kostask91 2 Report post Posted July 11, 2012 καταρχην καλησπερα σας και καλως σας βρηκα, ασχολουμε με το σνοουμπορντ εδω και 2 χρονια λιγουλακι , αλλα φετος ηταν που πωρωθηκα πολυ, και ειπα να αγορασω τη δικια μου σανιδα και μποτες. Εχω αγορασει απο το μαρτιο μποτες ( burton invader ), και τωρα μου μενει η σανιδα και οι δεστρες, αλλα εξαιτιας της κρισης χρημα για καινουργια σανιδα και δεστρες δεν υπαρχει. Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 12, 2012 καλως μας ηρθες! οι snowboarders θα σου δώσουν κάποια στιγμη τα φωτα τους Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted July 12, 2012 καλως μας ήρθες και περιμένουμε εντυπώσεις σου από το νέο σου αθλημα.. που πας,γιατί σ αρέσει κλπ κλπ.. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kostask91 2 Report post Posted July 12, 2012 Ειμαι απο βεροια οποτε και εχω επισκεφτει μονο το ΧΚ Σελιου. Αν και φετος λεμε να τιμησουμε και τη Βασιλιτσα λογω του οτι ειμαι απο το πολυνερι Γρεβενων οποτε θα εχουμε που να μεινουμε, και ακουσα οτι το ΧΚ Βασιλιτσας ειναι ωραιο για σνοουμπορντ.Απλα τωρα ψαχνω οπως ειπα οτι πιο οικονομικο υπαρχει σε σανιδα δεστρες Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted July 12, 2012 Βασιλίτσα είναι πιστεύω ο παράδεισος για σανίδι-και για εμάς τους σκιερ βεβαίως-τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πάντως για ερώτηση εξοπλισμού,κάνε ένα ποστ και εδώ-θα σε βρουν πιο εύκολα...γράψε ύψος ,βάρος και επίπεδο ώστε οι γνώστες να σου πουν δυο κουβέντες παραπάνω. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kostask91 2 Report post Posted July 12, 2012 Βασιλίτσα είναι πιστεύω ο παράδεισος για σανίδι-και για εμάς τους σκιερ βεβαίως-τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πάντως για ερώτηση εξοπλισμού,κάνε ένα ποστ και εδώ-θα σε βρουν πιο εύκολα...γράψε ύψος ,βάρος και επίπεδο ώστε οι γνώστες να σου πουν δυο κουβέντες παραπάνω. οκ ευχαριστω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 12, 2012 Καλωσήλθες Κώστα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted July 12, 2012 Καλώς ήρθες Κώστα. Όλο τον χειμώνα έμενα Βέροια και την έβγαλα Σέλι και Πηγάδια. Τέλεια!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostask91 2 Report post Posted July 12, 2012 Καλως σας βρηκα. Καμια λυση στο θεμα μου? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 30, 2012 Οπως βλέπεις,οι sbάδες σπανίζουν στο άθλημα οπότε,καιρός να αλλάξεις ρότα! Καλώς μας ήλθες! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 30, 2012 Μια χαρά είναι το sb, απλά τώρα είναι όλοι στις παραλίες και ξεροψήνονται! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted July 31, 2012 Μια χαρά είναι το sb, απλά τώρα είναι όλοι στις παραλίες και ξεροψήνονται! Τι έγινε Χρήστο,γλυκάθηκες?? Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 31, 2012 Είμαι ενθερμος υποστηρικτής όλων των μορφών χιονοδρομίας. Από την στιγμή που ο φίλος μας προτιμά το sb κοιταμε πως να τον βοηθήσουμε σε αυτο. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 31, 2012 sbάδες,δεν βλέπω όμως!Τί γενίκανε όλοι τους;χαχα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
kostask91 2 Report post Posted August 3, 2012 Εχω κανει και σκι παλαιοτερα αλλα σαν το snowboard δεν εχει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted September 4, 2012 τι παραπανω εχει το sb που δεν εχει το σκι...αααα το βρηκα...τουμπες Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted September 26, 2012 ναι αλλα ωραιες τουμπες :popo: και εγω προτιμω sb ποτε δεν μαρεσε το σκι αλλα γουστα ειναι αυτα ο καθενας οτι θελει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 26, 2012 καταρχην καλησπερα σας και καλως σας βρηκα, ασχολουμε με το σνοουμπορντ εδω και 2 χρονια λιγουλακι , αλλα φετος ηταν που πωρωθηκα πολυ, και ειπα να αγορασω τη δικια μου σανιδα και μποτες. Εχω αγορασει απο το μαρτιο μποτες ( burton invader ), και τωρα μου μενει η σανιδα και οι δεστρες, αλλα εξαιτιας της κρισης χρημα για καινουργια σανιδα και δεστρες δεν υπαρχει. Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων αφου πηρες μποτες που ειναι το νο1 μπορεις να ψαξεις για σανιδα δεστρες απο το ιντερνετ. Μπορεις να βρεις παλια μοντελα σε καλες τιμες, μπορεις να βρεις και καποια μοντελα που ηταν test models στο εξωτερικο και τα δινουν πιο φθηνα. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites