Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

θεοδωρη γιατι ρε?? μια χαρα τα λες και εσυ και ο μιχαλης. φυσικο ειναι να υπαρχουν καποιες διαφορες. παντως απο τις φορες που εχω ανεβει καποιες εχεις πεσει εσυ μεσα καποιες ο μιχαλης. ο καθενας διαβαζει και αναλογα αποφασιζει.

Edited by akisp
  • Like 1

Εκεί είναι το θέμα ρε Αποστόλη...

Ότι διαφωνούμε... και κυρίως στο ανέβα... Το θέμα είναι όποιος διαβάζει το νήμα να βλέπει μια πρόβλεψη-εκτίμηση και να παίρνει το ρίσκο ή όχι... Το να βλέπει 2 διαφορετικές απόψεις (πολλές φορές...) δεν βοηθάει ίσα ίσα προκαλεί σύγχηση... και το αποτέλεσμα είναι κάποιοι να χάνουν καλές μέρες ή λεφτά... χρόνο άδεια κλπ... Άσε που το πηγάδι έχει υγρασία...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Η πρόβλεψη του Τεο για σήμερα στο ΧΚΠ ήταν σωστή. Ο καιρός ήταν κλειστός. Τον έλεγες κλειστό. Ένα 40% διάρκειας (λειτουργιάς-ώρες) είχες ορατότητα μέχρι τα 2 μέτρα το πολύ. 40% διάρκειας είχες ορατότητα από 150-200 μέτρα το πολύ και το υπόλοιπο 20% έκανε τα ανοίγματα με ήλιο.(Και όλα αυτά εναλλασσόταν σταδιακά-δλδ-άνοιγμα-κλείσιμο-μεγάλοο κλείσιμο-άνοιγμα- κ.ο.κ) Αλλά και όσα είπε ο ΜΙΚ κατά την άποψη μου ήταν σωστά. Σκι έκανες μια χαρά..όχι τέλειο..αλλά έκανες. Όσοι θελαν ήλιο φύγανε δυσαρεστημένοι. Οι υπόλοιποι που δεν είχαμε πρόβλημα..μάσκα ομίχλης. λίγο προσοχή στις πίστες..και το ευχαριστηθήκαμε. Αέρας καθόλου- 0 με 2 βαθμούς στη βάση και -1 με -2 πάνω στις πίστες. Καλή ποιότητα φρέσκου χιονιού.

Τα ανοίγματα που έκανε-προσωρινά-στο σύνολο 5 με 6 φορές διάρκειας 15-20 λέπτου το πολύ.

Εγώ την σημερινή μέρα δεν θα την θεωρούσα φόλα. Αλλά είναι προσωπική άποψη. Δεν έχετε μπερδέψει κανέναν.Ότι γράψατε ήταν κατατοπιστικό σε μια στοιχειώδη ορεινή παιδεία χιονοδρόμου.. :good: Πρέπει να διαβάζεις-να κρίνεις συνειδητά-παίρνεις τα ρίσκα σου και ανεβαίνεις η όχι. Η πρόβλεψη σωστή αλλά και η εμπειρία σωστή..

Πραγματικά εγώ θα σταματήσω να γράφω τον καιρό γιατι μάλλον έχουμε διαφωνίες και τελικά μπερδέυουμε τον κόσμο...

Το θέμα είναι όποιος διαβάζει το νήμα να βλέπει μια πρόβλεψη-εκτίμηση και να παίρνει το ρίσκο ή όχι... Το να βλέπει 2 διαφορετικές απόψεις (πολλές φορές...) δεν βοηθάει

Γιατι το βλεπεις αρνητικα; Δυο γνωμες, διπλασιες πιθανοτητες επιτυχιας... :D

Στη δυσκολη μαχη που δινει η χωρα απεναντι στον ανοιξιατικο καιρο, κανεις δεν περισσευει (οπως θα ελεγαν και οι πολιτικοι ηγετες μας).

• Like 1

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Το θέμα είναι όποιος διαβάζει το νήμα να βλέπει μια πρόβλεψη-εκτίμηση και να παίρνει το ρίσκο ή όχι... Το να βλέπει 2 διαφορετικές απόψεις (πολλές φορές...) δεν βοηθάει ίσα ίσα προκαλεί σύγχηση... και το αποτέλεσμα είναι κάποιοι να χάνουν καλές μέρες ή λεφτά... χρόνο άδεια κλπ... Άσε που το πηγάδι έχει υγρασία...

Έχω την αίσθηση οτι το βλέπεις λίγο λάθος ΤΕΟ .. προσωπικά από τα posts τα δικά σου κ του ΜΙΚ τα τελευταία χρόνια έχω μάθει πολλά .. να αντιλαμβάνομαι τον καιρό, να ξέρω ποιές συνθήκες δημιουργούν σίγουρα πρόβλημα, ποιές είναι ύπουλες για λειτουργία ΧΚΚ, ΧΚΠ, να έρχομαι σπίτι και να κάνω αποτίμηση πώς τα περίμενα, τί λέγαν τα sites, τί λέγατε εσείς και τί ουσιαστικά βρήκα εκεί πάνω ... με λίγα λόγια να "νιώθω" καλύτερα τον καιρό του βουνού και τα ρίσκα του μέσα από τις δικές σας εμπειρίες κ γνώσεις που είναι σίγουρα μεγαλύτερες από τις δικές μου σε αυτόν τον τομέα.

Δες το λοιπόν και από αυτή την πλευρά και προς Θεού .. δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθεις "ένοχος" αν δε σου βγει μια πρόβλεψη και δε μου βγει ένα ρίσκο μου. Δε θα μου χαλάσεις ούτε τα λεφτά μου, ούτε την άδεια μου, ούτε το χρόνο μου, ούτε τη διάθεσή μου ... είναι δική μου απόφαση αν θέλω να τα ρισκάρω γνωρίζοντας οτι το βουνό έχει ένα θαυμαστό μικροκλίμα που δεν είναι καθόλου εύκολα προβλέψιμο. Δύο απόψεις-προβλέψεις (έστω και αντικρουόμενες σπάνια) δυο ανθρώπων που αφιερώνουν το χρόνο τους και την εμπειρία τους από τη μετεωρολογία και τα βουνά, είναι πολύ πιο χρήσιμες από 2 sites που έχουν ολοκληρωτικά χάσει τη μπάλα φέτος. Γι' αυτό ... keep forecasting! :goodjob:

(Σε λίγο θα αρχίσεις να νιώθεις ενοχές και για το χάλι της οικονομίας μας ... βρε λές να τα φαγες μόνος σου!; :Silly:)

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Προφανώς αν έβλεπα καλό καιρό τις επόμενες μέρες χτες δεν θα προέτρεπα κανέναν να ανέβει. Όμως φαινόταν η μοναδική "πιθανή" μέρα και επίσης είχε φράσκο χιόνι. Ξέρω ότι τέτοιες μέρες σπάνια μα σπάνια δεν βλέπεις τίποτα όλη μέρα και εξού το 60-40. ΤΕΟ ειλικρινά από σένα το "χτες είχε Δ που γ@μ@ει" τη λειτουργία του κέντρου αύριο έχει ΝΔ που ΔΕΝ ενοχλεί" είναι αυτό που θέλουμε.

Και σήμερα ας πούμε προς το παρών έχει ανοιχτό καιρό Παρνασσό ενώ Καλάβρυτα αρχίζει να κλείνει. Όσο σεβασμό και να έχω στα 30-40-50 ευρώ που θα ξοδέψεις, σε πολλούς αρκεί αυτό να καούν δυο-τρεις μακάρι 5 ώρες στο σκι και να γυρίσουν χαρούμενοι. Ελπίζω κάποιος να το διάβασε και να προλάβει να καεί στο σκι σήμερα "ίσως για κάποιον τολμηρό αύριο το πρωί να αργήσει να κλέισει ο καιρός σε ΠαρνασσοΚαλάβρυτα. "

Στη συνέχεια φοβάμαι ότι πάμε για το χειρότερο Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις Βοριάδες και το χειρότερο με βροχές στα "χαμηλά" χκ και στα χαμηλά των χκ. Πολύ πιθανό να τη σκαπουλάρουν και να το φάνε σχεδόν όλο χιόνι 3-5, Σέλι, Ελατοχώρι, Φαλακρό αλλά όλα τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μέχρι το Σάββατο θα τρώνε άφθονη βροχή. Τοι Καιμάκ είναι σχεδόν όλο χιόνι, όπως και το Πισοδέρι.

Ουσιαστικά σερί κακοκαιρίες μέχρι την Κυριακή και μάλλον μέχρι τη Δευτέρα, οπότε πιθανότατα η επόεμνη βδομάδα θα βρει με φρέσκο χιόνι και κερδρισμένα σε ύψη χιονιού τα χιονοδρομικά μας.

Από το πρωί του Σαββάτου ξεκινάει ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και το γυρνάει σε χιόνι σε όλα τα χιονοδρομικά

Για το Σαββατοκύριακο προτείνω Πισοδέρι και 3-5 Πηγάδια, ίσως την Κυριακή να έχει προλάβει να γυρίσει σε καλό χιόνι στο Μαίναλο για woodypecker.

Καλή μέρα για σκι στον ορίζοντα από Τρίτη και βλέπουμε, ενώ σαν τάση η επόμενη βδομάδα σίγουρα έχει χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι τις 15-17 και κατά 80% έχει καλό καιρό Γιώργο.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

MIK για Βασιλω τι μπορουμε να δουμε για ΠΣΚ?......

Thanks

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

MIK για Βασιλω τι μπορουμε να δουμε για ΠΣΚ?......

Thanks

να προσθέσω και την Δευτέρα στην ερώτηση...και πιο συγκεκριμένα πόσο πιθανό ειναι να μας ταλαιρωρήσει η ομίχλη:

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

να προσθέσω και την Δευτέρα στην ερώτηση...και πιο συγκεκριμένα πόσο πιθανό ειναι να μας ταλαιρωρήσει η ομίχλη:

[Ποσοι θα ειμαστε επανω ρε παιδια;;;] :gathering:

ΜΙΚ και ΤΕΟ, ο λαος απαιτει custom προβλεψη για Βασιλω!!!

Edited by kantoniou

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

και εμείς θα είμαστε λίγο παραδίπλα-Πισοδέρι...

λες να κάνουμε καμία καταδρομική για Βασίλω???

για πείτε μας αγαπητοί γκουρού(και οι δύο!)

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Εχθες με το που ανεβηκα 1950 χκπ το θεαμα ηταν απεριγραπτο.

Ολοκληρος ο κουραμπιες.Το 90% απατητο.

Το 10% ηταν οι ρατρακιες (απο μια παρακαλω) σε αιολο περικλη.

Προλαβα 2 καταβασιες καλες με πληρη ορατοτητα στη ραχη μεταξυ Ηρακλη και Οδυσσεα.

Απο κει και περα το χαος (οχι το απολυτο ομως)

Το ευχαριστηθηκα αλλα δεν το χορτασα.

Περιμενα αλλο ενα ανοιγμα του καιρου αλλα δεν...

Κριμα γιατι ειχε ομιχλη και δεν ηταν ανοιχτη η φτερόλαξ.

Θα ηταν επικη η μερα.

Συμπερασμα

Ο Τεο και ο Μικ επεσαν μεσα ακριβως.

Το κλεισιμο του καιρου ολοκληρωτικα το ειχε προβλεψει ο Τεο

Το 1-2 ανοιγματα του καιρου τα ειχε προβλεψει ο Μικ

Τεο-Μικ 1-1

Το θεμα ειναι οτι θα ξανανεβω αυριο οποτε θα ηθελα ενα μικρο σχολιο.

Απο οτι αναφερατε η Τριτη που μας περασε ηταν η καλυτερη της εβδομαδας εξακολουθει να ισχυει? ή αυριο παω να φαω οτι απεμεινε

101277.jpg

To νέο μας προϊόν: Η προσωπική σας πρόγνωση με ένα τηλέφωνο στο 096008σκατοκαιρος, σας παίρνουμε στο λαιμό μας με την χαρά να έχετε πληρώσει κάτι παραπάνω για να ανεβείτε μια μέρα με 100% ομίλχη και όλα τα λιφτ κλειστά ενώ σε προνομιακές τιμές έχουμε λιακάδα να την δείτε με έκπληξη από το σπίτι σας μιας και νομίζατε ότι θα έχει παλιόκαιρο. Τώρα με αγορά δύο ημερών δώρο μια εβδομάδα.

Καταρχάς για χιονοδρομικά που δεν έχουν δέντρα δεν θα ανέβαινα με τίποτα για σκι από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα, πάμε για πολλές ώρες ομίχλη, με μικρά ανοίγματα που θέλει πολύ τύχη να πέσουν στις ώρες σκι.

Αύριο έχουμε εκτόξευση της θερμοκρασίας με ώρες βροχής όπως γράφω "

Στη συνέχεια φοβάμαι ότι πάμε για το χειρότερο Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις Βοριάδες και το χειρότερο με βροχές στα "χαμηλά" χκ και στα χαμηλά των χκ τη Παρασκευή. Πολύ πιθανό να τη σκαπουλάρουν και να το φάνε σχεδόν όλο χιόνι Φαλακρό, καιμάκ και Πισοδέρι αλλά όλα τα υπόλοιπα χιονοδρομικά μέχρι το Σάββατο θα τρώνε άφθονη βροχή. Η Βασιλίτσα και βροχή θα φάει αλλά θα το γυρίσει σε χιόνι από Παρασκευή.

Ναι στη Νότια Ελλάδα πάμε για ένα πολύ καλό πλύσιμο των λιφτ μας, ευτυχώς μετά το γυρνάει σε χιόνι και πολύ μάλιστα.

Ουσιαστικά σερί κακοκαιρίες μέχρι την Κυριακή και μάλλον μέχρι τη Δευτέρα, οπότε πιθανότατα η επόμενη βδομάδα θα βρει με φρέσκο χιόνι και κερδισμένα σε ύψη χιονιού τα χιονοδρομικά μας.

Από το πρωί του Σαββάτου ξεκινάει ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και το γυρνάει σε χιόνι σε όλα τα χιονοδρομικά

Για το Σαββατοκύριακο προτείνω Πισοδέρι, Βασιλίτσα και 3-5 Πηγάδια, ίσως την Κυριακή να έχει προλάβει να γυρίσει σε καλό χιόνι στο Μαίναλο και Παρνασσό για woodypecker.

Καλή μέρα για σκι στον ορίζοντα από Τρίτη και βλέπουμε, ενώ σαν τάση η επόμενη βδομάδα σίγουρα έχει χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι τις 15-17 και κατά 80% έχει καλό καιρό Γιώργο. "

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Oμολογώ ότι με τιμά η στάση σας... και ιδιαίτερα όταν λέτε ότι λαμβάνετε υπόψιν σας σοβαρά τα λεγόμενα μου... αλλά αν έρθετε στην θέση μου θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι και τόσο απλό... Τουλάχιστον εγώ αγχώνομαι... Αν δεις ότι δεν σου έχει βγει αυτό που είδες και κάποιοι επιρρεάστηκαν ... νιώθεις κάπως... μαλάκας... και ειδικά η τελευταία φόλα μου... ήταν απερίγραπτη...

Μιλάμε λες και έβλεπα εγώ καιρό... Ισλανδίας και Μιχάλης καιρο... Ελλάδας...

Και το χειρότερο δεν είναι να πάει κάποιος και να χάσει ότι χάσει... αλλά να ΜΗΝ πάει και να χάσει πουδρομέρα η οποία μπορεί και να μην ξανάρθει...(πλέον...) φετος...

Όκ δεν θα περιευτολογήσω άλλο ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... με πείσατε...(λες και ήθελα παρακάλια... αλλά λέμε τώρα...)

Να ξέρετε όμως εγώ στο πηγάδι δεν ξαναμπαίνω... έπαθα ρευματισμούς...

Στα του καιρού... δυστυχώς μπαίνουμε σε μια μικρή περίοδο... ζεστών ρευμάτων... Σαχάριας προελεύσεως (όπως λέει και ο γκούρου Σάκης Αρναούτογλου) και θα ταλαιπωρηθούν ΕΙΔΙΚΑ τα Νότια χκ... Γενικότερα από αυριο έχουμε μια θερμότατη εισβολή...(fuck) που για να μην ξεχνιόμαστε άλλες φορές ερχόταν Γενάρη ή Φλεβάρη... και έκοβε την σεζον στη μέση... Ήταν αναμενόμενο ότι θα γινόταν αυτό κάποια στιφμή αλλά ο καιρός φέτος μας χάρισε ΠΟΛΛΑ χιόνια και πολύ κρύο... Το βέβαιο είναι οτι ο χειμώνας δεν τελείωσε ίσα ίσα πάμε για αλλαγή σκηνικού από Τρίτη και μιας και ο Φραπέλληνας είναι της θάλλασας και της χασαποταβέρνας θα απολάυσουμε τα χκ μας με πραγματικά λίγο κόσμο...

Απο αυριο λοιπόν και κατα την διάρκεια της μέρας πάμε για εκρηξη θερμοκρασίας που με το παγωμένο έδαφος θα δημιουργήσουν τέρατα ομίχλης όπως λέει και ο Μικάλης... Νεφώσεις ιδιαίτερα πολλές δεν φαίνονται αλλά δεν μιλάμε για πολλά ανοίγματα... Μια κατάσταση σαν αυτή που περιέγραψς ο Ηλίας... αλλά ξαναλέω λόγω ζέστης και κυρίως λόγω των Νοτιάδων... θα δυσκολέψει πάρα πολυ το σκι... λόγω ορατότητας... Για να σιγουρευτούμε για τις επόμενες μέρες θα πρέπει να δούμε πως θα αλλάξει το σκηνικό αυριο για να εκτιμήσουμε και την κατάσταση... Μέσα σε όλα αυτά βάλτε και την βροχή... Από αυριο ΧΚΚ και ΧΚΜαινάλου... βροχούλα μέχρι... ψηλά... (ίσως όχι από το πρωί...) και όσο περνάει η ώρα θα αρχίσουν και τα βορειότερα χκ... με οριακή "βαριά" (όχι πολύ) χιονόπτωση Πισοδέρι... Φαλακρό... Τα υπόλοιπα δεν νομίζω και γω να την γλιτώσουν... Μην περιμέντε θάψιμο... Γενικά save money αυτές τις μέρες ξανάρχονται από βδομάδα πούδρες... Εν τω μεταξύ τα μοντέλα επιμένουν για θυελλώδεις βορειάδες το ΣΚ που μάλλον λίγο μπορεί να αλλάξει... οπότε μάλλον χάνουμε το ΣΚ και πιθανόν και την Δευτέρα... Όσο πιο ΝΑ τόσο πιο ζεστά και ..."αεράτα".... όσο πιο Β-ΒΔ τόσο πιο ψυχρά και απάνεμα... Θα ξαναδούμε πως θα πάει ο καιρός το για το ΣΚ... αλλά όσοι (αυγολέμονοι) ετοιμάζουν άδεια να το ξεχάσουν τουλάχιστον μέχρι Τριτη...

Τωρα που ξαναδιαβάζω την πρόβλεψη του Μικ βλέπω ότι συμφωνούμε (πως και έτσι...?)

Για αυριο πάντως δύσκολο...

To νέο μας προϊόν: Η προσωπική σας πρόγνωση με ένα τηλέφωνο στο 096008σκατοκαιρος, σας παίρνουμε στο λαιμό μας με την χαρά να έχετε πληρώσει κάτι παραπάνω για να ανεβείτε μια μέρα με 100% ομίλχη και όλα τα λιφτ κλειστά ενώ σε προνομιακές τιμές έχουμε λιακάδα να την δείτε με έκπληξη από το σπίτι σας μιας και νομίζατε ότι θα έχει παλιόκαιρο. Τώρα με αγορά δύο ημερών δώρο μια εβδομάδα.

Ψόφησα...

Φιλικά

Τεο...

• Like 2

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

ομίχλη και πούδρα φαίνεται πάνε μαζί, ευχαριστούμε πάντως για τις αναλυτικές σας απαντήσεις.

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

μου ανοίξανε κάτι λεφτουδάκια προχθές ....

να πάρω τραπεζικές μετοχές;;; .... πως το βλέπετε ρε σεις ;;;; :innocent:

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Κάντα οικόπεδο στο Μαίναλο. Σίγουρη επένδυση σε λίγα χρόνια όλοι θα θέλουν να κάνουν σαλέ, θα έει 3 μέτρα χιόνι και θα είναι το μόνο χιονοδρομικό στη Νότια Ελλάδα τα άλλα θα κλείσιυν.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη πρόγνωση απλά μάλλον η κακοκαιρία παίρνει παράταση μέχρι και την επόμενη Τετάρτη και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τα χιονοδρομικά της Ελλάδας θα βγούν πολύ κερδισμένα σε χιόνι παρά τις βροχές σήμερα άυριο στα χαμηλά και στα Νότια.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για το Σαββατοκύριακο προτείνω Πισοδέρι, Βασιλίτσα και 3-5 Πηγάδια, ίσως την Κυριακή να έχει προλάβει να γυρίσει σε καλό χιόνι στο Μαίναλο και Παρνασσό για woodypecker.

Eεεεε... τι εννοούμε με το woodypecker ???

Edited by georgex

Eεεεε... τι εννοούμε με το woodypecker ???

σκι μέσα στα δέντρα...ωσαν τρυποκάρυδοι,αν έκαναν σκι. :innocent:

• Like 1

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

γγγκκκρρρρ..... δεν λεει να άνοιξη ο καιρος αμοτο .. και εχω ποσα σκαφη εκτος μαγαζιου για να βγαλω φορμες ??? :evil: αλλα μιας και δεν μπορούμε να κανουμε διαφορετικά .. θα υποστούμε και αυτο το ποτήρι με το λευκο κρασι χικ αντε απρο χιονι αδερφάκι μου χικ :drinks:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Ζητειται μερα για αποδεκτο τσουλιμα με 2 σανιδες στα ποδια.........ΜΙΚ συνεχιζω και :phone: στο 090123σκατοκαιρος αλλα μου δινει την ιδια απαντηση..... μην :stuff: εχουμε γλαροσουπα....... :cray:

• Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Πάντως εγώ το ΣΚ θα την κάνω για Βούνους να ψήσω κανένα λουκανικάκι στο τζάκι.

Τι Βούνοι,τι Πηγάδια.Ενα τσιγάρο δρόμος είναι...... :innocent:

• Like 2

Με τα σημερινά στοιχεία η βελτίωση του καιρού είναι Τετάρτη αλλά σαφώς μπορεί να αλλάξει.

Θα φάνε τρελό χιόνι τα βουνά.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

To SF το πηρε το χιονι πισω :shock: και λεει για τριτη..

Την τρελιτσα μου ;D