jimthan 46 Report post Posted February 20, 2013 Μήπως με το θέμα της ενοιμερωσης πρέπει να είμαστε πιο σαφείς ; Σήμερα όμως διαπίστωσα πολλά απατητα χιονια , όχι ότι με χαλάνε ιδιαίτερα ίσα ίσα που γουστάρω , καμία σχέση όμως με πουδρες. Ο όρος πουδρες μήπως έχει παραποιηθει λίγο; 2 Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 20, 2013 παιδιά όλα τα χιόνια που έχει ρίξει φέτος στο χελμό είναι με σχετικά μεγάλες θερμοκρασίες και νοτιάδες πως περιμένετε να είναι ? ναι συμφωνώ δεν είναι έτσι οι πούδρες , υπάρχουν μέρη και σημεία όμως και στα καλάβρυτα που το χιόνι είναι πανάλαφρο . κάποια μάλιστα δεν τα βλέπει καθόλου ο ήλιος και είναι σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα και μετά από ώρες ή ακόμα και μέρες 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 20, 2013 ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 2013 :popo: :popo: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 21, 2013 Πανελλήνια συνάντηση συλλόγου: ''φίλοι αναβατήρα Άρτεμης'' 7 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Aκόμα ένα μεγάλο φάουλ χθές από τα Καλάβρυτα. Φθάνουμε νωρίς και βλέπουμε μια πανέμορφη καλοκαιρινή μέρα και το χιονοδρομικό να λειτουργεί μόνο με τους κάτω αναβατήρες! Τα συνεργεία έφαγαν πολύ ώρα να ανοίξουν πρώτα τον αναβατήρα ΘΕΤΙΣ. Είχαμε Τετάρτη και απεργία χθές και προφανώς ήταν αναμενόμενο να ανέβει τόσος κόσμος. Άλλωστε είχαμε και μια ηλιόλουστη μέρα μετά απολλές κακοκαιρίες... Στην ΑΓΚΥΡΑ δεν είχε γίνει τίποτα εκτός από τον πάτημα της διαδρομής των λίφτ το οποίο τελείωσε στις 10. Οι υπέυθυνοι χθές επέλεξαν και άνοιξαν πρώτα ΘΕΤΙΣ μετά ασχολήθηκαν και με την ΑΓΚΥΡΑ και τελικά ξεκίνησε στις 12 !! Ο κόσμος είχε κανει ήδη ουρές και τα ρατράκ που επιχειρούσαν στο ξεκίνημα της πάταγαν λίγα εκατοστά από τους χιονοδρόμους- μιλάμε για απαράδεκτες εικόνες!! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπεύθυνους του κέντρου που για ακόμη μια φορά δείξατε ότι δεν σέβεστε τα χρήματα, τον κόπο μας και την αγάπη μας. Ευχαριστώ και όσους κάνουν ενημέρωση εδώ και συνεχίζουν να τα δίνουν όλα ανοιχτά αλλά δεν τους καίγεται καρφί για όσα τραβάμε , το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάμε στο βουνό και να τραβάμε ταλαιπωρία. Νομίζετε κύριοι του κέντρου ότι είστε μονοπώλιο ? ότι εμείς είμαστε τρελαμένοι που γουστάρουμε να πληρώνουμε αδρά και να γράφουμε χιλιόμετρα για να τα έχετε όλα κλειστά? ότι η χιονοδρομία έτσι και αλλιώς είναι ένα ακριβό σπόρ και έλα μωρέ αφού την ανοίξαμε τελικά στις 12. Ντροπή , ντροπή και πάλι ντροπή κύριοι...... Έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή μας και τα όρια μας..... μην παίζετε άλλο με τα νεύρα μας και τα λεφτά μας.....!!!! Όλα τα παραπάνω δεν αναφέρονται σε εργαζόμενους οι οποίοι πάντα ακολουθούν εντολές και παλεύουν με τα μέσα που τους διαθέτουν. Για του λόγου το αληθές να σας παρουσιάσω και εγώ το δικό μου ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ , λίγο διαφορετικό βέβαια αλλά επηρεάστηκα από τα χθεσινά δεδομένα..... ώρα 10.30 εργασίες στον ΘΕΤΙΣ και στην ΑΓΚΥΡΑ τίποτα! Μόλις άνοιξε η ΘΕΤΙΣ ένα μικρό ρατράκ άρχισε να ξεχιονίζει την ΑΓΚΥΡΑ Την ίδια ώρα το ασημί ρατράκ είναι κάπου πάνω..και τα 2 κόκκινα ¨ξεκουράζονται¨ Μετά από ώρα ( περίπου στις 11 και ) μπαίνουν στην μάχη αφού οι σκιέρ κάνουν ¨διαδήλωση¨ στην ΑΓΚΥΡΑ και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος αφού τα μηχανήματα πλέον δουλεύουν δίπλα ακριβώς στους ανυπόμονους!! 12 παρά 10 και οι ¨διαδηλωτές¨( είχαμε και απεργία χθές μην ξεχνιόμαστε) έχουν κάνει κατάληψη της ΑΓΚΥΡΑΣ, ενώ τα μηχανήματα ακόμα προσπαθούν να την ανοίξουν!! Περιττό να σας πώ ότι την ώρα που ξεκίνησε ακούστηκαν πολλές κραυγές ενθουσιασμού!!! Τελευταία φωτογραφία, αφιερωμένη στα παιδιά που παλέυουν πραγματικά να λειτουργήσει το κέντρο. Κρεμασμένος όλη την μέρα , προσπαθεί να ξεχώσει την Στύγα!!! Edited February 21, 2013 by alebpan 4 Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 21, 2013 Αδυναμία έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης ... τεράστιες ουρές στα λιφτ... Στυγα κλειστή... ο Metero στο φόρουμ... ε... δε μπορεί... είμαστε στο 2008!!!!! Σα να μη πέρασε μια μέρα ένα πράμα... Μόνον ο MakisM λάμπει δια τις απουσίας του... Φιλικά Τρελό Γελάδι. 4 O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Αυτό με τα δύο ρατράκ να κάθονται είναι κάπως...Προκλητικό Καπτεν είναι η τρίτη φορά που κάνεις την ίδια πατάτα φέτος και φοβάμαι ότι το έκαψες το χαρτί, το οποίο τις υπόλοιπες 55 μέρες φέτος το έπαιζες σωστά. Ενημέρωση Καλάβρυτα καμία εμπιστοσύνη, Άγκυρα ανοιχτή σημαίνει κάτι άλλο από το χθεσινό. Για την Θέτις πριν την άγκυρα, στείλτε όλοι e-mail. Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 21, 2013 ανεβάζω καιγω μερικές χθεσινές χαρακτηριστικές φωτο, για να έχουμε μια εικόνα. Το πολύ χιόνι στη Στύγα......που είναι τα βράχια; Uploaded with ImageShack.us το ξεχιόνισμα της Αγκυρας... Uploaded with ImageShack.us οι πρώτοι ανεβαίνουν κάτω απο τα γεμάτα κακία βλέματα των υπολοίπων.... Uploaded with ImageShack.us υποθέτω θα ακολουθήσει και το φωτορομάντζο του Αλκατράζ. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Της ******* το κάγκελο έχτες Τετάρτη στο χκκ τόσος κόσμος που βρέθηκε ήθελα να ξερά μετα σου λέει για κρίση και μ@λακιες. Συν ότι στυγα δεν άνοιξε συν ότι Αρτεμης μια ώρα ανοιχτή. Μέσος όρος αναμονής και σε καρέκλα και και σε πιάτακι 25 λεπτα αν ειναι δυνατόν. Στις πίστες για να κατεβεις έπρεπε να εχεις χίλια ματια απο παντου ξεπροβάλαν χιονοδρομοι Edited February 21, 2013 by over-poulover 2 Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted February 21, 2013 Όπως τα είπε ο alebpan πιο πάνω... Κατα τις εννιά + κάτι η άγκυρα με στρωμένο διάδρομο & ειρήνη και χωμένο σπιτάκι και όλες οι δυνάμεις να ξεχιονίζουν τη Θέτιδα.. Απορίας άξιο. Σε το πολύ μια ώρα (δλδ περίπου 10+) θα μπορούσε να είχε δοθεί η άγκυρα, κατα τη γνώμη μου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 21, 2013 Υποθέτω ότι αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στο πιατάκι ώστε να έχουν επιλογές και οι πιο αδύναμοι χιονοδρόμοι. Την άγκυρα δεν μπορούν να την πάρουν όλοι. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 21, 2013 Υποθέτω ότι αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στο πιατάκι ώστε να έχουν επιλογές και οι πιο αδύναμοι χιονοδρόμοι. Την άγκυρα δεν μπορούν να την πάρουν όλοι. Νομίζω ότι το κάνουνε συνειδητά για να έχει εύκολη πρόσβαση το snow park. Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 21, 2013 τελικά το θέμα είναι πότε δώθηκε το κάθε λίφτ ή η αξιοπιστία του ΧΚ που τα έδινε απο την προηγούμενη ανοιχτά χωρίς να είναι; Θα πηγαίναμε αν το ξέραμε; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Το θέμα ειναι ότι δουλευανε όλοι για την Άγκυρα ..... μαριτσα μου δηλαδη.. Αντι να δουλεύουν για της στυγα που ειναι γάμω τις πίστες.. Συν ότι χάλασε και η ασφάλεια επάνω στο πιάτακι κάποια στιγμή.. Κατα τα αλλα αυτούς που έχουν στα lift ψάχνουν συνέχεια για τα καρτέλα και σε εμφανή σημεία λες και ψάχνουν για θησαυρό τους βλέπεις και πεταγονται μπροστα σου σαν ..... . Χαλί μαύρο ελπίζω Δευτέρα Τρίτη να ειναι καλυτερα. Edited February 21, 2013 by Χρήστος Λάππας Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 21, 2013 Κατα τα αλλα αυτούς που έχουν στα lift ψάχνουν συνέχεια για τα καρτέλα και σε εμφανή σημεία λες και ψάχνουν για θησαυρό τους βλέπεις και πεταγονται μπροστα σου σαν ..... . Και στα επάνω lift; Γιατί στα κάτω είναι λογικό και πρέπει. (Αλήθεια σύστημα RFID θα βάλουν ποτέ 2 Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 21, 2013 Ψιτ, εσυ απο πάνω, λίγο πιο σεμνά σε παρακαλώ! Ρε κοιτά να δεις πλάκα που περνάω καλυτερα στην θάλασσα! 1 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 21, 2013 Δεν βλέπω γιατί πρέπει να μας ενοχλεί ο έλεγχος των εισιτηρίων. Ίσα ίσα, που ξεσκαρτάρει και τους τζαμπατζήδες που χρησιμοποιούν τους αναβατήρες εις βάρος όσων πληρώνουν κανονικά. 6 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 21, 2013 Το θέμα είναι ο σεβασμός της επιχείρησης προς τον πελάτη της. Και αυτός τουλαχιστον εχτές δεν υπήρχε. Ακόμα και για πράγματα απλά που δεν έχουν κόστος, όπως μια στοιχειώδη διευθέτηση της ουράς που δημιουργείται στα lift (βλέπε άγκυρα χτές) έτσι ώστε να μην χρειάζεται, στην καλύτερη των περιπτώσεων, αυτοί που έχουν τον στοιχειώδη πολιτισμό μέσα τους να παραμένουν στάσιμοι για πάνω από 20 λεπτά επειδή επέλεξαν να σεβαστούν αυτούς που προηγούνταν και έκατσαν κανονικά στην σειρά τους και ταυτόχρονα να ανεχτούν, χωρίς να το επιλέξουν, αυτούς που μονίμως θεωρούν την αθλιότητα ότι είναι εξυπνάδα. Και ναι αυτό είναι θέμα του ΧΚ. Είμαι νέος στο Forum και θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να κάνει σωστά τη δουλεία του μπορεί να έχει τεράστια βοήθεια από αυτό γιατί έχει το πλεονέκτημα να ενημερώνεται για τις απόψεις των πελατών του με ότι αυτό συνεπάγεται. Προσωπικά το επιδιώκω στην δουλεία μου γιατί απλά διορθώνω τα λάθη μου!!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Σωστά το λέει ο Χρήστος, πρέπει να είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με τον έλεγχο εισητηρίων. Συνεχίστε τα e-mail παιδιά είναι απλό "ανοίχτε την Άρτεμη πρώτα" Αν έχουν τόσο καλό βύσμα όσοι προτιμούν το fun park εμείς είμαστε περισσότεροι. Για τις ουρές είναι πια σαφές ότι και το ΧΚΚ και το ΧΚΠ θα δοκιμάσουν όποια καλή πρόταση έχει πελάτης. Πηγαίνετε απευθείας στα γραφεία και στους πιστέρ. Αν έχει κάποιος και μηχάνημα με νουμεράκια ας τους το πάει. @liapos: Μπορεί να αργήσω να ξανακάνω φέτος σκι αλλά...δε με νοιάζει...δεν υπήρχε η σεζόν, μιλάμε για σοβαρά προβλήματα κάποιες μέρες με πολύ βάθος μήκος και ποιότητα και ναι έχει και σεξουαλικό υπονοούμενο Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 21, 2013 @MIK φίλε μου δυστυχώς εγω, σαν παιδί της Κυριακής μόνο, ξέρω και βλεπω απο σας τι χανω στο βουνο! Δεν με πειράζει και τόσο να σου πω την αλήθεια, εχω συνηθίσει τόσα χρονια! Και πίστεψε με, ειλικρινά το λέω, χαλάλι σας και μπράβο σε όποιον μπορεί και το απολαμβάνει! Γιατι το να το πετύχεις μπορείς, να το απολαύσεις (για μερικούς) ΔΕΝ μπορείς! (Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα) Δικαιολογημένα λοιπόν τα όσα γράφουν τα παιδιά, μόνο μια απορία, δεν βρέθηκε ένας, ΕΝΑΣ, Ε Ν Α Σ άνθρωπος να παει στην διεύθυνση και να κανει τα παράπονα του εκει; Πολυ καλα κάνετε και γράφετε εδω τα παράπονα σας αλλα ουτε απο εδω ουτε απο τα μειλ δεν πιστεύω οτι θα βγει κάτι... Χτυπήστε την πόρτα της διεύθυνσης και πείτε τα μπροστα τους μπάς και νιώσουν λίγο τον κόπο την χασουρα και την αγαπη μας προς το βουνο! Και προς θεού ρε παιδιά, όλοι οι εργαζόμενοι στο χιονοδρομικό (είτε κόβουν εισητηρια, είτε κάνουν ενημέρωση, είτε ξεκινησανε αργά να πατάνε πίστες κλπ) όλοι μα όλοι περνουν απο κάπου οδηγίες γι αυτο που κάνουν! Νομίζω οτι ειναι οι τελευταίοι που πρεπει να τα ακούσουν! Γι αυτο λίγο σεβασμός δεν βλάπτει! Κάποιος άλλος φταίει για την εικόνα του κέντρου! Απο την αλλη, το κέντρο εχει δείξει κάποιες φορές οτι μπορει να τα καταφέρει και στα φόρουμ μετα απο υπέροχες μέρες δεν ακούγεται το παραμικρό σχόλιο! Μην τα ισοπεδώνουμε ολα λοιπόν! Κρατήστε χαρακτήρα, κάνετε τα παράπονα σας εκει που πρεπει κι οχι πισω απο την οθόνη του υπολογιστή σας και μακροπρόθεσμα ολα θα πανε καλα, βήμα βήμα την φορά! 4 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 21, 2013 Σωστά το λέει ο Χρήστος, πρέπει να είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με τον έλεγχο εισητηρίων. Συνεχίστε τα e-mail παιδιά είναι απλό "ανοίχτε την Άρτεμη πρώτα" Αν έχουν τόσο καλό βύσμα όσοι προτιμούν το fun park εμείς είμαστε περισσότεροι. Για τις ουρές είναι πια σαφές ότι και το ΧΚΚ και το ΧΚΠ θα δοκιμάσουν όποια καλή πρόταση έχει πελάτης. Πηγαίνετε απευθείας στα γραφεία και στους πιστέρ. Αν έχει κάποιος και μηχάνημα με νουμεράκια ας τους το πάει. @liapos: Μπορεί να αργήσω να ξανακάνω φέτος σκι αλλά...δε με νοιάζει...δεν υπήρχε η σεζόν, μιλάμε για σοβαρά προβλήματα κάποιες μέρες με πολύ βάθος μήκος και ποιότητα και ναι έχει και σεξουαλικό υπονοούμενο θα αργησεις να κανεις σκι απο το γονατο που μου ειχες πει οτι ολο και σε πιανει?Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο. "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2013 (edited) Tα παράπονά μου έχουν μεταφερθεί όλα στην διεύθυνση και προς τιμήν της όλα τα έχει απαντήσει. Και ο ΄Κώστας το ίδιο. Αν ζητάνε 30 να ανοίξει πρώτα το fun park και το τριπλό και ένας την Άρτεμη προφανώς και θα ανοίγει πρώτα το fun park. Αν στείλουμε όλοι e-mail ίσως αλλάξει αυτό. Από ότι ξέρω και η πόρτα είναι ανοιχτή, ίσως καλο είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο πρώτα. Ότι και να λέμε φέτος δουλεύουν πολύ καλύτερα από πέρσι και ασύλληπτα καλύτερα από τη δεκαετία του 2000. 3-4 μέρες την έχουν πατήσει. Για τις ουρές δεν κάνω πλάκα πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και προτείνετε λύσεις. Το γόνατο μη σε νοιάζει στις 30 σούπερ μέρες σκι κάθε σεζόν με πιάνει ή το ένα ή το άλλο. Από ότι έχω καταλάβει αρκετοί σκιερ έτσι είναι. Βασικό ηθικό δίδαγμα είναι όταν κουραστεί το πόδι σταμάτα. Το κάνω πάντα. Ε προχτές κουράστηκε σε σημείο που απείχαμε 3 χλμ από το πλησιέστερο σημείο με πολιτισμό και μια στροφή αρκούσε για κλακ. no worries χαμόγελο, υπάρχει και το παραπέντε για λίγες μέρες. Edited February 21, 2013 by ΜΙΚ 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 21, 2013 Χθες μου δωθηκε η ευκαρια να μιλησω και με καποια απο τα παιδια που εργαζονται στο χκ. Κάνουν οτι μπορουν και οτι τους λένε. Εχω μια ενσταση σε ολα αυτά. Εδωσαν προτεραιότητα στο παρκο και στο μικρό συρόμενο με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αγκυρα .Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά εγω πιστέυω οτι επρεπε να γινει το ανάποδο. Η Στύγα ήταν σχεδόν απίθανο να λειτουργήσει χθές και πλέον με το χιόνι που εχει μαζευτεί στο γνωστό σημείο μετά απο κάθε χιονόπτωση θα πρέπει να την ξεθάβουν για ώρες. Εύχομαι να καταφέρουν να αποκτήσουν αλλο ενα everest για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα. Πραγματικά θα ήθελα να μας απαντήσει κάποιος στο γιατί δίνουν προτεραιότητα στο πάρκο και το μικρο συρόμενο και οχι στην αγκυρα. 3 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 21, 2013 Πραγματικά θα ήθελα να μας απαντήσει κάποιος στο γιατί δίνουν προτεραιότητα στο πάρκο και το μικρο συρόμενο και οχι στην αγκυρα. Μάλλον είναι θέμα marketing. Αυτό που νιώθω βλέποντας τα διάφορα promotion που κάνουν, είναι ότι προωθούν το ΧΚΚ ως κέντρο snowboard/freestyle ski με πάρκο, funbag κτλ Καλώς ή κακώς, σε αυτή την τωρινή και μελλοντική πελατεία στοχεύουν. Share this post Link to post Share on other sites
liapos 252 Report post Posted February 21, 2013 δεν πιστευω με τιποτα οτι εδωσαν πρωτα την θετις για το παρκο και μετα αγκυρα! η θετις σαφως εχει λιγοτερη δουλεια απο την αγκυρα γι αυτο την εδωσαν πρωτη! ΝΑΙ, επρεπε να την ειχαν ηδη ετοιμη και να ασχοληθουν με αγκυρα νωριτερα! ας πουμε οτι ετοιμασαν την θετις πρωτα ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, στις φωτο βλεπω κοσμο μονο στην αγκυρα, δεν ειδα καμια φωτο απο παρκο με κοσμο! κι αν πουμε οτι 30 προς εναν ηθελαν θετις για το παρκο, αν βλεπω στις φωτο της αγκυρας πχ 20 κεφαλια...αυτο παει να πει οτι στο παρκο θα ηταν 20 Χ 30 = 600 ατομα! ειδε κανενας τοσο κοσμο στο παρκο; ειχε μαξ 100 ατομα στο παρκο; δεν ημουν εκει γι αυτο ρωταω αλλα τοσο κοσμο δεν μαζευει τις καλες μερες! επισης,αν προοριζανε το χκκ για μεκα του snowboard θα κοιταζανε να φτιαξουν ενα παρκο σωστο απο την αρχη κι οχι αυτα που βλεπουμε! εχουμε μεινει ακομα στην καλη προσπαθεια η οποια δεν ειναι το τελικο αποτελεσμα, περιμενουμε να δουμε πολλα ακομα! 2 Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά! http://instagram.com/liapos Share this post Link to post Share on other sites