Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2011-12

Recommended Posts

Μην μου το θυμίζεις. Ακόμα τραβάμε κουπί στην περιφερειακή μετά την κατάβαση απο την Αρνόβρυση!

Νομίζω ότι δεν πατήθηκε γιατί υπήρχε κινδυνος χιονοστιβάδων από πάνω. Ας μην ξεχνάμε την περσινή που κόντεψε να στείλει το ρατρακ στο ασκητόρεμα.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Φίλε χάρηκα που γνωριστήκαμε, και πολύ λυπήθηκα που δεν σου έκατσε ο καιρός και το σκεφτόμουν συνέχεια. Σου πα αν μπορείς φύγε για Βόρεια Ελλάδα. Δυστυχώς ο Παρνασσός έχει πολλές μέρες πραγματικά χαμένες αφού δεν έχει σκι στα δέντρα.

Στο χρωστάει ο καιρός να το ξέρεις (αν πας Άλπεις πες να έρθω παρέα είσαι καλό στοιχημα :flower: )

Φίλε και εγώ χάρηκα που γνώρισα τον ιπτάμενο του Βουνού !! :yes

Είναι τρομερό που τα συνδυάζεις και τα 2 :respect: .. το παραπέντε δεν με τράβηξε ποτέ !! :thumbdown:

Πάντα ήθελα αριστερά και δεξιά να βλέπω φτερά .. Και Να χρησιμοποιώ στικ η γιοκ για τον έλεγχο ( με τα κορδόνια δεν τα πήγαινα καλά από μικρός ..μια ζωή λυμένα ήταν :on2long: ) η μόνη καλή σχέση που έχω με τα αλεξίπτωτα είναι το βαλλιστικό στο ultra light και το ασφαλείας για κάθισμα στα ανεμόπτερα !!!

Ελπίζω ο καιρός να μου κάτσει μια φορά και στον Παρνασσό .. έτσι για να δώ που και τι έκανα χαχχα..

Τώρα για το στοίχημα που λες … 8 χρόνια Αυστρίας κλπ θυμάμαι μόνο 2 ημέρες χάλια σαν Παρνασσό μια στο Garnish πάνω στο Zugspitze και μια στο kitzbuhel

‘όλες τις άλλες έκανα ηλιοθεραπεία 8) !!! χαχαχαχχα

Ελπίζω ο καιρός να μου κάτσει μια φορά και στον Παρνασσό .. έτσι για να δώ που και τι έκανα χαχχα..

Τώρα για το στοίχημα που λες … 8 χρόνια Αυστρίας κλπ θυμάμαι μόνο 2 ημέρες χάλια σαν Παρνασσό μια στο Garnish πάνω στο Zugspitze και μια στο kitzbuhel

‘όλες τις άλλες έκανα ηλιοθεραπεία 8) !!! χαχαχαχχα

Πες το ρε φίλε. Σου χρώσταγε μια βδομάδα ομίχλη λοιπόν. :detective:

Πάντως και στα δυο χιονοδρομικά, όλο το εκτός πίστας, εξαρτάται από το αν θα έχει κάνει ένα απλό πέρασμα το ρατράκ, στο τέλος της Περιφερειακής στον Παρνασσό και στο δασικό δρόμο στα Καλάβρυτα. Δεν είναι τόσο δύσκολο και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Ένα πέρασμα μέχρι τη Σαχάρα πάρα πολλές φορές θυμάμαι να το ζητάμε και να γίνετε έστω και καθυστερημένα στον Παρνασσό, μέχρι τη Σαχάρα άνετα φτάνει.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εχθες αρκετουτσικος αερας με χιονι ντους με πολυ κρυο και αρκετη ομιχλη.

Ολα απατητα .Πουδρες παντου.Πολυ καλη ποιοτητα χιονου.

Απολαυστικο σκι.

101277.jpg

Ελπιζω να αφησατε λιγακι απατητο να χαρουμε και οι αυριανοι αργοπορημένοι... :flower: :flower:

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Ελπιζω να αφησατε λιγακι απατητο να χαρουμε και οι αυριανοι αργοπορημένοι... :flower: :flower:

Nαι........ καλα..... σιγα μην αφησαν......... Κατι θα βρουμε ομως που θα παει.......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

λοιπον!

ηρακλης-οδυσσεας στα εκτος,ολα τα εχουν περασει,οχι τελειως οργωμα,αλλα δεν εχει απατητα σημεια,χωρια που ηταν και παγωμενα μεχρι τις 12 τουλαχιστον!

οσο για την φτερολακκα,η 7 ηταν λουκουμι και την προλαβα επιτελους παρθενα!τελεια ποιοτητα, πουδροκατασταση και ολα τα τριγυρω!λιγος κοσμος,ενω στα κελαρια γινοταν χαμος για καθημερινη!

αν ειχα και παρεα,θα τολμουσα και σαχαρα!

τελεια μερα,η καλυτερη για μενα μεχρι στιγμης!ουτε ΕΝΑ συννεφο,φοβερη λιακαδα ολα τα λεφτα!!!

ακουσα μπολικους σκιερ στην 7 ερχομενοι απο (καλλιοπη?)να ουρλιαζουν απο χαρα... :yahoo:

στα μειον,αστρωτη διανειρα χωραφι με bumps!οσοι εμειναν πιστα,ειχαν ''προβλημα''!

αυριο παλι(λογικα)!!

334rl06.jpg

Και επειδή Παρνασσός δεν είναι μόνο Αράχωβα, Λιβάδι και Αγόριανη, και επειδή είναι Απόκριες, όσοι από σας παραμείνετε για 2ήμερο, 3ήμερο στην περιοχή να το τι "αποκριάτικο" μπορείτε να κάνετε στην περιξ περιοχή και ειδικά στον Δήμο Δελφών:

%25CF%2583%25CE%25AC%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B70003.jpg

Ξεχωρίζουν τα εξής:

• Σάββατο, "Η νύχτα των στοιχειών" στην Άμφισσα, δρώμενο βασιζόμενο σε λαϊκό μύθο, το πρόγραμμα του δρώμενου εδώ

http://www.youtube.com/embed/aldHR_P4Z-M

• Κ. Δευτέρα, Ιτιώτικα Κούλουμα, στην Ιτέα
  • Κ. Δευτέρα, Αλευρομουτζούρωμα, στο Γαλαξίδι

http://www.youtube.com/embed/SKrZ-jsYQnM

Καλές Απόκριες σε όλους!!!!!!!!!!

Edited by itiotis
  • Like 1

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Τσουρούφλιζε για τα καλα ο ήλιος!

Αρκετό μαλακο και απατητο χιονάκι εντοπιστηκε και εξολοθρεύτηκε γύρο απο το Βακχο!

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

Kαι φωτο.

P1020894.jpg

P1020898.jpg

P1020885.jpg

P1020892.jpg

• Like 2

Guest afrodite

Μια ομορφη χιονοδρομικη μερα στο βουνο. Δε μας έκατσε τριημερο αλλα δε πειραζει. Και μια μερα αρκει.

Το βουνο έχει όντως πάρα πολυ χιόνι

100_0249.jpg

100_0252.jpg

100_0251.jpg

Φυγαμε απο τις πιστες και βγηκαμε εκτός. Η Σαχάρα ήταν υπέροχη, περιμενα οτι θα ειχε γινει χωραφι αλλα ειχε κομματια και για μας.

Το μενου που διάλεξε η παρέα ήταν τα δεντρα στη Φτερόλακα. Δεν το ειχα κανει ποτε, εχω δει αρκετες φωτογραφιες και βιντεο απο αλλους που πανε εκει και λεω οκ θελω κι εγώ. Ας γινω κι εγω τρυποκαρυδος για μια φορά. Για α φτασω εκει όμως είχε αρκετο περπάτημα αρκετη ορειβασία και κόπος για μενα αλλα τα καλα κοποις κτωνται . Γνωρισα ενα αλλο πεδιο του βουνου, νομιζα οτι ήμου καπου αλλου Άξιζε και με το παραπανω.

Καπου απο την κορυφη της Φτερόλακας κοιτάζοντας προς τα κάτω. Ναι τωρα σας φωτισα, τι ωραια που το είπα. Λοιπον απο το καρεκλάκι της 6 στριψαμε αριστερα, σκαρφαλωσαμε πήγαμε λίγο ευθεια (δε στριψαμε για να πέσουμε απο τον Τυρία) και η θεα που ειδαμε ήταν αυτή.

