Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2011-12

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για την ενημερωση!! Να ΄σαι καλά!!

Πάρτε τα βουνά, γιατί χανόμαστε...

ΜΙλώντας ως κάποιος που συχνά κριτικάρει το ΧΚΠ, νομίζω ότι τους οφείλουμε συγχαρητήρια που μια τέτοια μέρα λειτούργησε. Δεν ξέρω πόσους πελάτες είχε σήμερα, αλλά απέδειξε ότι είναι το κορυφαίο ελληνικό ΧΚ.

Απίστευτο :hope: . Έχουν θαφτεί τα μαξιλαράκια στον Περικλή. Και ρίχνει ακόμα.

Κελλάρια ώρα 18.30,

Tο ΧΚΠ προσπαθεί να ξεχωθεί (δρόμοι, πάρκιγκ, αναβατήρες, κτίρια κ.λπ) και το χιονάκι συνεχίζεται ....!

1,5-2,0 μέτρα φρέσκο χιόνι μέχρι στιγμής σας περιμένει να το απολαύσετε!

Ο "παππούς" έχει όρεξη για ...χειμώνα !

Να τολμήσω μια πρόβλεψη για αύριο?

ελαφρά χιονόπτωση το πρωί μέχρι το μεσημέρι , αεράκι νότιο που θα εξασθενεί προς το απόγευμα .

Γιατί? Μα για να χαρούμε το 12ωρο ski!

Προβλέπεται λειτουργία ...

• όλων των αναβατήρων εκτός Πυθία Νο14, Δία, (ίσως και Οδυσσέα), γίνεται προσπάθεια για "ξεχώσιμο" Τηλέμαχου, Οδυσσέα, Δία.
  • όλων των πιστών εκτός Περιφερειακή, Σαχάρα, Πυθία λόγω κίνδυνου χιονοστοιβάδων ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ FREE RIDERS!!!

Δρόμοι όλοι ανοικτοί με αλυσίδες . Φτερόλακα προβλέπεται να λειτουργήσει μόνο το κάτω πάρκιγκ. Ο δρόμος προς άνω πάρκιγκ είναι κλειστός και επικίνδυνος για χιονοστοιβάδες .

Καλό Σ,Κ

Edited by PanosDrivas
  • Like 1

Guest afrodite

H χιονοπτωση δε μας πειράζει... η ομίχλη μας πειράζει. Αν ειναι λίγη ειναι οκ αλλα αν ειναι white out κοινως αλλου πατας αλλου βρίσκεσαι στο σημείο να μπερδεύεις την ανηφορα με την κατηφόρα... αυτο δεν αντέχεται. Με αυτες τις συνθηκες θα λειτουργησετε το κέντρο 12 ωρες;; Μηπως οταν χιονιζει δεν εχει χοντρη ομιχλη; Μηπως το αερακι βοηθησει; ΜΙΚ τι λες;;; Τι λεει η μαγικη σου μπαλα;;;; Να ανέβουμε ή να κατσουμε σπιτια μας;;;

πλεον,ειμαι στερημενος αλλα και μπουκωμενος!το σκευτομαι για αυριο και αναρωτιεμαι,οντως,με χιονοπτωση μπορεις να κανεις,η ειναι ολα ασπρα?με λιγη ομιχλη που βλεπεις τα κολωνακια μπροστα(ποσα μετρα αραγε απεχει το ενα με το αλλο...?)την παλευω.

αν ειναι να κατσω στο σαλε και να φυσσαω την μυτη μου,ας κατσω σπιτι καλυτερα. :on2long:

334rl06.jpg

Έγραψα και στον καιρό, αν ήταν καθημερινή και είχα δουλειά θα καθόμουν σπίτι μου, επειδή είναι Σάββατο θα ανέβαινα. Ιδιαίτερα κακός καιρός δεν θα είναι. Ο αέρας πιθανότατα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σύννεφα θα υπάρχουν στο υψόμετρο του ΧΚΠ, κανένας δεν μπορεί να βγάλει πόσες ώρες θα έχει 100 μέτρα ορατότητα πόσες ένα χιλιόμετρο και πόσες θα είναι whiteout. Η αίσθησή μου είναι όπως περνάει η μέρα θα βλέπεις αρκετά, με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα, αλλά ευθύνη δε φέρω αν κολλήσει κάνα σύννεφο και δε λέει να φύγει.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

αγαπητέ παπου θα ήθελα 3 ώρες (τουλάχιστον) αύριο με λίγο η και καθόλου ομίχλη ...

και θα ειμαι καλο παιδι.... μετα..

το ζητάω απο τον παπου γιατί οι άνθρωποι του ΧΚΠ ξέρω ότι θα κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσει

Edited by Pefto_kai_Matheno

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Καλημερα,

Τα τηλεφωνα επικοινωνιας του Χ/Κ Παρνασσου εχουν προβλημα;

Μερες τωρα προσπαθω και μαγνητοφωνημενο μηνυμα λεει οτι οι

γραμμες ειναι εκτος λειτουργιας λογω τεχνικου προβμηματος

Ευχαριστω.

Καλημερα,

Τα τηλεφωνα επικοινωνιας του Χ/Κ Παρνασσου εχουν προβλημα;

Μερες τωρα προσπαθω και μαγνητοφωνημενο μηνυμα λεει οτι οι

γραμμες ειναι εκτος λειτουργιας λογω τεχνικου προβμηματος

Ευχαριστω.

Ναι ειναι εκτος το αναφερει κ στην Ιστοσελιδα τους....

