mainalo 1,542 Report post Posted November 27, 2011 (edited) Εμένα ενας παππούς (χωρίς μαλλιά) μου είπε οτι θα χιονίσει απο 5-7 Ιανουαρίου. Edited November 27, 2011 by mainalo Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 27, 2011 Εμένα ενας παππούς (χωρίς μαλλιά) μου είπε οτι θα χιονίσει απο 5-7 Ιανουαρίου. παππους ειναι μην το παρεξηγεις τα εχει χαμενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2011 Έλα Αλέκο. Πότε είπες είναι επόμενη κακοκαιρία? Καλά Χριστούγενα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted November 28, 2011 (edited) Ο πιο ανυδρος Νοεμβριος τα τελευταια 70 χρονια Edited November 28, 2011 by kantoniou Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 28, 2011 Για τους πολλούς βοριάδες που αναφέρει το link επιβεβαιώνω. Φέτος ούτε μια φορά δεν πήγα στο Κανδήλι. Απίστευτο... Πτητικά δεν μας χάλασε πάντως. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 28, 2011 Πολλα χρονια δεν κανω σκι ,αλλα απο τους παλιους,ποσοι εχουν κανει κατεβασια σε ΧΚ μηνα Νοεμβριο?(Να λειτουργει το ΧΚ και οχι απλως να τσουλησουν).Ακομα ειναι νωρις και οτι και να λεμε η να θελουμε δε μπορουμε να κανουμε κατι....Δεκεμβριο και βλεπουμε λοιπον...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2011 (edited) Καρπενήσι 28η Οκτωβρίου έχουνε κάνει σκι παλαιότερα. Έχουμε κάνει 3-5 Πηγάδια 28 Νοέμβρη το 2006 αν δεν κάνω λάθος με τεχνητό Από πρώτη μέχρι 10 Δεκέμβρη έχω κάνει 3 χρονιές Παρνασσό, και ξέρω για 3-4 σεζόν που ήταν ανοιχτό το Καιμάκ. Και Ελατοχώρι είχαμε κάνει το 2007. Edited November 28, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 28, 2011 Πριν απο 2-3 χρονια ειχα κανει Παρνασσο 12 Δεκεμβριου ,κρατησε το χιονι για λιγοτερο απο εβδομαδα και μετα ανοιξε το ΧΚ μετα απο 1 μηνα(μετα τις 15 Ιανουαριου).Αυτο που ηθελα να πω πριν ειναι οτι ποσο νωρις (μηνα) μπορει να ανοιξει 1 ΧΚ ,αλλα να λειτουργει συνεχεια και οχι να ριχξει 1 καλη,να ανοιξει για 10 μερες ,μετα να κλεισει για 10 κοκ.Αυτα τα πραγματα ειναι δυσκολο νομιζω να ισχυουν απο μηνα Νοεμβριο...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2011 Πριν 2 χρόνια είχε ανοίξει 6 Δεκέμβρη και το έφαγε όλο μέχρι τα Χριστούγεννα Τις άλλες δύο χρονιές που λέω είχε κρατήσει το χιόνι και έμεινε ανοιχτό αν δεν κάνω λάθος 2002 και 2005 Μόνο ο Θεός ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον Πρόεδρε με την ιστορία ασχολούμαι τον καιρό τον παράτησα κατόπιν εντολής σου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 28, 2011 το σιγουρο ειναι οτι θα χιονισει στα βουνα καποια στιγμη Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 28, 2011 Στις 28 Νοεμβρίου του 1998 έκανα σκι στο Καρπενήσι (μονοήμερο απ' την Αθήνα). Το επόμενο ΣΚ άνοιξε και ο Παρνασσός. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 28, 2011 Στις 28 Νοεμβρίου του 1998 έκανα σκι στο Καρπενήσι (μονοήμερο απ' την Αθήνα). Το επόμενο ΣΚ άνοιξε και ο Παρνασσός. ή εχετε ολοι τελεια μνημη ή ψαξατε φωτογραφιες...... δεν εξηγειται διαφορετικα Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 28, 2011 Το θυμάμαι σαν σήμερα γιατί ένας καλός φίλος από το Leica Club (είπαμε, έχω φωτογραφικό παρελθόν) αποφάσισε εν μια νυκτί να ξεκινήσει σκι και μου δήλωσε ότι αγόρασε στολή (ολόσωμη) και μπότες. Όλα αυτά χωρίς να έχει δει ποτέ τι χρώμα έχει το χιόνι. -Και πότε ξεκινάμε, Χρήστο; -Εεε, ξέρω γω; Συνήθως μέσα/τέλη Δεκέμβρη. -Μπα, τώρα που άρχισα εγώ, θα αρχίσουμε πιο νωρίς! Κρίμα που μετά τις πρώτες 500 τούμπες απογοητεύτηκε και τα παράτησε. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 28, 2011 ...-Μπα, τώρα που άρχισα εγώ, θα αρχίσουμε πιο νωρίς! Κρίμα που μετά τις πρώτες 500 τούμπες απογοητεύτηκε και τα παράτησε. Kι εσυ, αν ειχες φαει 500 τουμπες Σεπτεμβριο στον Παρνασσο, θα τα'χες παρατησει... Εγω σιγουρα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 28, 2011 Όχι. Έχω επιμονή. Είναι ο μόνος τρόπος να αντισταθμίσω την έλλειψη κιναισθητικής αντίληψης. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted November 29, 2011 (edited) Κρίμα που ο Παρνασσός δεν έχει κανόνια! Οι θερμοκρασίες ήταν ιδανικές όλο το Νοέμβρη... Edited November 29, 2011 by Evagelos Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 29, 2011 Κρίμα που ο Παρνασσός δεν έχει κανόνια! Οι θερμοκρασίες ήταν ιδανικές όλο το Νοέμβρη... Καλο θα ηταν να μη ξυνουμε πληγες...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 29, 2011 Parts of Scotland affected by severe flooding Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 1, 2011 La nez non existance si direct December Greece Le poyl paramasxal poydropedil apothik couche No voulcanisater xionolastik necesser Grek Skier katathliptic Le situation expentans toumpe de middle december compsi compsa froide expectans ski noel parapent trebien vol libre Oh mondieu voulevou ski que poutana no nez amour mon corne Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 1, 2011 Μέγντ! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 1, 2011 La nez non existance si direct December Greece Le poyl paramasxal poydropedil apothik couche No voulcanisater xionolastik necesser Grek Skier katathliptic Le situation expentans toumpe de middle december compsi compsa froide expectans ski noel parapent trebien vol libre Oh mondieu voulevou ski que poutana no nez amour mon corne απολαυστικο ! μονο το corne δεν καταλαβα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted December 1, 2011 Le prognostation de MIΚ on va faire le kardia perivoli-k.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 1, 2011 Δεν κάνει που δεν κάνει σκι ας εξασκίσει τα γαλλικά τουλάχιστον Ου λαλα λε τουμπ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 1, 2011 αχχααχαχαχχααχαχαχαχα απολαυστικοτατος οπως παντα στο γαλλικο χαχαχαχαχαχαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 2, 2011 Αν ξανανοιξω εγω θεμα για το καιρο να μου καει το mp3....... Ρε λες να ειμαι γκαντεμης???? Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites