Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kostask91

Νεος ( Και Ωραιος :p )

Recommended Posts

καταρχην καλησπερα σας και καλως σας βρηκα,

ασχολουμε με το σνοουμπορντ εδω και 2 χρονια λιγουλακι , αλλα φετος ηταν που πωρωθηκα πολυ, και ειπα να αγορασω τη δικια μου σανιδα και μποτες.

Εχω αγορασει απο το μαρτιο μποτες ( burton invader ), και τωρα μου μενει η σανιδα και οι δεστρες, αλλα εξαιτιας της κρισης χρημα για καινουργια σανιδα και δεστρες δεν υπαρχει.

Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινετε?

Ευχαριστω εκ των προτερων

καλως μας ηρθες! οι snowboarders θα σου δώσουν κάποια στιγμη τα φωτα τους

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

καλως μας ήρθες και περιμένουμε εντυπώσεις σου από το νέο σου αθλημα..

που πας,γιατί σ αρέσει κλπ κλπ.. :yes

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Ειμαι απο βεροια οποτε και εχω επισκεφτει μονο το ΧΚ Σελιου. Αν και φετος λεμε να τιμησουμε και τη Βασιλιτσα λογω του οτι ειμαι απο το πολυνερι Γρεβενων οποτε θα εχουμε που να μεινουμε, και ακουσα οτι το ΧΚ Βασιλιτσας ειναι ωραιο για σνοουμπορντ.Απλα τωρα ψαχνω οπως ειπα οτι πιο οικονομικο υπαρχει σε σανιδα δεστρες

Βασιλίτσα είναι πιστεύω ο παράδεισος για σανίδι-και για εμάς τους σκιερ βεβαίως-τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πάντως για ερώτηση εξοπλισμού,κάνε ένα ποστ και εδώ-θα σε βρουν πιο εύκολα...γράψε ύψος ,βάρος και επίπεδο

ώστε οι γνώστες να σου πουν δυο κουβέντες παραπάνω. :thumbup:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Βασιλίτσα είναι πιστεύω ο παράδεισος για σανίδι-και για εμάς τους σκιερ βεβαίως-τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πάντως για ερώτηση εξοπλισμού,κάνε ένα ποστ και εδώ-θα σε βρουν πιο εύκολα...γράψε ύψος ,βάρος και επίπεδο

ώστε οι γνώστες να σου πουν δυο κουβέντες παραπάνω. :thumbup:

οκ ευχαριστω ^_^

Καλώς ήρθες Κώστα. Όλο τον χειμώνα έμενα Βέροια και την έβγαλα Σέλι και Πηγάδια. Τέλεια!!!!

Οπως βλέπεις,οι sbάδες σπανίζουν στο άθλημα οπότε,καιρός να αλλάξεις ρότα! :animier:

Καλώς μας ήλθες!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Μια χαρά είναι το sb, απλά τώρα είναι όλοι στις παραλίες και ξεροψήνονται!

Τι έγινε Χρήστο,γλυκάθηκες??

Είμαι ενθερμος υποστηρικτής όλων των μορφών χιονοδρομίας. Από την στιγμή που ο φίλος μας προτιμά το sb κοιταμε πως να τον βοηθήσουμε σε αυτο. :)

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

sbάδες,δεν βλέπω όμως!Τί γενίκανε όλοι τους;χαχα!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

τι παραπανω εχει το sb που δεν εχει το σκι...αααα το βρηκα...τουμπες :P

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

ναι αλλα ωραιες τουμπες :popo: :popo:

και εγω προτιμω sb ποτε δεν μαρεσε το σκι αλλα γουστα ειναι αυτα ο καθενας οτι θελει

καταρχην καλησπερα σας και καλως σας βρηκα,

ασχολουμε με το σνοουμπορντ εδω και 2 χρονια λιγουλακι , αλλα φετος ηταν που πωρωθηκα πολυ, και ειπα να αγορασω τη δικια μου σανιδα και μποτες.

Εχω αγορασει απο το μαρτιο μποτες ( burton invader ), και τωρα μου μενει η σανιδα και οι δεστρες, αλλα εξαιτιας της κρισης χρημα για καινουργια σανιδα και δεστρες δεν υπαρχει.

Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινετε?

Ευχαριστω εκ των προτερων

αφου πηρες μποτες που ειναι το νο1 μπορεις να ψαξεις για σανιδα δεστρες απο το ιντερνετ. Μπορεις να βρεις παλια μοντελα σε καλες τιμες, μπορεις να βρεις και καποια μοντελα που ηταν test models στο εξωτερικο και τα δινουν πιο φθηνα.

Snow is on my D.N.A.