ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 7, 2018 Ναι. εμπειρία να το φοράω έχω, να το χρησιμοποιώ καμία ευτυχώς 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 7, 2018 Ναι. εμπειρία να το φοράω έχω, να το χρησιμοποιώ καμία ευτυχώς Και ούτε να χρειαστεί σου εύχομαι. ... και τώρα πρήξιμο! Ποιο έχεις; Πόσα λίτρα; Το έχεις φουσκώσει δοκιμαστικά; Κάθε πότε πρέπει να το φουσκώνεις δοκιμαστικά (σε κάποια συστήματα θέλει τσεκάρισμα κάθε αρχή της σαιζόν); Εύκολο στο δίπλωμα; Οι αμπούλες αρκούν μόνο για ένα φούσκωμα, σωστά; Ποιότητα υλικών; ... ούτε και ΄γω πήγα για σκι... 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 7, 2018 αχχαχαχαχαχαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 7, 2018 (edited) Και ούτε να χρειαστεί σου εύχομαι. ... και τώρα πρήξιμο! Ποιο έχεις; Το ίδιο με τον ΜΙΚάλη...........Scott Air MNT AP 20 Πόσα λίτρα; 20 το σακίδιο........ Το έχεις φουσκώσει δοκιμαστικά; Ναι το έχω σκάσει..... Κάθε πότε πρέπει να το φουσκώνεις δοκιμαστικά (σε κάποια συστήματα θέλει τσεκάρισμα κάθε αρχή της σαιζόν); Απλά ζυγιζεις τις αμπούλες κάτω από ένα βάρος τις αλλάζεις..... Εύκολο στο δίπλωμα; Πανεύκολο.................. Οι αμπούλες αρκούν μόνο για ένα φούσκωμα, σωστά; Σωστά.............. Ποιότητα υλικών; Άριστη.......... ... ούτε και ΄γω πήγα για σκι... Το μόνο αρνητικό, ότι οι αμπούλες είναι μίας χρήσης δεν ξαναγεμίζουν, αντικαθίσταται............ Edited January 7, 2018 by vangelis_k 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted January 7, 2018 Βαγγελη αφου δεν πας οξω το μπαλονι το πηρες για τα παρτυ; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 24, 2018 Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω μπουκάλες για το scott στην Ελλάδα (ή έχει κάποιος καμιά μπουκάλα spare). ? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted December 24, 2018 το εσκασες? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 24, 2018 avalanche airbags καθώς και spare cartridges , φέρνει ο Κλαουδάτος, αλλά νομίζω μόνο Arva. Δε χάνεις κάτι να επικοινωνήσεις, μήπως γνωρίζει για το scott 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted April 17, 2020 (edited) Μήπως έχουμε πληροφορίες σχετικά με το system Ε1 τις alpride? https://www.alpride.com Απ' όσο είδα είναι σίγουρα ελαφρύ (1280g), χωρίς cartridges και αρκετά απλό στο πως λειτουργεί. Αν δεν κάνω λάθος η scott το χρησιμοποιεί σε σακίδιά της. Edited April 17, 2020 by ashbury 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 18, 2020 Ναι αν το σηκώνεις οικονομικά πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει τι είναι καλύτερο, το συγκεκρημένο είναι ελαφρύ οπότε ότι και να πάρεις κερδισμένος θα βγεις αν το φοράς και αχρείαστο να είναι. Πολλά από τα μειονεκτηματα τα έχουν μειώσει τα ηλεκτρικά τα τελευταία χρόνια, το ίδιο ισχύει και για τα αερίου. Είναι σαν να ρωτάς τι αυτοκίνητο να πάρω ηλεκτρικό ή θερμικό. Είναι πιθανό σε κάποια χρόνια να είναι όλα ηλεκτρικά 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted April 18, 2020 (edited) Αυτό που βλέπω ως πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι μπορείς να τεστάρεις το σύστημα μόνος σου και να το προετοιμάσεις χωρίς ιδιαίτερο κόστος (δύο ΑΑ μπαταρίες, φόρτιση μέσω USB). Αν δεν κάνω λάθος τα συστήματα με cartridges θέλουν αλλαγή ή ξαναγέμισμα οπότε η διαφορά κόστους αντισταθμίζεται κάπως. Προφανώς δεν μιλάω για ενεργοποίηση μόνο σε περίπτωση συμβάντος αλλά και σε περίπτωση τεσταρίσματος ή πχ ημερομηνία λήξης (αν υπάρχει, δε γνωρίζω). Edited April 18, 2020 by ashbury 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 18, 2020 Ναι, ναι και κάθε χρόνο τα canisters. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 19, 2020 Το βασικό τεσταρισμα στα canisters είναι το ζύγισμα κάθε χρόνο πριν την αρχή της σεζόν. Υπάρχει ένα αποδεκτό εύρος από όσο ξέρω για το abs που έχω.. 1 Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites