PRESIDENT 13,187 Report post Posted February 13, 2013 οπου μισερια , ακόλουθη και γκρίνια , μην περιμενετε να αλαξη τιποτα , εμειναν 5 σβκ ,και τελος . του χρονου θα εχουμε και παλι μια απο τα ιδια , επίσης συμφωνώ με τα παραπανω ποστ , στο οτι ,εφοσον το χκκ εχει εδω λογαριασμό ενημερώσεις ,ειναι υποχρεωμένο και σε διάλογό ,[αυτο για ολα τα χκ οπως και τις βουναρας ] οχι μπήκαμε γραψαμε αυτο που θελουμε και τελειώσαμε ,,και μετα δεν απαντουμε , αν δεν θελετε να απαντάτε σαν χκεντρα , να μην ανοίγετε λογαριασμο !! 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 επίσης συμφωνώ με τα παραπανω ποστ , στο οτι ,εφοσον το χκκ εχει εδω λογαριασμό ενημερώσεις ,ειναι υποχρεωμένο και σε διάλογό ,[αυτο για ολα τα χκ οπως και τις βουναρας ] οχι μπήκαμε γραψαμε αυτο που θελουμε και τελειώσαμε ,,και μετα δεν απαντουμε , αν δεν θελετε να απαντάτε σαν χκεντρα , να μην ανοίγετε λογαριασμο !! Συγγνώμη αλλά είσαι λάθος. Στην αρχή της χρονιάς, όταν είχαμε ζητήσει από τον κ.Βαζαίο ως ΔΣ να έχουμε ενημέρωση από το χιονοδρομικό στο φόρουμ μας, δεν ζητήσαμε ούτε διάλογο, ούτε να μπαίνει ο χ εκπρόσωπος και να μας απαντάει.Ζητήσαμε απλώς μια ενημέρωση για την λειτουργια του κέντρου. Την οποία και έχουμε. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι.Αν δεν μας καλύπτει είναι άλλο θέμα. 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted February 13, 2013 μα μερουλα !! νομιζβ πως μας ενημερωνη ο επρωσοπος τυπου του χκκ αν μη τι αλλο ,πια ειναι η εργασια του καλημερα ελατε ,ολα καλα και μετα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 μα μερουλα !! νομιζβ πως μας ενημερωνη ο επρωσοπος τυπου του χκκ αν μη τι αλλο ,πια ειναι η εργασια του καλημερα ελατε ,ολα καλα και μετα Εδώ μέσα, η εργασία του, όπως το λες, είναι να μας ενημερώνει για την λειτουργία του κέντρου. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 13, 2013 Καλησπέρα αύριο η Στύγα θα ειναι σε φάση προετοιμασίας και δεν θα λειτουργεί. Η Άγκυρα θα λειτουργεί . Απο ολα αυτα πίναμε καφεδάκι μεχρι τις 12 γιατι η Άγκυρα προετοιμαζοταν. Το πουλάκι κανει τσιου λέω εγω και αυτός που μας ενημερώνει ειναι και ειρωνας κιόλας. Αλήθεια ειναι ο ίδιος που έφαγε ban την περασμένη χρονια; Η ουσία ειναι οτι κάναμε 180 χλμ τσάμπα και ο άλλος απο τη Μεγαλόπολη 260 χλμ και ολα αυτα σε εποχές που τα μαρουλια δεν περισσεύουν . 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 Το πουλάκι κανει τσιου λέω εγω και αυτός που μας ενημερώνει ειναι και ειρωνας κιόλας. Αλήθεια ειναι ο ίδιος που έφαγε ban την περασμένη χρονια; Ναι moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted February 13, 2013 η αγκυρα χθες δε λειτουργησε λογω του αερα. εαν δε φυσαγε θα ειχε δοθει απο το πρωι. τουλαχιστον οτι φυσαγε χθες συμφωνουμε ολοι. και εγω εκανα 400χλμ απο την αθηνα για την αγκυρα, αλλα ετσι ειναι το βουνο. ρισκαραμε και χασαμε. την επομενη φορα θα ειμαστε ποιο προσεχτικοι και ιδιαιτερα με τη φορα του ανεμου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 13, 2013 Εμείς αγαπάμε τον Χελμό και το ski στο Χελμό Δεν πάμε πάνω για καφέ και τυρόπιτα ούτε για τις τραγουδίστριες, είμαστε ψώνια πάμε μόνο για ski. Ξεκινάμε το ski στις 9 και τελειώνουμε στις 4 άρα θέλουμε τα lift ανοιχτά Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουμε και εμείς πέρα απο την κυρίως μάζα. οπως ακριβώς τα λεει ο Τρύφωνας είναι τα πραγματα. δεν ανήκουμε στην πλειοψηφία των χιονοδρόμων που κανουν 2-3 ωρες σκι την ημερα και από τελη Μαρτιου σκεφτονται ουζα στις παραλίες. θελουμε το κεντρο να δουλευει (καιρου επιτρέποντος) με ολους τους αναβατήρες (ασχέτως προσελεύσεων) μεχρι έως ότου εχει χιονι. περσι έκλεισε νωρις και ηταν τίγκα στο χιονι ο Χελμος, χαρήκαμε μονο ορειβατικο σκι 3 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 13, 2013 ... Να προσθέσω σε αυτά που λέει ο Αλέξης ο οποίος το συνόψισε τέλεια, ότι το αλάθητο δεν το έχουν ούτε οι πελάτες και πολλές φορές όταν κάποιος γράφει κάτι λάθος εδώ μέσα για το ΧΚΚ και ο Alcatraz και πολλοί άλλοι υπερασπίζονται το ΧΚΚ. ... Για να μην παρεξηγηθούν τα παραπάνω γραφόμενα του Μικάλη, μιας και ο γραπτός λόγος εύκολα παρερμηνεύεται, να ξεκαθαρίσω ότι: δεν είμαι εδώ, στο forum του Συλλόγου μας, για να υπερασπιστώ το χ.κ. Καλαβρύτων και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με το στανιό. Άλλωστε, αν κάποιος διαβάζει τα γραφόμενα μου, θα δει και επικριτικά σχόλια για το χιονοδρομικό, τόσο με τη παλιά όσο και με την νέα διοίκηση του κέντρου. ... Με συγχωρείς Γιώργο μου αλλά δεν υπάρχει πουθενά κράξιμο. Υπάρχει προβληματισμός και ερωτηματικά. ... Συμφωνώ μαζί σου. Προβληματισμοί & ερωτηματικά είναι θεμιτό να υπάρχουν, και ευτυχώς που υπάρχουν, γιατί μέσα από αυτά μπορούμε να κερδίσουμε πολλά, και το χιονοδρομικό & οι πελάτες του. Είναι λεπτή όμως η γραμμή & εύκολα μπορούμε να περάσουμε στο κράξιμο & σε ανούσια αντιπαράθεση, ειδικά μέσα από ένα forum. Aς το έχουμε στο νου μας αυτό. Ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος ελπίζω να μας έχουν κάνει ΟΛΟΥΣ περισσότερο προσεχτικούς. ... Λες ότι η έλλειψη προσωπικού είναι δεδομένη τις δύσκολες μέρες. Γιατί να είναι δεδομένη ? ... Ναι, αυτή είναι η άποψη μου. Και την απάντηση σε αυτό την γνωρίζεις και σωστά την αναφέρεις. ... Για λόγους οικονομίας ... ... και επειδή κανείς δεν θα πάει να ξεθάψει άμεσα και σε άσχημες καιρικές συνθήκες, με τα κουπόνια που τους δίνουν για μισθό. ... Με τα μεροκάματα που δίνουν, έχω διαφωνήσει από την πρώτη στιγμή. Με τέτοια χρήματα δύσκολα κάποιος νέος από την περιοχή θα δει το εν λόγω χ.κ. ως καλή επαγγελματική ευκαιρία. Και αυτό θα πρέπει να το έχουν στο νου τους κάτω στο Δ.Σ. του Δήμου, που βγαίνουν ΟΛΕΣ οι τελικές αποφάσεις. Σε καμιά περίπτωση όμως, τα παιδιά που εργάζονται επάνω, δεν έχουν δείξει μειωμένη απόδοση στην εργασία τους, για τέτοιον λόγο. Αντιθέτως, αν σε κάποιους αξίζει μπράβο, για τις όποιες θετικές αλλαγές έχουμε δει στο χιονοδρομικό τα τελευταία 2 χρόνια, τα οφείλουμε σε αυτά τα παιδιά που το έχουν βάλει σκοπό να αποδείξουν την αξία τους. ... Άρα αυτό που λες παραπάνω δεν ισχύει αφού είναι δεδομένη η μη επαρκής επάνδρωση του αναβατήρα πως γίνεται να μην είναι αυτό η αφορμή για να μη λειτουργήσει. ... Οι αναβατήρες και όλες οι καίριες θέσεις στο χιονοδρομικό, επανδρώνονται καθημερινά κανονικά. Όμως υπάρχει έλλειψη, κατά την γνώμη μου πάντα, σε "χέρια" για χαμαλοδουλειές, που αναγκαστικά επωμίζονται όλοι οι υπόλοιποι του χ.κ.. ... μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα, έμειναν 5 σβκ, και τέλος. του χρόνου θα έχουμε και πάλι μια από τα ίδια, ... Νίκο προς Θεού!!! Ευτυχώς είμαστε μόνο στη μέση της σεζόν και τα καλύτερα ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ!!! Μην ακούω για "τέλος" πριν ακόμα πιάσουμε τα μέσα του Φλεβάρη... Στο χιονοδρομικό αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες φίλου, ρίχνει για τα καλά... ξανά! 3 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 13, 2013 Καλό είναι ενα χιονοδρομικό να δουλευει με ήλιο και με αντιξοες συνθήκες. Οταν πηγαίνουμε για σκι και τους πληρωνουμε το εισιτήριο εχουμε και απαιτήσεις. Χάρη απο την στιγμή που τους πληρώνουμε δεν μας κάνει κανένας. Δεν με ενδιαφέρει ποσους εργαζόμενους πρέπει να απασχολεί ενα χκ για να λειτουργεί σωστα ας το βρούν οι υπευθυνοι αυτό. Πρέπει να κάνουν την δουλειά τους γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Δεν θα είχαμε απαιτήσεις αν πηγαίναμε στο κάθε χιονοδρομικό και κάναμε σκι τσάμπα. ομως απο την στιγμή που πληρώνουμε εμείς, απαιτούμε κιόλας. Οσοι εχουμε δουλέψει και δουλευουμε σε χιονοδρομικά γνωρίζουμε οτι το τρέξιμο και το ξενύχτι είναι σε καθημερινή βάση. Είναι η δουλειά μας αυτή . Οταν εχουμε κακοκαιρίες τρέχουμε για να είμαστε έτοιμοι την άλλη μέρα . 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted February 13, 2013 Έχει τύχει να πίνουμε τα ποτάκια μας με τον ηλεκτρολόγο άλλου χιονοδρομικού και στις 2:30 το πρωί να χτυπάει το τηλέφωνο του: - Πρόβλημα στον Χ αναβατήρα. - "Θα είμαι εκεί σε 20 λεπτά" απάντησε και ξεκίνησε. Την επόμενη μέρα το λιφτάκι δούλεψε κανονικά. Κανείς δεν μαθαίνει για τα ξενύχτια και τον κόπο των ανθρώπων που στελεχώνουν τα χιονοδρομικά. Και σε καμία περίπτωση δεν τα απαξιώνουμε. 10 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 13, 2013 @Alcatraz άκουσα χωρίς να το έχω διασταυρώσει ακόμα πως φέτος ο Χελμός θα κλείσει από τέλος Μαρτίου και αν είναι έτσι , η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και όχι στο μέσον όπως νομίζεις . Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 13, 2013 Εγώ επιμένω στην ερώτηση μου και παρακαλώ τον χρήστη ΧΚ Καλαβρύτων αν έχει την ευγενή διάθεση ας απαντήσει. Πέμπτη και Παρασκευή ο αέρας θα πέσει σημαντικά. Όλοι το λένε δεν γίνεται να πέσουν όλοι έξω. Αλλά θα χιονίζει κατά διαστήματα και τις δυο μέρες. Άντε στα κομμάτια τη Στύγα, είναι εναέριος αναβατήρας την ξεχνάμε, τόσα χρόνια δεν βγάζουμε άκρη με αυτό το lift. Ξαναρωτάω. Θα λειτουργεί το συρόμενο Άρτεμης με ασθενή άνεμο ενώ χιονίζει ή για λόγους οικονομίας δεν θα μπείτε στον κόπο να βάλετε κόσμο να δουλέψει και να ξεχιονίσει και θα περιμένετε να δείτε τι θα κάνετε το ΣΚ που θα κόψετε και περισσότερες κάρτες; 1 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 Mεγάλος Διαγωνισμός... κάνε like στη σελίδα του Kifissia24.gr κι έφυγες για σκι στα Καλάβρυτα! Το Kifissia24.gr το εγκυρότερο και μεγαλύτερο ενημερωτικό Portal της πόλης, για 2η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Χιονοδρομικο Κέντρο Καλαβρύτων σας δίνει τη δυνατότητα να πάτε για σκί, εντελώς δωρεάν. Αν λοιπόν είστε φίλοι του χιονιού, του βουνού και σας αρέσουν τα χειμερινά σπορ, τότε δεν έχετε παρά να πατήσετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook και να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για Free Αll Day Pass, του οποίου μπορείτε να κάνετε χρήση οποιαδήποτε μέρα θελήσετε (απο Δευτέρα ως Παρασκευή) και περιλαμβάνει τα εξής: 1) ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση απο και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο με το SKI BUS, 2) ΔΩΡΕΑΝ εξοπλισμό (ski ή snowboard) 3) ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στην πίστα Όροι συμμετοχής στην κλήρωση Όσοι λοιπόν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αφού πρώτα πατήσετε το κουμπί LIKE, αφήστε ένα σχόλιο κάτω απο το σχετικό Post του διαγωνισμού. Όσοι είστε ήδη fan της σελίδας μας τότε ένα σχόλιο σας και μόνο αρκεί , προκειμένου να εξασφαλίσετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα τόσο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Κifissia24.gr, όσο και στη σελίδα μας στο facebook! Πηγή: kifissia24.gr moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 13, 2013 @Alcatraz άκουσα χωρίς να το έχω διασταυρώσει ακόμα πως φέτος ο Χελμός θα κλείσει από τέλος Μαρτίου και αν είναι έτσι , η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και όχι στο μέσον όπως νομίζεις . παντως κατι κουπονια που ειχα παρει ελεγαν πως το ΧΚ θα κλεισει 7/4 2 But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 παντως κατι κουπονια που ειχα παρει ελεγαν πως το ΧΚ θα κλεισει 7/4 Αυτό ψάχνω να βρω τόση ώρα γιατί το είχαμε συζητήσει στο φορουμ όταν είχαν βγει....! Θα το βρω...που θα πάει....! 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
sotiropn 6 Report post Posted February 13, 2013 Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα γεια σε όλους σας. Παρακολουθώ εδώ και κάποια χρόνια το forum και ασχολούμαι με το ski πάνω από μια δεκαετία απλά σήμερα δεν άντεξα με αυτά που διαβάζω και θα ήθελα να παραθέσω κάποια posts. Να διευκρινίσω προκαταβολικά ότι δεν έχω καμία επαγγελματική σχέση με οτιδήποτε έχει να κάνει με όλη τη βιομηχανία που αφορά το ski ή που κινείται γύρω από αυτό. mainalo Μέλος Forum 1.680 Δημοσιεύσεις: Φύλο:Male Περιοχή:Τρίπολη Εγγραφή:02 Ιαν 2005 625] Καταχωρήθηκε 05 / 02 / 2013 - 17:05 οχι φιλε ringo ειναι δικαστικός αγωνας 4 ετων που τελείωσε στις 18 Δεκεμβρίου. Και αφήσαμε το χκ να δουλέψει μεχρι τώρα και θα το αφήναμε να δουλέψει και ακόμα περισσότερο αν δεν ερχονταν και αλλες αποφάσεις για κατασχέσεις απο αλλους. Και επειδή δεν πρόκειτε να αναφερθώ ξανά στο συγκεκριμένο θέμα να ξέρεις οτι πρώτος που καίγεται για το αν λειτουργεί καλά ή οχι το χιονοδρομικό είμαι εγω γιατι αν δεν γνωρίζεις εχω την πιο κοντινή επιχείρηση στο χιονοδρομικό. mainalo Μέλος Forum 1.680 Δημοσιεύσεις: Φύλο:Male Περιοχή:Τρίπολη Εγγραφή:02 Ιαν 2005 625] Καταχωρήθηκε Σήμερα, 09:15 πμ Μιχάλη στο Μαίναλο μετρημένες ριπές απο το σταθμο την περασμένη εβδομάδα στο πλατό 96 χλμ και δούλευαν . Σίγουρα στην κορυφή θα είχε παραπάνω . mainalo Μέλος Forum 1.680 Δημοσιεύσεις: Φύλο:Male Περιοχή:Τρίπολη Εγγραφή:02 Ιαν 2005 625] Καταχωρήθηκε Σήμερα, 01:12 μμ Καλησπέρα αύριο η Στύγα θα ειναι σε φάση προετοιμασίας και δεν θα λειτουργεί. Η Άγκυρα θα λειτουργεί . Απο ολα αυτα πίναμε καφεδάκι μεχρι τις 12 γιατι η Άγκυρα προετοιμαζοταν. Το πουλάκι κανει τσιου λέω εγω και αυτός που μας ενημερώνει ειναι και ειρωνας κιόλας. Αλήθεια ειναι ο ίδιος που έφαγε ban την περασμένη χρονια; Η ουσία ειναι οτι κάναμε 180 χλμ τσάμπα και ο άλλος απο τη Μεγαλόπολη 260 χλμ και ολα αυτα σε εποχές που τα μαρουλια δεν περισσεύουν . Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να σχολιάσω κάτι για τα παραπάνω.. Πολλά παράπονα έχω και εγώ, που δεν είμαι ειδικός, από το ΧΚΚ. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους, τους ρώτησα, ενημερώθηκα από αυτούς για κάποια πράγματα και τις περισσότερες φορές (όχι πάντα) κατάλαβα. Έμαθα για παράδειγμα οτι όταν το snow-forecast δίνει αέρα από 25 και πάνω είναι ρίσκο να ανέβω, ιδίως με ΝΝΑ. Τέλος δεν τρέφω καμία αυταπάτη οτι το ΧΚΚ έχει την δυνατότητα να λειτουργεί όπως ΧΚ άλλων χωρών και για να ξεκινήσω να ανέβω κοιτάω τα προγνωστικά μοντέλα του καιρού και όχι τις ενημερώσεις σε κάποιο forum. Είναι σίγουρο οτι το ΧΚΚ πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα σε πάρα πολλούς τομείς, κυρίως σε οτι έχει να κάνει με την ομαλή λειτουργία του σε μέρες με αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αυτά λοιπόν και από εμένα και ελπίζω την Κυριακή να καταφέρω να δοκιμάσω τα καινούργια μου πέδιλα στις πούδρες της Άγκυρας. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 13, 2013 (edited) @Alcatraz άκουσα χωρίς να το έχω διασταυρώσει ακόμα πως φέτος ο Χελμός θα κλείσει από τέλος Μαρτίου και αν είναι έτσι , η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και όχι στο μέσον όπως νομίζεις . παντως κατι κουπονια που ειχα παρει ελεγαν πως το ΧΚ θα κλεισει 7/4 Αυτό ψάχνω να βρω τόση ώρα γιατί το είχαμε συζητήσει στο φορουμ όταν είχαν βγει....! Θα το βρω...που θα πάει....! Τα βρήκα.....! Πάρτε άλλη μια προσφορούλα από ΧΚΚ!!! http://www.groupon.g..._0_0_330&a=1329 Από την παραπάνω προσφορά, αντλούμε άλλη μια πληροφορία!!! Την αναφέρει στα "ψιλά γράμματα"! Το χιονοδρομικό θα παραμείνει ανοιχτό από 15/12/2012 έως 07/04/2013 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες και η επάρκεια χιονιού το επιτρέπουν. Ναι Μαίρη ... η αρχή και λήξη των συμβάσεων είχε γίνει σαφής και από την προσφορά για 1 βδομάδα με 31,5 ευρώ, όπου έλεγε στο email-αποδεικτικό οτι αγόρασες την προσφορά: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 1. Η προσφορά ισχύει από 15/12/2012 έως και 7/4/2013. Το μόνο που μένει είναι να συνεργαστεί ο καιρός (δεν τον βλέπω κεφάτο μέχρι στιγμής) και να είναι όντως ανοιχτό όλη αυτή την περίοδο. Είδομεν ... Το 7/4/2013 με το τέλος Μαρτίου έχει διαφορά...! Edited February 13, 2013 by over-poulover 5 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted February 13, 2013 Υπάρχει αυτή η νοοτροπία λειτουργίας, πως όταν δεν έχει πολύ κόσμο καλό ειναι αν μπορούν να μην δουλεύουν οι αναβατήτες όπως και όταν πρέπει. Για πολλούς λόγους. Επειδή η μέση αγορά που αφορά το κέντρο δεν έχει απαιτήσεις τότε η 5 10 φωνές που παραπονιούντε δεν έχουν ισχύ. Το κέντρο έτσι δουλευε και έτσι θα δουλεύει γιατί ο κόσμος που ανεβαίνει επάνω δεν παει για σκι, παει για καφέ , για να τσουλήσει και για να δει καμιά χαζογκόμενα να τραγουδάει στο σαλέ ...Αυτά θέλει ο κόσμος, τι νομίζετε.Γιατί παραπονιέστε λοιπον; Δεν το ξέρετε; Ορειβατικό και άγιος ο θεός - ανυπομονώ να κατέβω (jim ανέβηκα θεσσαλονικη και αυτήν την φορά ξανακατεβαίνω μόνος μου, θα στήσω σκηνή στο βουνό - επιτέλους θα κάνω σκι....) Freedom my men... Ελπίζω αυτή τη φορά να είσαι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις σου προς τους φίλους σου Το wax να ξέρεις έχει ημερομηνία λήξης . 1 Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 13, 2013 Freedom my men... Ελπίζω αυτή τη φορά να είσαι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις σου προς τους φίλους σου Το wax να ξέρεις έχει ημερομηνία λήξης . Υπομονή θα έρθει και θα κάνουμε σκι όλοι μαζί Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted February 13, 2013 Ενημέρωση Χελμού Και η χιονόπτωση συνεχίζεται... Χιονόπτωση όλη την ημέρα θα έχουμε αύριο στο Χελμό, οι άνεμοι εξασθενούν και στρέφονται σε ΒΔ. Σε λειτουργία για αύριο Πέμπτη 14-2-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη και Θέτις. Ο αναβατήρας Άρτεμις θα λειτουργήσει εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Το Snow Park θα είναι σε λειτουργία μετά τις 12:00 Μετά και την σημερινή χιονόπτωση προστέθηκαν 40εκ. φρέσκο χιόνι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 13, 2013 (edited) Καταλάβαμε, καταλάβαμε Edited February 13, 2013 by Wipika 2 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 13, 2013 Πάω να φέρω φύλλα δαφνης να μασήσουμε Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 13, 2013 Γρίφος.... Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted February 13, 2013 Καταλάβαμε, καταλάβαμε Και σε ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημέρωση :thumbup: Share this post Link to post Share on other sites