Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted November 20, 2011 Πέρσι έβγαλα όλη την χρονιά με τα Fischer (με μέση 72), εντός και εκτός. Και δεν βρήκα ότι έκανα και κανένα τραγικό συμβιβασμό. Όμως για να πω την αλήθεια δεν βρήκα ούτε μια πραγματική powder day, όλο με ανακατεμένα και βαριά χιόνια έκανα εκτός, και άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Στο βουνό θα ανεβαίνω και με τα 2 πέδιλα και θα ελπίζω να μην μου τα κλέψουν από το αυτοκίνητο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted November 20, 2011 Πες ότι το θες για να πετάς πάνω από τη πούδρα και είσαι ο καλύτερος chriss. Και τα δύο πέδιλα που έχεις είναι super Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted November 20, 2011 Το ξέρω! Ουέ λα νέζ; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted November 20, 2011 (edited) 26 le November parlevoy le thread de weather thermika kargoyaz fumar sunnef November. carvar December pudropedil Neol speedflying Januar Parnassos bourdel Kalavrita le soup Val Disere Shapmagne 12 Febryar. Voulevoy carvar aveq moi? Edited November 20, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 20, 2011 Χαχαχαχαχα θεος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted November 21, 2011 Τελείως άσχετο με το θέμα μας αλλά θέλω μια βοήθεια σε ένα πρόβλημα που έχω. Σε ένα ζευγάρι σκι που έχω, έχω ήδη τρυπήσει 2 φόρες για τοποθέτηση δέστρας, πάλι όμως πρέπει να τα αλλάξω δέστρες οπότε θέλει καινούριες τρύπες... Τα πέδιλα είναι στον τρίτο χρόνο ζωής τους και έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά... Λούη η εμπειρία τι λέει σε αυτήν την περίπτωση? αντέχουν?( Για την ακρίβεια έχω τρυπήσει 2 φόρες για τις marker duke με απόσταση 3 εκατοστά στην τοποθέτηση τους και τώρα θέλω να βάλω dynafit αφού πρώτα τοποθετήσω αυτά http://bindingfreedom.com/Threaded-Inserts...idual-3001.htm Τώρα το είδα... Αν δεν έχουν άλλα βαριά χτυπήματα τα σκι σου, μπορείς να τα τρυπήσεις ξανά, αρκεί να μην είναι πολύ κοντά οι νέες τρύπες με τις παλιές. Ούτως η άλλως παλιά είναι δεν χάνεις και τίποτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted March 16, 2012 Τελικώς δεν μας έκανες ένα review για το πως ήταν τα πέδιλα,,, χρειαζόταν μακρύτερο πέδιλο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted March 16, 2012 Για εμένα λες; Το μήκος είναι μια χαρά. Είναι σκληρό πέδιλο και συμπεριφέρεται εξαιρετικά σε εύκολα χιόνια εκτός πίστας και σε οτιδήποτε εντός. Όμως στα ζόρικα εκτός θέλει ταχύτητα και αποφασιστικότητα για να ξεκινήσεις την στροφή και τα έχω βρει ελαφρώς μπαστούνια. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Spanti 3 Report post Posted March 16, 2012 Ναι Χρήστο...ωραία τα ξένα reviews αλλά αν δεν σου πει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει στα δικά μας χιόνια σπάνια καταλαβαίνεις περι τίνος πρόκειται.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted March 17, 2012 Update σημερινο! Μετα το πρώτο μέρος του freeride camp με τον Γιώργο Κλαουδάτο, αναθεωρώ, με μικρή επιφύλαξη. Μια χαρά είναι το πεδιλάκι και συμπεριφέρθηκε άψογα σε ότι και αν του πέταξα από κάτω, πούδρες (νταξ, ελάχιστες), σούπες, πάγους, σκληρά χιόνια... Δεν βρήκαμε κρούστα όμως που ειναι και το litmus test. Είμαι περιεργος να το δω και αύριο που λογικά οι συνθήκες θα είναι λίγο πιο ζόρικες καθώς θα έχει ήδη μεσολαβήσει μια μερα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted December 26, 2012 καλημερα. θελω τη γνωμη σας πανω στο συγκεκριμενο θεμα. και αφου υπαρχει λεω να μην ανοιξω καινουργιο. ακομα βεβαια υπαρχει σαν σκεψη αλλα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας τι πεδιλο να παρω σε περιπτωση που το αποφασισω. αυτη τη στιγμη εχω τα movement jam σε 173. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα θελω κατι για περισσοτερη ανεση στο εκτος πιστας. επισης ξεχασα να αναφερω οτι εχω μια δεστρα marker baron που θα τη καρφωσω σε αυτα που ισως αγορασω. εγω σκεφτομαι ενα μεταξυ των rossi s3, armada tst & volkl mantra. το υψος μου εμενα ειναι 185. ευχαριστω πολυ.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 26, 2012 Για το Volkl Mantra μπορείς να δεις τα δικά μας reviews εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=15499&view=findpost&p=255336 Δες επίσης και το Blizzard Bonafides. Ακούω ΠΟΛΥ καλά λόγια και ψηλοζηλεύω! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted December 26, 2012 καλημερα. θελω τη γνωμη σας πανω στο συγκεκριμενο θεμα. και αφου υπαρχει λεω να μην ανοιξω καινουργιο. ακομα βεβαια υπαρχει σαν σκεψη αλλα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας τι πεδιλο να παρω σε περιπτωση που το αποφασισω. αυτη τη στιγμη εχω τα movement jam σε 173. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα θελω κατι για περισσοτερη ανεση στο εκτος πιστας. επισης ξεχασα να αναφερω οτι εχω μια δεστρα marker baron που θα τη καρφωσω σε αυτα που ισως αγορασω. εγω σκεφτομαι ενα μεταξυ των rossi s3, armada tst & volkl mantra. το υψος μου εμενα ειναι 185. ευχαριστω πολυ.. συνηθως τωρα πια , ,ολα τα πεδιλα εχουν και τις δικες τους δεστρες μαζι, και σε μια τιμη !! τωρα για πεδιλο αλλα παιδια ειναι ποιο ενημερωμένα απο εμενα ,, Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted December 26, 2012 στις 12,13/01/13 ειδα οτι εχει skitest στα καλαβρυτα με αρκετες εταιρειες δυο εκ των οποιων αυτες που σκεφτομαι να αγορασω. θα περιμενω να δοκιμασω απο κοντα τα μοντελα που με ενδιαφερουν και τοτε θα αποφασισω.. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites