ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 15, 2011 Ο κύριος snowreport έχει χαζέψει εντελώς? Τι άσχετη επίθεση ήταν αυτή? Τέλως πάντων. όπως είχα πει πολλές και σε κάποιους από τους αρμόδιους και είχα γράψει εδώ θεωρώ μεγάλη ευτυχία για τον Έλληνα φορολογούμενο που δεν κατακυρώθιηκε ο διαγωνισμός για 34 εκ πέρσι, και θεωρώ απόλυτη επιτυχία για τον Έλληνα φορολογούμενο και τον Έλληνα σκιερ το ότο κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός φέτος. Θεωρώ απόλυτα σωστό/απαπαρίτητο/έργο πνοής αυτό το νέο λιφτ Αφροδίτη Βάκχου που θα αλλάξει πλήρως το σκι μας στο βουνό ανεβάζοντας πολύ κόσμο γρήγορα να απολάυσει σκι σε πίστες που ήταν εντελώς μα εντελώς άδειες. Παράλληλα θεωρουσα "αγοράζει ferrari ο κυρ τακης να πηγαίνει Κολιάτσου Παγκράτι" το περσινό σχεδιασμό να μπει τέτοιο υπερλιφτ Φτερόλλακα. Μια απλή καρέκλα στην 6 αρκεί. Μακάρι να πανε όλα καλά και το βουνό μας παιδιά θα άλλέξει από αυτό το λιφτ εικόνα εντελώς. Φαντατσείτε πως είναι το βουνό ένα Σάββατο με πολύ κόσμο και κλειστό τον Ηρακλής και ο Βάκχος. Πόσο βελτιώνεται που άνοιξε ο Ηρακλής. Πόσο βελτιώνεται που άνοιξε ο Βάκχος. Ε φανταστείτε ότι ότι ουρά βλέπετε στον Ηρακλή και το Βάκχο θα μειωθεί στο ένα τρίτο. Παράλληλα ένα τεράστιο πεδίο αριιστερά και κάτω από το Βάκχο και στη διαδρομή του Τηλέμαχου ανοίγει μιας και θα ξηλωθεί ο Τηλέμαχος με τρεις εξαιρετικές πίστες πλέον γρήγορα προσβάσιμες. Τόσα χρόνια δεν τις πολυκάναμε γιατί ο Βάκχος ήταν κάρβουνο. Την απότομη, την πίστα που βγάζει κορφή Τηλέμαχου και την πίστα που πλέον θα ανοίξει να περνάς κάτω από τα καρεκλάκια του Βάκχου ίσως από τις πιο όμορφες, πλατιές και εύκολες μπλε πίστες της Ελλάδας. Για τον Έλληνα φορολογούμενο θεωρώ ότι 17 εκ ευρώ σε ΦΠΑ θα επιστρέψουν άμεσα από κάποιους που έχουν λίγο παραπάνω χρήματα να ξοδέψουν λόγω αύξησης επισκεψημότητας σε όλη τη περιοχή για τα επόμενα 30 χρόνια. Μη ξεχνάμε ότι αν δεν έμπαινε το λιφτ σε 3-4 χρόνια ο Βάκχος θα έπεφτε απλά κάτω και η Αφροδίτη σε 10 χρόνια οπότε ουσιαστικά συγκρίνουμε το να κλείσει σχεδόν το ΧΚΠ με ένα ΧΚΠ με 2 αποσυμπλεκόμενα στα Κελλάρια. Άρχισε να χιονίζει στο Παρνασσό μακάρι να πάνε όλα καλά. Υ.Σ. Εδω και πάρα πολλά χρόνια έλεγα και το έχουν ενστερνιστεί στελέχη του ΧΚΠ ότι μόλις ο Μάκης Μ πάει Αμερική θα μπουν καινούργια λιφτ στον Παρνασσό Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted October 15, 2011 Υ.Σ. Εδω και πάρα πολλά χρόνια έλεγα και το έχουν ενστερνιστεί στελέχη του ΧΚΠ ότι μόλις ο Μάκης Μ πάει Αμερική θα μπουν καινούργια λιφτ στον Παρνασσό Ηταν γκαντεμης ή εστειλε τα ντολλαρς;;; Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 15, 2011 Και κάτι άλλο Μιχάλη, τα λεφτά δεν είναι του έλληνα φορολογούμενου αλλά από τα ΕΣΠΑ, οπότε το ποσοστό που αντιστοιχεί στον έλληνα μειώνεται στο ελάχιστο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 15, 2011 Ο κύριος snowreport έχει χαζέψει εντελώς? Τι άσχετη επίθεση ήταν αυτή? Τέλως πάντων. Όσο γι αυτό, τον αφήνω στην κρίση των ελλήνων χιονοδρόμων! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 15, 2011 Εχασα επεισόδια; Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted October 15, 2011 Εχασα επεισόδια; οχι καρντια μου ... το << ενα βουνο μες τη Μεσογειο >> αρχιζει τωρα . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 15, 2011 Όσο γι αυτό, τον αφήνω στην κρίση των ελλήνων χιονοδρόμων! Ρε Μιχαλη και γω εκτος ειμαι ...... εγινε κατι και δν πηραμε χαμπαρι? Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 15, 2011 Ο κύριος snowreport έχει χαζέψει εντελώς? Τι άσχετη επίθεση ήταν αυτή? Τέλως πάντων. Ποιος ειναι ο κυριος snowreport? Υ.Σ. Εδω και πάρα πολλά χρόνια έλεγα και το έχουν ενστερνιστεί στελέχη του ΧΚΠ ότι μόλις ο Μάκης Μ πάει Αμερική θα μπουν καινούργια λιφτ στον Παρνασσό Ηταν γκαντεμης ή εστειλε τα ντολλαρς;;; H αναχωρηση του ΜακηςΜ σημειοδοτει το κοσμογονικο γεγονος: Τελειωσαν τα ψεμματα Τερμα τα διφραγκα... Παμε γι'αλλα... Γκαντεμης ισως, αλλα οχι και Αμερικανακι... :P Διαλεχτε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 15, 2011 Όχι ρε παιδιά. Εδώ και 20 χρόνια το πρώτο σοβαρό λιφτ πάει να μπει στην Ελλάδα και το snowreport δεν έχει γράψει τίποτα και την λέει σε όσους το γράφουν στο forum του. Με αυτά θα ασχολούμαστε? Πρέπει να πανυγηρίζουμε για το γεγονός΄. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 15, 2011 Ναι το ότι έφυγε ο Μάκης και πάμε για πτώχευση σα χώρα έχει συζητηθεί σε άλλο thread Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted October 15, 2011 Ο κύριος snowreport έχει χαζέψει εντελώς? Τι άσχετη επίθεση ήταν αυτή? Τέλως πάντων. Όσο γι αυτό, τον αφήνω στην κρίση των ελλήνων χιονοδρόμων! Όταν ο τρισκατάρατος κάτω απ'τ'αυλάκι εθριμμάτιζε τα ιμάτια του για την "έγκυρη" ενημέρωση... και αρνιόταν κατηγορηματικά να συνεργαστεί σε αντίθεση με όλους (και υποστήριζε την ΔΙΚΗ του ιστ(ι)οσελίδα!!!) ήταν κακός... στριμμένο άντερο... μ@κ@κ@ς κλπ κλπ... Όταν εξηγούσε σε ανταγωνιστές συναδέλφους τι... πως... και γιατί... ήταν εμπαθείς... και ζηλόφθων... Όταν το πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοι ανταγωνιστές ... ο τρισκατάρατος είχε ήδη εκδιωχθεί... ως κοστοβόρος... αδιάλακτος... και ονειροπόλος... (η Ενωση ΧΚ Ελλάδος έγινε πάντως) Απαξ λοιπόν και φύσηξε νέος αήρ κάτω από το αυλάκι... φυσικά η "έγκυρη" ενημέρωση πήγε .... εκεί που φυσάει ο άνεμος... Και επειδή ήταν πολλά τα μποφόρια έβαλε και καλό καπετάνιο να κρατεί τα ηνία... Τώρα ότι προοδευτικό γίνεται αλλού... (πάν' παρά παν' κλπ κλπ) για την "έγκυρη" ενημέρωση... δεν είναι επίσημο... θα πρέπει να μιλήσουμε με εργοδότες πίσω από μπερντέδες και θα δούμε ... και δεν ξέρω... (λες και ζητάς χάρη από τεμπέλη δημόσιο υπάλληλο). Και ξεχνάμε ότι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο που μας δίνουν πληροφορίες πριν τα επίσημα ανακοινωθέντα ήταν κάποτε συνεργάτες... Τότε αστέρια... τώρα... είναι Τοτοί... Κολλητήρια και δεν ξέρω 'γω τι άλλες καρικατούρες... Τα παραμύθια ο κόσμος τα έχει σαν παραμύθια... Αν όμως... έπαιρνε μια μέρα χαμπάρι την αλήθεια θα μαυρίζαν πολλά κωλαράκια... Αυτα να τα βλέπουν αναγνωστες επισκέπτες και μέλη που συμμετέχουν στο φόρουμ αλλά κυρίως κάποιοι που ΔΕΝ συμμετέχουν... Το νέο μοτό του Χειμώνα 11-12.... Όλα στο Βωμό.... Ρε ουρτ...!!! Φιλικά δικαιωμένος, Τρελό τσιράκι... Αφιερωμένο Σωτηράκη.... (όχι στα βαθειά παιδί μου...) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 15, 2011 Ρε παιδιά θα μπούνε καινούργια σουπερ ντουπερ λιφτ στο Παρνασσό. Σείλετε τα off topic αλλού θα με πιάσουν τα κλάματα που εγώ το ανέφερα Επί του θέματος Όπως είχα πει πολλές και σε κάποιους από τους αρμόδιους και είχα γράψει εδώ θεωρώ μεγάλη ευτυχία για τον Έλληνα φορολογούμενο που δεν κατακυρώθιηκε ο διαγωνισμός για 34 εκ πέρσι, και θεωρώ απόλυτη επιτυχία για τον Έλληνα φορολογούμενο και τον Έλληνα σκιερ το ότο κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός φέτος. Θεωρώ απόλυτα σωστό/απαπαρίτητο/έργο πνοής αυτό το νέο λιφτ Αφροδίτη Βάκχου που θα αλλάξει πλήρως το σκι μας στο βουνό ανεβάζοντας πολύ κόσμο γρήγορα να απολάυσει σκι σε πίστες που ήταν εντελώς μα εντελώς άδειες. Παράλληλα θεωρουσα "αγοράζει ferrari ο κυρ τακης να πηγαίνει Κολιάτσου Παγκράτι" το περσινό σχεδιασμό να μπει τέτοιο υπερλιφτ Φτερόλλακα. Μια απλή καρέκλα στην 6 αρκεί. Μακάρι να πανε όλα καλά και το βουνό μας παιδιά θα άλλέξει από αυτό το λιφτ εικόνα εντελώς. Φαντατσείτε πως είναι το βουνό ένα Σάββατο με πολύ κόσμο και κλειστό τον Ηρακλής και ο Βάκχος. Πόσο βελτιώνεται που άνοιξε ο Ηρακλής. Πόσο βελτιώνεται που άνοιξε ο Βάκχος. Ε φανταστείτε ότι ότι ουρά βλέπετε στον Ηρακλή και το Βάκχο θα μειωθεί στο ένα τρίτο. Παράλληλα ένα τεράστιο πεδίο αριιστερά και κάτω από το Βάκχο και στη διαδρομή του Τηλέμαχου ανοίγει μιας και θα ξηλωθεί ο Τηλέμαχος με τρεις εξαιρετικές πίστες πλέον γρήγορα προσβάσιμες. Τόσα χρόνια δεν τις πολυκάναμε γιατί ο Βάκχος ήταν κάρβουνο. Την απότομη, την πίστα που βγάζει κορφή Τηλέμαχου και την πίστα που πλέον θα ανοίξει να περνάς κάτω από τα καρεκλάκια του Βάκχου ίσως από τις πιο όμορφες, πλατιές και εύκολες μπλε πίστες της Ελλάδας. Για τον Έλληνα φορολογούμενο θεωρώ ότι 17 εκ ευρώ σε ΦΠΑ θα επιστρέψουν άμεσα από κάποιους που έχουν λίγο παραπάνω χρήματα να ξοδέψουν λόγω αύξησης επισκεψημότητας σε όλη τη περιοχή για τα επόμενα 30 χρόνια. Μη ξεχνάμε ότι αν δεν έμπαινε το λιφτ σε 3-4 χρόνια ο Βάκχος θα έπεφτε απλά κάτω και η Αφροδίτη σε 10 χρόνια οπότε ουσιαστικά συγκρίνουμε το να κλείσει σχεδόν το ΧΚΠ με ένα ΧΚΠ με 2 αποσυμπλεκόμενα στα Κελλάρια. Άρχισε να χιονίζει στο Παρνασσό μακάρι να πάνε όλα καλά. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 15, 2011 Καλά υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που παίρνουν σοβαρά αυτόν τον ασόβαρο άνθρωπο; Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
panosvatikiotis 8 Report post Posted October 16, 2011 Βλέπω πολλά προκλητικά και κομπλεξικά μηνύματα... Μάκη δεν χρειάζεται να σου θυμίσω το όνομα μου. Για του άλλους όπως miz και fotski... νέα παιδιά. Εχουν ακόμη μέλλον μπροστά τους. Πριν λέτε κάτι καλό είναι να ερευνάτε και λίγο. Πάνος Βατικιώτης Quote Share this post Link to post Share on other sites
j.s. 9 Report post Posted October 16, 2011 Είδηση στο snowclub....παραμένει εντός των τειχών. Είδηση στο snowreport....περναει(συνήθως) σε όλα τα μέσα.Ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου. Επιτρέψτε μας να βλέπουμε τα γεγονότα τελείως διαφορετικά. Ας μην τα εξηγούμε κάθε φορά.Ο νοών νοείτω. Quote Administrator Snowreport Forum Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 16, 2011 (edited) αμαν !! ..τι εγινε το σβκ που ελειπα και δεν το αντελιφθει.. θα επρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ για αυτα που γράφεται για το ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ μας απέναντί μας φορουμ ..ντροπή σας και μονο για τις σκεψεις που κανετε ,, αισχος κριμα τις φωτο απο περυσι με τις αγκαλιες που ειχαμε,, τι να πω ντρέπομαι .. καντε και λιγο υπομονη και μαζι με τις λοιπες διαφημίσεις θα γραψουμε και για το απλο θεμα τον λιφτ ,,πως κάνετε ετσι ,,θα ανακοινωθεί μαζι με τον πρώτο σπονσορα ..μιας και η εποχες ειναι δυσκολες θα πρεπει να εχουμε και εδω την κατανόηση που ζητουμε, οπως και εχουμε ζήτησή και ΠΑΡΕΙ στο συναδελφικό μας φορουμ... ΠΡΕΖΙΝΤΕΝ...... για τους νεους που δεν με γνωρίζουν αλλα και για τους παλιους που με γνωρίζουν και τους γνωρίζω ετσι κυριε!!! Edited October 16, 2011 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 16, 2011 (edited) Είδηση στο snowclub....παραμένει εντός των τειχών.Είδηση στο snowreport....περναει(συνήθως) σε όλα τα μέσα.Ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου. Επιτρέψτε μας να βλέπουμε τα γεγονότα τελείως διαφορετικά. Ας μην τα εξηγούμε κάθε φορά.Ο νοών νοείτω. που θα παει γιατρε μου !! θα τα σπασουμε και εμεις τα τείχη του ηλεκτρονικού τυπου .... ΥΣ παντως χαίρομαι που εισαι παρων εδω εστω και σαν !! πως το είπαμε να δεις ?? αα!! ναι μωρε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Edited October 16, 2011 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 16, 2011 Βλέπω πολλά προκλητικά και κομπλεξικά μηνύματα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 16, 2011 Βλέπω πολλά προκλητικά και κομπλεξικά μηνύματα... Μάκη δεν χρειάζεται να σου θυμίσω το όνομα μου. Για του άλλους όπως miz και fotski... νέα παιδιά. Εχουν ακόμη μέλλον μπροστά τους. Πριν λέτε κάτι καλό είναι να ερευνάτε και λίγο. Πάνος Βατικιώτης Οff topic ολα δεν τα στέλνουμε λέω γω και το παρακάτω... Πανο Σε ξέρω 10 χρόνια. Επιμένω ότι οι κάμερές σου κοιμούνται ενώ χιονίζει, επιμένω ότι δεν άρμοζε σε τίποτε η αντίδρασή σου σε όποια ανακοίνωση, επιμένω ότι έχω ερευνήσει πάρα πολύ καλά τι γίνεται με τον διαγωνισμό. Επιμένω