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Κελλάρια , ώρα 16.00,

Πρόβλεψη λάθος . Ισχυρός Ν άνεμος και χιονόπτωση συνεχίζονται αδιάκοπα απο χθές μέχρι τώρα, παρόλο που τα προγνωστικά καιρού έδιναν ύφεση από το μεσημέρι .

Ο παππούς δεν επέτρεψε στο ΧΚΠ να λειτουργήσει τίποτα παραπάνω από Αφροδίτη,Αίολο,Περικλή, Βάκχο, Ηρα Νο7, Πάν Νο10.

Τα διαστρωτικά συνεχώς ξεχώνουν αναβατήρες και τα εκχιονιστικά προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους.

Ιδιαίτερα επικίνδυνος είναι ο δρόμος που συνδέει Κελλάρια - Φτερόλακα και η κυκλοφορία είναι ελεγχόμενη. Μεγάλοι όγκοι χιονιού 'κρέμονται' σε απότομα πρανή, το βουνό είναι φορτωμένο και επικίνδυνο και μετά την λήξη της χιονόπτωσης .

12ωρη λειτουργία για σήμερα ματαιώνεται και το ΧΚΠ ανατάσσει τις δυνάμεις του για αύριο που "φαίνεται" μέρα με μάλλον λιγότερο χιόνι ...

Guest afrodite

... το ΧΚΠ ανατάσσει τις δυνάμεις του για αύριο που "φαίνεται" μέρα με μάλλον λιγότερο χιόνι ...

To ότι θα υπήρχε μέρα που θα διάβαζα/ευχόμουν για μέρα με λιγότερο χιόνι ούτε που το περίμενα... Δεν το λέω ειρωνικά, μια διαπίστωση για τον όγκο χιονιού που έχει φάει το βουνό. Ας γεμίζει το βουναλάκι κι ας μη κάνουμε. Σπάσιμο βέβαια αλλά.... Τοσο χιονι και να μη μπορουμε να το απολαυσουμε μαμωτο :wallbash: :wallbash: ...

Η Τεταρτη φαίνεται καλή μέρα για να αρρωστήσει κανείς... γκουχ γκουχ, αψουυυυυ... σα να νοιωθω λιγο πυρετο....λες;;;;

Αποφασισα τελικα να μην το ρισκαρω σημερα αλλα απο οτι βλεπω (τουλαχιστον για τωρα) μαλλον θα ειναι συμπαθητικη μερα :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Τι να κανουμε δεν γινεται να μας καθονται ολα......

Και εγω για Τριτη-Τεταρτη το βλεπω......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Guest afrodite

Αποφασισα τελικα να μην το ρισκαρω σημερα αλλα απο οτι βλεπω (τουλαχιστον για τωρα) μαλλον θα ειναι συμπαθητικη μερα :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Τι να κανουμε δεν γινεται να μας καθονται ολα......

Και εγω για Τριτη-Τεταρτη το βλεπω......

Kι εγώ αυτό βλέπω...πως σήμερα θα ήταν καλη μέρα και :wallbash: :wallbash: ..... γρμφφφ

την πατησαμε!!ηλιο βλεπω απο τις καμερες...παει,το οργωσαν το βουνο!εχθες το βραδυ εριχνε τοσο δυνατη βροχη και λεω,ασε θα φαω φολα!

επισης το σαββατο,επεσαν εξω οι προβλεψεις και ειχε χαλια καιρο,που να το φανταστουμε οτι θα ηταν καλα σημερα :crybaby::shock::wallbash: 3 φορες εχω ρισκαρει και ηταν white out, εχει φοβηθει το ματι μου!

θα φαω το καπελο μου(που λεει και ο σκρουτζ...) :rant:

Edited by yannis

334rl06.jpg

σε ολα τα βουνα το ιδιο....τι γκαντεμια ρε γμτ :wallbash: :wallbash: :wallbash:

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Θα φάω την οθόνη, Παρνασσοκαλάβρυτο ανοιχτός καιρός και μέτριοι άνεμοι και εγώ κάθομαι σπίτι και φτιάχνω πίτσα :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Snow to the people!

Θα φάω την οθόνη, Παρνασσοκαλάβρυτο ανοιχτός καιρός και μέτριοι άνεμοι και εγώ κάθομαι σπίτι και φτιάχνω πίτσα :crybaby: :crybaby: :crybaby:

δεν εισαι ο μονος. κι εγω τα ιδια. καθομαι και κοιταω τις καμερες. μεγαλη γκαντεμια!!!!

Έβαλε και ψάρι στο φούρνο, έφτιαξα και μπουκίτσες σοκολάτας με αμύγδαλα αλλά ο πόνος δεν περναει με τίποτα. Άντε από βδομάδα τώρα.

sorry για το off topic

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Snow to the people!

Πριν ακριβύνει τόσο πολύ η βενζίνη και τα διόδια, μια τέτοια μέρα θα είχα ανέβει. Τώρα απλά την χάνω, χωρίς όμως να τρώω και τα νύχια μου από την σκασίλα. Απλά γλίτωσα €100.

Make Parnassos Great Again!

Πριν ακριβύνει τόσο πολύ η βενζίνη και τα διόδια, μια τέτοια μέρα θα είχα ανέβει. Τώρα απλά την χάνω, χωρίς όμως να τρώω και τα νύχια μου από την σκασίλα. Απλά γλίτωσα €100.

Υπαρχουν κ τα ski bus... ;) Ειδικα αν ανεβαινω μονος (συνηθως καθημερινες) ειναι μονοδρομος.......