Η ομάδα λιγο πριν τηνκαταβαση

100_0256.jpg

Οταν πήγα κι εγω εκει που ήταντα παιδια, η θεα απο αυτο που αντίκρισα πίσω μου ηταν η εξης

100_0258.jpg

Και μια πανοραμική (ευτυχως τη πετυχα)

100_0259.jpg

Μετά ακολούθησε κι άλλο σκαρφαλομα και περπατημα (εριξα και μερικα μπινελικάκια γιατι ειχα σκάσει) ήρθε η ωρα του παιδιου!!. Τωρα we were gonna have fun :animier:

Mερικές φωτος πριν βουτηξουμε στην πούδρα

100_0260.jpg

100_0263.jpg

Η πουδρα ήταν βαρια συμφωνα με τον ειδικο Μελέτη αλλά για μενα μια χαρά ήταν. Εκει που τα σκι κολουσαν εγω εκανα πανηγύρι.

Να και η γραμμουλα μου, μπορει να μην εχει το τελειο σχήμα αλλα εγω εκεινη την ώρα πανηγύριζα. Μονο αυτο δε σκεφτομουν χαχα

100_0264.jpg:heart: :heart:

Και μετά περίμενα, περίμενα και περίμενα.. τους σκιερ να κατέβουν. Μεχρι να το αποφασίσουν εγω τραβαγα φωτογραφίες. :pic:

Στο βαθος το σαλε της φτερόλακας.

Και τσουπ αρχίζουν και ξεπροβαλλουν οι σκιερ. Ο Μελέτης στη κορυφη εδινε κουράγιο στον γυναικείο πλυθησμο :skiing:

100_0268.jpg

Και αρχίζουν σιγα σιγα να κατεβαίνουν ενας ενας

100_0269.jpg

100_0270.jpg

100_0271.jpg

Εδω πήραμε λίγο λάθος δρόμο :detective:

100_0273.jpg

αλλά αξιζε η φωτογραφια. Χωρεσα πάντως για να περάσω και να τραβηξω αυτά

100_0272.jpg

100_0274.jpg

Πλάκα είχε

Edited by afrodite
  • Like 4

Aντε να κανει καλο καιρο και τη Πεμπτη που εχω ελευθερο για να ανεβω ξανα!

Με την ευκαιρια θα εκμεταλευτω και το δωρεαν εισητηριακι του κλαουδατου!

Εμείς ανεβήκαμε μόνο για το απογευματινό του Σαββάτου 25 στα Κελλάρια. Πολύ χιόνι το οποίο σιγά σιγά πάγωνε, πανέμορφα με τα αστέρια και τη φέτα φεγγαράκι και μας άρεσε πάάάρα πολύ!

*Ανεβαίνοντας από Αμφίκλεια κατά τις 5 το απόγευμα, αποκλειστήκαμε με το αυτοκίνητο για κάνα μισάωρο μεταξύ Φτερόλακας - Κελλαριών από μίνι χιονοστοιβάδα σε εκείνο το χαρακτηριστικό σημείο όπου έχει δίπλα στο δρόμο πλαγιά με πολύ μεγάλη κλίση και εύκολα κατρακυλάει το χιόνι. Περιμέναμε την "ανέμη" να μας ανοίξει το δρόμο για να πάμε στα Κελλάρια.

• Like 1

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Οδηγών Βουνού προσφέρει τη χαρά στους λάτρεις του σκι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο σκι εκτός πίστας με μαθήματα και συνοδεία από τους πλέον ειδικούς. Για πρώτη φορά επαγγελματίες Οδηγοί Βουνού θα διδάξουν οργανωμένα τις τεχνικές και τακτικές του σκι εκτός πίστας ελεύθερα (δηλ. εκτός οργανωμένης σχολής) σε όποιο χιονοδρόμο επιθυμεί. Ακόμα, θα διεξαχθεί οργανωμένη εκδρομή προς τη χαράδρα της Βελίτσας με την υποστήριξη του ΧΚΠ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής

4 Μαρτίου-Κυριακή: μαθήματα σκι εκτός πίστας.

Σύντομη περιγραφή: Γνωριμία με τα ορειβατικά σκι και τον απαραίτητο εξοπλισμό,

τεχνικές ανάβασης-κατάβασης σε διάφορα είδη χιονιού, εκτίμηση snow pack, επιλογή

δρομολογίου.

Στη συνάντηση θα αναλυθούν σε πρώτο βαθμό τα υλικά και ο απαραίτητος εξοπλισμός ασφαλείας που χρειάζονται για το ορειβατικό σκι. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πως θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους από χιονοστιβάδες. Συγκεκριμένα, θα μάθουν να εκτιμούν τους αντικειμενικούς κινδύνους και να χιονοδρομούν ανάλογα και θα γνωρίσουν τον τρόπο ανεύρεσης θύματος θαμμένου σε μια χιονοστιβάδα.

Στο τεχνικό κομμάτι θα παρουσιαστούν οι τεχνικές κατάβασης που είναι πιο αποδοτικές στα διάφορα είδη χιονιού εκτός πίστας (πούδρα, κρούστα, βαρύ χιόνι κλπ). Ακόμα, θα παρουσιαστούν οι διάφορες τεχνικές ανάβασης αναλόγως της κλίσης και της ποιότητας χιονιού.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσα και δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο. Όποιος

δεν έχει δικό του εξοπλισμό θα μπορεί να νοικιάσει έναντι ειδικού αντιτίμου από την

εταιρία «Κλαουδάτος».

Τυπικό πρόγραμμα:

09.00-09.30 γνωριμία, ενημέρωση

09.30-10.30 μεταφορά, σκι εντός πίστας-ζέσταμα, αξιολόγηση ικανοτήτων

10.30-11.30 ανάλυση snow-pack, ενημέρωση για το ARVA, ασκήσεις με τα ARVA

11.30-12.00 διάλειμμα

12.00-13.00 τεχνικές ανάβασης

13.00-13.15 διάλειμμα

13.15-15.00 τεχνικές κατάβασης

15.00-15.30 διάλειμμα

15.30-16.30 ανάβαση-κατάβαση

18 Μαρτίου-Κυριακή: πορεία προς τη χαράδρα της Βελίτσας.

Σύντομη περιγραφή: Οργάνωση ομάδας, γνωστοποίηση δρομολογίου, έλεγχος εξοπλισμού, εκτίμηση κινδύνων, οργάνωση έκτακτου σχεδίου, πορεία-κατάβαση.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον τρόπο οργάνωσης μιας μεγάλης πορείας καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται αναλόγως του καιρού και των συνθηκών χιονιού.

Η πορεία εξελίσσεται σε ένα μαγευτικό περιβάλλον μακριά από τους θορύβους

του χιονοδρομικού με θέα στον Πατραϊκό και Ευβοϊκό κόλπο και τελειώνει με μια

μεγάλη κατάβαση προς τη μονή Δαδιού. Κατά τη διάρκεια της πορείας (αναλόγως της δυναμικότητας της ομάδας) μπορούν αν γίνουν αναβάσεις σε παρακείμενες κορφές (όπως Τσάρκος ή ακόμα και Λιάκουρα).

Η διάρκεια της διαδρομής αναμένεται να είναι 5 με 6 ώρες. Από το τέλος της διαδρομής, πούλμαν του ΧΚΠ θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες πίσω στο χιονοδρομικό. Ο αριθμός των ατόμων θα είναι περιορισμένος αναλόγως των συνθηκών. Όποιος δεν έχει δικό του εξοπλισμό θα μπορεί να νοικιάσει έναντι ειδικού αντιτίμου από την εταιρία «Κλαουδάτος».

Θα υπάρξει λίστα συμμετεχόντων.

Τυπικό πρόγραμμα

08.00-08.30 μάζεμα της ομάδας, γνωριμία με τους αρχηγούς

08.30-09.00 ενημέρωση, προετοιμασία, έλεγχος ARVA

09.00-14.00 (15.00) πορεία, κατάβαση

15.00-16.00 επιστροφή, αποχαιρετιστήριο ποτό

λήξη, αποφώνηση.

25 Μαρτίου-Κυριακή: επίδειξη εύρεσης θύματος με ARVA.

Σύντομη περιγραφή: Θεωρητική προσέγγιση, τακτικές προσδιορισμού ενός, δύο ή τριών θυμάτων, παιχνίδια, ασκήσεις.

Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη θεωρητική προσέγγιση με προβολή διαφανειών στον τρόπο που δουλεύουν τα ARVA και στις τεχνικές και τακτικές εύρεσης θύματος χιονοστιβάδας. Κατόπιν θα ακολουθήσουν πρακτικές ασκήσεις-επίδειξη από

Οδηγούς Βουνού μέλη του ΣΕΟΒ για τις τακτικές που ακολουθούνται για την εύρεση ενός ή περισσοτέρων θυμάτων στο χιόνι. Αμέσως μετά θα διεξαχθεί παιχνίδι χρονομέτρησης για την εύρεση ενός ARVA, αλλά και δοκιμή για όποιον θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στα τηλέφωνα 22340 22700 (ΧΚΠ) και ΣΕΟΒ, 6976690816 κ. Μπελογιάννης.

Edited by sotogiannop
  • Like 3

16.30 18 Μαρτίου-Κυριακή: πορεία προς τη χαράδρα της Βελίτσας.

Σωτηρη εδω θελει διορθωση

πολυ καλη η προταση του ΧΚΠ

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Αρκετα ενδιαφερον.....

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Σωτήρη... μας... απαυτώσατε για τις 4.... Έχομεν και κοινωνικαί... υποχρεώσαι....

Για τις άλλες... με βλέπω μέσα...

ΠΟΛΥ καλή κίνηση...

Φιλικά

Τεο...

• Like 1

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Πολύ καλή κίνηση :goodjob:

Μπράβο στο χκΠ...!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

οντως πολυ καλη κινηση. μακαρι να τη μιμηθουν κι αλλα χιονοδρομικα.κριμα και ηθελα να ερθω αλλα αυτη τη κυριακη δε μπορω και στις υπολοιπες δυο συναντησεις θα λειπω ταξιδι στο εξωτερικο. κριμα, και ειδικα στη διαδρομη προς τη χαραδρα της βελιτσας ηθελα να ερθω..

Μπράβο, πολύ καλή κίνηση! Εμάς τους snowboarders θα μας "παίξει";

Να υποθέσω ότι θέλει ορειβατικά ski για την πορεία τα οποία μετά φορτώνεις στην πλάτη κ βάζεις το snowboard;

Edited by powda

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

εναλλακτικά ανεβαινεις με χιονορακετες για να μην κουβαλήσεις έξτρα βαρος// τα πεδιλα, αλλα δεν εχει νόημα το μαθημα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Γι'αυτό επιμένουμε να λέμε ότι snowboarders annoying skiers since 1985 (ή 85...?)

Τhere are some places only for skiing....

Eκτός αν κολλήσεις 2 φώκιες κάτω από το σανίδι σου... και αρχίσεις... να ... "αυτώνεις" στον αέρα... αντίθετα από την κλίση.... Μπορεί και να βγείς πάνω... :P:shysterical: :shysterical: :shysterical:

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Γι'αυτό επιμένουμε να λέμε ότι snowboarders annoying skiers since 1985 (ή 85...?)

Τhere are some places only for skiing....

Eκτός αν κολλήσεις 2 φώκιες κάτω από το σανίδι σου... και αρχίσεις... να ... "αυτώνεις" στον αέρα... αντίθετα από την κλίση.... Μπορεί και να βγείς πάνω... :P:shysterical: :shysterical: :shysterical:

Χαχαχα :shysterical: :shysterical: ... μόνο αγαπητέ να μη σε πετύχω σε off-piste πουδροκατάσταση ... εκεί που τα σανίδια δίνουν άλλη διάσταση στο τσούλιμα στο χιόνι ... που μας μάθατε και ορμάτε τώρα κ οι skiers στα απάτητα ... καλά ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια που τα ski ήταν όλα σαν οδοντογλυφίδες σε πλάτος! :hehe:

Ναι αλλά κοίτα .. είμαστε έξυπνα παιδάκια εμείς .. δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο .. splitboards :P! Pioneer ο Jeremy Jones (δεύτερο video)

http://www.youtube.com/watch?v=5wDtsTj7X_s

Ραντεβού στη Βελίτσα ... όπου θα απαυτώνω τον αέρα :lol: . Πέρα από την πλάκα .. επειδή δεν έχω τέτοιο μαραφέτι - κ λογικά δεν νοικιάζουν πουθενά στην Ελλάδα - κι επειδή το να κουβαλήσεις extra boots k ski για την άνοδο μου φαίνεται οτι θα μου πέσει η γλώσσα στο ...χιόνι, μάλλον για snowboarders απαγορεύεται το συγκεκριμένο event, κρίμα ...

Edited by powda

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

ο powda,δεν θα μπορουσε να τα πει καλυτερα!με το συμπαθειο κιολας και ολο τον σεβασμο... :innocent:

κριμα που ειναι μονο για σκι το σεμιναριο,αλλα οπως και να εχει δεν θα ερθω.

334rl06.jpg