apoplanitarxis 59 Report post Posted November 8, 2011 (edited) ... Edited November 8, 2011 by apoplanitarxis Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted November 8, 2011 Γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι εκεί που θα πάμε θα βρω τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν, ή τις κατάλληλες συνθήκες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 8, 2011 πηγαινε στα σωστα μερη και μην παρασυρεσαι εκει εχουν παντα ολα τα καλουδια και συνηθως και τις συνθηκες για να τα δοκιμασεις πριν τα αγορασεις στα αλλα μερη πας οταν βρεις τα καταλληλα και δοκιμασμενα πεδιλα απο σενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 8, 2011 Γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι εκεί που θα πάμε θα βρω τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν, ή τις κατάλληλες συνθήκες.βασικα εκει που παμε εχει τα παντα αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια να πληρωνεις 25αρια ευρω για να δοκιμαζεις σκι την στιγμη που ξερεις τι πρεπει να παρεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted November 9, 2011 Χρήστο με μια δοκιμή δεν θα καταλάβεις και πολλά ,αυτά τα σκι θέλουν αρκετή δουλειά για να μπορέσεις να τα μάθεις και να πάρεις την ευχαρίστηση που μπορούν να δώσουν ,κατά γνώμη μου δες σε γενικές γραμμές ποιο είναι αυτό που θεωρητικά σε καλύπτει και είναι και πάνω από εσένα αγόρασε το μην ακούσεις μετά κανέναν και κάτσε να το μάθεις ,πολλές φορές στην αρχή φαίνονται δύσκολα και μόλις τα καταλάβεις είναι παιχνίδι Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 9, 2011 Για τα πέδιλα δεν έχω άποψη αλλά μπορώ να σου πω για την δέστρα marker duke που την έχω 2 χειμώνες. Σαν αίσθηση είναι πολύ καλή, καλύτερη από μια μέτρια αλπική αρκεί να συνηθίσεις τα 36 χλστ ύψος που σου δίνει. Για το ορειβατικό σκι όμως το βάρος της είναι μεγάλο μειονέκτημα, ειδικά με τα πέδιλα που θέλεις να την συνδυάσεις που είναι και αυτά όλα βαριά. Κοινώς αν θέλεις να ανέβεις πάνω από 400-500 μέτρα υψομετρική ξανασκέψου το. Τελικά έχω καταλήξει ότι είναι μια entry level δέστρα για ορειβατικό σκι, την έχεις δηλαδή για να κάνεις το σκι σου μέσα στο ΧΚ και να πειραματιστής να πας στην παραδίπλα κορυφή, για μεγάλες πορείες όμως δεν είναι, ξοδεύει πολύ ενέργεια και χρόνο. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα... Βέβαια τα 36mm συνηθίζονται πολύ γρήγορα και δεν είναι και τίποτα το εξωτικό (η Fritschi είναι 39mm και κάνω μια χαρά σκι), σε σχέση με πολλές alpine που είναι ψηλές και με διάφορα σκι πίστας που έχουν lifters και plates... Είναι μια freeride δέστρα με έμφαση στην κατάβαση, που έχει αίσθηση σαν μια πολύ καλή alpine δέστρα και δεν έχει καμία αστάθεια... Είναι βαριά ναι, αλλά ένας προπονημένος δεν έχει πρόβλημα να την ανεβάσει οπουδήποτε. Βέβαια σε μεγάλες διαδρομές, σου κλέβει δύναμη και λίγο χρόνο... Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις τη κλίση ανόδου με το μπατόν (εύκολα τουλάχιστον), το οποίο πραγματικά είναι πρόβλημα σε μικρές και μεγάλες αναβάσεις, καθώς πρέπει να σκύβεις και να το κάνεις με το χέρι, πράγμα που σε κουράζει και σε αποσταθεροποιεί σε δύσκολες και παγωμένες πλαγιές. Είμαι φαν της fritschi για μεγάλες διαδρομές και πολυήμερες εξορμήσεις και παρότι οι dynafit είναι αρκετά ελαφρύτερες, δεν τις θεωρώ απαραίτητες, καθώς έχουν θέματα στο βάλε, βγάλε, στην απελευθέρωση σε περίπτωση πτώσης και δεν έχουν την ίδια αντοχή με τις diamir, οπότε δέχομαι λίγο παραπάνω βάρος ως συμβιβασμό... Οι duke (η οι baron), έχουν κι αυτές μια θέση στα σκι μας, όταν η κατάβαση είναι το ζητούμενο, με την δυνατότητα να ανεβαίνουμε, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην κατάβαση... Αν εξαιρέσουμε το λίγο παραπάνω βάρος και το ότι είναι ελαφρά ψηλότερες, τότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην είναι οι μοναδικές δέστρες στα freeride σκι μας... Για το σκι (και ορειβατικό) που ίσως θέλει να κάνει ο Χρήστος (Λάππας), νομίζω ότι τα Mantra με μια baron, είναι πρώτης τάξεως επιλογή... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted November 9, 2011 Για να ειμαι ειλικρινής δεν το ειχα πολυσκεφτει για ορειβατικο σκι, αλλα δεν ειναι κακή ιδέα με μια φτηνη δεστρούλα. Το mantra ειναι από τα μοντέλα που κοιτάω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 9, 2011 φθηνη ορειβατικη δεστρουλα δεν νομιζω να υπαρχει Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 10, 2011 Baron μαζί με σκι Rossignol S5 2009 185cm, στα 250€... Τα σκι είναι twin tip και παρόλο που είναι 185 έχουν συμπεριφορά κοντότερου σκι. Σε πολύ καλή κατάσταση, τα είχε φίλος που τραυματίστηκε και τα έκανε ελάχιστα...αν τα θέλει κάποιος, είναι καλή περίπτωση. Και μόνο για τις δέστρες αξίζουν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 10, 2011 δεν εχω και την τρελη εμπειρια αλλα τα s5 που τα ειχα τσουλησει περισι στην πιστα δεν μου αρεσαν καθολου....τα μαχαιρια δεν κρατουσαν καθολου.... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
interedp 2 Report post Posted November 10, 2011 Για να ειμαι ειλικρινής δεν το ειχα πολυσκεφτει για ορειβατικο σκι, αλλα δεν ειναι κακή ιδέα με μια φτηνη δεστρούλα. Το mantra ειναι από τα μοντέλα που κοιτάω. Φτηνή ορειβατική δέστρα είναι η tlt speed http://www.klaoudatos-skishop.gr/product_d...hp?recordID=138 Αλλά δεν έχει φρένα αν και νομίζω οτι μπορούν να μπουν έξτρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted November 10, 2011 δεν εχω και την τρελη εμπειρια αλλα τα s5 που τα ειχα τσουλησει περισι στην πιστα δεν μου αρεσαν καθολου....τα μαχαιρια δεν κρατουσαν καθολου.... Μήπως δεν πήγαινε κάτι καλά με τις ακμές τους ή μήπως τα συγκρίνεις με πιστιάρικο πέδιλο? Φτηνή ορειβατική δέστρα είναι η tlt speed http://www.klaoudatos-skishop.gr/product_d...hp?recordID=138 Αλλά δεν έχει φρένα αν και νομίζω οτι μπορούν να μπουν έξτρα. Δε νομίζω ότι μπορούν να μπουν φρένα και δε νομίζω ότι ο Χρήστος ενδιαφέρεται για τέτοιου τύπου "light" ορειβατική δέστρα μιας και 99% για κανονικές καταβάσεις τα θέλει. