TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 21, 2011 Eσυ Θανάση βάλε καμια Milka σε σακούλα να φέρεις στο βουνό... γιατι δεν βλέπω να παίξει σοκό της προκόπως πλέον...(ή μηπως...?) στα σαλέ... και άστα αυτά... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 21, 2011 (ή μηπως...?) στα σαλέ δεν ξερω αν θα’νε της προκοπως πάντως θα την πλερώσεις 6 ευρω (τουλαχισον περσι)..ξεχνα τις χλιδατες σοκο σε χαμηλες τιμές που πουλαγε ενας γνωστός μου παλιά στη Βαθια Λακκα "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 21, 2011 δεν ξερω αν θα’νε της προκοπως πάντως θα την πλερώσεις 6 ευρω (τουλαχισον περσι)..ξεχνα τις χλιδατες σοκο σε χαμηλες τιμές που πουλαγε ενας γνωστός μου παλιά στη Βαθια Λακκα Αχ...αυτά τα έχουμε ξεχάσει καιρό τώρα.... moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 21, 2011 Οπότε συμφωνούμε ότι το ότι δεν άνοιξε ήταν μια συνάρτηση του πόσο προετοιμασμένοι ήταν, του πόσους ανθρώπους είχαν stand by (ένα πουλάκι μου είπε 0) και του πόσο θα φωνάξουν οι πελάτες αν ανοίξουν και αν δεν ανοίξουν. Να στο θέσω αλλιώς. Αν το ημερολόγιο σήμερα έγραφε Σάββατο και δεν προβλεπόνταν νέο χιόνι θα άνοιγαν? Και αυτός είναι ο προβληματισμός μου Αυτά... κατ'τ'άλλα... πότε θα είσαι πάνω να σου μάθω να πετάς...? Μητσάρα... γράσσωσε κλειδώσεις.... Θα το χρειαστείς... Μαζευτηκαν πολύ καννίβαλοι φέτος... Aπό Παρασκευή αλλά ειλικρινά εκτός από σήμερα δε βλέπω άλλη καλή μερά. Μπορεί να φύγω και για πιο Βόρεια προβλέπω προσκύνημα το Σάββατο. Καννίβαλλοι? Το σπρέι για τα δέντρα γρήγορα Θανάσηηηηηηηηηη Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted December 21, 2011 τα 2 καλύτερα επαγγέλματα... τακουνάς και μαναβης... Παρων! ο μαναβης της γειτονιας! Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 21, 2011 ρε ΜΙΚ μας τά' χεις κάνει ούμπαλα .... εμείς στα Καλάβρυτα είμαστε cool τύποι και φιλοσοφημένοι, δεν είμαστε κάφροι σαν κι εσάς τους Παρνασσιστές ... και επειδή στην Ρώμη πρέπει να κάνεις όπως οι Ρωμαίοι, κούλαρε λίγο ... -------------------------------------- πσστ παιδιά, επειδή πέρσι την άνοιξη, μού' πεσε και ένα iPhone, για ρίξτε και κανά βλέφαρο μήπως τώρα με το ανακάτωμα έρθει στην επιφάνεια .... ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 21, 2011 ρε ΜΙΚ μας τά' χεις κάνει ούμπαλα .... εμείς στα Καλάβρυτα είμαστε cool τύποι και φιλοσοφημένοι, δεν είμαστε κάφροι σαν κι εσάς τους Παρνασσιστές ... και επειδή στην Ρώμη πρέπει να κάνεις όπως οι Ρωμαίοι, κούλαρε λίγο ... Διθέσιο από κορφή Στύγας δεν θες δηλαδή? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted December 22, 2011 Αγαπητοί του ΧΚΚ ας γίνει κάτι με τις κάμερες! Προσπαθούμε το πρωί να δούμε τι γίνεται πάνω και βλέπουμε στις δυο κάμερες εικόνα από τις 00.55 και στην άλλη κολλημένο χιόνι! Ας τις καθαρίζει κάποιος νωρίς το πρωί.... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 22, 2011 ρε ΜΙΚ μας τά' χεις κάνει ούμπαλα .... εμείς στα Καλάβρυτα είμαστε cool τύποι και φιλοσοφημένοι, δεν είμαστε κάφροι σαν κι εσάς τους Παρνασσιστές ... Εμείς οι Μαινάλιοι να δεις που φετος θα το ανοιξουμε εθελοντικά. Φαντασου να ειχε βάλει εμας τους δυσμοιρους στο μάτι ΜΙΚ μεινε στα Καλάβρυτα... www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted December 22, 2011 ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2011 - 2012 Μια ημέρα πριν την έναρξη λειτουργίας του Χ.Κ.Κ. και λίγες μέρες από την γιορτή των Χριστουγέννων και ο καιρός 'γιορτάζει' μαζί μας. Η χθεσινή νύχτα άφησε κι άλλο χιόνι στον Χελμό και μετά από ένα μικρό διάλειμμα έχουμε και πάλι έναρξη χιονόπτωσης. Σας περιμένουμε αύριο, να χαρούμε μαζί το φρέσκο χιόνι. Την Παρασκευή 23/12/2011 το Χ.Κ.