Tr.Nt 0 Report post Posted April 16, 2012 χωρις να εχω δοκιμασει τις υπολοιπες δεστρες, η cartel ειναι κορυφαιες. απιστευτο κρατημα εχουν οι ατιμες Quote Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted April 17, 2012 για το μηκος στις σανιδες,βαση του υψους/βαρους που εχεις,πιστευω οτι μπορεις ανετα να ''πεσεις'' απο το 159 που λες σε 156-157. υπαρχει καποιος λογος που εχεις επιλεξει τοσο μεγαλες σε μηκος σανιδες; για δεστρες,οι burton ειναι αρκετα καλες,για τις union εχω ακουσει καλα λογια (δεν μου αρεσουν στην εμφανιση,μου βγαζει πολυ πλαστικουρα),με drake δεστρες ειχε ενας φιλος προβλημα και τελος για k2 δεν εχω γνωμη! Quote Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted April 17, 2012 Ναί το ξέρω ότι μπορώ και σε αυτά τα μήκη σανίδας!Το κάνω περισσότερο για τις πούδρες! Για τις δέστρες οι Drake ανέβασαν την ποιότητα σαν εταιρία στις δέστρες τους το 2012! Εγω προσανατολίζομαι προς Κ2 σανίδα και Cartel δέστρες! Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε άποψη για άλλη σανίδα ή δέστρα!Είμαι στο ψάξιμο μιάς και το προηγόυμενο μου σετάκι πουλήθηκε! Είχα το Κ2 Believer με δέστρες Κ2 Formula!Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο σετ!Το κράτησα 2 σεζόν και τώρα ήρθε η ώρα για κάτι καλύτερο! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted June 14, 2012 Έγινε η παραγγελία σήμερα των νέων δεστρών μου...!!! Είναι οι εξής:Burton Cartel Flex Bindings (toxic green) 2012 !!! Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική επιλογή!!! Τις περιμένω...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted June 15, 2012 (edited) Μεγειές και καλές κατεβασιές Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Edited June 15, 2012 by Prokopas Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted June 15, 2012 Απομένει το σανιδάκι...!!!Θα το βάλω μπροστά το σχέδιο όταν πάρω την δεύτερη δόση απο την πώληση των δεστρών μου και της σανίδας μου!!! Διότι και η διασκέδαση πάει με δόσεις πλέον...!!! Προσανατολίζομαι προς το Κ2 Raygun!!! Ψάχνω και το DC Tone!!!Αν ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί που το έχει ας μου στείλει ένα μήνυμα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted June 15, 2012 παιδιά αν μπορείτε,βοηθήστε λίγο και το φίλο μας εδώ που είναι νέος και θα εκτιμούσε μια μικρή βοήθεια από έμπειρους. ευχαριστώ,φιλικά Λιάνα. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted August 9, 2012 Το νέο μου σανιδάκι είναι πλέον το Κ2 Raygun 2011 156!!! Αργεί ο χειμώνας...!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prokopas 282 Report post Posted August 9, 2012 Το νέο μου σανιδάκι είναι πλέον το Κ2 Raygun 2011 156!!!Αργεί ο χειμώνας...!!!! Καλές κατεβασιές :-) Sent from my MT11i Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 1, 2012 Άν και καινούργιο το νέο μου σανιδάκι το κέρωσα σήμερα!!! Είναι πανέτοιμο ενόψει της νέας σεζόν!!! Τα χιόνια λείπουν πλέον,αν και ο Δεκέμβριος έχει μπεί δυναμικά!!! Καλό μήνα σε όλους με πολλά χιόνια!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mafia 38 Report post Posted December 2, 2012 Panos833 γιατι wide?; Εχεις μποτα 43 και πανω; αν οχι αποψη μου να μην παρεις wide γιατι θα σε δυσκολεψει, (το εχω παθει με το Bataleon Riot 159 wide ενω φοραω μποτα 42 ή 9,5 και ο μονος λογος που το πουλησα ειναι αυτος. Μου κουραζε τις γαμπες πολυ.) Μιας και ειναι αρχη για εσενα να ξερεις θα σε δυσκολεψει. Αν εχεις απο 43 και πανω το wide ειναι μια χαρα! Quote Ride wild or die hard! Bataleon's freak! Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 13, 2012 Σήμερα έκανα παρεγγελία το κράνος μου!!! Κάτι που μου λείπει απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το snowboard!!! Κάτι που θα έπρεπε να το είχα πάρει μαζί με τα απαραίτητα...!!! Λοιπόν πήρα αυτό: Alpina Spam Cap 2013 Black Matt http://alpina-sports.com/adult-135/articles/spam-cap-en.html#0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 13, 2012 μεγεια και χωρίς πτώσεις!!! και από περιέργεια:πως και πήρες "γυναικείο" κράνος? Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 13, 2012 Δεν πρόσεξες την προέκταση....!!! Alpina Spam Cap 2013 Black Matt 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 13, 2012 Δεν πρόσεξες την προέκταση....!!! Alpina Spam Cap 2013 Black Matt :on2long: :on2long: :on2long: :on2long: Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
vitara87 3 Report post Posted December 19, 2012 Αρχαριος στο αθλημα και θα ηθελα να με βοηθησετε στην αγορα εξοπλισμου. 1.80 υψος 85κιλα 45νοθμερο μποτας Quote Share this post Link to post Share on other sites
mafia 38 Report post Posted December 19, 2012 Καλως ηρθες και για να μας συστηθεις καλο θα ειναι να μας πεις 2 πραγματα για εσενα εδω:http://www.snowclub....hp?showforum=13 Θελει ψαξιμο στο ιντερνετ και σε μαγαζια καθως και με καποιον φιλο ή γνωστο, για να παρεις ιδεες καλο ειναι να δεις και σε θεματα απο αλλα παιδια που ζηταν βοηθεια για καινουριο εξοπλισμο. Θα πρεπει να μας πεις τι εμπειρια εχεις στο snowboard και τι θα ηθελες να κανεις στο βουνο. Για αρχη αυτα και εδω ειμαστε να βοηθησουμε! Quote Ride wild or die hard! Bataleon's freak! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 19, 2012 Καλως ηρθες και για να μας συστηθεις καλο θα ειναι να μας πεις 2 πραγματα για εσενα εδω:http://www.snowclub....hp?showforum=13 Σωστός ο mafia!!κι ελεγα ότι μονο εμενα μου χει βγει το ονομα... καλωσήρθες vitara!!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites