Koyiot 0 Report post Posted February 7, 2012 Ευχαριστούμε για την ενημερωση!! Να ΄σαι καλά!! Quote Πάρτε τα βουνά, γιατί χανόμαστε... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted February 7, 2012 ΜΙλώντας ως κάποιος που συχνά κριτικάρει το ΧΚΠ, νομίζω ότι τους οφείλουμε συγχαρητήρια που μια τέτοια μέρα λειτούργησε. Δεν ξέρω πόσους πελάτες είχε σήμερα, αλλά απέδειξε ότι είναι το κορυφαίο ελληνικό ΧΚ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted February 8, 2012 Απίστευτο . Έχουν θαφτεί τα μαξιλαράκια στον Περικλή. Και ρίχνει ακόμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted February 10, 2012 (edited) Κελλάρια ώρα 18.30, Tο ΧΚΠ προσπαθεί να ξεχωθεί (δρόμοι, πάρκιγκ, αναβατήρες, κτίρια κ.λπ) και το χιονάκι συνεχίζεται ....! 1,5-2,0 μέτρα φρέσκο χιόνι μέχρι στιγμής σας περιμένει να το απολαύσετε! Ο "παππούς" έχει όρεξη για ...χειμώνα ! Να τολμήσω μια πρόβλεψη για αύριο? ελαφρά χιονόπτωση το πρωί μέχρι το μεσημέρι , αεράκι νότιο που θα εξασθενεί προς το απόγευμα . Γιατί? Μα για να χαρούμε το 12ωρο ski! Προβλέπεται λειτουργία ... όλων των αναβατήρων εκτός Πυθία Νο14, Δία, (ίσως και Οδυσσέα), γίνεται προσπάθεια για "ξεχώσιμο" Τηλέμαχου, Οδυσσέα, Δία. όλων των πιστών εκτός Περιφερειακή, Σαχάρα, Πυθία λόγω κίνδυνου χιονοστοιβάδων ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ FREE RIDERS!!! Δρόμοι όλοι ανοικτοί με αλυσίδες . Φτερόλακα προβλέπεται να λειτουργήσει μόνο το κάτω πάρκιγκ. Ο δρόμος προς άνω πάρκιγκ είναι κλειστός και επικίνδυνος για χιονοστοιβάδες . Καλό Σ,Κ Edited February 10, 2012 by PanosDrivas 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 10, 2012 H χιονοπτωση δε μας πειράζει... η ομίχλη μας πειράζει. Αν ειναι λίγη ειναι οκ αλλα αν ειναι white out κοινως αλλου πατας αλλου βρίσκεσαι στο σημείο να μπερδεύεις την ανηφορα με την κατηφόρα... αυτο δεν αντέχεται. Με αυτες τις συνθηκες θα λειτουργησετε το κέντρο 12 ωρες;; Μηπως οταν χιονιζει δεν εχει χοντρη ομιχλη; Μηπως το αερακι βοηθησει; ΜΙΚ τι λες;;; Τι λεει η μαγικη σου μπαλα;;;; Να ανέβουμε ή να κατσουμε σπιτια μας;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
yannis 71 Report post Posted February 10, 2012 πλεον,ειμαι στερημενος αλλα και μπουκωμενος!το σκευτομαι για αυριο και αναρωτιεμαι,οντως,με χιονοπτωση μπορεις να κανεις,η ειναι ολα ασπρα?με λιγη ομιχλη που βλεπεις τα κολωνακια μπροστα(ποσα μετρα αραγε απεχει το ενα με το αλλο...?)την παλευω. αν ειναι να κατσω στο σαλε και να φυσσαω την μυτη μου,ας κατσω σπιτι καλυτερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 10, 2012 Έγραψα και στον καιρό, αν ήταν καθημερινή και είχα δουλειά θα καθόμουν σπίτι μου, επειδή είναι Σάββατο θα ανέβαινα. Ιδιαίτερα κακός καιρός δεν θα είναι. Ο αέρας πιθανότατα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Σύννεφα θα υπάρχουν στο υψόμετρο του ΧΚΠ, κανένας δεν μπορεί να βγάλει πόσες ώρες θα έχει 100 μέτρα ορατότητα πόσες ένα χιλιόμετρο και πόσες θα είναι whiteout. Η αίσθησή μου είναι όπως περνάει η μέρα θα βλέπεις αρκετά, με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα, αλλά ευθύνη δε φέρω αν κολλήσει κάνα σύννεφο και δε λέει να φύγει. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 10, 2012 Καλύτερα "φαίνεται αύριο, ή την Κυριακή; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 10, 2012 (edited) αγαπητέ παπου θα ήθελα 3 ώρες (τουλάχιστον) αύριο με λίγο η και καθόλου ομίχλη ... και θα ειμαι καλο παιδι.... μετα.. το ζητάω απο τον παπου γιατί οι άνθρωποι του ΧΚΠ ξέρω ότι θα κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσει Edited February 10, 2012 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
amateursv 0 Report post Posted February 11, 2012 Καλημερα, Τα τηλεφωνα επικοινωνιας του Χ/Κ Παρνασσου εχουν προβλημα; Μερες τωρα προσπαθω και μαγνητοφωνημενο μηνυμα λεει οτι οι γραμμες ειναι εκτος λειτουργιας λογω τεχνικου προβμηματος Ευχαριστω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 11, 2012 Καλημερα, Τα τηλεφωνα επικοινωνιας του Χ/Κ Παρνασσου εχουν προβλημα; Μερες τωρα προσπαθω και μαγνητοφωνημενο μηνυμα λεει οτι οι γραμμες ειναι εκτος λειτουργιας λογω τεχνικου προβμηματος Ευχαριστω. Ναι ειναι εκτος το αναφερει κ στην Ιστοσελιδα τους.... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
amateursv 0 Report post Posted February 11, 2012 Ναι ειναι εκτος το αναφερει κ στην Ιστοσελιδα τους.... Ευχαριστω πολυ φιλε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted February 11, 2012 Κελλάρια , ώρα 16.00, Πρόβλεψη λάθος . Ισχυρός Ν άνεμος και χιονόπτωση συνεχίζονται αδιάκοπα απο χθές μέχρι τώρα, παρόλο που τα προγνωστικά καιρού έδιναν ύφεση από το μεσημέρι . Ο παππούς δεν επέτρεψε στο ΧΚΠ να λειτουργήσει τίποτα παραπάνω από Αφροδίτη,Αίολο,Περικλή, Βάκχο, Ηρα Νο7, Πάν Νο10. Τα διαστρωτικά συνεχώς ξεχώνουν αναβατήρες και τα εκχιονιστικά προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους. Ιδιαίτερα επικίνδυνος είναι ο δρόμος που συνδέει Κελλάρια - Φτερόλακα και η κυκλοφορία είναι ελεγχόμενη. Μεγάλοι όγκοι χιονιού 'κρέμονται' σε απότομα πρανή, το βουνό είναι φορτωμένο και επικίνδυνο και μετά την λήξη της χιονόπτωσης . 12ωρη λειτουργία για σήμερα ματαιώνεται και το ΧΚΠ ανατάσσει τις δυνάμεις του για αύριο που "φαίνεται" μέρα με μάλλον λιγότερο χιόνι ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 11, 2012 ... το ΧΚΠ ανατάσσει τις δυνάμεις του για αύριο που "φαίνεται" μέρα με μάλλον λιγότερο χιόνι ... To ότι θα υπήρχε μέρα που θα διάβαζα/ευχόμουν για μέρα με λιγότερο χιόνι ούτε που το περίμενα... Δεν το λέω ειρωνικά, μια διαπίστωση για τον όγκο χιονιού που έχει φάει το βουνό. Ας γεμίζει το βουναλάκι κι ας μη κάνουμε. Σπάσιμο βέβαια αλλά.... Τοσο χιονι και να μη μπορουμε να το απολαυσουμε μαμωτο :wallbash: ... Η Τεταρτη φαίνεται καλή μέρα για να αρρωστήσει κανείς... γκουχ γκουχ, αψουυυυυ... σα να νοιωθω λιγο πυρετο....