Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
donmeli

INLINE SKATING

Recommended Posts

Λοιπόν να αρχίσω λέγοντας πως ο donmeli ήταν απο τις 19:30 έξω απο το Ωνάσειο και με περίμενε να βρώ τον δρόμο μου διότι ομολογώ πως την παρασκευή η "πιξύδα" μου είχε χαλάσει :oops: . Μετά από πολύ κόπο κατάφερα να είμαι και εγώ εκεί κατά τις 20:30. Μαζί μας και ο panagiotis.

Και εδώ ξεκινάει μία μεγάλη περιπετεια για όλους μας διότι όπως δήλωσα και σε κάποιο άλλο post δέν ήξερα πως θα μπορούσα να βγώ στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις κατεβένοντας από Συγγρού. Τελικά πηγένοντας το μόνο που καταφεραμε είναι να βγούμε στο παρκινγκ του ΣΕΦ οπού εκεί κάναμε λίγο με τον donmeli και καθώς είχε περάσει η ώρα φύγαμε για το flocafe όπου θα συναντούσαμε τους υπόλοιπους. Και εδώ αρχίζει μία δεύτερη περιπέτεια καθώς δεν μπορώ να καταφέρω να βγώ απο εκει και μας έχω και κάνουμε κύκλους γύρο απο ένα συγκεκριμένο σημείο.(θέε μου χάλια είμαι).Τελικά με πολύ κόπο για μία ακόμα φόρα (και τύχη :roll: ) καταφέραμε να φτάσουμε στο flocafe......(πω πω κουράστικα και μόνο που το περιγράφω...)

Τι να πώ.... Βαγγέλη & Πανάγιώτη εγώ χάρηκα που σας γνώρισα και υπόσχομαι (Βαγγέλη) αυτό με την πλοήγηση να το κοιτάξω :wink:

......αν και έχεις πολλά να δείς ακόμα από Αθήνα :lol::lol::lol: άλλη μία φορά και θα δείς και όλα τα βόρεια προάστια.... :lol::lol:

Υ.Σ. ..ξέχασα να πώ για την ούσία του πράγματος ... το inline ....με μία λέξη ΟΥΟΥΟΥ___Α___ΟΥΟΥΟΥ !!!!! έχω πάθει πανικό μετά από τόσα χρόνια που είχα να κάνω.......... αυριο πρώι στο ΟΑΚΑ απο πίσω......

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

παιδια εγω δεν προλαβα να ειμαι διοτι επεστρεψα κατα τις 10+....και πηγα αμεσως στην συναντηση!!

επιφυλλασομαι για την επομενη φορα!!

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

....τι έγινε; πολύ ησυχία βλέπω, πήγατε όλοι διακοπές;;;;; - φαντάζομαι μάλλον εξετάσεις-!!! :roll:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

....φαντάζομαι μάλλον εξετάσεις-!!!  :roll:

you've got the point! :D

...θα ξανακανονισουμε για βολτα με inlines?? Aντε.... :Idea: βραδακι ομως....

A girl that loves sliding....:-P

Παιδιά γεια, ειμαι νέα στο forum.

'Εκανα παλιά πολύ inline στο παρκο της γλυφάδας και τα'χω παρατήσει τώρα.

Πολύ θα μ'αρεσε να μαζευόμασταν 1-2 το μήνα να κάνουμε βόλτες

Τί λέτε να κανονίσουμε ένα βραδάκι?

Στέλλα

Στέλλα, the name is Nikolaou, John_Nikolaou. Ένας ψηλός και άχαρος

γύρω στα 35. Κυκλοφορεί και στο forum δυστυχώς ελεύθερος. Είναι ο

άνθρωπός σου....

(Sorry, grafo apo net cafe Parou opote den paizei Greek)...

Stella, na prosexeis PARA POLI. O sigekrimenos dagonei, vrizei, fonazei, exei kako savoir vivre vounou alla kata t'alla, ta inline tha sta vrei. GOOD LUCK!!!

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

(Sorry, grafo apo net cafe Parou opote den paizei Greek)...

Stella, na prosexeis PARA POLI. O sigekrimenos dagonei, vrizei, fonazei, exei kako savoir vivre vounou alla kata t'alla, ta inline tha sta vrei. GOOD LUCK!!!

Έχει όμως ένα μεγάλο πρωτέρημα...Είναι ΑΕΚτζής.Και οι ΑΕΚτζήδες είναι ΑΑΑ παιδιά!!!!

Parko Glyfadas....ti mou thumises...palies kales epoxes...Tespa,mporeis na rotisis oti thes apo in line...

Genikotera iparxoun atoma sto sillogo pou kanoun in line,opote kati tha kanonistei logika...

Y/G1:Acidgurl eisai kai esi Paro...? :roll: Pare me til na brethoume :wink:

Y/G2:Stella den eimai 35,ase tous na lene...37 eimai!

Genikotera iparxoun atoma sto sillogo pou kanoun in line,opote kati tha kanonistei logika...

Στέλλα εσύ εμένα θα ακούς που είμαι ο πιό λογικός εδώ μέσα. Βρες όποιον θέλεις αλλά μακριά από Nikolaou, John_Nikolaou

Στέλλα οι προλαλήσαντες συμπεριφέρονται σαν σοβαρά άτομα μόνο τον χειμώνα.