στην άποψή μου ότι είναι τα καλύτερα νέα για το βουνό, επιμε΄νω ότι ο Παρνασσός θα γίνει σαφώς καλύτερος, επιμένω ότι στην σημερινή αβεβαιότητα είναι άσκοπο να τοποθετώ και εγώ την δεδομένη αβεβαιότητα που όλοι κατανοούν πάνω από αυτό το σημαντικό νέο. Και βέβαια δεν είναι τίποτα σίγουρο ούτε καν το αν θα μπουν τα λιφτ. Και πάλι επιμένω ότι είναι το καλύτερο νέο και προσωπικά αν είχα το snowreport θα έγραφα ότι γνώριζα. Εσύ γνωρίζεις και επιμένεις να μη γράφεις. Και φυσικά τόσα χρόνια στο έχω ξαναπεί ότι θα σε ήθελα μαχητή μπας κάνουμε λίγο καλύτερο σκι και όχι παθητικό παρατηρητή και μεταφορέα πληροφοριών (πολλές φορές λανθασμένων αλλά αυτό είναι λογικό τις πιο πολλές φορές) ποια λιφτ άνοιξαν και πια όχι. Και πάλι το ότι κερδίθηκε ο διαγωνισμός είναι τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει μετά το στήσιμο του Ηρακλή. Σύνταξη μπορεί να μην πληρωθεί αύριο πόσο μάλλον λιφτ αυτό το θεωρώ δεδομένο. Ξέρεις ότι όλα όσα χρειαζόταν να ερυενήσω τα ερεύνησα πολλά χρόνια τώρα γράφε για άλλους Μιχάλης Ζιώτης ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panosvatikiotis 8 Report post Posted October 16, 2011 Όταν ο τρισκατάρατος κάτω απ'τ'αυλάκι εθριμμάτιζε τα ιμάτια του για την "έγκυρη" ενημέρωση... και αρνιόταν κατηγορηματικά να συνεργαστεί σε αντίθεση με όλους (και υποστήριζε την ΔΙΚΗ του ιστ(ι)οσελίδα!!!) ήταν κακός... στριμμένο άντερο... μ@κ@κ@ς κλπ κλπ... Όταν εξηγούσε σε ανταγωνιστές συναδέλφους τι... πως... και γιατί... ήταν εμπαθείς... και ζηλόφθων... Όταν το πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοι ανταγωνιστές ... ο τρισκατάρατος είχε ήδη εκδιωχθεί... ως κοστοβόρος... αδιάλακτος... και ονειροπόλος... (η Ενωση ΧΚ Ελλάδος έγινε πάντως) Απαξ λοιπόν και φύσηξε νέος αήρ κάτω από το αυλάκι... φυσικά η "έγκυρη" ενημέρωση πήγε .... εκεί που φυσάει ο άνεμος... Και επειδή ήταν πολλά τα μποφόρια έβαλε και καλό καπετάνιο να κρατεί τα ηνία... Τώρα ότι προοδευτικό γίνεται αλλού... (πάν' παρά παν' κλπ κλπ) για την "έγκυρη" ενημέρωση... δεν είναι επίσημο... θα πρέπει να μιλήσουμε με εργοδότες πίσω από μπερντέδες και θα δούμε ... και δεν ξέρω... (λες και ζητάς χάρη από τεμπέλη δημόσιο υπάλληλο). Και ξεχνάμε ότι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο που μας δίνουν πληροφορίες πριν τα επίσημα ανακοινωθέντα ήταν κάποτε συνεργάτες... Τότε αστέρια... τώρα... είναι Τοτοί... Κολλητήρια και δεν ξέρω 'γω τι άλλες καρικατούρες... Τα παραμύθια ο κόσμος τα έχει σαν παραμύθια... Αν όμως... έπαιρνε μια μέρα χαμπάρι την αλήθεια θα μαυρίζαν πολλά κωλαράκια... Αυτα να τα βλέπουν αναγνωστες επισκέπτες και μέλη που συμμετέχουν στο φόρουμ αλλά κυρίως κάποιοι που ΔΕΝ συμμετέχουν... Το νέο μοτό του Χειμώνα 11-12.... Όλα στο Βωμό.... Ρε ουρτ...!!! Φιλικά δικαιωμένος, Τρελό τσιράκι... Αφιερωμένο Σωτηράκη.... (όχι στα βαθειά παιδί μου...) Ποιός είσαι εσύ? Οταν σε χαιρέτισα γιατί μου γύρισες την πλάτη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 16, 2011 (edited) Είδηση στο snowclub....παραμένει εντός των τειχών.Είδηση στο snowreport....περναει(συνήθως) σε όλα τα μέσα.Ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου. Επιτρέψτε μας να βλέπουμε τα γεγονότα τελείως διαφορετικά. Ας μην τα εξηγούμε κάθε φορά.Ο νοών νοείτω. Γιατί αγαπητέ φίλε (αν και δεν έχω τη χαρά να σε γνωρίζω) εμείς δεν είμαστε μια ηλεκτρονική σελίδα αλλά ένας ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Μπορεί να μην ασχολούνται λοιπόν τα ΜΜΕ με την ιστοσελίδα μας αλλά ασχολούνται και πολύ μάλιστα με τις κατά καιρούς ΗΜΕΡΙΔΕΣ και συναντήσεις με ΦΟΡΕΙΣ τις χιονοδρομίας. Τα τελευταία λοιπόν χρόνια εάν δεν το ξέρεις ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας έχει γίνει επίσημος συνομιλητής με το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΕΟΤ και συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στην κλειστή επιτροπή των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής Χιονοδρομίας. Γι αυτό σε παρακαλώ να είσαι λίγο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις και να μην μας απαξιώνεις! Τέλος σαν Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, θέλω να παρακαλέσω τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ μας να είναι προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους, τόσο προς τον κ. Πάνο Βατικιώτη όσο και στα παιδιά που διαχειρίζονται ή απλά γράφουν στο snowreport. Δε νομίζω ότι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τους συναδέλφους χιονοδρόμους της ''απέναντι'' ιστοσελίδας προάγουν τις αρχέ,ς τις οποίες σαν σύλλογος, είμαστε υπερήφανοι ότι υπηρετούμε! Edited October 16, 2011 by sotogiannop Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 16, 2011 (edited) ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ !! να επέμβει ενας μοντ ....καλα επιτρέπεται να μην υπαρχει ενας μοντ ...αλλου που ειναι φισκα στην δημοκρατία τέτοιες καταστάσεις ΧΑΝΟΝΤΑΝ απο το φορουμ χωρίς να προλαβεις να πεις πρεζι.......... είμαστε τελικα πολλη πισω σε θεματα τακτοποιήσεις ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ τέτοιων καταστάσεών ...πιθανόν θα πρεπει να στείλουμε τους εδω μοντ προς ταχύτατη εκπαίδευσή σε αλλα φορουμ .... και μην μου πει κανενας οτι δεν ξερω τι λεω και γραφω ..γιατι ξερω και πολλη καλα τι λεω και τι γραφω ... ειμαι σιγουρος οτι καποιοι φιλοι μας με καταλαβαίνουν πολλη μα πολλη καλα .. Edited October 16, 2011 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 16, 2011 Τα τελευταία λοιπόν χρόνια εάν δεν το ξέρεις ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας έχει γίνει επίσημος συνομιλητής με το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΕΟΤ και συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στην κλειστή επιτροπή των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής Χιονοδρομίας. Γι αυτό σε παρακαλώ να είσαι λίγο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις και να μην μας απαξιώνεις! Τέλος σαν Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, θέλω να παρακαλέσω τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ μας να είναι προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους, τόσο προς τον κ. Πάνο Βατικιώτη όσο και στα παιδιά που διαχειρίζονται ή απλά γράφουν στο snowreport. Δε νομίζω ότι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τους συναδέλφους χιονοδρόμους της ''απέναντι'' πλευράς προάγουν τις αρχέ,ς τις οποίες σαν σύλλογος, είμαστε υπερήφανοι ότι υπηρετούμε! Ας είμαστε ρεαλιστές. Και πιο "ευγενικοί", αφού δεν χρειάζεται να αποδείξουμε το τι είμαστε. Ο καθένας στον ρόλο του. Κανείς δεν σε απαξιώνει, γράφοντας κάποιος ανακρίβειες απαξιώνει τον ευατό του. Ας μην ξεχωρίζουμε κάποιους σαν απέναντι, έστω κι αν δανείζεσαι τον χαρακτηρισμό από αυτόν που σε βάζει απέναντι, γιατί κάποτε θα καταλάβουμε ότι είμαστε από την ίδια μεριά, οπότε η τελευταία σου υπόμνηση είναι πολύ σημαντική. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panosvatikiotis 8 Report post Posted October 16, 2011 (edited) Οff topic ολα δεν τα στέλνουμε λέω γω και το παρακάτω... Πανο Σε ξέρω 10 χρόνια. Επιμένω ότι οι κάμερές σου κοιμούνται ενώ χιονίζει, επιμένω ότι δεν άρμοζε σε τίποτε η αντίδρασή σου σε όποια ανακοίνωση, επιμένω ότι έχω ερευνήσει πάρα πολύ καλά τι γίνεται με τον διαγωνισμό. Επιμένω στην άποψή μου ότι είναι τα καλύτερα νέα για το βουνό, επιμε΄νω ότι ο Παρνασσός θα γίνει σαφώς καλύτερος, επιμένω ότι στην σημερινή αβεβαιότητα είναι άσκοπο να τοποθετώ και εγώ την δεδομένη αβεβαιότητα που όλοι κατανοούν πάνω από αυτό το σημαντικό νέο. Και βέβαια δεν είναι τίποτα σίγουρο ούτε καν το αν θα μπουν τα λιφτ. Και πάλι επιμένω ότι είναι το καλύτερο νέο και προσωπικά αν είχα το snowreport θα έγραφα ότι γνώριζα. Εσύ γνωρίζεις και επιμένεις να μη γράφεις. Και φυσικά τόσα χρόνια στο έχω ξαναπεί ότι θα σε ήθελα μαχητή μπας κάνουμε λίγο καλύτερο σκι και όχι παθητικό παρατηρητή και μεταφορέα πληροφοριών (πολλές φορές λανθασμένων αλλά αυτό είναι λογικό τις πιο πολλές φορές) ποια λιφτ άνοιξαν και πια όχι. Και πάλι το ότι κερδίθηκε ο διαγωνισμός είναι τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει μετά το στήσιμο του Ηρακλή. Σύνταξη μπορεί να μην πληρωθεί αύριο πόσο μάλλον λιφτ αυτό το θεωρώ δεδομένο. Ξέρεις ότι όλα όσα χρειαζόταν να ερυενήσω τα ερεύνησα πολλά χρόνια τώρα γράφε για άλλους Μιχάλης Ζιώτης ΜΙΚ Εγινε Μιχάλη και ευχαριστώ για το επανορθωτικό μήνυμα σου. Με ξέρεις σαν Πάνο και όχι με το όνομα μιάς ιστοσελίδας. Κοιτάμε να επαναφέρουμε τις κάμερες όπου τουλάχιστον υπάρχει ρεύμα. Edited October 16, 2011 by panosvatikiotis Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 16, 2011 αντε καλα ..μωρέ ολοι φιλοι και παλι καλη επιτυχία στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ και με το καλο τα νεα λιφτ Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites