j.s. 9 Report post Posted October 16, 2011 (edited) Γιατί αγαπητέ φίλε (αν και δεν έχω τη χαρά να σε γνωρίζω) εμείς δεν είμαστε μια ηλεκτρονική σελίδα αλλά ένας ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Μπορεί να μην ασχολούνται λοιπόν τα ΜΜΕ με την ιστοσελίδα μας αλλά ασχολούνται και πολύ μάλιστα με τις κατά καιρούς ΗΜΕΡΙΔΕΣ και συναντήσεις με ΦΟΡΕΙΣ τις χιονοδρομίας. Τα τελευταία λοιπόν χρόνια εάν δεν το ξέρεις ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας έχει γίνει επίσημος συνομιλητής με το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΕΟΤ και συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στην κλειστή επιτροπή των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής Χιονοδρομίας. Γι αυτό σε παρακαλώ να είσαι λίγο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις και να μην μας απαξιώνεις! Τέλος σαν Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, θέλω να παρακαλέσω τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ μας να είναι προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους, τόσο προς τον κ. Πάνο Βατικιώτη όσο και στα παιδιά που διαχειρίζονται ή απλά γράφουν στο snowreport. Δε νομίζω ότι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τους συναδέλφους χιονοδρόμους της ''απέναντι'' ιστοσελίδας προάγουν τις αρχέ,ς τις οποίες σαν σύλλογος, είμαστε υπερήφανοι ότι υπηρετούμε! Καμία διάθεση απαξίωσης ,το αντίθετο θα έλεγα.Έχω πλήρη αντίληψη των δυνατοτήτων του συλλόγου σας και ο αντιπρόεδρος σας είναι πολύ καλός μου φίλος. Οφείλω πάραυτα να εξηγήσω τις διαφορές μας ως προς τον τρόπο λειτουργίας των 2 χώρων ,αρκετά με τις παρεξηγήσεις που δεν μας επιτρέπουν να παράγουμε έργο. Έργο τελείως διαφορετικό.Με καλύπτεις απόλυτα με την παράκληση σου στα υπόλοιπα μέλη ,δεδομένου ότι αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος παρέμβασής μου. Παρατηρητή με χαρακτήρισε μέλος σας ,δεν έχει άδικο ,έτσι μου αρέσει.Προσβολές όμως προς τον άνθρωπο που γέννησε την ενημέρωση στον χώρο αυτό ,είναι απαράδεκτες.Και βγάζουν και μένα από την θέση του παρατηρητή........ Ας προχωρήσουμε κάνοντας ότι καλύτερο για την χιονοδρομία...Καλό απόγευμα σε όλους σας. Edited October 16, 2011 by j.s. Quote Administrator Snowreport Forum Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted October 16, 2011 QUOTE (sotogiannop @ Oct 16 2011, 06:11 PM) Γιατί αγαπητέ φίλε (αν και δεν έχω τη χαρά να σε γνωρίζω) εμείς δεν είμαστε μια ηλεκτρονική σελίδα αλλά ένας ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Μπορεί να μην ασχολούνται λοιπόν τα ΜΜΕ με την ιστοσελίδα μας αλλά ασχολούνται και πολύ μάλιστα με τις κατά καιρούς ΗΜΕΡΙΔΕΣ και συναντήσεις με ΦΟΡΕΙΣ τις χιονοδρομίας. Τα τελευταία λοιπόν χρόνια εάν δεν το ξέρεις ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας έχει γίνει επίσημος συνομιλητής με το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΕΟΤ και συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στην κλειστή επιτροπή των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής Χιονοδρομίας. Γι αυτό σε παρακαλώ να είσαι λίγο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις και να μην μας απαξιώνεις! Τέλος σαν Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, θέλω να παρακαλέσω τα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ μας να είναι προσεκτικοί στις διατυπώσεις τους, τόσο προς τον κ. Πάνο Βατικιώτη όσο και στα παιδιά που διαχειρίζονται ή απλά γράφουν στο snowreport. Δε νομίζω ότι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τους συναδέλφους χιονοδρόμους της ''απέναντι'' ιστοσελίδας προάγουν τις αρχέ,ς τις οποίες σαν σύλλογος, είμαστε υπερήφανοι ότι υπηρετούμε! καλά τώρα κόπηκα με αυτά που διαβάζω Quote Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 16, 2011 παρακαλω ολους σας (μελη και επισκεπτες) να μεινετε εντός τοπικ και να κρατήσετε το επιπεδο σοβαρότητας στο φορουμ. έτυχε να ειναι ΣΚ και να λείπουν και οι 2 μοντς. το σπλιτ (απο τα off topic μηνύματα) θα γίνει τι συντομότερο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted October 16, 2011 Δεν ξέρω αν ειναι σχετικό ή όχι με τα λιφτ του παρνασσου... http://www.newscode.gr/oikonomia/story/571...kysh-ependysewn Quote Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted October 16, 2011 (edited) προεδρε πες στα ισια αυτα που θες και ασε τις edit mod αντε γιατι ο πολυ καθωπρεπεισμος βαραει στο κεφαλι Edited October 16, 2011 by Χρήστος Λάππας Quote Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted October 16, 2011 Ποιός είσαι εσύ? Οταν σε χαιρέτισα γιατί μου γύρισες την πλάτη? Καμία πλάτη δεν γύρισα... Εσύ είχες φαγωθεί με τον κοστοβόρο... και μας είχες όλους στη μπούκα... Εγώ δεν γύρισα καμία πλάτη... Πλήρη και καθημερινή ενημερωση από το ΧΚΚ αδιακρίτως και εδω και σε εσένα... Για ρώτα τον Πατρινό αν ξαναείδε πόστ μου μετά την μανούρα με τον Π.Δ. και το Κ.Γ....? Και φυσικά δεν υπήρξες αντικειμενικός εσύ πατέρα της ενημέρωσης... και μάλλον είχες τους λόγους σου και μάλλον το ίδιο θα έκανα και εγώ... Και με κατηγόρισες ότι διαφήμιζα το μαγαζάκι ΜΟΥ... το οποίο έγινε στέκι και σημείο συνάντησης για τα μελη ΣΟΥ... Λίγο πιο διακριτικός αν ήσουν δεν θα υπήρχε πρόβλημα τώρα... Ετσι κι'αλλιώς τώρα πιά είμαι ένα μυρμήγκι που απλά κουβαλάει... όλιιιιη μέρα... όλιιιιιη νύχτα... ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ !! να επέμβει ενας μοντ ....καλα επιτρέπεται να μην υπαρχει ενας μοντ ...αλλου που ειναι φισκα στην δημοκρατία τέτοιες καταστάσεις ΧΑΝΟΝΤΑΝ απο το φορουμ χωρίς να προλαβεις να πεις πρεζι.......... είμαστε τελικα πολλη πισω σε θεματα τακτοποιήσεις ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ τέτοιων καταστάσεών ...πιθανόν θα πρεπει να στείλουμε τους εδω μοντ προς ταχύτατη εκπαίδευσή σε αλλα φορουμ .... και μην μου πει κανενας οτι δεν ξερω τι λεω και γραφω ..γιατι ξερω και πολλη καλα τι λεω και τι γραφω ... ειμαι σιγουρος οτι καποιοι φιλοι μας με καταλαβαίνουν πολλη μα πολλη καλα .. Πρόεδρε.... ΘΕΟΣ.... Καπετάνιο χαλαρά... Δεν θέλουμε αρχειοθέτηση.... Φιλικά Ενας πρώην... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted October 16, 2011 Τεο καπου πηρε το ματι μου σε αυτα που γραφεις και το ονομα μου, λοιπον σε ακουω Quote Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted October 16, 2011 Γκλιν γκλον... You 've got resonal message.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 16, 2011 (edited) θα παρακαλεσω πολλη η φιλοι επισκεπτες του φορουμ μας να ειναι προσεκτικοι στο τι γραφουν και πως γραφουν ..σεβόμενη τον χωρο που τους φιλοξενεί .. για τις οποιες αντιπαραθέσεις εχουν αναμεταξύ τους ,να τις υποβάλουν στο εκει δημοκρατικό τους φορουμ ,αφήνοντάς ετσι σε εμας χωρο , ωστε να κινούμαστε και εμεις ανετα ,, στον εδω φασιστοειδή και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ τόπο μας ... Edited October 16, 2011 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
panosvatikiotis 8 Report post Posted October 16, 2011 (edited) Λοιπόν... μετά από όλα αυτά οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους και τους θετικούς και τους αρνητικούς. Το έργο είναι πολύ μεγάλο και θα μας απασχολεί για καιρό. Edited October 16, 2011 by panosvatikiotis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 16, 2011 (edited) Λοιπόν... μετά από όλα αυτά οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους και τους θετικούς και τους αρνητικούς. Το έργο είναι πολύ μεγάλο και θα μας απασχολεί για καιρότώρα παίζει μόνο ο τρόπος πως θα λανσάρουμε την είδηση. Αλλάζουν εύκολα οι διαθέσεις τελικά.Όταν ανέβασα την είδηση στο forum σου(σαν arisk) πέσατε και οι δυο (moderator και ιδιοκτήτης) να κράξετε με φράσεις του στυλ "σε τι κόσμο ζουν μερικοί" "τοτός" κλπ.Πίστευα σε μία συγνώμη από κάποιους που γνώριζαν το θεματοθέτη της εδώ είδησης και το παίζανε τρελίτσα. Δικό σας θέμα βέβαια αλλά όλοι κρίνόμαστε από τα γραφόμενά μας. Edited October 16, 2011 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 16, 2011 Ζούμε μεγάλες στιγμές. Πέραν της "πλάκας" προς το snowreport και τον ιδιοκτήτη του, (έτσι και αλλιώς δεν μπορεί κανείς να τους πάρει στα σοβαρά και σε πλέον προχωρημένη όπως δηλώνουν ηλικία) το έργο στοπ ΧΚΠ, όπου είναι ένα βήμα πριν υπογραφεί και 2 βήματα πριν τελεστεί, είναι το μόνο σοβαρό που έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ίσως το το μοναδικό για αρκετά επόμενα. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και κυρίως να μπορούμε να το χαρούμε εμείς και όλοι όσοι θελήσουν να το επισκεφθούν στο μέλλον. Φώτης Τσούμος Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted October 16, 2011 Αλλάζουν εύκολα οι διαθέσεις τελικά.Όταν ανέβασα την είδηση στο forum σου(σαν arisk) πέσατε και οι δυο (moderator και ιδιοκτήτης) να κράξετε με φράσεις του στυλ "σε τι κόσμο ζουν μερικοί" "τοτός" κλπ.Πίστευα σε μία συγνώμη από κάποιους που γνώριζαν το θεματοθέτη της εδώ είδησης και το παίζανε τρελίτσα.Δικό σας θέμα βέβαια αλλά όλοι κρίνόμαστε από τα γραφόμενά μας. σιγά το πέσιμο ρε τρελίτσα Quote Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 16, 2011 (edited) διαπιστώνω οτι εχουμε μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε επισκέπτες του φορουμ ,,κυριος !! πιθανόν εδω να βρίσκουν περισσότερη ελευθερια του λογου απο οτι αλλου ..,,αυτο βεβαια ειναι ενα ευχαριστο γεγονός ,μα ταυτόχρονα πολλη ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ να βλεπω βασικα στελεχη αλλου φορουμ [απο την υψηλά ιεραρχία, δλδ στρατηγούς μεχρι συνταγματάρχες ]να έρχονται σε λεκτικούς διαλόγους στο εδω φορουμ ..... να φυγετε ωρε !! να πατε αλλου >>> Edited October 16, 2011 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted October 16, 2011 (edited) διπλη εγγραφη.. Edited October 16, 2011 by vperle Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted October 16, 2011 Καμία διάθεση απαξίωσης ,το αντίθετο θα έλεγα.Έχω πλήρη αντίληψη των δυνατοτήτων του συλλόγου σας και ο αντιπρόεδρος σας είναι πολύ καλός μου φίλος.............................. ........ Ας προχωρήσουμε κάνοντας ότι καλύτερο για την χιονοδρομία...Καλό απόγευμα σε όλους σας. καλά τώρα κόπηκα με αυτά που διαβάζω προεδρε πες στα ισια αυτα που θες και ασε τις μαλακιεςαντε γιατι ο πολυ καθωπρεπεισμος βαραει στο κεφαλι Τεο καπου πηρε το ματι μου σε αυτα που γραφεις και το ονομα μου, λοιπον σε ακουω σιγά το πέσιμο ρε τρελίτσα Επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια των αναγνωστων του παροντος forum ειναι, τουλαχιστον, νοημονες μπορει ο καθενας να αντιληφθει, ανεξαρτητως της γνωσης του περι των "προιστορικων" γεγονοτων, και να κρινει τα γραφομενα του καθενος μας. Το επιπεδο επισης της επιχειρηματολογιας και της ανταλλαγης αποψεων (δεν λεω αντιπαραθεσης) του καθενα μας, μας φωτογραφιζει και μας καταξιωνει η μας απαξιωνει πριν το μακιγιαρισμα των "σοβαρων" αποψεων και ενημερωσεων. Μαλλον αυτη η προσεγγιση βεβαια ειναι ψιλα γραμματα για καποιους απο μας Ειναι γνωστο οτι ο καθενας μπορει να αυτοσυγκεντρωνεται με τα γραφομενα του αλλα με αλλες τοποθετησεις και τροπο προσεγγισης μπορει να κανει και γνωριμιες.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted October 16, 2011 Βασίλη... (μεντορά μου...) έγραψες πάλι... (και μάλιστα 2 φορές.... :o ) Αυτό με τους νοήμονες βέβαια δεν το αντελήφθη.... Μήπως.... δεν... και εγώ...? Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 16, 2011 Ο κύριος snowreport έχει χαζέψει εντελώς? Τι άσχετη επίθεση ήταν αυτή? Τέλως πάντων.... Όσο γι αυτό, τον αφήνω στην κρίση των ελλήνων χιονοδρόμων! Εχασα επεισόδια; οχι καρντια μου ... το << ενα βουνο μες τη Μεσογειο >> αρχιζει τωρα . Ρε Μιχαλη και γω εκτος ειμαι ......εγινε κατι και δν πηραμε χαμπαρι? Ποιος ειναι ο κυριος snowreport? ... Βλέπω πολλά προκλητικά και κομπλεξικά μηνύματα... Μάκη δεν χρειάζεται να σου θυμίσω το όνομα μου. Για του άλλους όπως miz και fotski... νέα παιδιά. Εχουν ακόμη μέλλον μπροστά τους. Πριν λέτε κάτι καλό είναι να ερευνάτε και λίγο. Πάνος Βατικιώτης Πανο, φυσικα και δεν χρειαζεται να μου θυμισεις το ονομα σου... Το Βατικιωτης το ξερω απο πριν γεννηθει ο ΜΙΚ και οι περισσοτεροι απο τα δυο φορουμ (1969 για οσους δεν γνωριζουν). Ετσι δημιουργουνται οι παρεξηγησεις... Ειδα την αρχικη αναφορα του ΜΙΚ και την συνεχεια του sotogiannop και μετα, pies, Gavis και MakisM δηλωνουμε απορια για το αν εχουμε χασει επεισοδια, δεδομενου οτι στα πρωτα 26 ποστ δεν υπαρχει αναφορα για το SR οποτε απορησαμε τι μυγα τσιμπησε το ΜΙΚ στο 26ο και περιμεναμε διευκρινηση. Προσωπικα, εμενα 'βοηθησε' και η χιουμοριστικη απαντηση του Θανου (snowhow) οποτε δεν ηξερα αν η 'επιθεση' ηταν απο καποιον απο το SR η απο τον snowhow, σε αλλο thread (γιατι δεν τα παρακολουθω πια και ολα, λογω διαφορας ωρας...) και μπερδευτηκε ο ΜΙΚ (τι snowreport, τι snowhow...). Διευκρινηση περιμενα απο τον ΜΙΚ. Κομπλεξ δεν εχω και ζορια δεν τραβαω με κανενα, πολλω μαλλον με σενα Πανο και το ξερεις. Το 'ποιος ειναι ο snowreport' απευθυνοταν σαν καθαρη ερωτηση στον ΜΙΚ για διευκρινηση, οχι σαν ρητορικη ερωτηση στην ερωτηση 'Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε...' Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 17, 2011 σιγά το πέσιμο ρε τρελίτσα Συνέχισε έτσι.Μην ξεχνάς οτι χρωστάς μια συγνώμη online στο Γιαννόπουλο.Μετά μπορείς να συνεχίσεις τα ανέκδοτα με τον Τοτό Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 17, 2011 ωραια !! ουφ!! περασε τελικα η καταιγιδα τον φιλικα προσκείμενα φίλων προς το αυτο φορουμ απο αλλα φορουμ .... μπορουμε τωρα να συνεχισουμε την πορεία μας ... τελος ..καλη μας μερα Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 17, 2011 Καλά βρε παιδιά ψυχραιμία Καταρχάς να διευκρινήσω ότι η λέξη "χαζέψει" πηγάζει από τα 10 χρόνια που ξέρω τον Παναγιώτη και πιστεύω ότι όπως και εγώ θα την δεχόμουν αν έγραφε πχ "καλά ρε ΜΙΚ έχεις χαζέψει που ανακοινώνεται η υπογραφή του μεγαλύτερου έργου στη χιονοδρομία και δεν υπάρχει πουθενά στο site, αντίθετα επιτίθεσαι σε όποιον την γράφει, ταυτόχρονα έχει μαμηθεί να ρίχνει χιόνι και δεν δουλεύει ούτε μια κάμερά σου να το δούμε" αν οι ρόλοι ήταν ανάποδοι έτσι και ο Παναγιώτης την δέχτηκε μιας και αν μη τι άλλο είναι δίκαιος. Θεωρώ όπως έγραψα και παραπάνω ότι το snowreport σαν εμπορική επιχείρηση πρέπει να ενημερώνει τον κόσμο επακριβώς για το τι συμβαίνει με το σκι μας, να γράψει όλες τις περίεργες λεπτομέρειες που ξέρει για αυτό και άλλα κρίσιμα θέματα της χιονοδρομίας και αν μη τι άλλο να μην τα αποκρύπτει. Τέλος θεωρώ ότι είναι "χαζό" να μην δουλεύει ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ εκτός από κάποιες που δείχνουν 2-3 πόντους χιόνι όταν κάποια βουνά έχουν φάει μπόλικο. Παναγιώτη και snowreport ξέρω ότι ξέρεις πάρα πολλά για τα προβλήματα των χιονοδρομικών μας και θεωρώ "χαζό" να μην τα γράφεις με τεράστια γράμματα στην πρώτη σελίδα σου και θεωρώ ακόμα πιο "χαζό" κάποιος να τα γράφει στο στο forum σου και να του επιτίθεσαι. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panosvatikiotis 8 Report post Posted October 17, 2011 Καλά βρε παιδιά ψυχραιμία Καταρχάς να διευκρινήσω ότι η λέξη "χαζέψει" πηγάζει από τα 10 χρόνια που ξέρω τον Παναγιώτη και πιστεύω ότι όπως και εγώ θα την δεχόμουν αν έγραφε πχ "καλά ρε ΜΙΚ έχεις χαζέψει που ανακοινώνεται η υπογραφή του μεγαλύτερου έργου στη χιονοδρομία και δεν υπάρχει πουθενά στο site, αντίθετα επιτίθεσαι σε όποιον την γράφει, ταυτόχρονα έχει μαμηθεί να ρίχνει χιόνι και δεν δουλεύει ούτε μια κάμερά σου να το δούμε" αν οι ρόλοι ήταν ανάποδοι έτσι και ο Παναγιώτης την δέχτηκε μιας και αν μη τι άλλο είναι δίκαιος. Θεωρώ όπως έγραψα και παραπάνω ότι το snowreport σαν εμπορική επιχείρηση πρέπει να ενημερώνει τον κόσμο επακριβώς για το τι συμβαίνει με το σκι μας, να γράψει όλες τις περίεργες λεπτομέρειες που ξέρει για αυτό και άλλα κρίσιμα θέματα της χιονοδρομίας και αν μη τι άλλο να μην τα αποκρύπτει. Τέλος θεωρώ ότι είναι "χαζό" να μην δουλεύει ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ εκτός από κάποιες που δείχνουν 2-3 πόντους χιόνι όταν κάποια βουνά έχουν φάει μπόλικο. Παναγιώτη και snowreport ξέρω ότι ξέρεις πάρα πολλά για τα προβλήματα των χιονοδρομικών μας και θεωρώ "χαζό" να μην τα γράφεις με τεράστια γράμματα στην πρώτη σελίδα σου και θεωρώ ακόμα πιο "χαζό" κάποιος να τα γράφει στο στο forum σου και να του επιτίθεσαι. Καλημέρα! Επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω σε αυτό το site Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 17, 2011 οχι δεν σου επιτρέπουμε ..διοτι μας αναγκάζεις να κλικαρουμε στο σαιτ σου ..για να δουμε αυτο που επρεπε να εχεις αναρτήσει εδω και καιρο ,αλλα οπως παντα ολα την τελευταία στιγμη και μετα απο παροτρύνσεις του κοσμου ,,που εδω φυσικα δεν μπορεις να πνίξεις [κοινως μπαναρεις ] Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 17, 2011 Eυχαριστώ Παναγιώτη απλά όταν έγραφα δεν υπήρχε. Πολύ θα ήθελα να δω σε αυτό το site πολλές τέτοιες πληροφορίες για τα προβλήματα των χιονοδρομικών, που κολλάει η αναβάθμισή τους και γιατί κλείνουν. πχ 15.000.000 να κοιμούνται για την Βασιλίτσα, λιφτ που παραγγέλθηκαν, τα πληρώσαμε και σαπίζουν (Παρνασσός, Καιμάκ), κλειστά χιονορομικά (Μαίναλο Φαλακρο και έρχονται και άλλα). Αν δεν πιέσεις και εσύ με τον τρόπο σου πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μείνουν ανοιχτά χιονοδρομικά για να μας λες ποια λιφτ δουλεύουν. Σιγά ρε president δυο μέρες άργησε ντάξει τι θα πουν οι μιουτουαλ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 17, 2011 President, δεν τρέχει και τίποτα που έβαλε ένα link ο Πάνος στο forum μας, είμαι σίγουρος ότι όταν το κάνουμε και εμείς επίσης δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα παρακαλέσω θερμά να πέσουν λίγο οι τόνοι. Υπήρξε μια καθυστέρηση στην ενημέρωση, δόθηκαν εξηγήσεις, το θέμα μπορει να τελειώσει εδω. Είναι προφανές άλλωστε ότι ούτε ο Πάνος ούτε ο Δημήτρης γράφουν εδω για να προκαλέσουν, αλλα για να εξηγήσουν. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites