Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.Κ. Καλαβρύτων, 2011-2012

Recommended Posts

Υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης στη Πούντα? Αν ναι πόσο είναι το εισιτήριο?

Για τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που βάζει το skibus.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Χελμός έκπληξη.........

Nαι.......αρκει να εχει χιονι......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Χελμός έκπληξη.........

Nαι.......αρκει να εχει χιονι......

Kαι καφέ της προκοπής να πιούμε.... :P

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Kαι καφέ της προκοπής να πιούμε.... :hehe:

της προκοπής............ ή της παρηγορίας ..... :P με ολίγο παξιμάδι ίσως να είναι και το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Edited by Troboni

Θα χιονίσει

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θυμόσαστε το καλοκαίρι - φθινόπωρο που το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

έκανε μέσω του site του έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών του κέντρου...?

-Το θυμάστε..το θυμάστε....λίγο πολύ όλοι είχαμε απαντήσει στα ερωτήματα... ;)

Η έρευνα διενεργήθηκε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2011 μεταξύ 566 χιονοδρόμων και φίλων του βουνού,

οι οποίοι απάντησαν on-line στο ερωτηματολόγιο μέσω της ιστοσελίδας του χιονοδρομικού.

Εντυπωσιακά λοιπόν ήταν τα αποτελέσματά της σύμφωνα με την οποία:

• Το 93,6% των χιονοδρόμων απάντησαν ότι είναι πάρα πολύ ή πολύ ικανοποιημένοι από την συνολική εμπειρία της επίσκεψης τους .
  • Το 83% του δείγματος χαρακτηρίζει ως άριστη ή πολύ καλή την επικοινωνία του χιονοδρομικού με το κοινό (75% άριστη και 8% πολύ καλή).
  • Το 74% χαρακτηρίζει άριστες ή πολύ καλές τις πίστες (34% άριστες και 40% πολύ καλές).
  • Το 73% βαθμολογεί με άριστα ή πολύ καλά τις εκδηλώσεις - events (43% άριστα και 30% πολύ καλά) που διοργανώθηκαν στον Χελμό.
  • Το 72% πιστεύει ότι η εξυπηρέτηση του προσωπικού είναι άριστη ή πολύ καλή (40% άριστη και 32% πολύ καλή).
  • Το 70% χαρακτηρίζει άριστη ή πολύ καλή την ενημέρωση των χιονοδρόμων (33% άριστη και 37% πολύ καλή),
    αφού εξασφαλίστηκε live ενημέρωση όλο το 24ωρο .
  • Το 67,7% πιστεύει ότι είναι άριστη ή πολύ καλή η λειτουργία των αναβατήρων (63,1% άριστη και 4,60% πολύ καλή).
  • Το 64% βαθμολογεί με άριστα ή πολύ καλά την καντίνα στη Βαθειά Λάκκα (33% άριστα και 31% με πολύ καλά).
  • Το 62% άριστη ή πολύ καλή χαρακτηρίζεται η λειτουργία των σχολών σκι (36% άριστη και 26% πολύ καλή).
  • Το 62% χαρακτηρίζουν άριστο ή πολύ καλό το Chalet (32% άριστο και 30% πολύ καλό).
  • Το 69% πιστεύουν ότι είναι πολύ καλή ή καλή η υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων (45% καλή 24% πολύ καλή).
  • Το 50,4% πιστεύουν ότι είναι άριστη ή πολύ καλή η υπηρεσία ενοικίασης εξοπλισμού (7,4% άριστη και 43% πολύ καλή).

Πολύ θετική άποψη διατυπώθηκε επίσης για την καθαριότητα και την εύκολη οδική πρόσβαση

(ομάδες εργαζομένων και οχήματα καθαρίζουν συνέχεια τους δρόμους).

Παράλληλα, προτάθηκε από τους χιονοδρόμους:

• ο εκσυγχρονισμός των αναβατήρων
  • η απόκτηση μηχανημάτων για τεχνητό χιόνι
  • για ηλεκτρονικό εισιτήριο
  • η οργάνωση περισσότερων events
  • περισσότερες προσφορές τιμών και μείωση του κόστους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση

στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλε το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

κατά την προηγούμενη σεζόν.