λες;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 12, 2012 Αποφασισα τελικα να μην το ρισκαρω σημερα αλλα απο οτι βλεπω (τουλαχιστον για τωρα) μαλλον θα ειναι συμπαθητικη μερα :crybaby: Τι να κανουμε δεν γινεται να μας καθονται ολα...... Και εγω για Τριτη-Τεταρτη το βλεπω...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 12, 2012 Αποφασισα τελικα να μην το ρισκαρω σημερα αλλα απο οτι βλεπω (τουλαχιστον για τωρα) μαλλον θα ειναι συμπαθητικη μερα :crybaby: Τι να κανουμε δεν γινεται να μας καθονται ολα...... Και εγω για Τριτη-Τεταρτη το βλεπω...... Kι εγώ αυτό βλέπω...πως σήμερα θα ήταν καλη μέρα και :wallbash: ..... γρμφφφ Quote Share this post Link to post Share on other sites
yannis 71 Report post Posted February 12, 2012 (edited) την πατησαμε!!ηλιο βλεπω απο τις καμερες...παει,το οργωσαν το βουνο!εχθες το βραδυ εριχνε τοσο δυνατη βροχη και λεω,ασε θα φαω φολα! επισης το σαββατο,επεσαν εξω οι προβλεψεις και ειχε χαλια καιρο,που να το φανταστουμε οτι θα ηταν καλα σημερα 3 φορες εχω ρισκαρει και ηταν white out, εχει φοβηθει το ματι μου! θα φαω το καπελο μου(που λεει και ο σκρουτζ...) Edited February 12, 2012 by yannis Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted February 12, 2012 σε ολα τα βουνα το ιδιο....τι γκαντεμια ρε γμτ :wallbash: Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 12, 2012 (edited) Θα φάω την οθόνη, Παρνασσοκαλάβρυτο ανοιχτός καιρός και μέτριοι άνεμοι και εγώ κάθομαι σπίτι και φτιάχνω πίτσα :crybaby: Edited February 12, 2012 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted February 12, 2012 Θα φάω την οθόνη, Παρνασσοκαλάβρυτο ανοιχτός καιρός και μέτριοι άνεμοι και εγώ κάθομαι σπίτι και φτιάχνω πίτσα :crybaby: δεν εισαι ο μονος. κι εγω τα ιδια. καθομαι και κοιταω τις καμερες. μεγαλη γκαντεμια!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 12, 2012 Παίδες ρίσκο είναι ο καιρός ... Και αν σου κάτσει ? Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 12, 2012 (edited) Θα φάω την οθόνη, Παρνασσοκαλάβρυτο ανοιχτός καιρός και μέτριοι άνεμοι και εγώ κάθομαι σπίτι και φτιάχνω πίτσα :crybaby: Έβαλε και ψάρι στο φούρνο, έφτιαξα και μπουκίτσες σοκολάτας με αμύγδαλα αλλά ο πόνος δεν περναει με τίποτα. Άντε από βδομάδα τώρα. sorry για το off topic Edited February 12, 2012 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 12, 2012 Πριν ακριβύνει τόσο πολύ η βενζίνη και τα διόδια, μια τέτοια μέρα θα είχα ανέβει. Τώρα απλά την χάνω, χωρίς όμως να τρώω και τα νύχια μου από την σκασίλα. Απλά γλίτωσα €100. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 12, 2012 Πριν ακριβύνει τόσο πολύ η βενζίνη και τα διόδια, μια τέτοια μέρα θα είχα ανέβει. Τώρα απλά την χάνω, χωρίς όμως να τρώω και τα νύχια μου από την σκασίλα. Απλά γλίτωσα €100. Υπαρχουν κ τα ski bus... Ειδικα αν ανεβαινω μονος (συνηθως καθημερινες) ειναι μονοδρομος....... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
La gravador 6 Report post Posted February 12, 2012 Τη πατήσαμε όλοι σήμερα.... Μην το σκέφτεστε πάμε γι' άλλα..... Quote Share this post Link to post Share on other sites