Κ. γυρίζει το διακόπτη λειτουργίας, ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, να χιονοδρομίσετε και φέτος στις όμορφες πλαγιές του Χελμού. Φίλοι χιονοδρόμοι και επισκέπτες, η διεύθυνση και το προσωπικό, όπως και πέρσυ, έτσι και φετος σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να απολαύστε και πάλι το βουνό. Σας ευχόμαστε καλή χιονοδρομική περίοδο με χιόνια πολλά! Το chalet στη βάση του βουνού άνοιξε και πλέον λειτουργεί υπό την διεύθυνση του ΧΚΚ, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα με θέα τις χιονισμένες κορυφές του Χελμού. Τα SNOW BUS από Αθήνα και Κόρινθο για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ξεκινούν το Σάββατο 24/12 και τα δρομολόγια ισχύουν κανονικά για 5 ημέρες την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή- Σαββάτο Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη για όλη τη χιονοδρομική περίοδο). Για τις γιορτές ισχύει το ίδιο πρόγραμμα για τα SNOW BUS (24/12, 25/12, 26/12, 28/12, 30/12, 31/12, 1/1, 2/1). Το κόστος μεταφοράς είναι 15 ευρώ με επιστροφή, ή 30 ευρώ για τη μεταφορά και το εισιτήριο του χιονοδρομικού (ski pass). Κρατήσεις στο www.amphitrion-skiing.com. Live εικόνα από τις κάμερες του Χ.Κ.Κ. http://www.kalavrita-ski.gr/el/live-snow-cams 22-12-2011 Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2011 Kαλή σεζόν σε όλους και καλή δύναμη Χρήστο μπορούμε να έχουμε ενημέρωση για το ποιοί αναβατήρες είναι προετοιμασμένοι για λειτουργία αύριο και ποιοι θα ανοίξουν αν το επιτρέπει ο καιρός? Νιάου νιάου Στύγα και Άρτεμις έχουν προετοιμαστεί? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 22, 2011 (edited) Πάντως φέτος στο χ.κ.Καλαβρύτων θα μπορούσε κάποιος να βγάλει όλη τη σαιζόν με πάρα πολύ καλή τιμή. Η ετήσια του χιονοδρομικού ερχόταν σε προσφορά στα 160€. Δίκαιη τιμή. Η "Αmppitrion", ή συνεργαζόμενη εταιρία με το χ.κ.Κ. που εκτελεί δρομολόγια από και προς το χιονοδρομικό, έχει βγάλει ετήσια κάρτα Snowbus σε προσφορά στα 149€ (η προσφορά τρέχει εώς και 31/12/2011). Δηλαδή κάποιος θα μπορούσε να κάνει το ski - snb του για όλη τη σαιζον με 309€ χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεται κόστος για ski-pass, βενζίνες, διόδια και ένα κάρο άλλα κερατιάτικα. Πολύ καλή κίνηση, που βλέπει το κλίμα των ημερών. Μακάρι να πετύχει, και να γίνουν και άλλες τέτοιες προσφορές. Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα. Edited December 22, 2011 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 22, 2011 Έχει τεράστια σημασία να ξέρουμε ποιοι αναβατήρες έχουν καλή πιθανότητα λειτουργίας το Σάββατο. Αν παίζει να ανοίξει η Στύγα, με βλέπω για ΧΚΚ. Τα Καλάβρυτα πρέπει να έχουν φάει περισσότερο χιόνι από τον Παρνασσό. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
andre_1982 0 Report post Posted December 22, 2011 Όλοι το Σάββατο πάνω!!!!! Και γω απ οτι βλέπω το ΧΚΚ εχει το διπλάσιο χιόνι απ οτι του Παρνασού Share this post Link to post Share on other sites
andre_1982 0 Report post Posted December 22, 2011 Ειπ!!! Σε πιασα!!! Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted December 22, 2011 Ειπ!!! Σε πιασα!!! :Batting Eyelashes: Uploaded with ImageShack.us Πςςςςςς!...κούκλα είναι...κούκλα είναι! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
samantha 3 Report post Posted December 22, 2011 Πςςςςςς!...κούκλα είναι...κούκλα είναι! kapten, ναί το ξέρω είναι έντονα τα φαινόμενα κλπ κλπ, θαυμάζουμε την προσπάθεια σας για..... ευχαρίστηση μας , δώσε μας σε παρακαλώ αναβατήρες που θα ανεβοκατεβαίνουν αύριο για να ξέρουμε και εμείς κατά που να κάνουμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 22, 2011 δεν ξερω αν θα’νε της προκοπως πάντως θα την πλερώσεις 6 ευρω (τουλαχισον περσι)..ξεχνα τις χλιδατες σοκο σε χαμηλες τιμές που πουλαγε ενας γνωστός μου παλιά στη Βαθια Λακκα Αχ...αυτά τα έχουμε ξεχάσει καιρό τώρα.... Γι'αυτό φαλίρησε μάλλον... Παρων! ο μαναβης της γειτονιας! Τον "τακουνά" θα τον κάνεις πάνω... :veryangry: Αυτό που λέει ο Αλκατράζ έίναι πολυ σωστό... απλά θα το μετανιώσουμε γρήγορα... από τον λαό που παίζει να μαζευτεί... Θα δουμε πως θα πάει... Δεν με βλέπω πριν την Δευτερα πάντως... Προβλέπεται λαϊκό προσκύνημα... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2011 (edited) Δεν με βλέπω πριν την Δευτερα πάντως... Προβλέπεται λαϊκό προσκύνημα... Αν ΔΕΝ έχει κόσμο τη Κυριακή τι χάνεις? kapten, ναί το ξέρω είναι έντονα τα φαινόμενα κλπ κλπ, θαυμάζουμε την προσπάθεια σας για..... ευχαρίστηση μας , δώσε μας σε παρακαλώ αναβατήρες που θα ανεβοκατεβαίνουν αύριο για να ξέρουμε και εμείς κατά που να κάνουμε. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Kαλά δεν θα απαντήσει κανείς????? Να πάμε Παρνασό αύριο καλέ κύριε χιονοδρομικό ή δε μας μιλάτε? Στύγα Άρτεμι γιοκ για άυριο ή ελπίζουμε αν δε φυσάει ή δεν έχετε ιδέα? Edited December 22, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted December 22, 2011 Ο καιρός φαίνεται να είναι σύμμαχος για αύριο Παρασκευή, που και είναι η πρώτη ημέρα λειτουργρίας του Χ.Κ.Κ. Καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να δοθούν όσες περισσότερες πίστες είναι δυνατόν. Νεότερα νωρίς το πρωί. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Συγνώμη για την καθυστέρηση. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted December 22, 2011 Ο καιρός φαίνεται να είναι σύμμαχος για αύριο Παρασκευή, που και είναι η πρώτη ημέρα λειτουργρίας του Χ.Κ.Κ.Καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να δοθούν όσες περισσότερες πίστες είναι δυνατόν. Νεότερα νωρίς το πρωί. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Συγνώμη για την καθυστέρηση. τον φαγατε τον ανθρωπο ...... υ.γ εγω σε συγχωρω o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2011 τον φαγατε τον ανθρωπο ...... υ.γ εγω σε συγχωρω Βρε και εγώ τον συγχωρώ αλλά πες μου ένα λόγο να διαλέξουμε Καλάβρυτα από Παρνασσό για αύριο? Δεν αμφιβάλλω ότι κόσμος ξεπαγιάζει και παλεύει για να ανοίξει ότι μπορεί. Το "δεν ξέρουμε αν θα ανοίξει η Αρτεμις και η Στύγα αλλά θα προσπαθήσουμε" είναι μια απόλυτα τίμια απάντηση πάντως και θα την εκτιμούσαμε στο μέλλον. Το ίδιο και το "έχει παγώσει το σύμπαν, δύσκολα Στύγα για άυριο αλλά η Άρτεμις λογικά θα ανοίξει" Καλή σεζόν άντε να κοιμηθείς τώρα Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 22, 2011 Καλή σεζόν άντε να κοιμηθείς τώρα το ιδιο προβλημα θα εχω αυριο δλδ??θα χρειαστω την νοσοκομα μου χαχαχαχα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted December 22, 2011 Δε ζητάμε πολλά... ένα τρίωρο άνοιγμα του καιρού κατά τις 10 και την άγκυρα σε λειτουργία. Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted December 23, 2011 Ο καιρός φαίνεται να είναι σύμμαχος για αύριο Παρασκευή, που και είναι η πρώτη ημέρα λειτουργρίας του Χ.Κ.Κ.Καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να δοθούν όσες περισσότερες πίστες είναι δυνατόν. Νεότερα νωρίς το πρωί. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς Συγνώμη για την καθυστέρηση. Το "νωρίς το πρωί" τι ώρα το εννοείτε; Είναι πλέον "πρωί" και δε βλέπω κάποια ενημέρωση στο site. Σημειωτέον ότι ο διευθυντής του Παρνασσού έχει βγάλει ενημέρωση από τις 5.30 Τουλάχιστον λειτουργούν οι κάμερες από "νωρίς το πρωί" και παίρνουμε μια ιδέα. Τελος πάντων ξεκινάμε και ελπίζουμε το ΧΚΚ να σταθεί αντάξιο των προσδικιών Καλημέρα! Share this post Link to post Share on other sites