Παράλληλα οι παρατηρήσεις και τα σχόλια των φίλων του Χιονοδρομικού θα τροφοδοτήσουν

τους μελετητές που επεξεργάζονται το Master Plan του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων

πηγούλα:Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

566 χιονοδρόμοι είναι σταγόνα στον ωκεανό. Δεν αποτελεί πόρισμα για ασφαλή συμπεράσματα από φίλους του κέντρου. Πολλοί λίγοι... :( Πάντως όντως εντυπωσιακά τα αποτελέσματα... Όλα άριστα ή πολύ καλά στο ΧΚΚ.... Αμα ξέρεις να στήνεις καλά ερωτηματολόγιο...

(63,1% Άριστη λειτουργία της Στύγας... :D:P:blink: )

Ούτε τα ανεκδοτα του Τοτού...

Να πω... άλλα δεδομένα της έρευνας έχουμε... όπως δλδ

Το προφίλ των ερωτηθέντων (ηλικία φύλο κλπ)?

Το επίπεδο των χιονοδρόμων το έχουμε...?

Την επισκεψιμότητα τους στο κέντρο?

Τον τόπο κατοικίας?

Το οικονομικό τους υπόβαθρο?(φοιτητης επιχ/ματιας κλπ)

και και και και...?

Έχουμε...? Δεν έχουμε....

Διαφημιστικές πινακίδες τύπου "έρευνας" και δει "εντυπωσιακής" δεν τρώμε.... Κουτόχορτο πιο έυκολα... :P

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

ΥΓ Αυτό 24ωρη ενημέρωση πραγματικά υπάρχει κάποιος που το πιστεύει...? Δλδ αν πάρεις τηλέφωνο το σηκώνουν ...π.χ. στις 02:30 τη νύχτα...? Και αν τύχει και το σηκώσουν (λέμε τώρα και καμιά μ@λ@κί@) γνωρίζουν τι θα δουλεψει στις 09:00? Ήμαρτον κύριε....

Edited by TEOXALANDRI

1956280u02tpdods5.gif

Ίσως και να έχεις δίκιο να είσαι καχύποπτος TEO και ζητάς περισσότερα δεδομένα από ένα πιο αντιπροσωπευτικό κατά την γνώμη σου δείγμα χιονοδρόμου.

Αλλά, να σου πω την άποψη μου και ας μην πήρα μέρος στην έρευνα και χωρίς να έχω κανένα προσωπικό συμφέρον. Καμία σχέση το χιονοδρομικό με τα προηγούμενα χρόνια ρε φιλαράκι, μα καμία σου λέω. Σε όλους τους τομείς. Η μέρα με την νύχτα.

Θυμόσαστε το καλοκαίρι - φθινόπωρο που το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

έκανε μέσω του site του έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών του κέντρου...?

-Το θυμάστε..το θυμάστε....λίγο πολύ όλοι είχαμε απαντήσει στα ερωτήματα... :P

• Το 67,7% πιστεύει ότι είναι άριστη ή πολύ καλή η λειτουργία των αναβατήρων (63,1% άριστη και 4,60% πολύ καλή).

Ε εντάξει το παραπάνω είναι λίγο τραβηγμένο και εύλογα δημιουργεί ερωτηματικά για την αξιοπίστία και τη μεθοδολογία της ερεύνας αλλά ας μη μείνουμε στα τυπικά. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τόσο τα ακριβή νούμερα αλλά το ότι αποτυπώνεται μια γενικότερη ικανοποίηση του κόσμου για τα τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει παραδεκτό γενικά και εδώ μέσα και νομίζω ότι ούτε αμφισβητείται, ούτε και απαιτεί κάποια έρευνα για να φανεί. Παράπονα ασφαλώς και υπάρχουν αλλά η γενική εικόνα κρίθηκε καλή. Το ζητούμενο τώρα είναι η θετική αυτή ανταπόκριση να αποτελέσει εφαλτήριο για συνέχεια και βελτίωση στο έργο της διοίκησης και όχι αφορμή για επανάπαυση και εφησυχασμό. Γιατί καλά και χρυσά τα αρχικά δείγματα του έργου τους στο ΧΚΚ αλλά όλοι γνωρίζουμε και παραδεχόμαστε ότι πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά.

Καλή χιονοδρομική χρονιά λοιπόν...

Edited by KSpecial

Επιτρέψτε μου τον εξής προβληματισμό:

Εαν έχουμε ένα τόσο υψηλό ποσοστό που να πιστεύει κάτι ως άριστο (67%) με το πολύ καλό να ανέρχεται μόνο σε 4%, ενώ το υπολειπόμενο αρνητικό (όσες διαβαθμίσεις έχει) ανέρχεται σε 30% (διόλου ευκαταφρόνητο κατά τη γνώμη μου), υπάρχει μια αναντιστοιχία.

Δηλαδή 7 στους 10 θεωρούν κάτι άριστο ενώ οι υπόλοιποι απέχουν τόσο πολύ από αυτή την εκτίμηση?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Εαν έχουμε ένα τόσο υψηλό ποσοστό που να πιστεύει κάτι ως άριστο (67%) με το πολύ καλό να ανέρχεται μόνο σε 4%, ενώ το υπολειπόμενο αρνητικό (όσες διαβαθμίσεις έχει) ανέρχεται σε 30% (διόλου ευκαταφρόνητο κατά τη γνώμη μου), υπάρχει μια αναντιστοιχία.

Δηλαδή 7 στους 10 θεωρούν κάτι άριστο ενώ οι υπόλοιποι απέχουν τόσο πολύ από αυτή την εκτίμηση?

Αριστο - πολυ καλο ειναι αυτο το ποσοστο.......

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Συγκρίνοντας κανείς με τις προηγούμενες σεζόν , η περσινή ήταν παρα πολυ καλή.

Δεν πηρα μερος στο γκάλοπ (δεν το είδα καπου αναρτημένο, αν και θα επρεπε να υπηρχε στο φορουμ) αλλα και εγω με τη σειρα μου θετικά σχόλια θα εκανα.

Συγκρινοντας τωρα με χιονοδρομικα του εξωτερικου ειμαστε πολυ πισω.

Αντικειμενικα ομως ετσι (δηλαδη με τετοιο ζήλο) θα επρεπε να λειτουργουν ολα τα χιονοδρομικα του εσωτερικου.

Απλα , να λειτουργούν και οχι να υπολειτουργούν!!!!!

101277.jpg

Λίγο κουφό μου ακούγετε

Όλα άριστα 67%

Ολίγα καλά 4%

Αρνητικά ή ολίγον αρνητικά 30%

Είναι όπως λέμε στις δημοσκοπήσεις σήμερα Πρωθυπουργός ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Για να σοβαρευτούμε λίγο, δίχως να μηδενίζουμε τίποτε και καμία προσπάθεια κανενός διοικούντα στο Χ.Κ.Κ. όλα ρόδινα σε μια χρονιά δεν γίνεται.

Θεωρώ τα αποτελέσματα ΟΛΙΓΟΝ μαγειρεμένα ( βλέπε Σκαρμούτσο και σια )

Απαιτώ περισσότερη δουλειά και συνέπεια στη λειτουργία του Χ.Κ.Κ. αλλά και όλων των Χ.Κ. στην Ελλάδα.

Όσο αφορά τα αποτελέσματα ερευνών και δημοσιεύσεων θεωρώ ότι ο καλύτερος κριτής και επιβραβεύων είναι μόνο ο πελάτης.

Οι σχέσεις πελατών – εταιρειών ( χιονοδρομικών ) δεν είναι εφήμερες, οσάν ερωμένες, είναι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Με καλή πίστη και πρόθεση απαντήστε με έργα περισσότερα έργα ( πίστες αναβατήρες, κτίρια, χιονοστρωτήρες, ηλεκτρονικό εισιτήριο, web cam με αδιάλειπτη λειτουργία και πλάνο εκσυγχρονισμού, καλά τα all inclusive αλλά δείτε την ουσία μακροχρόνια και όχι το εφήμερα. Ας μας δωσει η διοίκηση του ΧΚΚ κατάλογο έργων και εργασίων που έγιναν το καλοκαίρι, στο εξής μόνο ένα, άλλαξε η γραμμή ασφαλείας στη ΣΤΥΓΑ , έγινε κάτι άλλο ) και συνέπεια και όχι με έρευνες ……και δημοσιεύματα.

Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

αλλά που πονάει το ΧΚΚ

Edited by Troboni

566 χιονοδρόμοι είναι σταγόνα στον ωκεανό. Δεν αποτελεί πόρισμα για ασφαλή συμπεράσματα από φίλους του κέντρου. Πολλοί λίγοι... :( Πάντως όντως εντυπωσιακά τα αποτελέσματα... Όλα άριστα ή πολύ καλά στο ΧΚΚ.... Αμα ξέρεις να στήνεις καλά ερωτηματολόγιο...

(63,1% Άριστη λειτουργία της Στύγας... :rolleyes:B):blink: )

Ούτε τα ανεκδοτα του Τοτού...

Να πω... άλλα δεδομένα της έρευνας έχουμε... όπως δλδ

Το προφίλ των ερωτηθέντων (ηλικία φύλο κλπ)?

Το επίπεδο των χιονοδρόμων το έχουμε...?

Την επισκεψιμότητα τους στο κέντρο?

Τον τόπο κατοικίας?

Το οικονομικό τους υπόβαθρο?(φοιτητης επιχ/ματιας κλπ)

και και και και...?

Έχουμε...? Δεν έχουμε....

Διαφημιστικές πινακίδες τύπου "έρευνας" και δει "εντυπωσιακής" δεν τρώμε.... Κουτόχορτο πιο έυκολα... :rolleyes:

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

ΥΓ Αυτό 24ωρη ενημέρωση πραγματικά υπάρχει κάποιος που το πιστεύει...? Δλδ αν πάρεις τηλέφωνο το σηκώνουν ...π.χ. στις 02:30 τη νύχτα...? Και αν τύχει και το σηκώσουν (λέμε τώρα και καμιά μ@λ@κί@) γνωρίζουν τι θα δουλεψει στις 09:00? Ήμαρτον κύριε....

+2000 μην αρχίσουμε παλι τα ιδια,τα μαρκετίστικα κόλπα δεν φθανουν,αν το κεντρο οπως και ολα τα άλλα ΧΚ δεν εκσυχρονισθούν με νεα γρήγορα ,και ασφαλη lift,τι να λεμε οτι ηταν φιλότιμοι και προσπαθησαν κλπ δεν αλλαζει κατι το ουσιαστικό.

Η στατιστική αλλωστε ειναι ο επιστημονικός τρόπος να λες ψέμματα.

Καλό χειμώνα στα ΧΚ

εκσυγχρονισμος του κεντρου ναι αλλα με τα υπαρχοντα που εχει παιρνει πολλα μπραβο για την οσο το δυνατον καλυτερη και συχνοτερη λειτουργια γινεται

εχουμε δει καλες χρονιες αλλα και κακες

το θεμα ειναι να λειτουργει οσες περισσοτερες μερες μπορει και απο την στιγμη που φαινεται να προσπαθει να το κανει αυτο δεν μπορουμε παρα μονο να το επικροτησουμε

DALTONS POW ROBBERY.....

Τρύφωνα ας μην αναλύσουμε την λειτουργία του κέντρου.

Θα σου πω το εξής επειδή γνωρίζεις... και γνωρίζεις καλά πρόσωπα και πράγματα και έχεις βρεθεί σε θέση ηγέτη ενός κέντρου.

Ο κύριος και πρωτεύον παράγοντας (κατά 90%) στην ετήσια λειτουργία ενός κέντρου είναι ο ΚΑΙΡΟΣ... Αν σε πάει καλά... πας και εσύ...αλλιώς.... τρεχάτε...

Επειδή έχω και εγώ εικόνα από πέρυσι και παλιότερες χρονιές έχω την άποψη μου. Αλλά δεν είναι επί του παρόντος.Αλλού είναι το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερωτηματολογίου καθώς και τα δεδομένα του.

Επειδή γνωρίζεις λοιπόν θα σου πω τα εξής:

Από τότε που ανέλαβε η τελευταία διεύθυνση και συγκεκριμένα ο κ. Βαζαίος τα ηνία του κέντρου διαρκώς προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα του ΧΚΚ Και πολύ καλά κάνει. Επειδή μιλάω ακόμα με το προσωπικό του κέντρου το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τώρα υπήρξε μια αλλαγή στο κλίμα που επικρατούσε μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων με νέα στελέχη να έχουν αναλάβει θέσεις κλειδιά.Και το μισθολόγιο άλλαξε... προς τα κάτω... Και αυτό θα φανεί κάποια στιγμή στον ζήλο των εργαζομένων όπως έχει ξαναγίνει και παλιότερα. Και επειδή και ο καιρός ΗΤΑΝ σύμμαχος γενικώς το κέντρο λειτούργησε καλά. Από κει και πέρα ουδεμία μα ουδεμία ουσιαστική αλλαγή έχει γίνει στο κέντρο. Επειδή ο κ. Βαζαίος είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος προσπαθεί με πορδές να στησει κάτι που δεν έχει θεμέλια. Αλλά κουτόχορτο από την διαφημιστική που έχει αναλάβει το κέντρο δεν τρώω. Αντιλαμβάνεσε φυσικά ότι αυτά τα στατιστικά παρουσιάζει ο κ. Βαζαίος στο ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΟ ΔΣ του κέντρου και κερδίζει έδαφος να προχωράει. Γι'αυτό αν περιμένετε επενδύσεις καλύτερα παίξτε Τζοκερ. Λιγότερο αγχος περισσότερα κέρδη.Και ξαναλέω ότι όπως δεν πείθομαι από στατιστικές που παρουσιάζει π.χ. ο Πρετεντέρης στο MEGA έτσι δεν μπορώ και εδώ.

Στα διαταύτα:

Αν δεν δοθούν πλήρως τα στατιστικά των συμμετεχόντων στην έρευνα ΔΕΝ βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Πρώτο και καλύτερο το δείγμα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μικρό... 500τόσα άτομα... όταν τα ΣΚ έχεις 1500 μόνιμους χιονοδρόμους για χρόνια στο βουνό και άλλους τόσους περαστικούς? Τι να λέμε τώρα...? Για την λειτουργία των αναβατήρων...? Ανατρέξτε στα περσυνά posts και βγάλτε άκρη μόνοι σας.

Το δικό μου συμπέρασμα παντως είναι ότι απ'την στιγμή που το χειρότερο στατιστικό είναι οι ενοικιάσεις εξοπλισμού προφανώς οι συμμετέχοντες δεν είναι ούτε καν μεσαίου επιπέδου. Την πρώτη φορά που πας ΧΚΚ χέζεσαι από το δέος που σου προκαλέι το βουνό... Μετά...?

Και κάτι ακόμα.

Η προκατάληψη που θεωρείτε ότι έχω με το κέντρο είναι κάτι που δεν ισχύει. Το ίδιο το κέντρο (η διοίκηση του δλδ) καλλιεργεί αυτή τη διάθεση με την συνεχή προσπάθεια της να αποδείξει τα αυτονόητα... Είναι τα ψυχολογικά του πρωτάρη... Να σας θυμίσω τα τσαμπουκαλίκια από τους συνεργάτες του ΧΚΚ στο thread του ΧΚΠ με την ανακοίνωση του εκσυχρονισμού των αναβατήρων του 2ου...?

Και κάτι τελευταίο...

Δεν μου έχει απαντήσει κανένας σε αυτό το "live ενημέρωση όλο το 24ωρο" Ρε φούστη μου θα τρελαθώ... 5-6 χρόνια τώρα γκρίνια για την μη ενημέρωση του ύψους του χιονιού αλλά τώρα τίποτα... Το ίδιο ακριβώς report υπάρχει ακόμα... και ενημερώνεται τελευταία στιγμή διότι δεν έχει αλλάξει τίποτα... Όπως παλιά έτσι και τώρα...(Καρράς) Πως γίνεται να πέφτουν μπινελίκια (στο φόρουμ)πριν αλλά όχι τώρα...? Πόσο διαφορετική είναι η ενημέρωση? Συγχωρέστε με αλλά έσπασα πολλά στομάχια 3 χρόνια στο κωλοβούνι για να λέω αυτά που λέει και τώρα το κέντρο αλλά δεν έχει γκρίνια...

Ατυχής η παρουσίαση και όπως λέει και ο Νίκος (φοβερή ατάκα) "Η στατιστική αλλωστε ειναι ο επιστημονικός τρόπος να λες ψέμματα."

Φιλικά

Τρελό Γελάδι...

1956280u02tpdods5.gif

Θα σταθώ ΜΟΝΟ στο ερευνητικό κομμάτι: η έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα δημοσίευσε το ΧΚΚ στερείται εμφανώς αξιοπιστίας και εγκυρότητας (συμπέρασμα εύκολο για όποιον έχει στοιχειώδεις γνώσεις έρευνας). Το δείγμα δεν είναι αριθμητικά μικρό. Το πρόβλημα έγκειται στην ποιότητά του. Μια έρευνα στην οποία συμμετέχει "όποιος θέλει" εξορισμού δεν ευσταθεί επιστημονικά. Πρόκειται προφανώς για ένα εργαλείο μάρκετινγκ.

Το παραπάνω δεν εκφράζει την προσωπική μου άποψη για την περσινή λειτουργία του κέντρου.

Mε την προσωπική μου εμπειρία από περίπου μια επίσκεψη το χρόνο αλλά κυρίως τις συζητήσεις με χιονοδρόμους που έκαναν σκι πάνω από 100 φορές σκι στα Καλάβρυτα τα τελευταία 4 χρόνια και συγκρίνοντας από έρευνα που είχαμε κάνει εμείς στον Παρνασσό...

Θα πρότεινα στον σύλλογο να κάνει ένα poll εδώ μέσα και να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα

Μπορώ πολύ εύκολα να πιάσω 500 αρχάριους μια ηλιόλουστη μέρα και να βγάλω ένα τέτοιο αποτέλεσμα και να πιάσω 500 πραγματικούς χιονοδρόμους και να βγάλω κάτι πολύ διαφορετικό.

@Τρελό Γελάδι: ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ

Από τις 100 μέρες της σεζόν οι 40 είναι με κακοκαιρία και είναι τύχη αν θα κάτσουν Σαββατοκύριακο

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

....για δείτε αυτό...

Νομίζω ότι οι προσευχές μας έπιασαν τόπο....praying.gif

artemis3.jpg

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Απ΄το ολότελα καλή και η πασπάλα. Αλλά θέλει πολυυυυυυυ ακόμη και δυστυχώς για τις επόμενες δέκα μέρες δε διαφαίνεται κάποια θετική προοπτική. Μετά βλέπουμε.... Πάντως, προσωπικά έχω προεξοφλήσει ότι για μια ακόμη χρονιά δε θα έχει χιονοδρομία τα Χριστούγεννα και έτσι είμαι ήρεμος και δεν το σκέφτομαι καθόλου. Ότι έρθει καλώς να έρθει. Ως τότε mtb, τρεξιματάκι κλπ.

Από εδώ και πέρα και μέχρι το βράδυ θα βάζει.

Την επόμενη κακοκαιρία θέλουμε Μαιρούλα την επόμενη Τρίτη και πάει να βγει καψερή η άτιμη. Μπορεί από Βαθιά Λάκκα και πάνω να είναι πολύ όμορφη η εικόνα.

Λες το σκ στα χιονισμένα Καλάβρυτα και να σπάσουμε κάνα πέδιλο? Τη Κυριακή ίσως ανέβω

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

. Πάντως, προσωπικά έχω προεξοφλήσει ότι για μια ακόμη χρονιά δε θα έχει χιονοδρομία τα Χριστούγεννα και έτσι είμαι ήρεμος και δεν το σκέφτομαι καθόλου.

Στοίχημα 50 ευρώ?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...