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted November 10, 2011 Ακριβώς. Ski mountaineering εγώ θα κάνω... ποτέ/σπάνια, θα με ενδιέφερε το option (να υπάρχει μπας και μου την βαρέσει ποτέ να δοκιμάσω) μόνο αν η διαφορά τιμής της δέστρας ήταν της τάξης των €50. Από reviews που διαβάζω βλέπω ότι το mantra θεωρείται αρκετά unforgiving και μάλλον κατασταλάζω προς το K2 sideshow που θα μπορώ να το χρησιμοποιώ στα πάντα σχεδόν. Το κουλό είναι ότι ακόμα υψηλότερα από αυτό στις βαθμολογίες για all mountain βλέπω το... Armada ARV 80 Αν υποψιαστώ ότι έχω πουλήσει το δικό μου, έχω βάλει επιπλέον λεφτά και όλα αυτά για να πάρω ένα χειρότερο πέδιλο... θα πεθάνω! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted November 11, 2011 http://skicanadamag.com/wp-content/uploads...0/12BM-4042.jpg Ο γειτονικος Καναδας απαντα στα ερωτηματα του snowclub.. ιτη ασ διαβασουμε γιατι οι προτασεις ειναι πολλες Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 11, 2011 Μήπως δεν πήγαινε κάτι καλά με τις ακμές τους ή μήπως τα συγκρίνεις με πιστιάρικο πέδιλο? δεν το ειπα σωστα πριν.....στα παγωμενα κοματια της πιστας δεν κραταγαν μια τα s5....οχι δεν το συγκρινα με πιστιαρικο πεδιλο αλλα με τα s3 που ειχα εγω, ας ειναι καλα ο gavis Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 11, 2011 δεν το ειπα σωστα πριν.....στα παγωμενα κοματια της πιστας δεν κραταγαν μια τα s5....οχι δεν το συγκρινα με πιστιαρικο πεδιλο αλλα με τα s3 που ειχα εγω, ας ειναι καλα ο gavis Τι σου ειναι ο ανθρωπος..... Σε εβαλα στο τρυπακι να παρεις τα S3 και γω φετος πηρα τα Radical ths Rossignol.....απο την πουδρα στην πιστα.... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 11, 2011 Ο όρος "all mountain" έχει διαφορετική χροιά για τον καθένα...Τα πράγματα μπερδεύονται, όταν ζητάς να έχει και big mountain χαρακτηριστικά... Το θέμα είναι να βρεις το κατάλληλο σκι ανάλογα με το τι ζητάς εσύ να κάνει αυτό. Πιθανόν το S5 να μην είναι και το πρώτο "μαχαίρι" στα mid fat σκι, αλλά δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Βέβαια δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, όπως τα περιγράφει ο miscelano. Πιθανόν τα σκι να μην ήταν σε καλή κατάσταση η να είχαν καιρό να κάνουν σέρβις. Ένα άλλο θέμα με τα φαρδιά σκι, είναι ότι πρέπει να έχεις πολύ καλό πάτημα και οδήγηση, για να πηγαίνουν αξιοπρεπώς στα παγωμένα, τι να κάνουμε δεν είναι το ζητούμενο σε αυτά τα σκι, που πρέπει να είναι καλά σε διάφορες συνθήκες χιονιού. Το καλύτερο κράτημα στον πάγο και στα σκληρά χιόνια σε fat ski, το έχω συναντήσει στα K2 Sidestash, (108mm μέση) τα οποία "πάνε" πολύ καλά παντού, αλλά δεν είναι και τα καλύτερα στις βαθιές πούδρες, όπου ένα πιο μαλακό σκι θα διέπρεπε. Το Κ2 backlash (92mm μέση), όμως είναι ακόμα καλύτερο στα σκληρά, με ανάλογο συμβιβασμό σε variable καταστάσεις, κρούστα και πούδρα... Για τον Χρήστο τώρα, πρότεινα ένα σκι σαν το mantra, με 96-98mm(μέση) ανάλογα το μήκος, γιατί ξέρω ότι του αρέσει και η πίστα στο "all mountain" παιχνίδι του και το διπλό titanal του σκι εξασφαλίζει καλό κράτημα και απορρόφηση κραδασμών. Το επιπλέον φάρδος θα του δώσει την πλευστότητα τις μέρες με βαθιά πούδρα, την πλάγια σταθερότητα και η στιβαρότητα του σκι θα του επιτρέψει να δοκιμάσει πιο δύσκολα χιόνια, ανακατεμένα και βαριά. Το τίμημα που θα πληρώσει είναι ότι θα πρέπει να πιέζει αρκετά το σκι, για να στρίψει, σε μικρής ακτίνας στροφές και φυσικά σκι πίστας δεν θα γίνει ποτέ... Το K2 sideshow (90mm μέση) είναι ο αντικαταστάτης του backlash, οπότε να περιμένει παρόμοια συμπεριφορά, πολύ καλό κράτημα για την κατηγορία του, σταθερότητα, ευελιξία, αλλά μεγαλύτερο συμβιβασμό σε δύσκολα χιόνια και βαθιές πούδρες, όπου θέλει περισσότερη δουλειά... Το κατά που θα γείρει η επιλογή του είναι καθαρά προσωπικό θέμα και φυσικά υπάρχουν σε πολλές άλλες εταιρίες αντίστοιχες επιλογές, απλά εγώ αναφέρω αυτά που έχω δοκιμάσει, αλλά πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε ότι σκι που κάνει καλά τα πάντα δεν υπάρχει, απλά πρέπει εμείς να θέσουμε προτεραιότητες στις ανάγκες μας, τις πραγματικές ανάγκες και όχι σε αυτές που θα θέλαμε να είχαμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted November 11, 2011 Δηλαδή για μπαχαλόχιονο και για λουκια (banana anyone?) το mantra θα ειναι καλυτερο απο το sideshow; Με προβληματιζει το οτι ειναι twin tip. Σε κροκαλες και παγο εκτος πιστας ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο (υποψιάζομαι οτι το καλυτερο σε τετοια χιονια θα ειναι το fischer progressor 8 που εχω ήδη) ; Το κυριοτερο απο ολα, ΕΓΩ θα μπορω να το παω, Λούη; Αν ναι, σε τι μηκος να το παρω; 170 υποθετω (ειμαι 167 και 65 κιλα). Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 11, 2011 Δηλαδή για μπαχαλόχιονο και για λουκια (banana anyone?) το mantra θα ειναι καλυτερο απο το sideshow; Με προβληματιζει το οτι ειναι twin tip. Σε κροκαλες και παγο εκτος πιστας ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο (υποψιάζομαι οτι το καλυτερο σε τετοια χιονια θα ειναι το fischer progressor 8 που εχω ήδη) ; Το κυριοτερο απο ολα, ΕΓΩ θα μπορω να το παω, Λούη; Αν ναι, σε τι μηκος να το παρω; 170 υποθετω (ειμαι 167 και 65 κιλα). Δεν είναι κανένα από τα δύο twin tip... Τα λούκια τύπου "Μπανάνα", όταν είναι παγωμένα, τα κάνεις καλύτερα με στενά και κοντά σκι, δηλαδή με τα σκι πίστας. Φυσικά κάποιος που το "έχει" πάει με οτιδήποτε, εκτός κι αν έχει πραγματικό πάγο, που δυσκολεύεσαι να κρατηθείς και σταματημένος κάθετα στην πλαγιά. Όμως όταν συζητάμε για all mountain σκι πρέπει να υπολογίζουμε και άλλες συνθήκες και φυσικά για big mountain σκεφτόμαστε ακόμα σε πιο ανοικτού τύπου τερέν και πούδρες και μεγάλες ταχύτητες και δυνατότητα να πας ευθεία με μέγιστη ταχύτητα σε οτιδήποτε χιόνι. Νομίζω ότι καταλαβαίνω τις αμφιβολίες σου και το τι περίπου ζητάς και φυσικά δεν πρέπει να το συγκρίνεις με το σκι που ήδη έχεις. Όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες που το fischer δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα φαρδύτερο σκι (μόνο όταν έχει πάγο δηλαδή η πολύ σφιχτά και λεία χιόνια), ε τότε θα κάνεις σκι με αυτό. Το θέμα είναι τι κάνεις όταν τα χιόνια είναι διαφορετικά, φρέσκα, βαθιά, βαριά, κρούστα, σούπα βαθιά, ανακατωμένα, crud κομμένο σε τρεις διαστάσεις και με σφιχτά κομμάτια μέσα κλπ...Ε τότε που συμβαίνει αυτό (και συμβαίνει πολύ συχνότερα απ' ότι νομίζουν μερικοί), θα είσαι πολύ πιο άνετος και πάνω απ' όλα θα διασκεδάζεις περισσότερο, με ένα φαρδύτερο και λίγο μακρύτερο σκι, που σου δίνει τη δυνατότητα να φλοτάρεις πάνω από διάφορες καταστάσεις χιονιού, αντί να προσπαθείς να γράψεις τροχιές κολλημένος αυστηρά πάντα με το έδαφος. Εξαρτάται λοιπόν αν το κυνηγάς. Λίγο έξω από την πίστα, συμβαίνουν διάφορα "περίεργα" ακόμα και μέρες μετά από κάποια χιονόπτωση. Δεν είμαστε ανόητοι όλοι εμείς που χρησιμοποιούμε φαρδύτερα σκι, απλά ψάχνουμε και βρίσκουμε εκείνα τα χιόνια που μας αρέσουν και μας συγκινούν. Αν τα σκι πίστας ήταν τόσο καλά παντού, να είσαι σίγουρος, ότι κι εγώ με τέτοια θα έκανα... Επομένως, τέλειωνε μέσα σου τις συγκρίσεις με τα σκι πίστας (είναι σαν να συγκρίνεις "κούρσα" με mtb στο ποδήλατο) και πάρε ένα σκι που θα σε ωθήσει να πας το σκι σου παραπέρα, να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος σε όλα τα είδη χιονιού και σε όλες τις συνθήκες, να ελευθερωθείς από τα "δεσμά" του καρβαρίσματος, να γλιστρήσεις και με το πλάι, να τρέξεις, να σπρώξεις, να πηδήξεις, να ανέβεις με τα πόδια, με φώκιες και γενικά να δουλέψεις τεχνικές, που δεν τόλμησες μέχρι τώρα. Αν δεν τα θέλεις όλα αυτά, τότε πάρε ένα φαρδύτερο σκι πίστας, αλλιώς ξεκόλλα και πάρε κάτι που κάνει διαφορά, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Το sideshow είναι ένα all around σκι που κάνει και για ορειβατικό (ελαφρύ και στενότερο), το Mantra είναι φαρδύτερο κυρίως στη μέση, και έχει λίγο καλύτερο floating στα βαθιά χιόνια. To K2 hardside (98mm μέση) δείχνει ενδιαφέρον επίσης,, όπως και πολλά άλλα σκι διάφορων εταιριών, αλλά δεν τα έχω κάνει για να έχω άποψη και να ξέρω λεπτομέρειες. Αν μπορείς να τα πας...ναι μπορείς αλλά θέλουν κάποια ταχύτητα για να δουλέψουν σωστά. Είναι όμως τόσο σταθερά, που σε προκαλούν να τα τρέξεις ούτως η άλλως αν θέλεις να απολαύσεις χαρακτηριστικά big mountain σκι. Μήκος προτείνω 174 στο k2 και 177 στο volkl, καθώς και τα δύο έχουν ρόκερ και χρειάζεται λίγο παραπάνω μήκος εκτός πίστας... Δεν προτρέπω τον καθένα να παίρνει mid fat η fat σκι, αλλά ο Χρήστος έχει δείξει το ενδιαφέρον του (και πρακτικά) για το εκτός πίστας, οπότε του προτείνω κάτι που αυτός ζήτησε και που κατά τη γνώμη μου του ταιριάζει, δεδομένου ότι θα προσπαθήσει κιόλας να βελτιώσει το σκι του. Τα σκι είναι και πρέπει να είναι καλύτερα από τον αναβάτη τους, ώστε να μπορούμε να τα πιέζουμε , χωρίς να φτάνουμε τα όρια τους. Μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, αν αυτό είναι το ζητούμενο βέβαια... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted November 11, 2011 (edited) Τελείως άσχετο με το θέμα μας αλλά θέλω μια βοήθεια σε ένα πρόβλημα που έχω. Σε ένα ζευγάρι σκι που έχω, έχω ήδη τρυπήσει 2 φόρες για τοποθέτηση δέστρας, πάλι όμως πρέπει να τα αλλάξω δέστρες οπότε θέλει καινούριες τρύπες... Τα πέδιλα είναι στον τρίτο χρόνο ζωής τους και έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά... Λούη η εμπειρία τι λέει σε αυτήν την περίπτωση? αντέχουν?( Για την ακρίβεια έχω τρυπήσει 2 φόρες για τις marker duke με απόσταση 3 εκατοστά στην τοποθέτηση τους και τώρα θέλω να βάλω dynafit αφού πρώτα τοποθετήσω αυτά http://bindingfreedom.com/Threaded-Inserts...idual-3001.htm Edited November 11, 2011 by drbalm Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 11, 2011 προτεινω να κλειδωθει αυτο το νημα επειτα απο το τελευταιο μυνημα του Λουη απλα ρισπεκτ.Λαππα μη μου πεις οτι δεν σου λυθηκαν ολες οι αποριες γιατι θα μαστιγωθεις μπροστα στο κοινο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
interedp 2 Report post Posted November 11, 2011 Για δύσκολο χιόνι δες και αυτά τα δύο: k2 wayback 11 http://www.wildsnow.com/4658/ski-reviews-t...ng-backcountry/ Scott Crusade 2012 http://www.winter-sports.com/EN/Skitests/s...2012&id=217 σε αντιπαραβολή με το κ2 sideshow http://www.winter-sports.com/EN/Skitests/s...2012&id=218 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted November 11, 2011 Ευχαριστώ! Το Crusade το είχα δοκιμάσει την μέρα που κάναμε Heliski στο LaRosier και δεν με ενθουσίασε. Ήμουν βέβαια και τραγικά ψαρωμένος. Το mantra δείχνει πάρα πολύ δελεαστικό, διαβάζω εξαιρετικά σχόλια για αυτό, και είμαι στο τσακ να το προσθέσω στην συλλογή μου. Για να είμαι ειλικρινής όμως, φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να στρίψω το 177 σε δύσκολες κλίσεις. Σημειωτέον ότι το 1,70 είναι ήδη 3 πόντους πιο ψηλό από εμένα. Τι θα χάσω αν το πάρω σε 1,70; Flotation; σταθερότητα, σιγουριά; Ομολογουμένως, τα Fischer τα πήρα σε 165 ακριβώς γιατί ακολούθησα τις συμβουλές σας και σίγουρα δεν το μετάνιωσα. Απλά το 1,77 μου φαίνεται λίγο too much για έναν άνθρωπο με ύψος 167 βάρος 65 κιλά και όχι ιδιαίτερα επιθετικό στιλ στο σκι... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,390 Report post Posted November 12, 2011 Λοιπόν, τα βρήκα σε πολύ καλή προσφορά και τα χτύπησα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με τις γνώμες και συμβουλές τους. Με το καλό να χιονίσει να τα χαρούμε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 12, 2011 Λοιπόν, τα βρήκα σε πολύ καλή προσφορά και τα χτύπησα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με τις γνώμες και συμβουλές τους. Με το καλό να χιονίσει να τα χαρούμε! 1.Από πού; 2.Σε τι ύψος; 3.Με τι δέστρα; Άιντε να σε καμαρώσουμε με τα καινούρια πέδιλα από κοντά φέτος τον χειμώνα Mr.Lappas! Quote Share this post Link to post Share on other sites