Το κατακαλόκαιρο η έλλειψη χιονιού τους επηρεάζει λιγουλάκι στον εγκέφαλο.

Όπως και να έχει καλώς ήρθες στο forum και ελπίζουμε σύντομα να δούμε και στο σύλλογο μας :!: :!: :!:

Snow to the people!

Πάντως φοβερό το site και το forum συγχαρητήρια!

Είδα στο παλια posts οτι είχατε κανονισει inline meeting και φανταστικα οτι μπορεί να ξαναγίνει κατι τετοιο (5 χρονια εχω να κανω ;-)

Παρολα αυτα θα ηθελα να ερθω και σε αλλες εξορμησεις ... αντε να ερθει ο χειμωνας γιατι περσι δεν είχα πολλους που ασχολουνται με το σπορ για να ακολουθησουν :-(

Τόσο πολυ δαγκωνει αυτος ο John? :-D

Τόσο πολυ δαγκωνει αυτος ο John?

Όχι βρε........ακόμη χειρότερα.....

Μπορούμε να πάμε να αναβιώσουμε το θρυλικό πάρκο της Γλυφάδας :lol::lol: :wink:

Ήμουν κι εγώ θάμωνας του πάρκου αυτού στα γυμνασιακά μου χρόνια.

ΥΓ:Πάψτε να ασχολείστε με αυτόν τον ΑΕΚτζη, υπάρχουν κι άλλοι -καλοί- άνθρωποι :lol: :wink: :D:D

JAPOW!!!

Παρασκευη απογευματακι κατα τις 20.30 τι θα λεγατε

για ενα καλο begginig me inline στο Ολυμπιακο Κεντρο Φαληρου?

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

sorry Zeto....

....ego gyrisa molis tin perasmenh Tetarth....Loipon, opote mporeite, ego eimai mesa...(ekana kai ligo training sthn paralia tou Volou, pou mporo na po oti prosferetai oso pouthena allou..!!!)

:lol:

A girl that loves sliding....:-P

Ήμουν για καφέ απόψε με φίλους και στην καφετέρια έπαιζε Supersport2...

και έτυχε να δείχνει τα Asian X-Games! Είχα πολύ καιρό να δώ agressive in-line και έπαθα την πλάκα μου γιατί τα άτομα κένταγαν στην κυριολεξία! Και στο halfpipe και στο park...Είδα κάτι tricks που ούτε πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν!

Καταλήγω: Τα in-line είναι απίστευτη κ*&$λα! :mrgreen: :|

Ετοιμασου για aggressive in line skating event μεσα στον Οκτωβρη...Θα το κανουμε στο Allou Fun park(Madvil)....αλλα μη περιμενεις να δεις αντιστοιχα κολπα οπως στα Asian X games :wink:

Παιδιλα άρχισε να χειμωνιάζει και εγώ δεν έμαθα ακόμα....Πού μπορώ να κάνω στην Θεσσαλονίκη χωρίς να γελάν αυτοί που θα με βλέπουν;(πχ οι γιαγιάδες στην γειτονιά κτλ). Στο άγαλμα;;;; Εκεί ξέρουν και θα κοροιδεύουν....

Ετοιμασου για aggressive in line skating event μεσα στον Οκτωβρη...

Μέσα μέσα!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ως θεατής βέβαια γιατί αυτά που έκανα στα 13 που ήμουν 160 και φόραγα 43 νούμερο παπούτσι...με αυτά που κάνω τώρα 190 και 47 (τα in line δε μου μπαίνουν σχεδόν...) είναι η μέρα με τη νύχτα! :lol::Idea:

Φιλε nikosoikski,

''Don't give a fuck about them''...μη σε νοιαζει αν αυτοι που ''και καλα'' ξερουν να κανουν σε κοιτανε με υφακι.Και στια Χ/Κ βλεπεις καλυτερους skiers,αλλα κοιτας να περνας καλα.Το θεμα ειναι απο αυτους να παιρνεις αυτο που εσυ θες.

Προσωπικα,προτιμω να κανω skate με ατομα μετριας αποδοσης,που ειναι ομως καλοι χαρακτηρες και οχι ψωνισμενα pozerakia :wink:

Κατα τα αλλα,thivetiane στα 13-14 που ειμουν και εγω 1.65 εκανα flips,hand plans k.l.p...Τωρα που ειμαι 1.95 και φοραω 47-48 τα πραγματα δυσκολευουν αρκετα,ομως ποτε δεν εχασα τη διαθεση μου :Idea:

Εγω θα χαιρομαι να ειμαι 40 και να κανω εστω και ενα grind.... :lol: :wink: :lol:

Nikosoikski,πηγαινε μια βολτα απο το Κλαουδατο στη Θεσσαλονικη και βρες τον πωλητη ''Κωστα''.Αυτος θα σε κατατοπισει...

Ποιος, εκείνος οσνοουμπορτάκιας?

ΟΚ θα πάω...

Ετοιμαστειται για δυνατο aggressive in line skate event στις 9 Οκτωβρη με την παρουσια 2 ξενων pro roder :!: :!: :!: :evil::evil::shock:

Λεπτομερειες,ωρες κλπ θα αναφερω μια 1 εβδομαδα πριν... :!:

• Today's Birthdays

1. Phoebus
      Phoebus
      (58 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,110
    • Total Posts
      460,223
  • Member Statistics

• Total Members