ενοικιάσεων πέριξ του χ.κ.Καλαβρύτων.

Όχι πως δεν έδιναν τα λουριά μέχρι τώρα, αλλά οι περισσότεροι που 'νοίκιαζαν

στη καλύτερη τα έβαζαν απλά στην τσέπη τους.

Άσε που κάποιοι τα έκλεβαν κιόλας...

Σημαντικό είναι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. όπως γράφει και παραπάνω ο Θοδωρής.

Θα υπάρξουν αρκετές γκρίνιες και σίγουρα τα παιδιά στα lifts θα μας χρειαστούν

για να εφαρμοστεί το λογικό.

Να υπενθυμίσω εδώ, το ανάλογο thread που υπάρχει στο forum του Συλλόγου μας

και εξηγεί για την ανάγκη λουριού ασφαλείας στα snowboards

κάνονας που ισχύει φυσικά και σε όσα ski δεν φέρουν τα ειδικά ski stop

π.χ κάποια ζευγάρια ορειβατικά.

Επίσης, να δώσω και 'γώ με την σειρά μου, τα μπράβο στο χ.κ.Καλαβρύτων

για το σεμινάριο που θα διοργανώσει το Σ-Κ που μας έρχεται.

Ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιου είδους εκπλήξεις.

Ρε θα με παλαβώσετε..???

Αναρτήθηκε μία αφίσσα για κάποιο event και η απάντηση ήταν γεμάτη επίθεση. Κι εγώ απλά περιέγραψα την άλλη όψη του νομίσματος.

Θα το γράψω ακόμη μία φορά. Ούτε εμένα μου αρέσει ο πανικός που πιθανόν να γίνεται εκείνη την μέρα. Δεν κάθομαι να τα χώνω όμως. Απλά δεν θα πάω.

Τώρα αν θέλετε να αναλωθούμε στο θέμα του event και της αφίσας, με χαρά να πιούμε μπύρες και να το συζητήσουμε. Να πιούμε όμως τις μπύρες στο chalet, να προσκαλέσουμε και τον υπεύθυνο που το διοργανώνει, να του εκφράσουμε κάθε απορία και διαφωνία. Δεν θα κάτσω όμως να γράφω για τόσο ανούσια θέματα.

Όποιος θέλει πάει. Εκτός και αν εκείνη την μέρα, μπουκάρουν ένστολοι τύποι, με ακινητοποιήσουν και με την απειλή όπλου με οδηγήσουν στο ΧΚΠ. Αφού μου βγάλουν τα νύχια θα με αναγκάσουν να παρακολουθήσω το event και με ειδική κατασκευή, θα μου κρατάνε το στόμα ανοιχτό, ρίχνοντας μέσα μεγάλες ποσότητες Red Bull....

Δεν θέλω. Δεν πάω.

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Για το ότι η Εθν. Οδός Αθηνών-Πατρών θα παραμείνει κλειστή μέχρι Δευτέρα, δεν είδα κάποιο σχόλιο.....

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Γειά χαρά,

Σκέφτομαι να ανέβω αύριο (Τετάρτη 8/2). Από ό,τι κατάλαβα οι καιρικές συνθήκες θα είναι ίδιες με σήμερα (όχι και τόσο τραγικές). Μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση για τον καιρό και τη λειτουργία κάποιων αναβατήρων (πχ, θα υπάρχει αέρας; )

ευχαριστώ..

Κλειστούμπα καιρός... μερική ύφφεση των φαινομενων κατα το μεσημέρι... μπορεί και όχι όμως...

Άνεμοι μέτριοι ως ισχυροί από ΒΑ που συνήθως δεν πολυεπηρρεάζουν το κέντρο... Μπορεί η Αγκυρα να είναι εκτός... Δύσκολο σκι... αλλά έχει πουδρί πλέον και μάλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... Εγω αν μπορούσα θα πήγαινα Πέμπτη... Το θέμα είναι αν είναι έτοιμο το κέντρο.... Είχαν και διακοπή ρεύματος μάλλον από κεραυνό... Καλύτερα να πάρεις κανα τηλέφωνο... Θα μου πεις τι ώρα...? Κάπτεν...? Δεν ξέρω... :(

@vamvax Που είδες ότι η Εθνική είναι κλειστή...? (δεν μας χαλάει από κάτω είναι καλύτερα...)

Edited by TEOXALANDRI

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

@vamvax Που είδες ότι η Εθνική είναι κλειστή...? (δεν μας χαλάει από κάτω είναι καλύτερα...)

Εθνική κλειστή μέχρι Σάββατο

"Κλειστή μέχρι το προσεχές Σάββατο θα μείνει η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Διακοπτού, λόγω των κατολισθήσεων που έχουν σημειωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή ελήφθη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων στην περιοχή της εθνικής οδού.

....Για όσο διάστημα θα παραμείνει κλειστή η νέα εθνική οδός, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική μέσω εκτροπών. Ειδικότερα τα αυτοκίνητα που θα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα, θα μπαίνουν στην παλαιά εθνική οδό μέσω του κόμβου Καλαβρύτων, ενώ τα αυτοκίνητα που θα έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται στην παλαιά εθνική, μέσω του κόμβου του ανατολικού Αιγίου. Επίσης όπως ανακοίνωσε η ''Ολυμπία Οδός'' αποφασίστηκε η αναστολή της είσπραξης των διοδίων......"

(zougla.gr)

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Πως είναι δυνατόν μια ομάδα εργασίας να έχει την ευθύνη? εχω την άποψη ότι οι ομάδες εργασίας εγκρίνονται από το ΔΣ που έχει και την ευθύνη , εκτός και εάν υπάρξει σχετική αλλαγή στο καταστατικό  θα μπορούμε στην ΓΣ να ψηφίσουμε το μέλος του ΔΣ που θα αναλάβει αποκλειστικά την ηγεσία των διοργανώσεων του συλλόγου (αν και αυτό μπορεί να μην ειναι  συμβατό με τον κανονισμό ) Παντός δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι που μέχρι στιγμής έχει κάνει ότι μπορεί να επιτευχθεί από μια ομάδα και που λειτουργεί χωρίς προβλήματα     
    • Το θεωρώ ιδανικό γιατί η ομάδα εκδρομής μπορεί να αποφασίσει γρήγορα χωρίς να περιμένει συνεδρίαση του ΔΣ 
    • Το SNOWCLUB είναι τα ΜΕΛΗ του: Με το σύνθημα : <<Ανταποκρινόμαστε, προτείνουμε, συμμετέχουμε, συνεργαζόμαστε >>, σας προσκαλούμε στην 4η διαδικτυακή συνάντηση: Τετάρτη 30 Απριλίου 2025,  στις 21.00 στον σύνδεσμο του Zoom: Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/84116892200?pwd=n4OcUi0g8sgh7gddoJazgzRaGYxZCy.1  Meeting ID: 841 1689 2200 Passcode: 523384 Να είστε όλοι καλά Το ΔΣ  
    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Bernard Berrian
      Bernard Berrian
      (30 years old)
    2. lena
      lena
      (44 years old)
    3. nick adam
      nick adam
      (30 years old)